Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 1,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

özledimm seni güzelimm benimm... :wub: kendine ii bak.. :clover::hug:

AYAK SESLERİ

Hep bu ayak sesleri, hep bu ayak sesleri,

Dolaşıyor dışarda, gün batışından beri.

Bu sesler dokunuyor en ağrıyan yerime,

Bir eski çıban gibi işliyor içerime.

Ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan,

Sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan

Sesler, ayak sesleri, kesilmez çıtırdılar!

Bana gelen müjdeyi galiba caydırdılar.

Böyle adım atarlar, ayrılanlar eşinden,

Böyle yürür, gidenler, bir tabutun peşinden.

Kimsesiz gecelerim, bu kesik sesle doldu,

Artık, atan kalbim de bir ayak sesi oldu.

Bir gün, sönük göğsüme düştüğü vakit başım,

Benden ayrılıyormuş gibi bir can yoldaşım,

Gittikçe uzaklaşan bu sesi duya duya,

Yavaşça dalacağım, o kalkılmaz uykuya...

Necip Fazıl Kısakürek

Gönderi tarihi:

leylam türkü söyleşiyoruz biz katıl bize ^_^:rolleyes::)

yandı bağrım yandı aşkın elinden

birde seyahına gönderme beni

ben mecnun olmuşum sevda çölünden

yeniden mecnuna dönderme beni...

insan olan insan, sever insanı

bizden evvel gelip gidenler, hani

aşkına düşürüpte mecnun misali

bir kuru hayale yeldirme beni...

neşet ertaş

Gönderi tarihi:

resim5jk9.th.jpg

sence hala böyle sevgiler varmıdır Leylam :unsure: bu arada nasılsın birtanem?..özledim seni..bugün türkü günü yaptık sardunyam'la..keşke sende olsaydın :wub::clover:

Gönderi tarihi:
resim5jk9.th.jpg

sence hala böyle sevgiler varmıdır Leylam :unsure: bu arada nasılsın birtanem?..özledim seni..bugün türkü günü yaptık sardunyam'la..keşke sende olsaydın :wub::clover:

bit kadar olsa daha büyük olurdu kısım :lol::wub:

resim2ni2.jpg

ahdım var..bu kez ki büyük çıkcek... :P:lol:

ahdettin ve başardın sonunda tebrikler :lol:

gülaydan bir türkü leylama

başımı döndürür hasretin senin

yetmezki hiç bir şey yerini doldurmaya

geceler yerini bırakmaz sabaha

bilirim doğmayacak güneşim sensin

gel birtanem affettim seni

gel gör sevgilim olamazsın sende bensiz

gel artık yeter yormasın ayrılık

Gönderi tarihi:
resim5jk9.th.jpg

vardir belki Dilosum :rolleyes::P eminim guzel bir sevgi hikayesiydi,tesekkur ederim :clover: iyiyim ,sen de iyisindir umuyorum,keske olsaydim turkulerle sizinle netimde sinir bozucu birseyler oluyor,kesiliyor,tekrar baglanamiyor vs.. virus mu var nedir? :getlost: ben de seni ozledim,girmek icin cirpindim durdum vakit buldukca ama nafile.. :wub::hug:

resim2ni2.jpg

ahdım var..bu kez ki büyük çıkcek... :P:lol:

:wub::clover:

gülaydan bir türkü leylama

başımı döndürür hasretin senin

yetmezki hiç bir şey yerini doldurmaya

geceler yerini bırakmaz sabaha

bilirim doğmayacak güneşim sensin

gel birtanem affettim seni

gel gör sevgilim olamazsın sende bensiz

gel artık yeter yormasın ayrılık

ne guzelmis ablacim,tesekkur ederim,cok severim turkuleri ve Gulayin bugulu sesini de :clover::hug:

Gönderi tarihi:

bu turku cok sevdiklerimden,size olsun.. :wub:

Bir firtina tuttu bizi

Deryaya kardi

O bizim kavusmalarimiz a yarim

Mahsere kaldi..

Mapushanede yata yata

Yanlarim curudu

Pencereden baka baka a yarim

Ela gozler suzuldu..

Yeni cezve,yeni cezve

Kaynar kaynamaz oldu

O benim nazli yarimin dilleri

Soyler soylemez oldu..

Gönderi tarihi:

leyla..seni her gördüğümde forumda şu şarkı aklıma gelir..ahmet kaya nın...

çıkmaz sokaklarda kapına düştüm..

gölgem peşi sıra ayak sesleri..

yağmur altında ateşe düştüm..

başımda savrulur sevda külleri..

amman be leyla...lala layla..

boş ver bu aşka..

lala layla..lala layla..

boşver bu aşka...

boş ver aşka dediğine bakma ..dibine vurmuş bu şarkı aşkın..sevdiğim bi şarkıdır...eeee layla...pardon leyla.. :) ...naparsın..evdesindir sen şimdi..eşin gelmemiştir daha işten..ve beklemektesin dimi..kapıdan çıkacak tık..tık seslerini..ya kapıdan mecnun çıkarsa... :unsure: ..............şaka..şaka...senin mecnunun iştedir...gelecektir...ve kapıyıda o tık tık lıcaktır.... :clover:

Gönderi tarihi:

evet dibine vurmus sarki askin..caktirmiyor.guzelmis,sagol figgaro.. :)

mecnun gelecek tabi ama,sen beni gormedigine eminsin degil mi? :unsure::blink: simdi soyle soyleyeyim,evdeki,isteki,coldeki mecnunlar ayni kisi..evdekine ulasabilirim,istekinin gelecegini bilirim,coldekini de ararim.. :P fazlaca mecazi oldu ama kafa yormasan da olur :closedeyes::)

Gönderi tarihi:

:D:D dooru söylersin :lol: napıyım yeniyim bu işte...ama kafama koydum ya yaparım :P

vardir belki Dilosum :rolleyes::P eminim guzel bir sevgi hikayesiydi,tesekkur ederim :clover: iyiyim ,sen de iyisindir umuyorum,keske olsaydim turkulerle sizinle netimde sinir bozucu birseyler oluyor,kesiliyor,tekrar baglanamiyor vs.. virus mu var nedir? :getlost: ben de seni ozledim,girmek icin cirpindim durdum vakit buldukca ama nafile.. :wub::hug:

:wub::clover:

güzel bir hikayesi vardı evet -_- aksi takdirde sana göndermezdim mavi düğmem :wub: ..sizi gördükçe buralarda daha iyi oluyorum biliyomusun :) şu bilgisayarını bi tamir ettir bacım yoksa gelip ben el atıcam olaya :P

Gönderi tarihi:
evet dibine vurmus sarki askin..caktirmiyor.guzelmis,sagol figgaro.. :)

mecnun gelecek tabi ama,sen beni gormedigine eminsin degil mi? :unsure::blink: simdi soyle soyleyeyim,evdeki,isteki,coldeki mecnunlar ayni kisi..evdekine ulasabilirim,istekinin gelecegini bilirim,coldekini de ararim.. :P fazlaca mecazi oldu ama kafa yormasan da olur :closedeyes::)

öyle iyi anladım ki seni.. -_- hemde kafa yormama hiç gerek kalmadan...birbirine benzer şeyler yaşıyanlar..anlarlar birbirlerinin dilinden ve de halinden...canım benim :wub: ..diyorum ya sana sık sık yalnız değilsin diye...laf olsun diye söylemiyorum bunu...anlıyorsun di mi?

Gönderi tarihi:
öyle iyi anladım ki seni.. -_- hemde kafa yormama hiç gerek kalmadan...birbirine benzer şeyler yaşıyanlar..anlarlar birbirlerinin dilinden ve de halinden...canım benim :wub: ..diyorum ya sana sık sık yalnız değilsin diye...laf olsun diye söylemiyorum bunu...anlıyorsun di mi?

iste sen dahi sair pembe dugmemsin.. :) anlatmak istedigim sey gercek,ama cok sacmalamisim gibi gorunmesine ragmen anladin beni.. :wub: ben de senin bir cok duygunu hissedip anliyorum aynen boyle..sizi gercekten yanimda,yuregimde hissediyorum,anliyorum canim arkadasim :wub:

yalnız değil tabi, yalnız mı sanıyor kendini :unsure:

kıs biz bostan korkuluğumuyuz ki :angry::lol::rolleyes:

yok valla basbaya canlıyız biz bi düğme tık karşında, kapa düğmeyi aklında demi ama :hug:

seviyoruz seni :wub:

sizden bostan korkulugu olmaz ablacim,igde dali,sarmasik,dugme filan olabilir.. :) siz birtanesiniz,ya da birkac tane,ben de sizi cok seviyorum :wub: bak simdi yine beni devre disi birakmaya hazirlaniyor bu internet :online2long:

Gönderi tarihi:

yok daha yemem,siz neneden bir an once kurtulmak istiyorsunuz zannimca ama yemezleer :lol: saka bir yana o receteyi gercek haliyle yemistim,iyi geldi,tesekkurler :) sen nasilsin torunum :wub:

bostan korkulugu mu :blink::unsure: Agri dagi :blink::unsure: sizinle olduktan sonra,kargalarin didiklemesine de katlanirim,tabi geliyom :wub::hug:

Gönderi tarihi:
yok daha yemem,siz neneden bir an once kurtulmak istiyorsunuz zannimca ama yemezleer :lol: saka bir yana o receteyi gercek haliyle yemistim,iyi geldi,tesekkurler :) sen nasilsin torunum :wub:

bostan korkulugu mu :blink::unsure: Agri dagi :blink::unsure: sizinle olduktan sonra,kargalarin didiklemesine de katlanirim,tabi geliyom :wub::hug:

efet leylacım, ağru dağında kamp kurucaz, saz çalıcaz, yemek yapıcaz, bide daha sonra sana ileteceğimiz özel bir görevimiz var... :ph34r: demi frozenim... (gissli sır/top secret) B) birlikte olduktan sonra fizana da giderim yaw, :wub: fizan ne taraftaydı leylacım :lol:

nenecim sen sakın ağrı dağına gelme kalbin dayanmaz mazallah... :whistling::w00t: zati ben vazcaydım...gitmiyom :shaun:

afiyet şeker olsun nenecim... :wub: ben iyiyim :hug:

zaten sen yarı yolda vazcaymasan şaşardım, :glare: o zaman o gizli sırrımızdan yararlanamazsın, :shifty: hani annadın sen onu :w00t::P

Gönderi tarihi:
efet leylacım, ağru dağında kamp kurucaz, saz çalıcaz, yemek yapıcaz, bide daha sonra sana ileteceğimiz özel bir görevimiz var... :ph34r: demi frozenim... (gissli sır/top secret) B) birlikte olduktan sonra fizana da giderim yaw, :wub: fizan ne taraftaydı leylacım :lol:

zaten sen yarı yolda vazcaymasan şaşardım, :glare: o zaman o gizli sırrımızdan yararlanamazsın, :shifty: hani annadın sen onu :w00t::P

ben de hakikaten korkuluk olacagiz sandiydim,ucarak gelirim.. :stuart: .de su top secret gizli gorev.. :shuriken::unsure: hayirli bisey mi,cok merak seyettim kiss abla :online2long: isin icinde kim var baska

Gönderi tarihi:
iste sen dahi sair pembe dugmemsin.. :) anlatmak istedigim sey gercek,ama cok sacmalamisim gibi gorunmesine ragmen anladin beni.. :wub: ben de senin bir cok duygunu hissedip anliyorum aynen boyle..sizi gercekten yanimda,yuregimde hissediyorum,anliyorum canim arkadasim :wub:

sizden bostan korkulugu olmaz ablacim,igde dali,sarmasik,dugme filan olabilir.. :) siz birtanesiniz,ya da birkac tane,ben de sizi cok seviyorum :wub: bak simdi yine beni devre disi birakmaya hazirlaniyor bu internet :online2long:

canım benim :rolleyes: bende seni çoğu zamn bir kelimenden çözebiliyorum..abartı yok inan..sanki birşeyleri ortaklaşa yaşıyor gibiyiz -_-

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.