Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 leylacım ne diyorsa doğrudur, itiras istemem -_- Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 özbekistana mı...siz gitseniz gitseniz..üveybekistan a kadar gidersiniz.. .....hem leyla..terkedemez çölü..yoksa solar oracıkta bıraktığı gülü..dimi leyla... .. diyosun... ama çok yanılıyosun... Canim benim,sagolasin..valizlerim hazir bekliyor ben mi..terkedemem.. Ozbekistan'i duyduktan sonra ben, colu,gulu mu dusunurum, boyle fenayim iste herhalde gidisimizin bir nedeni vardir,gul bir zahmet onu dusunuversin benimkilerde hazır şikerim ..gidişimizin bir değil..birden çok nedeni olcek..sen merak etme leylacım ne diyorsa doğrudur, itiras istemem -_- bende istemem ...bidenem ..bizim siyahx gözükmüyor ortalarda..korktu tabii haklı olarak.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 diyosun... ama çok yanılıyosun... benimkilerde hazır şikerim ..gidişimizin bir değil..birden çok nedeni olcek..sen merak etme bende istemem ...bidenem ..bizim siyahx gözükmüyor ortalarda..korktu tabii haklı olarak.. sorma ben bir ara benim nette gördüm şimdi ordada yok, kanımca hain planlar yapıyor siyahx, dün biraz tehtidkar konuştu, ama zippoyu doldurup gelmesin bu diloşum, ben acıktım yemek yiyeyim gelmeye çalışırım tamam mı? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 sorma ben bir ara benim nette gördüm şimdi ordada yok, kanımca hain planlar yapıyor siyahx, dün biraz tehtidkar konuştu, ama zippoyu doldurup gelmesin bu diloşum, ben acıktım yemek yiyeyim gelmeye çalışırım tamam mı? ateş olsa cürmü kadar yer yakar o! hıh..ondan korkan onun gibi olsun afiyet olsun şikerim... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 ateş olsa cürmü kadar yer yakar o! hıh..ondan korkan onun gibi olsun afiyet olsun şikerim... Yaktım seni diloş Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 cayır cayır yanacaksın Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Yaktım seni diloş hahahayt...güleyim bariii diloş...siyahx'e karşı.... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 he he he daha çok acı çekmen için yakıp yakıp söndürcem seni Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 tutmayın beni kendimi kaybettim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 tutmayın beni kendimi kaybettim sen kendini kaybedeli çoook uzun zaman oluyo kardiş.. beni yakmak ööle kolay diil canım...yansamda küllerimden yeniden doğarım.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 sen kendini kaybedeli çoook uzun zaman oluyo kardiş.. beni yakmak ööle kolay diil canım...yansamda küllerimden yeniden doğarım.. siyahxdiloş sana bu dünyada rahat yok artık Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 siyahxdiloşsana bu dünyada rahat yok artık aaa..sağolasın siyahx kardeş..valla sırtım tutulmuştu...masaj iyi geldi siyah xdiloş güle güle siyahx...delü doluydun ama..eğlenceliydin yinede... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 aaa..sağolasın siyahx kardeş..valla sırtım tutulmuştu...masaj iyi geldi siyah xdiloş güle güle siyahx...delü doluydun ama..eğlenceliydin yinede... asıl sana güle güle selam söle a yare Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 asıl sana güle güle selam söle a yare söölerim canım.. ama çook uzuaklara giden sensin..ve de yalnız olaraktan tabiii... yav siyahx...senden çok güzel hamburger köftesi oluyomuş canım ya...gerçi etin bayaa sert ve kara gördüün gibi ama olsun artık... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 söölerim canım.. ama çook uzuaklara giden sensin..ve de yalnız olaraktan tabiii... yav siyahx...senden çok güzel hamburger köftesi oluyomuş canım ya...gerçi etin bayaa sert ve kara gördüün gibi ama olsun artık... diloş siyahx buda bitirici vuruş Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 nereye kaçtın gel buraya çabuk Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 diloş siyahx buda bitirici vuruş beni sen bitiremezsin siyahx... ama ben kendimi bitiririm bir görüşmem var..sonra kozlarımızı paylaşırız senlen Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 beni sen bitiremezsin siyahx... ama ben kendimi bitiririm bir görüşmem var..sonra kozlarımızı paylaşırız senlen asıl ben senle görüşcem sen kaç bakalım hadi görüşürüz Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 zippomuz elimizde benzinimiz cebimizde biz burayı yakarız hey yakarız Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 yangın var yangın var ben yanıyorum yetişin a dostlar dur ben kimsecikler yokken bide burayı yakam Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 ateş olsa cürmü kadar yer yakar o! hıh..ondan korkan onun gibi olsun afiyet olsun şikerim... ataş olmuş buralar, yangın var Yaktım seni diloş ahanda zipposu elinde gelmiş söölerim canım.. ama çook uzuaklara giden sensin..ve de yalnız olaraktan tabiii... yav siyahx...senden çok güzel hamburger köftesi oluyomuş canım ya...gerçi etin bayaa sert ve kara gördüün gibi ama olsun artık... diloş siyahx buda bitirici vuruş ay koptum ben savaş alanına dönmüş buralar, bana bulaşmayın ben öyle kenardan izleyecem sizi izleyici olaraktan katılıyorum arkidişlere başarılar dilerim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 ay koptum ben savaş alanına dönmüş buralar, bana bulaşmayın ben öyle kenardan izleyecem sizi izleyici olaraktan katılıyorum arkidişlere başarılar dilerim şu delü elinde zipposuyla benden kavurma yapsın sende kenardan seyret öyle mi Sardunyam?... dimek iğde dalına olan sevgin bu kadarcıktı... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 şu delü elinde zipposuyla benden kavurma yapsın sende kenardan seyret öyle mi Sardunyam?... dimek iğde dalına olan sevgin bu kadarcıktı... susu sus ablam bide senimi tutacaktı hem tehdit et beni sonra ablama duygu sömürüsü yap o benim ablam bikerem hade başka kapıya Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 şu delü elinde zipposuyla benden kavurma yapsın sende kenardan seyret öyle mi Sardunyam?... dimek iğde dalına olan sevgin bu kadarcıktı... ama ben ikinizide seviyorum araya girmeyim dedim malum olan hep ayırmaya çalışana olur susu sus ablam bide senimi tutacaktı hem tehdit et beni sonra ablama duygu sömürüsü yap o benim ablam bikerem hade başka kapıya ben ikinizide tutmuyorum tarafsızım Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 ama ben ikinizide seviyorum araya girmeyim dedim malum olan hep ayırmaya çalışana olur ben ikinizide tutmuyorum tarafsızım Abla bak ben kıskanç adamım benim tarafımı tut yoksa gider diloşu boğazlarım valla kıskançlıktan Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.