Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Çapkın çapkın

Dün akşam sen yine beni atlattın

Ben beklerken kimbilir

Kimlerle beni aldattın

Çapkın çapkın

Bu akşam da ben seni aldattım

Sen beklerken ben şarkı söyleyip

Böyle dans yaptım

Çapkın çapkın

Söyle bana neden böyle yaptım

Sen sen beni yoksa

Minicik bir çocuk mu sandın

Çapkın çapkın

Artık uslu otur ve bekle beni

Hiç karışmam bak ben de sonra

Yalvartırım seni

• Cevaplar 1,8b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
De get işine sana özel hikayemi yazacaz be :angry:

Kızdırmayın bu daha bişey değil işkence olaylarına girerim :devil::D

ruhsuzsun işte, erkek değil misin? kelle paça havada uçuyor, antiromantik seni :angry:-_-

hikaye hikaye değil vahşet tablosu mübarek :lol::D:P

Gönderi tarihi:
Çapkın çapkın

Dün akşam sen yine beni atlattın

Ben beklerken kimbilir

Kimlerle beni aldattın

Çapkın çapkın

Bu akşam da ben seni aldattım

Sen beklerken ben şarkı söyleyip

Böyle dans yaptım

Çapkın çapkın

Söyle bana neden böyle yaptım

Sen sen beni yoksa

Minicik bir çocuk mu sandın

Çapkın çapkın

Artık uslu otur ve bekle beni

Hiç karışmam bak ben de sonra

Yalvartırım seni

Sardunyam ve Leylam şarkılar bi harika kızlar...da Frozenim..bu şarkıyı anımsayamadım..hangi filmden? :unsure:

Gönderi tarihi:
ruhsuzsun işte, erkek değil misin? kelle paça havada uçuyor, antiromantik seni :angry:-_-

ahhhhh..ah Sardunyam..ne doğru söyledin canım..erkek işte -_- ..anca böyle şeyler çıkar tabi :angry:

kızlar aklıma bi fikir geldi..durun bana bi ilham gelsinde ben bi hikaya başlatıyım..ama hepiniz sırayla devam ettireceksiniz ok. :) böylece siyahx bir kadın ruhunun derinliğini ve asaletini görmüş ve öğrenmiş olsun şikerim... :P:lol:

Gönderi tarihi:
kesilmiş kelleler kalede cirit atıyo :chris::lol: ..daha beter ne olabilir :unsure: korkuyom senden :ermm:

Sardunyam ve Leylam şarkılar bi harika kızlar...da Frozenim..bu şarkıyı anımsayamadım..hangi filmden? :unsure:

siz benim kankama laf mı söylüyosunuz :angry2: yolarım o iki tel saçınızıda görürsünüz gününüzü :w00t: zaten kankamda kabahat bunlar ne anlar hikayeden yetenekten :getlost: sen onlara aşk meşk dolu yazacan onlarda ayılıp bayılacak...kadın milleti işte... :P:w00t:

eski bir ajda şarkısıdır...film mi olucaktı :wassat:

Gönderi tarihi:
tamam diloşum, sen başla bizde devam ettirelim ruh nedir gösterelim hayatım... :hug::whistling:

anlaştık şikerim :kiss: ancak bugün ve yarın ilham gelebilemez işler çok yoğun :lol: Pazartesi Allah kısmet ederse..hikayemize start vericiim...sizde sırayla devam ettirirsiniz artıkın... :wub: siyahx kalede kelle uçurmaya devam etsin bu arada :w00t:

Gönderi tarihi:
siz benim kankama laf mı söylüyosunuz :angry2: yolarım o iki tel saçınızıda görürsünüz gününüzü :w00t: zaten kankamda kabahat bunlar ne anlar hikayeden yetenekten :getlost: sen onlara aşk meşk dolu yazacan onlarda ayılıp bayılacak...kadın milleti işte... :P:w00t:

şimdi sen..hangi millete tabisin kuzum :blink: ona göre hikaye şeetireceğizde... :lol:

çapkın çapkın bakarsın sen ne canlar yakarsın demiş şair... :shifty::whistling::w00t:

şair ne de güzel söylemiş :rolleyes::lol:

capkin kim,torunum mu :huh:

kanımca evet :w00t:

Gönderi tarihi:
kesilmiş kelleler kalede cirit atıyo :chris::lol: ..daha beter ne olabilir :unsure: korkuyom senden :ermm:

ahhhhh..ah Sardunyam..ne doğru söyledin canım..erkek işte -_- ..anca böyle şeyler çıkar tabi :angry:

kızlar aklıma bi fikir geldi..durun bana bi ilham gelsinde ben bi hikaya başlatıyım..ama hepiniz sırayla devam ettireceksiniz ok. :) böylece siyahx bir kadın ruhunun derinliğini ve asaletini görmüş ve öğrenmiş olsun şikerim... :P:lol:

Yazmıyorum size bidaha hikaye mikaye siz ne anlarsınız be :angry: bu hikayeninine devamını getirmiyorum THE END :angry::devil:

Doğru diyosun benim bitanecik kankam :blushing: bunların sanat anlayışı farklı bunlara 2 güzel söz söyle mest oluyolar hemen,bunlar sanat özürlüsü hatta hatta sanatın s'sinden anlamayan kişler :w00t::D

Gönderi tarihi:
anlayamadınmı kuzum :shaun::w00t:

anladığım şiyden şüpheye düştüm disem :P:lol:

capkin torunum benim,ne marifetleri varmis megersem,cok yonlu insanin hali baska oluyor canim :thumbsup::innocent::w00t:

ya..ya..o kadar çok yönlü ki hangi yöne sapacağını karıştırıyo insan :lol:

Gönderi tarihi:
anladığım şiyden şüpheye düştüm disem :P:lol:

ya..ya..o kadar çok yönlü ki hangi yöne sapacağını karıştırıyo insan :lol:

:getlost: anladın sen onu..... :laughing:

evet canem süprizlerle doluyum... :kiss: kimse sıkılabilemez menden :wassat::w00t:

Gönderi tarihi:
Yazmıyorum size bidaha hikaye mikaye siz ne anlarsınız be :angry: bu hikayeninine devamını getirmiyorum THE END :angry::devil:

Doğru diyosun benim bitanecik kankam :blushing: bunların sanat anlayışı farklı bunlara 2 güzel söz söyle mest oluyolar hemen,bunlar sanat özürlüsü hatta hatta sanatın s'sinden anlamayan kişler :w00t::D

yav Siyahx emeğe saygı duyarım herzaman canım kardeşim...başı güzel başlamıştı emme sonradan Kuzuların sessizliğine döndü canım:lol:

Gönderi tarihi:
yav Siyahx emeğe saygı duyarım herzaman canım kardeşim...başı güzel başlamıştı emme sonradan Kuzuların sessizliğine döndü canım:lol:

Prens siyahx birden dellendi cinnet geçirdi ve kokoş diloş,4magandos ve Angutos krallığındaki başta affettiği kadınlar olmak üzere hepsini üstüne benzin döküp yaktı sonra söndürüp hepsine teker teker otopsi yaptı ve sonrada sevgilisi selenax ile huzur dolu bir yaşam sürdü.

THE END. BİTTİİİİİİİİİ :angry::devil:

Gönderi tarihi:
Prens siyahx birden dellendi cinnet geçirdi ve kokoş diloş,4magandos ve Angutos krallığındaki başta affettiği kadınlar olmak üzere hepsini üstüne benzin döküp yaktı sonra söndürüp hepsine teker teker otopsi yaptı ve sonrada sevgilisi selenax ile huzur dolu bir yaşam sürdü.

:wassat::wacko: :w00t:harika bi finaldi kardiş.. :lol: ellerine sağlık...çok iyi iş çıkardın :w00t:

Gönderi tarihi:

:w00t:

:wacko::blink::shuriken::shaun::wassat:

başka nasıl bir son beklenirdi ki? yaktı yıktı otopsi bile yaptı, sanırım hannibal kendisi :P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.