Φ HONEST Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Hoşgeldin leyla uzun zamandır göremedim seni iyisindir inşallah. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Tesekkur ederim,iyiyim arkadasim..Ben de bu kopmalar oluyor arada.Bayram ve yeni yilin kutlu olsun senin de,senin de iyi oldugunu umuyorum,oyle gorunuyor ama.. Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Tesekkur ederim,iyiyim arkadasim..Ben de bu kopmalar oluyor arada.Bayram ve yeni yilin kutlu olsun senin de,senin de iyi oldugunu umuyorum,oyle gorunuyor ama.. Teşekkürler leyla evet iyiyim hemde bomba gibi hadi kendine iyi bak Allaha emanet ol arkadaşım Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 canımm aplacımm..uzun süredir görüşemiyos....inşallah iyisindir... canım benimm bayramın ve yeni yılın kutlu olsun aplacım... tümm güsellikler seninle olsunn.... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Kis benim seker minem;ozlemisim seni de. Iyiyim canim,insallah sen de oylesindir. Senin de bayramin ve yeni yilin kutlu olsun,diledigin,iyi olan,hersey gerceklessin,canim benim.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 canım leylacığım,Seni çok seviyorum... Oyle sıcakkanlısın ki hemencecik sevdirdin kendini bana da herkese de... Tatlım benim, her zaman boyle tatlı kalacağını biliyorum, o yüzden hep boyle tatlı kal falan gibi klişe şeyler soylemeyeceğim... Sen kendine dikkat et, kendini sev yeter... Öpüyorum güzel kardeşim...Bye Gloriacim az kalsin arada kaynayacaktin.O sevgiyi kendi sicakliginla hissettin,canim ben de seni cok seviyorum. Sevgin adeta ocakta kaynayan bir sut gibi tasiyor,oyle hissediyorum...ve neredesin yahu,ozluyorum. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 kurban bayramın mubarek olsun canım arkidişim.... benim ofrumda ilk tanıdıgım arkidişim.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Sagolasin,senin de arkadasim.Allah nicelerine eristirsin saglikla. Demek ki ben forumda aktifim ve bekciligini de mi yapiyorum ne? Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Sagolasin,senin de arkadasim.Allah nicelerine eristirsin saglikla. Amin cümlemize .... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 SEVGİLİ..KARDEŞİM LEYLA........ KURBAN BAYRAMINI SEVDİKLERİNLE BERABER SAĞLIK VE HUZUR İÇİNDE GEÇİRMENİ DİLERİM. BAYRAM TÜM iNSANLIĞA HAYIRLI OLSUN..! BU ARADA HEYECAN VE ÖZLEMLE BEKLENEN YENİ GELEN BİR YILINDA ULUSUMUZA SAĞLIK, HUZUR, MUTLULUK, BOLLUK VE BEREKET GETİRMESİNİ DİLİYORUM..!! SEVGİLERİMLE..... .....AĞ@_M_______ Cok tesekkur ederim,bu guzel dileklerin sen ve hepimiz icin gerceklesir insaallah.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Kurban bayramınızı ve yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim Huzur ve güzellikler sizlerle olsun. Tüm umutların gerçek olsun ! Kendine iyi bak..! Sevgiler...... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Cok guzel dilekler, tesekkur ederim.Cok mutlu oldum,hersey senin de gonlunce olsun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 merhabalar leylacım nasılsın Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 seni gordum daha iyi oldum ablacim,gozum yollarda kaldi. sen nasilsin? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 bende iyiyim leylacım artık buradayız daha sık görüşeceğiz inşallah Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Unut Kolay olmayacak elbet üzüleceğiz Mutlaka bir iz bırakacak Belki de çocuk gibi sana küseceğim Seneler sonra utanarak Dokunup birer birer sevdiğim eşyalara Hatta belki ağlayacağım Acı çektiğim doğru ama sen bana bakma Ne olursa olsun seni unutacağım Seni sevdiğimi unut sevişmelerimiz yalan Unut beni de her yalan gibi unut O sevgiler ki yoktular onlar ümitlerimizdi Ne ümitler yaşlandı gel zaman git zaman Ayrıldığımızı unut yalnızlıklar zaten yalan Unut beni de her yalan gibi unut............. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 cok seviyorum ve bana hitabeden bir sarki,tesekkur ederim ablamm bu da sana... Tuyden hafif olurum boyle sabahlar Karsi damda bir guvercin parcasi Icimde kus civiltilari,sarkilar; Bagira cagira duserim yollara; Doner doner durur basim havalarda. Sanirim ki gunler hep guzel gidecek; Her sabah boyle bahar; Ne is guc gelir aklima,ne yoksullugum.. Derim ki:"SIKINTILAR DURADURSUN!" Sairligimle yetinir, Avunurum. ORHAN VELI Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 teşekkür ederim leylacım Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 canım leylam nabersin çayının tadı damağımda hmmmm süperdi bi daha isterim ona göre Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 tabi canimm sen yeter ki gel ben yaparim sana..ah simdi bana da yapan mi olsa ne gece gece Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 - İki şey, seni 'vasıflı insan 'yapar: 1- İradeye hakim olmak 2- Uyumlu olmak. - İki şey, seni geri bırakır: 1- Kararsızlık 2- Cesaretsizlik. - İki şey, senin ömür boyu boşa kürek çekmemeni sağlar: 1- Baskın yeteneği bulmak 2- Cidden sevdiğin işi yapmak. - İki şey, başarının sırrıdır: 1- Ustalardan ustalığı öğrenmek 2- Kendini güncellemek. - İki şey, başarıyı mutlulukla beraber yakalamanın sırrıdır: 1- Niyetin saf (halis) olması 2- Ruhsal farkındalık. - İki şey, seni milyonlarca insandan ayırır: 1- Problemin değil çözümün parçası olmak 2- Hayata ve herşeye yeni (özgün, farklı) bakış açısıyla yaklaşabilmek. - İki şey 'kalitesiz insan'ın özelliğidir: 1- Şikayetçilik 2- Gıybet, dedikodu. - İki şey, yanlış yapmanı engeller: 1- Şahıs ve olayları akıl ve kalp süzgecinden geçirmek 2- Kul hakkından korkmak. - İki şey seni gözden düşürür: 1- Laf kalabalığı 2- Kendini övme, vazgeçilmez gösterme. HAYATTA KENDİNE HANGİSİNİ YAKIŞTIRIYORSAN ONU YAP.. AMA UNUTMA Kİ BU DÜNYANIN TEKRARI YOK.. paylaşmak istedimm..kendine iyi bak canımıniçi... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 eline saglik,cok tesekkur ederim minecim, faydalanacagim bir yazi opuyorum canim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Sen Gülünce İçimde çiçekler açar Huzur treni yanaşır istasyonuma Yüreğim saatin akrebine ayarlı Zamanla yarışır,mutluluğu yakalar Yelkovanında, Zamanın bir anında Sen gülünce... Karlar erir kış gününde Ruhumun soğuk kutuplarına Meltem rüzgârları eser, Patika yollarda kara çalılar Dolanırken ayağıma,güneşin kızıllığı Aydınlatır yolumu, Sen gülünce... Gecenin karanlığında Yıldızlar göz kırpar, Ay ışığı yakamozlarda Gönülleri aydınlatır Mehtapla kucaklaşır Sıkıntılardan soyunurum Durur o an zaman Sen gülünce... Yalnızlık yavan bir aş gibi Gözyaşlarıma inen Acı bir yaş gibi Limanını ararken Ummanda savrulan Yalnız bir gemi gibi Bulutların arasından Işığını süzen Bir güneş gibi yüzün İçimi aydınlatır Sen gülünce... Sahte dostluklar kurulurken Riya her yerde hükümran olurken Sevgisizlik yol boyu Aramızda dolanırken, Mertlik arkadan hançerlenirken Dünya nın tescilli yamukluğu İnsanlığa gölge gibi düşerken Umutlarımın kırıldığı zamanlarda Senin yakamozlarına sığınırım Sessizce, Sen gülünce... Ahmet TIĞLI Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Ablamm,cok tesekkur ederim,eline saglik.. Ne guzel anlatmis degil mi,gercekten boyle hissederiz gulunce sevdigimiz,sevdiklerimiz.. Bulutlarin arasinda Isigini suzen Bir gunes gibi yuzun Icimi aydinlatir Sen gulunce.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Leyacım çiçeklerim içini açsın.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.