Φ figgaro Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 teşekkür ederim arkadaşlar ve filazofum çek ellerini zavallı koçtan ne tavası.. mangalı sen haşla havuzdaki ördeği.. miden bayram etsin.. tabi hala sağsa ohoooo...ördeğin tüyleri bile birer toz zerresi şimdi atmosferde..dururmu yerinde..ama iyi beslemiştim frozen..her gün bi taş ekmeğini feda etmiştim ona..bu durum 2 ay kadar sürdü..sonrasında havuzda kuğu gibi süzülen ördekçiğimizin butları batmaya başlayınca gözüme..ee sonrasını sen düşün..site halkı kaç kez toplantı bile yaptı noldu bu ördeğe diyee..bende aynen öle dedim onlara..sahi noldu bu ördeğe... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 İkimize Sen geldiğinde, Kardelenler açacak yüreğimin en kuytu yerinde Kızgın lavlar akmıştı biliyorsun gittiğinde... Sen geldiğinde, Küçük bir kızın gülüşü yerleşecek gözbebeklerime Tuzlu bir deniz bırakmıştın ya içimde... Sen geldiğinde, Dudaklarım titreyecek ruhumla birlikte Nasıl titrediyse sana gitme dediğinde... Sen geldiğinde, İçimde ki tüm sönmüş fenerler yanacak hep birlikte Hatırlarsın, tüm şehir kararmıştı gidişinle... Sen geldiğinde.... Sen geldiğinde...... Ama yoksun işte !!! iLyAdA Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 Adını savurur rüzgar, Saçlarının niyetine. Aşka küserim sonra,ülserim azar, Azar azar düşer şakaklarıma mart akları. Bak ne güzel erken bahar açmış ağaçlar, Bir soğuk vursun da görsünler günlerini! Adını savurur rüzgar, Deneyimli bahar niyetine. Ülserim azar, Azar azar düşer saçlarıma mart akları. Ben her bahar pişman olurum. Erken açar baharlarım, Soğuk vurur goncalarıma, Toprak olurum. Martı görünce kaçacak yaz ararım. Ve gözlerimi kapatırım erken martı sesi duyunca. Sanki kızım dilime vurmuş sanırım, Giderken kapattığım kapının kilidi. Ben her bahar pişman olurum. Güneşe kanar baharlarım. YILMAZ ERDOĞAN Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 sevgili ilyada şiirin çok güzel.. teşekkür ederim bidenem güzel kızım şiir için teşekkürler profil sayfana bi bak bidenem Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 baktım annem bende seni seviyorum mutlu seneler... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 annem yeni yılın kutlu olsun Her yeniyıl bir başka güzel.. 2008 yeniyıl sana hayatın boyunca unutamayacağın güzellikler yaşatsın. Yeniyılın kutlu olsun. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Mutlu Yıllar... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 frosenim 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 teşekkür ederim spices...aynı dilekler senide bulsun.. annem yeni yılın kutlu olsun Her yeniyıl bir başka güzel.. 2008 yeniyıl sana hayatın boyunca unutamayacağın güzellikler yaşatsın. Yeniyılın kutlu olsun. sağol bidenem..senin içinde çok çok güzel ve başarılı bir yıl olsun sevgili birce hepimiz için umut dolu bir yıl olur dilerim Mutlu Yıllar... gecem ..sanada mutlu ve başarılı bir yıl olsun dilerim frosenim 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar minem sağol..bu dileklerin hepimiz için geçerli olsun bidenem..ve bu sene sana emanet edilecek o güzelliğe de bir an önce kavuşman dileğiyle sevgili gloria teşekkür ederim..sanada mutlu yıllar bidenem..hayallerine kavuşman dileğiyle Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 HİRA -I- Gelip kapımdan geçiyorken zaman; Neler ettiğimi düşündüm bir an. Bu kadar ziyanda olur mu insan? Ah ben kendimi, bilmem niye savsakladım Har vurup savurdum, gençliğim bıçakladım... Artıdan eksiğe çoktan geçmişim Bezimi hesapsız kesip biçmişim Meğer kendin bilmezmişim.. hiçmişim!.. Yılları geçtim.. Saçım sakalım akladım Bu hesabı bu zamana niye sakladım? Geçmişe daldım, terledim-soğudum Kabahatlarımı yıkayıp yudum. Düşünerek yeşerttim bu umudum, İbrahimi güllerle bahçemi Hak''ladım Ensar hevesiyle ruhumu kucakladım. Şimdi yaramı mahçup dağlıyorum. Kılıcımı tevbeyle zağlıyorum. Kıyamımı secdeyle bağlıyorum. İsmail topuğundan günümü pakladım Ömrün Hira''sını yaşadım.. bayrakladım! Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 torunum bidenem..bakıyom sen de yoksun ben gene de bir sarılayım,özledim çünküm Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 şiir için teşekkürler sardunyam nenem sen nerelerdesin uzun zamandır görmüyorum seni..özledim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 bu ne resmiyet canem şimdi böylemi olduk yane madem öyle diyorsun bişey değil sayın Frozen Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 ne şimdisi canem biz her zaman böyleydik zati amacınızı anlayamadım ama hatırlatırım ben kül yutmam Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 şu kediden yazamıyom bişey ekranın önüne geçip klavyeye basıyor yaww ne diyorduk sayın Frozen size kül yutturmak gibi bir niyetim yok Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Acı hatıralarla bu evde Bitmekte gün yine kederli... Sıkıldım bu sefer hakketen Büsbütün dağıttım kendimi... Ben bu saatten sonra hizaya gelsem ne olur? Ben bu saatte sevdayı bulsam ne olur? Aklıma gelenleri söylemem lazım Lafımın arkasaında durup dönmemem lazım Eğilmeden, kırılmadan dimdik ayakta Hatta, belki bu şehri terketmem lazım... bu günlerde en çok dinlediğim şarkı Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 şu kediden yazamıyom bişey ekranın önüne geçip klavyeye basıyor yaww ne diyorduk sayın Frozen size kül yutturmak gibi bir niyetim yok sen o kediye eziyet etmeyi bırakta bana ver zavallıcığı o zaman niyetinizi açık vede lütfen reca edecem seçik bir şekilde yazın ki niyetinizi anlayalım sayın sardunyam Acı hatıralarla bu evdeBitmekte gün yine kederli... Sıkıldım bu sefer hakketen Büsbütün dağıttım kendimi... Ben bu saatten sonra hizaya gelsem ne olur? Ben bu saatte sevdayı bulsam ne olur? Aklıma gelenleri söylemem lazım Lafımın arkasaında durup dönmemem lazım Eğilmeden, kırılmadan dimdik ayakta Hatta, belki bu şehri terketmem lazım... bu günlerde en çok dinlediğim şarkı güzelmiş insan tembellik etmez şarkının gerçeğinide eklerdi demi canem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 niyetim gayet açık değil mi sayın Frozen? daha ne kadar seçik olabilirim ne kadar kurnaz gördüm sizi bugünlerde... sanırım fena halde psikolojik gerilim filmi izliyorsunuz... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 psikolojik gerilim filmi izlememe gerek yuk canem seni tanımam yetiyoda artıyo bilem açık ve seçikliğe gelince valla sınırlarınızı siz belirleyin herşeyide ben düşünemem ki Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 güzelmiş insan tembellik etmez şarkının gerçeğinide eklerdi demi canem Web Siteme Git linki burda bakarsın artık Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 de get hatta dett Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Web Siteme Git linki burda bakarsın artık canem üşenmemiş eklemiş ve fakat dinlemeye değer bulmadım canem kadını görmem yetti de get hatta dett ne oldu canem tıkanmışsınız da Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.