Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Cok guzel bir cicek,sankim sen..ben de ozledim sizi,ayri kalamaz oldum buralardan siz varsiniz diye yaw Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 bende buraya gelince önce bir bakınıyorum varmısınız yokmusunuz diye, bizimkisileri yani sizi Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 özledimm seni güzelimm benimm... kendine ii bak.. AYAK SESLERİ Hep bu ayak sesleri, hep bu ayak sesleri, Dolaşıyor dışarda, gün batışından beri. Bu sesler dokunuyor en ağrıyan yerime, Bir eski çıban gibi işliyor içerime. Ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan, Sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan Sesler, ayak sesleri, kesilmez çıtırdılar! Bana gelen müjdeyi galiba caydırdılar. Böyle adım atarlar, ayrılanlar eşinden, Böyle yürür, gidenler, bir tabutun peşinden. Kimsesiz gecelerim, bu kesik sesle doldu, Artık, atan kalbim de bir ayak sesi oldu. Bir gün, sönük göğsüme düştüğü vakit başım, Benden ayrılıyormuş gibi bir can yoldaşım, Gittikçe uzaklaşan bu sesi duya duya, Yavaşça dalacağım, o kalkılmaz uykuya... Necip Fazıl Kısakürek Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 yerim seni tatlim benim,rastlasamiyoruz ben de ozledim kiss Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 leylam türkü söyleşiyoruz biz katıl bize yandı bağrım yandı aşkın elinden birde seyahına gönderme beni ben mecnun olmuşum sevda çölünden yeniden mecnuna dönderme beni... insan olan insan, sever insanı bizden evvel gelip gidenler, hani aşkına düşürüpte mecnun misali bir kuru hayale yeldirme beni... neşet ertaş Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 sence hala böyle sevgiler varmıdır Leylam bu arada nasılsın birtanem?..özledim seni..bugün türkü günü yaptık sardunyam'la..keşke sende olsaydın Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 yerim seni tatlim benim,rastlasamiyoruz ben de ozledim kiss efettt raslaşamıyoss malesefff canımm benimm... çooook öpüyorumm seniii... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 ahdım var..bu kez ki büyük çıkcek... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 sence hala böyle sevgiler varmıdır Leylam bu arada nasılsın birtanem?..özledim seni..bugün türkü günü yaptık sardunyam'la..keşke sende olsaydın bit kadar olsa daha büyük olurdu kısım ahdım var..bu kez ki büyük çıkcek... ahdettin ve başardın sonunda tebrikler gülaydan bir türkü leylama başımı döndürür hasretin senin yetmezki hiç bir şey yerini doldurmaya geceler yerini bırakmaz sabaha bilirim doğmayacak güneşim sensin gel birtanem affettim seni gel gör sevgilim olamazsın sende bensiz gel artık yeter yormasın ayrılık Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 sence hala böyle sevgiler varmıdır Leylam bu arada nasılsın birtanem?..özledim seni..bugün türkü günü yaptık sardunyam'la..keşke sende olsaydın vardir belki Dilosum eminim guzel bir sevgi hikayesiydi,tesekkur ederim iyiyim ,sen de iyisindir umuyorum,keske olsaydim turkulerle sizinle netimde sinir bozucu birseyler oluyor,kesiliyor,tekrar baglanamiyor vs.. virus mu var nedir? ben de seni ozledim,girmek icin cirpindim durdum vakit buldukca ama nafile.. ahdım var..bu kez ki büyük çıkcek... bit kadar olsa daha büyük olurdu kısım ahdettin ve başardın sonunda tebrikler gülaydan bir türkü leylama başımı döndürür hasretin senin yetmezki hiç bir şey yerini doldurmaya geceler yerini bırakmaz sabaha bilirim doğmayacak güneşim sensin gel birtanem affettim seni gel gör sevgilim olamazsın sende bensiz gel artık yeter yormasın ayrılık ne guzelmis ablacim,tesekkur ederim,cok severim turkuleri ve Gulayin bugulu sesini de Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 bu turku cok sevdiklerimden,size olsun.. Bir firtina tuttu bizi Deryaya kardi O bizim kavusmalarimiz a yarim Mahsere kaldi.. Mapushanede yata yata Yanlarim curudu Pencereden baka baka a yarim Ela gozler suzuldu.. Yeni cezve,yeni cezve Kaynar kaynamaz oldu O benim nazli yarimin dilleri Soyler soylemez oldu.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 leyla..seni her gördüğümde forumda şu şarkı aklıma gelir..ahmet kaya nın... çıkmaz sokaklarda kapına düştüm.. gölgem peşi sıra ayak sesleri.. yağmur altında ateşe düştüm.. başımda savrulur sevda külleri.. amman be leyla...lala layla.. boş ver bu aşka.. lala layla..lala layla.. boşver bu aşka... boş ver aşka dediğine bakma ..dibine vurmuş bu şarkı aşkın..sevdiğim bi şarkıdır...eeee layla...pardon leyla.. ...naparsın..evdesindir sen şimdi..eşin gelmemiştir daha işten..ve beklemektesin dimi..kapıdan çıkacak tık..tık seslerini..ya kapıdan mecnun çıkarsa... ..............şaka..şaka...senin mecnunun iştedir...gelecektir...ve kapıyıda o tık tık lıcaktır.... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 evet dibine vurmus sarki askin..caktirmiyor.guzelmis,sagol figgaro.. mecnun gelecek tabi ama,sen beni gormedigine eminsin degil mi? simdi soyle soyleyeyim,evdeki,isteki,coldeki mecnunlar ayni kisi..evdekine ulasabilirim,istekinin gelecegini bilirim,coldekini de ararim.. fazlaca mecazi oldu ama kafa yormasan da olur Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 bit kadar olsa daha büyük olurdu kısım ahdettin ve başardın sonunda tebrikler dooru söylersin napıyım yeniyim bu işte...ama kafama koydum ya yaparım vardir belki Dilosum eminim guzel bir sevgi hikayesiydi,tesekkur ederim iyiyim ,sen de iyisindir umuyorum,keske olsaydim turkulerle sizinle netimde sinir bozucu birseyler oluyor,kesiliyor,tekrar baglanamiyor vs.. virus mu var nedir? ben de seni ozledim,girmek icin cirpindim durdum vakit buldukca ama nafile.. güzel bir hikayesi vardı evet aksi takdirde sana göndermezdim mavi düğmem ..sizi gördükçe buralarda daha iyi oluyorum biliyomusun şu bilgisayarını bi tamir ettir bacım yoksa gelip ben el atıcam olaya Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 evet dibine vurmus sarki askin..caktirmiyor.guzelmis,sagol figgaro.. mecnun gelecek tabi ama,sen beni gormedigine eminsin degil mi? simdi soyle soyleyeyim,evdeki,isteki,coldeki mecnunlar ayni kisi..evdekine ulasabilirim,istekinin gelecegini bilirim,coldekini de ararim.. fazlaca mecazi oldu ama kafa yormasan da olur öyle iyi anladım ki seni.. hemde kafa yormama hiç gerek kalmadan...birbirine benzer şeyler yaşıyanlar..anlarlar birbirlerinin dilinden ve de halinden...canım benim ..diyorum ya sana sık sık yalnız değilsin diye...laf olsun diye söylemiyorum bunu...anlıyorsun di mi? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 yalnız değil tabi, yalnız mı sanıyor kendini kıs biz bostan korkuluğumuyuz ki yok valla basbaya canlıyız biz bi düğme tık karşında, kapa düğmeyi aklında demi ama seviyoruz seni Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 öyle iyi anladım ki seni.. hemde kafa yormama hiç gerek kalmadan...birbirine benzer şeyler yaşıyanlar..anlarlar birbirlerinin dilinden ve de halinden...canım benim ..diyorum ya sana sık sık yalnız değilsin diye...laf olsun diye söylemiyorum bunu...anlıyorsun di mi? iste sen dahi sair pembe dugmemsin.. anlatmak istedigim sey gercek,ama cok sacmalamisim gibi gorunmesine ragmen anladin beni.. ben de senin bir cok duygunu hissedip anliyorum aynen boyle..sizi gercekten yanimda,yuregimde hissediyorum,anliyorum canim arkadasim yalnız değil tabi, yalnız mı sanıyor kendini kıs biz bostan korkuluğumuyuz ki yok valla basbaya canlıyız biz bi düğme tık karşında, kapa düğmeyi aklında demi ama seviyoruz seni sizden bostan korkulugu olmaz ablacim,igde dali,sarmasik,dugme filan olabilir.. siz birtanesiniz,ya da birkac tane,ben de sizi cok seviyorum bak simdi yine beni devre disi birakmaya hazirlaniyor bu internet Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 nenecim iyisin inşallah bilgisayar karşısında fazla yime emi ninecim mazallah...çatlarsın felan Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 leylacım biz ağru dağına bostan korkuluğu olaraktan çalışmaya gidiyoz, sende gelirsin demi? diloş, frozen, ben, yumote ve sen olar mı? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 yok daha yemem,siz neneden bir an once kurtulmak istiyorsunuz zannimca ama yemezleer saka bir yana o receteyi gercek haliyle yemistim,iyi geldi,tesekkurler sen nasilsin torunum bostan korkulugu mu Agri dagi sizinle olduktan sonra,kargalarin didiklemesine de katlanirim,tabi geliyom Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 nenecim sen sakın ağrı dağına gelme kalbin dayanmaz mazallah... zati ben vazcaydım...gitmiyom afiyet şeker olsun nenecim... ben iyiyim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 olmaaz,torunum gelmezse ben de gitmem demek istiyorum ama,eger gelmezsen birakmak zorunda kalacagim haberin olsun kis cok guzel olacak,biraz sekil degistirip,para da kazanacagiz Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 yok daha yemem,siz neneden bir an once kurtulmak istiyorsunuz zannimca ama yemezleer saka bir yana o receteyi gercek haliyle yemistim,iyi geldi,tesekkurler sen nasilsin torunum bostan korkulugu mu Agri dagi sizinle olduktan sonra,kargalarin didiklemesine de katlanirim,tabi geliyom efet leylacım, ağru dağında kamp kurucaz, saz çalıcaz, yemek yapıcaz, bide daha sonra sana ileteceğimiz özel bir görevimiz var... demi frozenim... (gissli sır/top secret) birlikte olduktan sonra fizana da giderim yaw, fizan ne taraftaydı leylacım nenecim sen sakın ağrı dağına gelme kalbin dayanmaz mazallah... zati ben vazcaydım...gitmiyom afiyet şeker olsun nenecim... ben iyiyim zaten sen yarı yolda vazcaymasan şaşardım, o zaman o gizli sırrımızdan yararlanamazsın, hani annadın sen onu Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 efet leylacım, ağru dağında kamp kurucaz, saz çalıcaz, yemek yapıcaz, bide daha sonra sana ileteceğimiz özel bir görevimiz var... demi frozenim... (gissli sır/top secret) birlikte olduktan sonra fizana da giderim yaw, fizan ne taraftaydı leylacım zaten sen yarı yolda vazcaymasan şaşardım, o zaman o gizli sırrımızdan yararlanamazsın, hani annadın sen onu ben de hakikaten korkuluk olacagiz sandiydim,ucarak gelirim.. .de su top secret gizli gorev.. hayirli bisey mi,cok merak seyettim kiss abla isin icinde kim var baska Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 iste sen dahi sair pembe dugmemsin.. anlatmak istedigim sey gercek,ama cok sacmalamisim gibi gorunmesine ragmen anladin beni.. ben de senin bir cok duygunu hissedip anliyorum aynen boyle..sizi gercekten yanimda,yuregimde hissediyorum,anliyorum canim arkadasim sizden bostan korkulugu olmaz ablacim,igde dali,sarmasik,dugme filan olabilir.. siz birtanesiniz,ya da birkac tane,ben de sizi cok seviyorum bak simdi yine beni devre disi birakmaya hazirlaniyor bu internet canım benim bende seni çoğu zamn bir kelimenden çözebiliyorum..abartı yok inan..sanki birşeyleri ortaklaşa yaşıyor gibiyiz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.