Φ siyahx Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 canım kardeşim benim..senin durumun gün geçtikçe kötüye gidiyo..bak..sağ gösterip sol vurmak..şaşırtmaca vermek dimektir...sen sağ gösterip yine sağ vurursan hiç beklemediğin bişeyle karşılaşabilirsin anlatabiliyormuyum canım?..şimdi beraberce tekrar edelim bakalım..neymiş efendim..sağ gösteriiiip..sol vurucakmışız... bak canım bu cümleyi defterine 200 kere yazıyosun tımam mı?..yarın kontrol edicem.. (ne yapalım halka hizmet Hakka hizmettir) yok ben ısrar ediyorum sağ gösterip sağ vurmak hususunda Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 yok ben ısrar ediyorum sağ gösterip sağ vurmak hususunda zavallım ..bünye hiçbir tedaviye cevap vermiyo artık Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 zavallım ..bünye hiçbir tedaviye cevap vermiyo artık Benim bünye dışa kapalı bir politika izliyor Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 hava ayaz mı ayaz ellerim ceplerimde bir türkü tutturmuşum duyuyorsun değil mi? çalacak bir kapım yok mutluluğa hasretim artık sokaklar benim görüyorsun değil mi? zaman akmıyor sanki saatler durmuş bugün sonsuz yalnızlığımda bir tek sen varsın bugün ya dön bana artık duyuyor musun beni? ya çık git dünyamdan anlıyorsun değil mi? bir resmin kalmış bende tam ortadan yırtılmış hani siyah kazaklı biliyorsun değil mi? gözlerimden süzülen bir kaç damla anıda senin sıcaklığın var anlıyorsun değil mi? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Ablama bi şiir yazdım sana yazmamak olmaz Deli deli kulakları küpeli İnmiş gözüne stor perdeleri Lazım sana biraz akıl Onuda ben verecem biraz sabır Şimdilik bu kadar.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Benim bünye dışa kapalı bir politika izliyor senin bünyen ayvayı yemiş sevgili kardeşim hava ayaz mı ayaz ellerim ceplerimdebir türkü tutturmuşum duyuyorsun değil mi? çalacak bir kapım yok mutluluğa hasretim artık sokaklar benim görüyorsun değil mi? zaman akmıyor sanki saatler durmuş bugün sonsuz yalnızlığımda bir tek sen varsın bugün ya dön bana artık duyuyor musun beni? ya çık git dünyamdan anlıyorsun değil mi? bir resmin kalmış bende tam ortadan yırtılmış hani siyah kazaklı biliyorsun değil mi? gözlerimden süzülen bir kaç damla anıda senin sıcaklığın var anlıyorsun değil mi? ah..bayılırım ben bu şarkıya..dur hemen dinliyim şunu..saol sarmaşığım Ablama bi şiir yazdım sana yazmamak olmaz Deli deli kulakları küpeli İnmiş gözüne stor perdeleri Lazım sana biraz akıl Onuda ben verecem biraz sabır Şimdilik bu kadar.. delülüğün artık ifrazata geçti ..dışarı taşıyor.. ama bu dışarı vurumcu tarzını sevdim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Ablama bi şiir yazdım sana yazmamak olmaz Deli deli kulakları küpeli İnmiş gözüne stor perdeleri Lazım sana biraz akıl Onuda ben verecem biraz sabır Şimdilik bu kadar.. aman yarabbiiiiiiiiii aştı bu kendini Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 senin bünyen ayvayı yemiş sevgili kardeşim ah..bayılırım ben bu şarkıya..dur hemen dinliyim şunu..saol sarmaşığım delülüğün artık ifrazata geçti ..dışarı taşıyor.. ama bu dışarı vurumcu tarzını sevdim.. aman yarabbiiiiiiiiiiaştı bu kendini Nasılım ama Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Nasılım ama süpersin kardiş Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Diloscugum,bu arkadasin buralarda harcanma durumu beni uzdu dogrusu,divan siirini aratmayacak saheserler cikariyor bunyesinden Nasilsin birtanem,pembe dugmem.. gelebildim biraz,insallah bir sabotaja kurban gitmem gene cunku seni ozledim.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Diloscugum,bu arkadasin buralarda harcanma durumu beni uzdu dogrusu,divan siirini aratmayacak saheserler cikariyor bunyesinden Nasilsin birtanem,pembe dugmem.. gelebildim biraz,insallah bir sabotaja kurban gitmem gene cunku seni ozledim.. aaa canım gelmiş bende seni özledim birtanem sabotaj dirken..bilgisayarını mı kastediyorsun? şu zat-ı muhtereme gelince... evet şair oldu kendisi... ilham perisi benim... aksi takdirde bu derinlikte şiirler yazabilir mi sanıyosun Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Bak güzel bi noktaya temas etmişsin diloş derinliklerin şairi siyahx vay be Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Bak güzel bi noktaya temas etmişsin diloş derinliklerin şairi siyahx vay be hahahayt...bide kendime methiyeler düzmez mi? uçuk şairim benim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Baktıkça çoğalır yıldızlar gecede Parmaklarınla sayılmaz; Kimi duyulur, kimi duyulmaz, Dinledikçe çoğalır gecede, Sesler gelir, Ya hızlıdan, ya yavaştan. Her şey kendi dilince konuşur; Karanlık örtse de üstünü Gecede devam eder renk renk Ağacın dalında, rüzgarda; Her şey kendi rengince konuşur. Gözlerini kapatır beklerdi; Yaprağa benzer ellerini, avuçlarını uzatır, Beklerdi işitinceye dek Ağacın dalında, rüzgarda; Yeşili duydu mu uyurdu Rüyasında... Can Yücel canım diloşum.....güzel gönlü sıcacığım.... bir başka bi sevgi sana olan içimdeki....ama her geçen gün alevleniyor biraz daha sanki.... canım benim.....okulum yüzünden hiç uğrayamıyorum aranıza... affedin beni.... iyisin demi gönlü kalbi güzellim.... bu şiiri de sana armağan etmek istedim....rüyalarında uçan bir kelebek....yeşile yakışır diye düşündüm.... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Baktıkça çoğalır yıldızlar gecedeParmaklarınla sayılmaz; Kimi duyulur, kimi duyulmaz, Dinledikçe çoğalır gecede, Sesler gelir, Ya hızlıdan, ya yavaştan. Her şey kendi dilince konuşur; Karanlık örtse de üstünü Gecede devam eder renk renk Ağacın dalında, rüzgarda; Her şey kendi rengince konuşur. Gözlerini kapatır beklerdi; Yaprağa benzer ellerini, avuçlarını uzatır, Beklerdi işitinceye dek Ağacın dalında, rüzgarda; Yeşili duydu mu uyurdu Rüyasında... Can Yücel canım diloşum.....güzel gönlü sıcacığım.... bir başka bi sevgi sana olan içimdeki....ama her geçen gün alevleniyor biraz daha sanki.... canım benim.....okulum yüzünden hiç uğrayamıyorum aranıza... affedin beni.... iyisin demi gönlü kalbi güzellim.... bu şiiri de sana armağan etmek istedim....rüyalarında uçan bir kelebek....yeşile yakışır diye düşündüm.... şiir bir harika ya sen? senin güzelliğin? ...defterime sanki bahar gelmiş ... güzel,duygulu kelebeğim...demek içinde bana karşı her geçen gün alevlenen bir sevgi var ha.. canım benim.. "kalp kalbe karşıdır " bunu sakın unutma...okul daha önemli boşver...fırsat buldukça gelirsin...bizi mutlu edersin böyle...kendine iyi bak.. güzel kelebeğim.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 aaa canım gelmiş bende seni özledim birtanem sabotaj dirken..bilgisayarını mı kastediyorsun? şu zat-ı muhtereme gelince... evet şair oldu kendisi... ilham perisi benim... aksi takdirde bu derinlikte şiirler yazabilir mi sanıyosun ya bilgisayarimi kasdediyorum,kendisi en iyi dostumken,dusman gibi davraniyor bu aralar,uzuntuden sair olacagim geldi senden cok guzel peri ve ilham perisi olur birtanem Dilosum.. acaba ilhamin frekansi mi tutmadi da bu siirler bu kadar derin(!) oldular Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 hahahayt...bide kendime methiyeler düzmez mi? uçuk şairim benim Ee eğri oturup doğru konuşmak lazım dimi ya bilgisayarimi kasdediyorum,kendisi en iyi dostumken,dusman gibi davraniyor bu aralar,uzuntuden sair olacagim geldi senden cok guzel peri ve ilham perisi olur birtanem Dilosum.. acaba ilhamin frekansi mi tutmadi da bu siirler bu kadar derin(!) oldular Ne varmış şiirlerimde bana hakaret edebilirsiniz ama şiirlerime asla Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 ya bilgisayarimi kasdediyorum,kendisi en iyi dostumken,dusman gibi davraniyor bu aralar,uzuntuden sair olacagim geldi senden cok guzel peri ve ilham perisi olur birtanem Dilosum.. acaba ilhamin frekansi mi tutmadi da bu siirler bu kadar derin(!) oldular bir dörtlükte sen yaz şikerim..bak siyahx gibi akrostij bir çalışma da yapabilirsin görüyosun,kendisi bu hususta çok yetenekli çıktı senin neyin eksik?..hatta fazlan var...siyahx'ten en önmeli farkın şu:duyguların var hem ilham perin olurum istersen hadi bitanem..sana güveniyorum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Ee eğri oturup doğru konuşmak lazım dimi Ne varmış şiirlerimde bana hakaret edebilirsiniz ama şiirlerime asla şiirlerinde hiçbişey yok..sorunda burda zaten şiirinde olan tek şey -ki bu hafifletici neden oluşturuyor -adımın baş harflerini içermesi Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 bir dörtlükte sen yaz şikerim..bak siyahx gibi akrostij bir çalışma da yapabilirsin görüyosun,kendisi bu hususta çok yetenekli çıktı senin neyin eksik?..hatta fazlan var...siyahx'ten en önmeli farkın şu:duyguların var hem ilham perin olurum istersen hadi bitanem..sana güveniyorum şiirlerinde hiçbişey yok..sorunda burda zaten şiirinde olan tek şey -ki bu hafifletici neden oluşturuyor -adımın baş harflerini içermesi Dır dır etme bak sinirlenirim İnerim karabasan gibi üstüne çökerim Laftan anlamazsın bilirim O boğazını sıkarım Şimdik anladın sen bilirim.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Dır dır etme bak sinirlenirim İnerim karabasan gibi üstüne çökerim Laftan anlamazsın bilirim O boğazını sıkarım Şimdik anladın sen bilirim.. eh işte..öncekine bakarak bi parçada olsa gelişme var..anlamsızda olsa hiç değilse uyak var Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 eh işte..öncekine bakarak bi parçada olsa gelişme var..anlamsızda olsa hiç değilse uyak var sen çok biliyon bakıyorum töbe töbe Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Sıra sıra dizilmiş kızlar İlla beni seç diye yırtınırlar Yahu kızlar işim olmaz sizinle Alimallah yengeniz saçlarımı yolar Haydi kızlar size hayatta başarılar X'lerle dolu kısmetleriniz var yahu ben bile şaşıyorum kendime aştım ben kendimi kanımca Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 bir dörtlükte sen yaz şikerim..bak siyahx gibi akrostij bir çalışma da yapabilirsin görüyosun,kendisi bu hususta çok yetenekli çıktı senin neyin eksik?..hatta fazlan var...siyahx'ten en önmeli farkın şu:duyguların var hem ilham perin olurum istersen hadi bitanem..sana güveniyorum Derindir sana duydugum sevgi bilirsin Illa sen de siir yaz dersin Lafazanlikta bu arkadasin ustune Olmayinca; bari seni kirmiyayim dedim Siir kim,ben kim bir de anlaman icin Guvendigin daglara daha once hic kar yagdi mi Dilosum..yagmadiysa iste boyle birsey oluyor bende duygu var ama,sanirim gerisi yok yine de guvenine tesekkur ederim canim arkadasim Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Derindir sana duydugum sevgi bilirsin Illa sen de siir yaz dersin Lafazanlikta bu arkadasin ustune Olmayinca; bari seni kirmiyayim dedim Siir kim,ben kim bir de anlaman icin Guvendigin daglara daha once hic kar yagdi mi Dilosum..yagmadiysa iste boyle birsey oluyor bende duygu var ama,sanirim gerisi yok yine de guvenine tesekkur ederim canim arkadasim Laga luga yapıyosun Eee ortada işte anlamıyosun Yanlış işlerle uğraşıyorsun Leylam sana tavsiyem Anında şiir işini bırakıyorsun Maydanozları ince ince doğruyorsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.