Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 tarafsızlıkta kararlıyım (çaktırma sen nede olsa beşiktaşlısın) Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 tarafsızlıkta kararlıyım (çaktırma sen nede olsa beşiktaşlısın) Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 hiç çaktırmamışsın aferin Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Abla bak ben kıskanç adamım benim tarafımı tut yoksa gider diloşu boğazlarım valla kıskançlıktan yaparsın sen kıskanç..çekemez şey seni.. bak beşiktaşlı olduğun için torpillsin hemide.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 yaparsın sen kıskanç..çekemez şey seni.. bak beşiktaşlı olduğun için torpillsin hemide.. OOO diloş bacım gelmiş nasılsınız efendim inşallah iyisinizdir bir emriniz varmı Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Dilosum birtanem,yardima ihtiyacin var mi? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Dilosum birtanem,yardima ihtiyacin var mi? ne konuda acaba Leyla hanım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 ya bu ne siddet ve celal belki islerini gibi bir seyleri kasdetmis olabilirim Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 ya bu ne siddet ve celal belki islerini gibi bir seyleri kasdetmis olabilirim ne şideti ne celali ben çok sakinim bugün alla alla bugün relax olucam kimseye sataşmıyacağım duyurulur Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 OOO diloş bacım gelmiş nasılsınız efendim inşallah iyisinizdir bir emriniz varmı var tabii.. bak şimdi...şu anda içinde bulunduğun binanın tepesine çıkıyor ve ordan kendini aşağı bırakıyosun.. çok heyecanlı olcek..güven bana... Dilosum birtanem,yardima ihtiyacin var mi? yok canımın içi.. ama sanırım siyahx'in yardıma ihtiyacı olcek Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 var tabii.. bak şimdi...şu anda içinde bulunduğun binanın tepesine çıkıyor ve ordan kendini aşağı bırakıyosun.. çok heyecanlı olcek..güven bana... yok canımın içi.. ama sanırım siyahx'in yardıma ihtiyacı olcek Bugün sinirlenmeyeceğim sevgili arkadaşım ne dersen de canım arkadaşım benim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 nerden icabetti cok merak ettim,yoksam kendini mi deniyorsun? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 nerden icabetti cok merak ettim,yoksam kendini mi deniyorsun? Bence normal karşılamanız lazım nede olsa deli değilmiyim ne yapsam yeridir Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Bugün sinirlenmeyeceğim sevgili arkadaşım ne dersen de canım arkadaşım benim vah zavallı kardeşim benim...bak üzüldüm şincik hastasın sen yoksa bu haller bu edalar... yok yok kesin havale geçiriyo bu ateşten ne dediğini bilmiyo canım arkadaşım nerden icabetti cok merak ettim,yoksam kendini mi deniyorsun? hasta leylam hasta çocuk... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 vah zavallı kardeşim benim...bak üzüldüm şincik hastasın sen yoksa bu haller bu edalar... yok yok kesin havale geçiriyo bu ateşten ne dediğini bilmiyo canım arkadaşım hasta leylam hasta çocuk... Hasta olsam terör estiriyo olurdum canım arkadaşım mrk etme hasta değilim uyku mahmurluğunu henüz atamadım 2,30 da kalktımda Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 yaparsın sen kıskanç..çekemez şey seni.. bak beşiktaşlı olduğun için torpillsin hemide.. kıskanç siyahx o, sana bişey yapmasın diye öyle dedim iğde dalım şikerim anlıyon değilmi? OOO diloş bacım gelmiş nasılsınız efendim inşallah iyisinizdir bir emriniz varmı iyidir kanımca, pek bi kibarlaşmışsın aferin Dilosum birtanem,yardima ihtiyacin var mi? var var, baksana tehtid alıyor Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 gelmiş gene gizli gizli dolaşıyosun Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Hasta olsam terör estiriyo olurdum canım arkadaşım mrk etme hasta değilim uyku mahmurluğunu henüz atamadım 2,30 da kalktımda hasta olmadığına sevindim dimek aklın başında ve bunca iyisin ..Allah bozmasın kardeş... kıskanç siyahx o, sana bişey yapmasın diye öyle dedim iğde dalım şikerim anlıyon değilmi? iyidir kanımca, pek bi kibarlaşmışsın aferin var var, baksana tehtid alıyor anlamazmıyım şkerim ses etme gelmiş gene gizli gizli dolaşıyosun her zamanki gibi ...sessiz ve derinden... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 hasta olmadığına sevindim dimek aklın başında ve bunca iyisin ..Allah bozmasın kardeş...anlamazmıyım şkerim ses etme her zamanki gibi ...sessiz ve derinden... Bende fırsatını kolluyorum zaten sessiz ve derinden odunu yiyecen bi gün kafana Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Bende fırsatını kolluyorum zaten sessiz ve derinden odunu yiyecen bi gün kafana dimek nihayet kendine geldin sağ gösterip,sol vurucan ha Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 hoşgeldin canımıniçi, seni görmek ne güzel... günün ve haftan güzel geçsin... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 hoşgeldin canımıniçi, seni görmek ne güzel... günün ve haftan güzel geçsin... hoşbulduk simgelerin en güzeli ..sana bir şiir yollamaktaydım bende...seninde her günün birbirinden güzel geçsin inşallah... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 dimek nihayet kendine geldin sağ gösterip,sol vurucan ha yok hem sağ gösterip sağ vurucam hemide sol gösterip sol vurucam ablacım valla orası biraz meçhul haftasının güzel geçeceği konusu Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 hoşbulduk simgelerin en güzeli ..sana bir şiir yollamaktaydım bende...seninde her günün birbirinden güzel geçsin inşallah... simgeler ve biz simgesel şahsiyetler şiir çok güzeldi yok hem sağ gösterip sağ vurucam hemide sol gösterip sol vurucam ablacım valla orası biraz meçhul haftasının güzel geçeceği konusu haftalarımıza ızdırap mı olucan ki :unsure: Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 yok hem sağ gösterip sağ vurucam hemide sol gösterip sol vurucam ablacım valla orası biraz meçhul haftasının güzel geçeceği konusu canım kardeşim benim..senin durumun gün geçtikçe kötüye gidiyo..bak..sağ gösterip sol vurmak..şaşırtmaca vermek dimektir...sen sağ gösterip yine sağ vurursan hiç beklemediğin bişeyle karşılaşabilirsin anlatabiliyormuyum canım?..şimdi beraberce tekrar edelim bakalım..neymiş efendim..sağ gösteriiiip..sol vurucakmışız... bak canım bu cümleyi defterine 200 kere yazıyosun tımam mı?..yarın kontrol edicem.. (ne yapalım halka hizmet Hakka hizmettir) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.