Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Çapkın çapkın Dün akşam sen yine beni atlattın Ben beklerken kimbilir Kimlerle beni aldattın Çapkın çapkın Bu akşam da ben seni aldattım Sen beklerken ben şarkı söyleyip Böyle dans yaptım Çapkın çapkın Söyle bana neden böyle yaptım Sen sen beni yoksa Minicik bir çocuk mu sandın Çapkın çapkın Artık uslu otur ve bekle beni Hiç karışmam bak ben de sonra Yalvartırım seni Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 De get işine sana özel hikayemi yazacaz be Kızdırmayın bu daha bişey değil işkence olaylarına girerim kesilmiş kelleler kalede cirit atıyo ..daha beter ne olabilir korkuyom senden Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 De get işine sana özel hikayemi yazacaz be Kızdırmayın bu daha bişey değil işkence olaylarına girerim ruhsuzsun işte, erkek değil misin? kelle paça havada uçuyor, antiromantik seni hikaye hikaye değil vahşet tablosu mübarek Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Çapkın çapkın Dün akşam sen yine beni atlattın Ben beklerken kimbilir Kimlerle beni aldattın Çapkın çapkın Bu akşam da ben seni aldattım Sen beklerken ben şarkı söyleyip Böyle dans yaptım Çapkın çapkın Söyle bana neden böyle yaptım Sen sen beni yoksa Minicik bir çocuk mu sandın Çapkın çapkın Artık uslu otur ve bekle beni Hiç karışmam bak ben de sonra Yalvartırım seni Sardunyam ve Leylam şarkılar bi harika kızlar...da Frozenim..bu şarkıyı anımsayamadım..hangi filmden? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 o yeni versiyon bir film kanımca, frozen cadısı başrolde hihohaaa Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 ruhsuzsun işte, erkek değil misin? kelle paça havada uçuyor, antiromantik seni hikaye hikaye değil vahşet tablosu mübarek ahhhhh..ah Sardunyam..ne doğru söyledin canım..erkek işte ..anca böyle şeyler çıkar tabi kızlar aklıma bi fikir geldi..durun bana bi ilham gelsinde ben bi hikaya başlatıyım..ama hepiniz sırayla devam ettireceksiniz ok. böylece siyahx bir kadın ruhunun derinliğini ve asaletini görmüş ve öğrenmiş olsun şikerim... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 o yeni versiyon bir film kanımca, frozen cadısı başrolde hihohaaa Frozen başrolde ha...çapkın olaraktan mı? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 tamam diloşum, sen başla bizde devam ettirelim ruh nedir gösterelim hayatım... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 kesilmiş kelleler kalede cirit atıyo ..daha beter ne olabilir korkuyom senden ruhsuzsun işte, erkek değil misin? kelle paça havada uçuyor, antiromantik seni hikaye hikaye değil vahşet tablosu mübarek Sardunyam ve Leylam şarkılar bi harika kızlar...da Frozenim..bu şarkıyı anımsayamadım..hangi filmden? siz benim kankama laf mı söylüyosunuz yolarım o iki tel saçınızıda görürsünüz gününüzü zaten kankamda kabahat bunlar ne anlar hikayeden yetenekten sen onlara aşk meşk dolu yazacan onlarda ayılıp bayılacak...kadın milleti işte... eski bir ajda şarkısıdır...film mi olucaktı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 çapkın çapkın bakarsın sen ne canlar yakarsın demiş şair... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 tamam diloşum, sen başla bizde devam ettirelim ruh nedir gösterelim hayatım... anlaştık şikerim ancak bugün ve yarın ilham gelebilemez işler çok yoğun Pazartesi Allah kısmet ederse..hikayemize start vericiim...sizde sırayla devam ettirirsiniz artıkın... siyahx kalede kelle uçurmaya devam etsin bu arada Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 capkin kim,torunum mu evet nenecim zamanında çok çapkındım... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 hayır benim cadım çapkın değil, çapkın düşmanı o, çapkınlara düşman yani :hug: ondan olsa olsa, kanka olur, kankasının vahşetine tanık olur ve hatta tebrik eder Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 siz benim kankama laf mı söylüyosunuz yolarım o iki tel saçınızıda görürsünüz gününüzü zaten kankamda kabahat bunlar ne anlar hikayeden yetenekten sen onlara aşk meşk dolu yazacan onlarda ayılıp bayılacak...kadın milleti işte... eski bir ajda şarkısıdır...film mi olucaktı şimdi sen..hangi millete tabisin kuzum ona göre hikaye şeetireceğizde... çapkın çapkın bakarsın sen ne canlar yakarsın demiş şair... şair ne de güzel söylemiş capkin kim,torunum mu kanımca evet Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 capkin torunum benim,ne marifetleri varmis megersem,cok yonlu insanin hali baska oluyor canim Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 kesilmiş kelleler kalede cirit atıyo ..daha beter ne olabilir korkuyom senden ruhsuzsun işte, erkek değil misin? kelle paça havada uçuyor, antiromantik seni hikaye hikaye değil vahşet tablosu mübarek ahhhhh..ah Sardunyam..ne doğru söyledin canım..erkek işte ..anca böyle şeyler çıkar tabi kızlar aklıma bi fikir geldi..durun bana bi ilham gelsinde ben bi hikaya başlatıyım..ama hepiniz sırayla devam ettireceksiniz ok. böylece siyahx bir kadın ruhunun derinliğini ve asaletini görmüş ve öğrenmiş olsun şikerim... Yazmıyorum size bidaha hikaye mikaye siz ne anlarsınız be bu hikayeninine devamını getirmiyorum THE END siz benim kankama laf mı söylüyosunuz yolarım o iki tel saçınızıda görürsünüz gününüzü zaten kankamda kabahat bunlar ne anlar hikayeden yetenekten sen onlara aşk meşk dolu yazacan onlarda ayılıp bayılacak...kadın milleti işte... eski bir ajda şarkısıdır...film mi olucaktı Doğru diyosun benim bitanecik kankam bunların sanat anlayışı farklı bunlara 2 güzel söz söyle mest oluyolar hemen,bunlar sanat özürlüsü hatta hatta sanatın s'sinden anlamayan kişler Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 anlayamadınmı kuzum anladığım şiyden şüpheye düştüm disem capkin torunum benim,ne marifetleri varmis megersem,cok yonlu insanin hali baska oluyor canim ya..ya..o kadar çok yönlü ki hangi yöne sapacağını karıştırıyo insan Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 capkin torunum benim,ne marifetleri varmis megersem,cok yonlu insanin hali baska oluyor canim canem nenecim eeee kimin torunuyum ben.... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 anladığım şiyden şüpheye düştüm disem ya..ya..o kadar çok yönlü ki hangi yöne sapacağını karıştırıyo insan anladın sen onu..... evet canem süprizlerle doluyum... kimse sıkılabilemez menden Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Yazmıyorum size bidaha hikaye mikaye siz ne anlarsınız be bu hikayeninine devamını getirmiyorum THE END Doğru diyosun benim bitanecik kankam bunların sanat anlayışı farklı bunlara 2 güzel söz söyle mest oluyolar hemen,bunlar sanat özürlüsü hatta hatta sanatın s'sinden anlamayan kişler yav Siyahx emeğe saygı duyarım herzaman canım kardeşim...başı güzel başlamıştı emme sonradan Kuzuların sessizliğine döndü canım:lol: Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 yav Siyahx emeğe saygı duyarım herzaman canım kardeşim...başı güzel başlamıştı emme sonradan Kuzuların sessizliğine döndü canım:lol: Prens siyahx birden dellendi cinnet geçirdi ve kokoş diloş,4magandos ve Angutos krallığındaki başta affettiği kadınlar olmak üzere hepsini üstüne benzin döküp yaktı sonra söndürüp hepsine teker teker otopsi yaptı ve sonrada sevgilisi selenax ile huzur dolu bir yaşam sürdü. THE END. BİTTİİİİİİİİİ Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Prens siyahx birden dellendi cinnet geçirdi ve kokoş diloş,4magandos ve Angutos krallığındaki başta affettiği kadınlar olmak üzere hepsini üstüne benzin döküp yaktı sonra söndürüp hepsine teker teker otopsi yaptı ve sonrada sevgilisi selenax ile huzur dolu bir yaşam sürdü.THE END. BİTTİİİİİİİİİ :w00t:harika bi finaldi kardiş.. ellerine sağlık...çok iyi iş çıkardın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 yav Siyahx emeğe saygı duyarım herzaman canım kardeşim...başı güzel başlamıştı emme sonradan Kuzuların sessizliğine döndü canım:lol: Prens siyahx birden dellendi cinnet geçirdi ve kokoş diloş,4magandos ve Angutos krallığındaki başta affettiği kadınlar olmak üzere hepsini üstüne benzin döküp yaktı sonra söndürüp hepsine teker teker otopsi yaptı ve sonrada sevgilisi selenax ile huzur dolu bir yaşam sürdü.THE END. BİTTİİİİİİİİİ başka nasıl bir son beklenirdi ki? yaktı yıktı otopsi bile yaptı, sanırım hannibal kendisi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.