Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 tövbe gıss,şu yazıdan nasıl böyle bir mana çıkarttın,kendim bile anlamamışım ne yazdığımı..heh bulurum tabi ayrıca benim gibi bir olgun ve güzel bir hatun maldivlerde yalnız mı tatil yapıcak,burayı çok sevdim,boşuna da beklemesin.. işte budur..!!! senin gibi olgun ve de güzel bir hatun hemide Maldivlerde ve yalnız kalıcek ha.. dedemiz bana bayaa bi bekleyecek gibi geliyo.. e hadi hayırlısı.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 dişlerimi kırman için önce işini düzgün yapman lazım yoksa kırdırtmam... dedeciğimiz çok beklesin, bekleme salonuna alınız birde kahve söyleyiniz... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 evet o çok bekler,ama beklerken düzgün düzgün kahvesini içsin,bir işler karıştırırsa asıl ben onun alnını karışlarım onu da bilsin siz niye benim yanımda değilsiniz yaw,onu anlamadım.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 bak onu bende anlamadım ben tiz geliyorum canım seni oralarda yalnız bırakmam, dedeler evde beklesin kahve içsin kurabiye yesin uslu dursunlar biz bi maldiv havası alıp gelcez... uslu dururlarsa gelirken onlara ciciler alırız demi Leylam... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 gel kıs ablacım,burda güneş,berrak deniz..her yer rengarenk..en güzeli ne biliyor musun,şezlongda uzanıp son model güneş gözlüğünün arkasından havalı havalı etrafı süzüyorsun, ve yine rengarenk meyve kokteylinin yudumluyorsun..ama yok ille de şalvarımızı çıkarmayalım dersen o da ayrı bir hoşluk olur sanırsam.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 şezlong, güneş gözlüğü, kumsal, deniz, kokteyl veeee en güzeli şalvarımız, tabikide şalvarsız çıkmam abi... Cadımın şezlongunuda alalım kanımca ihtiyacı olmayacak... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 evet o zaten niye böyle birşey organize etmişti bilmiyorum ama,şezlongunu da alınca tüüh ben niye gitmedim de nenemi gönderdim kii diye pişman olacak,başka sebeple değilse bile şezlongu için o da gelicektir eminim.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 ben buna çok güldüm , sen de bak sen de gülersinn Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 hem de nasıl güldümm :lol: fotğraf çektirirken ben de yapıcam,ah ne uslu masum poz verirlermiş :lol: Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 dedem bekliyormu halen tatli çileğim.. niyse..bekleyedursun..elleme.. Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Bilir misin kaçıncı metresinde yer insan hayatının vurgununu deniz ise bahane söyle kaç kulaç sonrası kollarından ayrılır derman tükenir gücün doğrusu yaşama hevesin de yoksa nefes alma zamanı umutla ciğerlerine dolan hava keseciklerinin ölümü getirmesi gibidir aşk geçince kırkını inadınla kıran kırana yüreğinde dalyanları birbirine katan sevgilinin uzanamadığın ellerindedir geçmişin ve geleceğin yaz kış bilmez tebeşiri yazmak istese de suda dağılır gider kim koyacak önümüze, bizi haklayacak aklayacak paklayacak teneşiri yakamozlar deri ustaları gibi yüzünü bir acıya bir neşeye çevirir mehtap bu gizler çilelerini ayın yüzünde hüzünle devşirir ya deniz yıldızı dibinde deryanın dorukları nereden bilir gün ışığı derinlerden süzülüp gelen kaç deniz atının terkisinden atmıştır saçları ak alnı pak süvarisini durdurun bu zalim gidişi dinginliğine sığınsın susmaların yaşamak yoruldum artık susturun kelimelerimi şiir uzan uykuna aşk peşimi bırak Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 dedem bekliyormu halen tatli çileğim.. niyse..bekleyedursun..elleme.. hihihi işte böyle bekletirler Diloşum.. sahi uslu uslu bekliyor mudur dersin ay bu da leylammışş seni özledim.. Bilir misin kaçıncı metresinde yer insan hayatının vurgununu deniz ise bahane söyle kaç kulaç sonrası kollarından ayrılır derman tükenir gücün doğrusu yaşama hevesin de yoksa nefes alma zamanı umutla ciğerlerine dolan hava keseciklerinin ölümü getirmesi gibidir aşk geçince kırkını inadınla kıran kırana yüreğinde dalyanları birbirine katan sevgilinin uzanamadığın ellerindedir geçmişin ve geleceğin yaz kış bilmez tebeşiri yazmak istese de suda dağılır gider kim koyacak önümüze, bizi haklayacak aklayacak paklayacak teneşiri yakamozlar deri ustaları gibi yüzünü bir acıya bir neşeye çevirir mehtap bu gizler çilelerini ayın yüzünde hüzünle devşirir ya deniz yıldızı dibinde deryanın dorukları nereden bilir gün ışığı derinlerden süzülüp gelen kaç deniz atının terkisinden atmıştır saçları ak alnı pak süvarisini durdurun bu zalim gidişi dinginliğine sığınsın susmaların yaşamak yoruldum artık susturun kelimelerimi şiir uzan uykuna aşk peşimi bırak Hoşgeldiniz.. Çok güzel bir şiir,şimdiden dinginliğini arıyoruz susmaların,sonumuz hayrolsun Teşekkür ederim Alıntı
Φ Bayan_Pipo Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 unut beni UNUT BENİ IHLAMURLAR altında slayt IHLAMURLAR ALTINDA SEVGİLERLE... TIKLAMANIZ YETERLİ Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Dün hayat durdu benim için sanki bugün herşey farklı sanki bu ev benim değil bu nefes bana zararlı alışmaya çalışmak diye bişey yok, alışmak zorundayım, üzülmemek diye bişey yok, üzülmem gerek... severek unutmak olur işmi bilerek uçuruma önden atlanırmı ki kaybettiğinin yerine ne koysan dolmaz boş bırakacağım yerini hep bomboş... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Dün hayat durdu benim için sanki bugün herşey farklı sanki bu ev benim değil bu nefes bana zararlı alışmaya çalışmak diye bişey yok, alışmak zorundayım, üzülmemek diye bişey yok, üzülmem gerek... severek unutmak olur işmi bilerek uçuruma önden atlanırmı ki kaybettiğinin yerine ne koysan dolmaz boş bırakacağım yerini hep bomboş... çok güzelmiş ablacığım bugüne pek uydu seni çok seviyorum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 küçücük bir bakışın çözer beni kolayca.. kenetlenmiş parmaklar gibi sımsıkı kapanmış olsam.. yaprak yaprak açtırırsın ilkyaz nasıl açtırırsa ilk gülünü gizem dolu hünerli bir dokunuşla.. yağmur sonrası içime dolan güzel gökkuşağım.. yeni lakabını beğendin mi..? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 küçücük bir bakışın çözer beni kolayca..kenetlenmiş parmaklar gibi sımsıkı kapanmış olsam.. yaprak yaprak açtırırsın ilkyaz nasıl açtırırsa ilk gülünü gizem dolu hünerli bir dokunuşla.. yağmur sonrası içime dolan güzel gökkuşağım.. yeni lakabını beğendin mi..? Beğenmem mi.. biliyor musun,sen de gökkuşağını açtıran yaz yağmurusun.. benim çok sevdiğim,bir de özlediğim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 bende seni seviyorum bitanem Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 ben de sizi seviyorum,seviyorum ki hem de nasıl Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 cıvımış gene bunlar Hani eski zaman masalları anlatır Hüznümü huzura dolarsın Kaşım gözümden çok içim bir parçan Annem sen benim yanıma kalansın Hani bir biblon vardı kırdığım Üstüne ne kırgınlıklar yaşadın Ama bil ki ben de parçalandım Annem ben senin yanına kalanım Annem annem Sen üzülme Sözlerin hep yüreğimde Uzayan sohbet gecelerinde Rolleri unutup dost oluruz Bizi bağlayan bu kan değil yalnız Annem biz birbirimize kalanız Ben kararlı uçarken yolumda Sen çatık kaşların altında Katıksız sevgiyle bakarsın Annem sen benim yanıma kalansın Annem annem Gel üzülme Ben hala senin Dizlerinde günün güzel geçsin bidenem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 gecenin yarısı girmiş foruma günün güzel geçsin diyor sonrada bize kocamış bunlar diyor iyi geceler Frozenim canım benim seni ben pek çok pek çok severim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 bak görüyomusun benim gökkuşağıma bidenem diye tatlı laflar edebiliyo bu ayrık otu.. bize gelince en muhabbetli kelamı "kara çalı" Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 cıvımış gene bunlar Hani eski zaman masalları anlatır Hüznümü huzura dolarsın Kaşım gözümden çok içim bir parçan Annem sen benim yanıma kalansın Hani bir biblon vardı kırdığım Üstüne ne kırgınlıklar yaşadın Ama bil ki ben de parçalandım Annem ben senin yanına kalanım Annem annem Sen üzülme Sözlerin hep yüreğimde Uzayan sohbet gecelerinde Rolleri unutup dost oluruz Bizi bağlayan bu kan değil yalnız Annem biz birbirimize kalanız Ben kararlı uçarken yolumda Sen çatık kaşların altında Katıksız sevgiyle bakarsın Annem sen benim yanıma kalansın Annem annem Gel üzülme Ben hala senin Dizlerinde günün güzel geçsin bidenem gecenin yarısı girmiş foruma günün güzel geçsin diyor sonrada bize kocamış bunlar diyor iyi geceler Frozenim canım benim seni ben pek çok pek çok severim : gece yazmış ama ben şimdi görünce,gün de başlayalı çok olunca bana uydu valla bak görüyomusun benim gökkuşağıma bidenem diye tatlı laflar edebiliyo bu ayrık otu.. bize gelince en muhabbetli kelamı "kara çalı" Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Bembeyaz akşamlara çıkmak Deniz kıyılarında ya da dağ başlarında Daha doğar doğmaz sarhoş Pırıl pırıl bir günden Akşam gelin gibi süzüle süzüle Yamaçlardan ağır ağır inerken Seni duymak, seni sevmek, seni okşamak Seni konuşmak ve seni susmak İlk karanlıkla birlikte erkenden Senin hazırladığın sofraya oturmak Senin yaydığın çarşafların üzerine Uzanıp uzun uzun düşünmek seni Dünyayı yepyeni güzelliklerle Yeniden yaratır gibi Elinle kapladığın yorganı örtünüp Seni duymak, seni düşünmek, seni bulmak Haritaya yeni bir ada yazdırır gibi Her yanını, herşeyini öğrenmek Saçlarını, boynunu, sırtını, belini Kollarını, omuzlarını, dizlerini, ayaklarını Hatta ayıp olmasın en gizli yerlerini Yanı baştan sona seni ezberlemek Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.