Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 1,8b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
özbekistana mı...siz gitseniz gitseniz..üveybekistan a kadar gidersiniz.. :w00t: .....hem leyla..terkedemez çölü..yoksa solar oracıkta bıraktığı gülü..dimi leyla... :whistling: .. :lol:

diyosun... :P ama çok yanılıyosun... :lol:

Canim benim,sagolasin..valizlerim hazir bekliyor :stuart::D

ben mi..terkedemem.. :unsure: Ozbekistan'i duyduktan sonra ben, colu,gulu mu dusunurum, boyle fenayim iste -_- herhalde gidisimizin bir nedeni vardir,gul bir zahmet onu dusunuversin :lol::P

benimkilerde hazır şikerim :wub: ..gidişimizin bir değil..birden çok nedeni olcek..sen merak etme -_-:P:lol:

leylacım ne diyorsa doğrudur, :wub: itiras istemem -_- -_-

bende istemem -_- ...bidenem :wub: ..bizim siyahx gözükmüyor ortalarda..korktu tabii haklı olarak.. :shifty::shuriken::chris:

Gönderi tarihi:
diyosun... :P ama çok yanılıyosun... :lol:

benimkilerde hazır şikerim :wub: ..gidişimizin bir değil..birden çok nedeni olcek..sen merak etme -_-:P:lol:

bende istemem -_- ...bidenem :wub: ..bizim siyahx gözükmüyor ortalarda..korktu tabii haklı olarak.. :shifty::shuriken::chris:

sorma ben bir ara benim nette gördüm şimdi ordada yok, :huh: kanımca hain planlar yapıyor siyahx, dün biraz tehtidkar konuştu, :o ama zippoyu doldurup gelmesin bu :blink::unsure:

diloşum, ben acıktım yemek yiyeyim gelmeye çalışırım tamam mı? :hug::wub:

Gönderi tarihi:
sorma ben bir ara benim nette gördüm şimdi ordada yok, :huh: kanımca hain planlar yapıyor siyahx, dün biraz tehtidkar konuştu, :o ama zippoyu doldurup gelmesin bu :blink::unsure:

diloşum, ben acıktım yemek yiyeyim gelmeye çalışırım tamam mı? :hug::wub:

ateş olsa cürmü kadar yer yakar o! :chris: hıh..ondan korkan onun gibi olsun :lol:

afiyet olsun şikerim... :)

Gönderi tarihi:
sen kendini kaybedeli çoook uzun zaman oluyo kardiş.. :D:lol::lol:

resim13dd7.gif

beni yakmak ööle kolay diil canım...yansamda küllerimden yeniden doğarım.. :grin:

siyahxsadomazo1br7cq9.gifdiloş

sana bu dünyada rahat yok artık :devil:

55383436bi3.gif55383436bi3.gif55383436bi3.gif55383436bi3.gif55383436bi3.gif

Gönderi tarihi:
siyahxsadomazo1br7cq9.gifdiloş

sana bu dünyada rahat yok artık :devil:

55383436bi3.gif55383436bi3.gif55383436bi3.gif55383436bi3.gif55383436bi3.gif

aaa..sağolasın siyahx kardeş..valla sırtım tutulmuştu...masaj iyi geldi :w00t:

siyah xresim6uk3.gifdiloş

güle güle siyahx...delü doluydun ama..eğlenceliydin yinede... :w00t::shifty::grin:

Gönderi tarihi:
aaa..sağolasın siyahx kardeş..valla sırtım tutulmuştu...masaj iyi geldi :w00t:

siyah xresim6uk3.gifdiloş

güle güle siyahx...delü doluydun ama..eğlenceliydin yinede... :w00t::shifty::grin:

asıl sana güle güle selam söle a yare :devil::lol:

waffen031ko6.gif

Gönderi tarihi:
asıl sana güle güle selam söle a yare :devil::lol:

waffen031ko6.gif

söölerim canım.. :lol: ama çook uzuaklara giden sensin..ve de yalnız olaraktan tabiii... :lol:

resim2wg2.gif

yav siyahx...senden çok güzel hamburger köftesi oluyomuş canım ya...gerçi etin bayaa sert ve kara gördüün gibi ama olsun artık... :w00t::grin:

Gönderi tarihi:
söölerim canım.. :lol: ama çook uzuaklara giden sensin..ve de yalnız olaraktan tabiii... :lol:

resim2wg2.gif

yav siyahx...senden çok güzel hamburger köftesi oluyomuş canım ya...gerçi etin bayaa sert ve kara gördüün gibi ama olsun artık... :w00t::grin:

diloş brutale029pt3.gif siyahx

buda bitirici vuruş :devil:

Gönderi tarihi:
beni sen bitiremezsin siyahx... -_- ama ben kendimi bitiririm :) bir görüşmem var..sonra kozlarımızı paylaşırız senlen :lol:

asıl ben senle görüşcem sen kaç bakalım hadi görüşürüz :D

Gönderi tarihi:
ateş olsa cürmü kadar yer yakar o! :chris: hıh..ondan korkan onun gibi olsun :lol:

afiyet olsun şikerim... :)

ataş olmuş buralar, yangın var :stuart::sweatingbullets::unsure:

Yaktım seni diloş :chris::devil:

ahanda zipposu elinde gelmiş :shuriken::unsure:

resim2wg2.gif

:lol::D

diloş brutale029pt3.gif siyahx

buda bitirici vuruş :devil:

:):lol:

ay koptum ben savaş alanına dönmüş buralar, bana bulaşmayın ben öyle kenardan izleyecem sizi izleyici olaraktan katılıyorum arkidişlere başarılar dilerim :lol::D:P:wub:

Gönderi tarihi:
ay koptum ben savaş alanına dönmüş buralar, bana bulaşmayın ben öyle kenardan izleyecem sizi izleyici olaraktan katılıyorum arkidişlere başarılar dilerim :lol::D:P:wub:

şu delü elinde zipposuyla benden kavurma yapsın sende kenardan seyret öyle mi Sardunyam?... :unsure: dimek iğde dalına olan sevgin bu kadarcıktı... :(:huh::crying:

Gönderi tarihi:
şu delü elinde zipposuyla benden kavurma yapsın sende kenardan seyret öyle mi Sardunyam?... :unsure: dimek iğde dalına olan sevgin bu kadarcıktı... :(:huh::crying:

susu sus :angry: ablam bide senimi tutacaktı hem tehdit et beni sonra ablama duygu sömürüsü yap :angry: o benim ablam bikerem hade başka kapıya :D:lol:

Gönderi tarihi:

:unsure: ama ben ikinizide seviyorum araya girmeyim dedim :wub:

malum olan hep ayırmaya çalışana olur :P:stuart:

susu sus :angry: ablam bide senimi tutacaktı hem tehdit et beni sonra ablama duygu sömürüsü yap :angry: o benim ablam bikerem hade başka kapıya :D:lol:

ben ikinizide tutmuyorum tarafsızım -_-:lol::P:D:wub:

Gönderi tarihi:
:unsure: ama ben ikinizide seviyorum araya girmeyim dedim :wub:

malum olan hep ayırmaya çalışana olur :P:stuart:

ben ikinizide tutmuyorum tarafsızım -_-:lol::P:D:wub:

Abla bak ben kıskanç adamım benim tarafımı tut yoksa gider diloşu boğazlarım valla kıskançlıktan -_-:lol::whistling:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.