Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 delüler gününüzde kutlu olsun Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 delüler gününüzde kutlu olsun yuk o benim günüm değil sizlerin günü canem bu arada çiçekli emaye tencereleri parlatma gününüz ayrıcana kutlu olsun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 çelik çaydanlıkların başı kelmi? onlarıda kalaylatmanın gününü tebrik ederim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 olsaydık olsaydık da ne olsaydık ben gibi sen, sen gibi ben? olduk olduk da noolduk kim için sen, ne için ben… dinle sevgi kalp gözünde beslenir uzun kısa zayıf şişman esmer sarışın gözün gördüğü değil gönlün değdiğine seslenir yani o sesin biçilemeyen pahasını sahiplenen sahibim denilene teslim edilen bir iken ikinin iki iken birin sevdasına bağlanan sarhoşluğunda çağlanan uğruna türkülerce ağlanan isyanların kocaman köşelerinde küfür yanıbaşında değersiz yitip gittiğinde çaresiz saç baş yolduran İki ayrı sevdanın bir sevgi..si / sevgili..si olsaydık olsaydık noolurduk…ki? hıh.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Frozenim daha doğamadınmı kız? laf etmeyesin diye patiğin yanına bi dedene de önlük hazırlayıverdim.. hadi nazlanmada doğuver artık hikayemizin 9.bölümünü yazdım..içine de Özdemir Erdoğan serğiştirdim..bu sebepten sizlere onun şarkılarından gönderiyorum bugün..buyur..buda seninkisi.. sevdim seni bir kere başkasını sevemem deli diyorlar bana desinler değişemem hayatta en zor olan bir insanı tanımak kabul etmek huylarını değişmeden bir olmak sevgi anlaşmak değildir nedensizde sevilir bazen küçük bir an için ömür bile verilir... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Dostun tadı başka, aşkın tadı başka ne aşksız dost isterim ne de dostsuz aşk dostlarımla paylaşamazsam kederimi yarime anlatamazsam dostlarımın güzelliğini neye yarar bu hayat ???? yumo seni özledim ve geldim Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 dayanamadım bi daha geldim sen beni dağda bırak nevaleyi elıp eve git ha e ama ben seni her halinle seviyom bea cadıııı Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Kankam nasılsın iyisindir inşallah Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 olsaydık olsaydık da ne olsaydık ben gibi sen, sen gibi ben? olduk olduk da noolduk kim için sen, ne için ben… dinle sevgi kalp gözünde beslenir uzun kısa zayıf şişman esmer sarışın gözün gördüğü değil gönlün değdiğine seslenir yani o sesin biçilemeyen pahasını sahiplenen sahibim denilene teslim edilen bir iken ikinin iki iken birin sevdasına bağlanan sarhoşluğunda çağlanan uğruna türkülerce ağlanan isyanların kocaman köşelerinde küfür yanıbaşında değersiz yitip gittiğinde çaresiz saç baş yolduran İki ayrı sevdanın bir sevgi..si / sevgili..si olsaydık olsaydık noolurduk…ki? hıh.. harika ve ne kadar gerçek bir şiir...teşekkür ederim egzorsist... Frozenim daha doğamadınmı kız? laf etmeyesin diye patiğin yanına bi dedene de önlük hazırlayıverdim.. hadi nazlanmada doğuver artık hikayemizin 9.bölümünü yazdım..içine de Özdemir Erdoğan serğiştirdim..bu sebepten sizlere onun şarkılarından gönderiyorum bugün..buyur..buda seninkisi.. sevdim seni bir kere başkasını sevemem deli diyorlar bana desinler değişemem hayatta en zor olan bir insanı tanımak kabul etmek huylarını değişmeden bir olmak sevgi anlaşmak değildir nedensizde sevilir bazen küçük bir an için ömür bile verilir... tam cumhutiyet altını isteremde...isterem...o kader...yoksa ı-ııh gelmem.. diloşum bu şarkıyı ben ne severim bir bilsen...hele teomandan bir dinle bayılacaksın... teşekkür ederim.... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Dostun tadı başka, aşkın tadı başkane aşksız dost isterim ne de dostsuz aşk dostlarımla paylaşamazsam kederimi yarime anlatamazsam dostlarımın güzelliğini neye yarar bu hayat ???? yumo seni özledim ve geldim canem güzel bakışlım...ben seni çok özledim... şiir harika güzel gönlüne sağlık..canem benim seni çok seviyorum dostum benim....seninle konuşmayı özledim rastlaşamıyoruz msn de... dayanamadım bi daha geldim sen beni dağda bırak nevaleyi elıp eve git ha e ama ben seni her halinle seviyom bea cadıııı affet yumom dayanamadım misafirleri biliyon gıs... ama senide çağırdım ben dimek duymadın... ben de seni seviyom dünya güzeli.... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Kankam nasılsın iyisindir inşallah iyiyim kankim sen nasılsın...incitmedin inşallah gene kendini... bu benmiyim kankim... dur seninde resmini koyayım buraya anlasınlar ne kadar bulunmazız biz... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 nasılmış benim cadım, çok özledim ben seni ama, neredesin rapunzelim bidenem Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 SON ÖPÜŞ.... bir an geriye dönüp bakarsın.. nemlidir dudaklar.. sevgili.. son öpüşünü yapmıştır.. *** çıtırdatarak yürür... sonbaharın dokülmüş yapraklarını.. aslında çıtırdatarak ezdiği.. yenilmişliğidir..bilir.. *** haykırır bağrına yalnızlığın.. zehirli bir sarmaşık değilmidir o.. gittikçe.. dahada .. vucuda dolanan.. *** aslında.. şaklabanlığını sevdim ben onun der.. oynayışını.. sevdim oyuncak oluşumu.. *** ve..gelir an.. sırra kadem basar.. bir çizgi daha oluşur yüzünde.. o çizgi..esmer..dolgun ve dişi.. selam..buda..benim..eski..bi..şiirim..hediyem..olsun.. bu-arada-afet-hanımın..yavruları-oldu..onlarla-meşgul..sanada-selamı-var... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Ne varsa nakış nakış, tabiatta, maddede, Gözlerimdeki nurun aksi, beyaz perdede... nerede bu cadı, gelmedi mi bugün hiç, özledim ben seni bidenem, neredesin? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Doğumgünün kutlu olsun arkadaşım.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 sevgili arkadaşım, doğum günün kutlu olsun, mutlu bir ömür diliyorum sana Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 seni seviyorum nice yıllara tatlımmm iyi ki varsın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 iyiki doğdun frozen, iyiki doğdun frozen... iyiki doğdun, iyiki doğdun, iyiki doğdun frozen... :hug: Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 mutlu yillaaarrr saanaaaaaaaa Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 nasılmış benim cadım, çok özledim ben seni ama, neredesin rapunzelim bidenem dimek özledin kıymetimi anlıyon yane öylemi SON ÖPÜŞ....bir an geriye dönüp bakarsın.. nemlidir dudaklar.. sevgili.. son öpüşünü yapmıştır.. *** çıtırdatarak yürür... sonbaharın dokülmüş yapraklarını.. aslında çıtırdatarak ezdiği.. yenilmişliğidir..bilir.. *** haykırır bağrına yalnızlığın.. zehirli bir sarmaşık değilmidir o.. gittikçe.. dahada .. vucuda dolanan.. *** aslında.. şaklabanlığını sevdim ben onun der.. oynayışını.. sevdim oyuncak oluşumu.. *** ve..gelir an.. sırra kadem basar.. bir çizgi daha oluşur yüzünde.. o çizgi..esmer..dolgun ve dişi.. selam..buda..benim..eski..bi..şiirim..hediyem..olsun.. bu-arada-afet-hanımın..yavruları-oldu..onlarla-meşgul..sanada-selamı-var... filazof şairim..ne güzel bu şiir hemde hediye...çok severim şiirleri teşekkür ederim... demek afet hanımın bebişleri oldu...onlara benim içinde yem ver...hediyem olsun unutma ama.. Ne varsa nakış nakış, tabiatta, maddede,Gözlerimdeki nurun aksi, beyaz perdede... nerede bu cadı, gelmedi mi bugün hiç, özledim ben seni bidenem, neredesin? burdayım gıcığım zeynep ipeği benim içinde kokla olurmu...ne güzel kokar o şimdi... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Doğumgünün kutlu olsun arkadaşım.. teşekkür ederim arkadaşım sevgili arkadaşım, doğum günün kutlu olsun, mutlu bir ömür diliyorum sana sevgili gloria teşekkür ederim...hepimiz için inşallah mutlu bir hayat olur.... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 seni seviyorum nice yıllara tatlımmm iyi ki varsın güzel bakışlım..iyiki sende varsın... seni çooooookkkkkk seviyorum canem benim iyiki doğdun frozen, iyiki doğdun frozen... iyiki doğdun, iyiki doğdun, iyiki doğdun frozen... :hug: teşekkür ederim gıcığım..ayy çok duygulandım... seni zati sevmiyom...biliyon demi mutlu yillaaarrr saanaaaaaaaa nenecim... seni çoookkk seviyom ben... güzel bakışlım,gıcığım,leylam.....iyiki tanıdım sizi... çok şanslıyım ben... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 bende seni sevmiyom heç... :hug: mutlu yıllar mutlu yıllar mutlu yıllar FROZENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 ben de seni iyi ki tanidim.. kisa bir zamanda,nasil oldugunu anlayamadim bile.. ben cok sansliyim asil Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.