Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 1,8b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
Abla bak ben kıskanç adamım benim tarafımı tut yoksa gider diloşu boğazlarım valla kıskançlıktan -_-:lol::whistling:

yaparsın sen <_< kıskanç..çekemez şey seni.. :ermm::P:lol: bak beşiktaşlı olduğun için torpillsin hemide.. :lol:

Gönderi tarihi:
yaparsın sen <_< kıskanç..çekemez şey seni.. :ermm::P:lol: bak beşiktaşlı olduğun için torpillsin hemide.. :lol:

OOO diloş bacım gelmiş nasılsınız efendim inşallah iyisinizdir bir emriniz varmı :):lol:

Gönderi tarihi:
ya bu ne siddet ve celal :crying: belki islerini gibi bir seyleri kasdetmis olabilirim :whistling:

ne şideti ne celali ben çok sakinim bugün alla alla :D

bugün relax olucam kimseye sataşmıyacağım duyurulur :whistling::lol:

Gönderi tarihi:
OOO diloş bacım gelmiş nasılsınız efendim inşallah iyisinizdir bir emriniz varmı :):lol:

var tabii.. B) bak şimdi...şu anda içinde bulunduğun binanın tepesine çıkıyor ve ordan kendini aşağı bırakıyosun.. :w00t:

çok heyecanlı olcek..güven bana... :shifty::whistling::grin:

Dilosum birtanem,yardima ihtiyacin var mi? :innocent::kiss:

yok canımın içi.. :wub: ama sanırım siyahx'in yardıma ihtiyacı olcek :grin:

Gönderi tarihi:
var tabii.. B) bak şimdi...şu anda içinde bulunduğun binanın tepesine çıkıyor ve ordan kendini aşağı bırakıyosun.. :w00t:

çok heyecanlı olcek..güven bana... :shifty::whistling::grin:

yok canımın içi.. :wub: ama sanırım siyahx'in yardıma ihtiyacı olcek :grin:

Bugün sinirlenmeyeceğim sevgili arkadaşım ne dersen de canım arkadaşım benim :hug:

Gönderi tarihi:
Bugün sinirlenmeyeceğim sevgili arkadaşım ne dersen de canım arkadaşım benim :hug:

vah zavallı kardeşim benim...bak üzüldüm şincik :( hastasın sen :unsure: yoksa bu haller bu edalar... :o yok yok kesin havale geçiriyo bu :blink: ateşten ne dediğini bilmiyo :wacko: canım arkadaşım :hug:

nerden icabetti cok merak ettim,yoksam kendini mi deniyorsun? :whistling::shifty::grin:

hasta leylam hasta çocuk... :P:lol::lol:

Gönderi tarihi:
vah zavallı kardeşim benim...bak üzüldüm şincik :( hastasın sen :unsure: yoksa bu haller bu edalar... :o yok yok kesin havale geçiriyo bu :blink: ateşten ne dediğini bilmiyo :wacko: canım arkadaşım :hug:

hasta leylam hasta çocuk... :P:lol::lol:

Hasta olsam terör estiriyo olurdum canım arkadaşım mrk etme hasta değilim uyku mahmurluğunu henüz atamadım 2,30 da kalktımda :whistling::D

Gönderi tarihi:

kıskanç siyahx o, :angry: sana bişey yapmasın diye öyle dedim iğde dalım şikerim anlıyon değilmi? :blushing::lol:

iyidir kanımca, pek bi kibarlaşmışsın aferin :lol:

Dilosum birtanem,yardima ihtiyacin var mi? :innocent::kiss:

var var, baksana tehtid alıyor :P:lol::wub:

Gönderi tarihi:
Hasta olsam terör estiriyo olurdum canım arkadaşım mrk etme hasta değilim uyku mahmurluğunu henüz atamadım 2,30 da kalktımda :whistling::D

hasta olmadığına sevindim :) dimek aklın başında ve bunca iyisin :lol: ..Allah bozmasın kardeş...

kıskanç siyahx o, :angry: sana bişey yapmasın diye öyle dedim iğde dalım şikerim anlıyon değilmi? :blushing::lol:

iyidir kanımca, pek bi kibarlaşmışsın aferin :lol:

var var, baksana tehtid alıyor :P:lol::wub:

anlamazmıyım şkerim :shifty: ses etme :lol:

gelmiş gene gizli gizli dolaşıyosun :D

her zamanki gibi -_- ...sessiz ve derinden... :P:laughing:

Gönderi tarihi:
hasta olmadığına sevindim :) dimek aklın başında ve bunca iyisin :lol: ..Allah bozmasın kardeş...

anlamazmıyım şkerim :shifty: ses etme :lol:

her zamanki gibi -_- ...sessiz ve derinden... :P:laughing:

Bende fırsatını kolluyorum zaten sessiz ve derinden odunu yiyecen bi gün kafana :devil::lol:

Gönderi tarihi:
hoşgeldin canımıniçi, seni görmek ne güzel... günün ve haftan güzel geçsin... :original::clover::hug:

hoşbulduk simgelerin en güzeli :wub: ..sana bir şiir yollamaktaydım bende...seninde her günün birbirinden güzel geçsin inşallah...

Gönderi tarihi:
dimek nihayet kendine geldin :w00t: sağ gösterip,sol vurucan ha :lol:

yok hem sağ gösterip sağ vurucam hemide sol gösterip sol vurucam :devil:

ablacım valla orası biraz meçhul haftasının güzel geçeceği konusu :whistling:

Gönderi tarihi:
hoşbulduk simgelerin en güzeli :wub: ..sana bir şiir yollamaktaydım bende...seninde her günün birbirinden güzel geçsin inşallah...

simgeler ve biz simgesel şahsiyetler :wub:

şiir çok güzeldi :)

haftalarımıza ızdırap mı olucan ki :unsure: :unsure: :D:P

Gönderi tarihi:

canım kardeşim benim..senin durumun gün geçtikçe kötüye gidiyo..bak..sağ gösterip sol vurmak..şaşırtmaca vermek dimektir...sen sağ gösterip yine sağ vurursan hiç beklemediğin bişeyle karşılaşabilirsin :lol: anlatabiliyormuyum canım?..şimdi beraberce tekrar edelim bakalım..neymiş efendim..sağ gösteriiiip..sol vurucakmışız... :D bak canım bu cümleyi defterine 200 kere yazıyosun tımam mı?..yarın kontrol edicem.. :lol: (ne yapalım halka hizmet Hakka hizmettir)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.