Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Frozenim, bakındım, bakındım senin anı defterini bulamadım... bende kendim açtım... nasıl iyi yapmışmıyım... seni, tanımadan önce yazılarını okuyordum ve fikirlerini fikirlerime benzetiyordum, kendimi sana yakın hissediyordum... sonra günlerden bir gün biz mesajlaştık ve tanıştık... gerçi henüz yüz yüze görüşmedik ama evlerimiz çok yakın olduğuna göre yolda bir yerde karşılaşabiliriz bile... belkide aynı yoldan geçtik yan yana... değilmi neden olmasın... rapunzeli kıskandıracak güzellikteki saçlarını yolmak istiyorum... çok kıskandııııımmmm canım frozenim, sen çok zeki, bilgili, vatanperver, güçlü, cesur, çok okuyan, iyi bir insansın, seni tanımaktan ötürü çok mutluyum, umarım arkadaşlığımız uzun yıllar devam eder... SENİ ÇOK SEVİYORUM... seni şahsen tanımadan öncede seviyordum, hala kararım değişmedi... acaba düşünsemmi? sana gönderiyorum bu çiçeği ve şiiri... kendine iyi bak... Sardunyam Penceremdeki yaşlı sardunyam Sararmış ve dökülmüş yapraklarına aldırış etmeden, Arsızca açmış pembe çiçeklerini. Mağrur ve cilveli edasıyla caka atar etrafına, Birilerine nispet misali hala burdayım der gibi. Biliyorum,sevgidir açtıran çiçeklerini Hayatla olan sağlam bağındır Her şeye rağmen direncindir Tüm kahpeliklere inat Öpüyorum arsız çiçeklerinden SARDUNYAM Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 frozen bende yolcam saçlarını,benımkı gibi elektrıklenmemiş çünkü canım bende şiir köşende yazdıklarınla seni tanıdım,beni anladığını ve derdimi algıladığını anlamıştım(amma uzun cümle oldu be) frozen git benden yollara doğru yollar bana dönmeden hiç unutmadım bu cümleyi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 bu frozende nerde kaldı ki, yoksa bizi begenmiyormu? önce ben yolcam kıss sedoş sonra sen yolarsın Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 bu frozende nerde kaldı ki, yoksa bizi begenmiyormu? önce ben yolcam kıss sedoş sonra sen yolarsın ne biçiiim konuşuosun gankaaaaa Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 nişantaşına köyü getirsinizzzz,beni yiyip bitirisinizzz Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 nişantaşına köyü getirsinizzzz,beni yiyip bitirisinizzz bi sakıncası mı vaarrr Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 bi sakıncası mı vaarrr ne sakıncası olcek, rock bara gidek... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 ne sakıncası olcek, rock bara gidek... heee aleme aksak boyle tam süper olcak hem ben size bi show da yaparim... sana bi show yapim mii Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 hee yap bakiim nası olcek Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 frozen bunlar gene çatladı Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 frozen bunlar gene çatladı sen bizi beyenmirsinn? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 çatlak patlak yusyuvarlak nasılda uydu beeee.bunların ikside yuvarlak.(kilo bakımından) Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 psikoya bağlanakmı gaffır, kim bizi begenmiirr bakim yuvarlakmı, yuvarlak iyidir be kareliden, köşesiziz biz demi gloriayamyam (yamyam beni andı) Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 amanınnn bu kıza boş kalmak yaramıyor... SARDUNYAM o yazdıkların benmi oluyom canım valla hiç haberim yoktu..beni koyduğun yer beni endişelendirir,teşekkür ederim yinede bu güzel yüreğin için... bende aynı duygular içindeydim seni tanımadan önce..senin gibi,korkusuz,duyarlı,gönlünün güzelliği yüzüne yansımış doğru bildiğini söylemekten asla kaçmayan,öfkesi çabucak geçen,vatanseverbirisini tanımak benim için olsa olsa korkunçtur canım benim bende SENİ ÇOOKKK SEVİYORUM... haklısın senle yolda karşılaştık dün hani markette seni iterek kasada önüne geçen bendim,ama nasıl kaldın öyle ağzı birkarış açık canım benim ya.. (umarım fikirlerin değişmez hakkımda)meraklım sen diycenki şimdi ben biliyom ya bu frozen beni nasıl tanıdı,cevap vereyim elindeki sardunyadan tabi valla sen öyle düşünebilirsin ama ben kendi adıma hala sevmiyom seni bence sen bidaha düşün. he öyle dimi rapunzel kibiyim vallahi..ama sende bir karar ver sardunyam rapunzelmi kel zarifemi ben kimim,hangisiyim... canım bende sana mesneviden bir alıntı yapıyorum...eminim seviyorsundur.. Gel, gel... Yine gel. Kafir, mecusi, putperest olsan da yine gel... Bizim dergahımız umutsuzluk dergahı değildir. Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel... Şefkat ve merhamette güneş gibi ol, Başkalarının kusurunu örtmekte gece gibi ol, Sahavet ve cömertlikte akarsu gibi ol, Tevazu ve maluliyette toprak gibi ol, Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol, Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 frozen nıye geç gelirsinnnn gece gece felsefefeylen kafamızı şişiriyisinnn,ya sen başıma belamisinnnnn Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 kıss anca mı geldin, migrosun önünde trafikmi vardıda gelemedin bakem... demek kasada önüme geçen sendin anlamalıydım zati, kel zarifeliğinden ama dedimya bazen salaklaşıyorum diye, işte kesin o salaklaştığım anlardan birinde rastladım sana bir markette... kısss ağzım açık kalmıştı ya hala kapatamadım ne etcez... evet o dediklerim sensin, daha fazlasıda var ama söylemem sonra şımarırsın... otur oturduğun yerde havaya girme Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 frozen bende yolcam saçlarını,benımkı gibi elektrıklenmemiş çünkü canım bende şiir köşende yazdıklarınla seni tanıdım,beni anladığını ve derdimi algıladığını anlamıştım(amma uzun cümle oldu be) frozen git benden yollara doğru yollar bana dönmeden hiç unutmadım bu cümleyi sevgili sedelina teşekkürler zahmet edip yazmışsın.. yolma gız saçlarımı ben sana sırrımı vereyim her sabah kalkıyosun işe gitmeden 2 saat önce güzel bi yıkanıyosun kar kış demeden...saçlarını kendi haline bırakıyorsun kuruması için kurumasada dışarı çıkıyosun sen işe gidene kadar şahane şekil alıyor ..sonra bir güzel sinüzit oluyosun ... bende şu sözleri hiç unutmadım ''Bağırdı, kan gibi aktı sesi, Aşamadı dişinin duvarından. Elinde bütün aşkların kitabı, Anlatıyordu aldanan aydınlıklarından. Elinde bütün kapıların anahtarı, Ve unutulmuş bir duvarda, kendi kapısı... Varamadı. Ora öyle karanlıktı ki. Öldüğünü anlamadı...'' çok sevdiğim birisi şöyle derdi hep ACI RUHUN FİYAKASIDIR....unutma olurmu.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 o zaman içinizde en fiyakalı ruh benimkisi Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 benımkıde bıde markalı marka takılıyom Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 frozen nıye geç gelirsinnnn gece gece felsefefeylen kafamızı şişiriyisinnn,ya sen başıma belamisinnnnn dimek öyle siz gelin tazecik defterimi çiziktirin mahvedin üstüne bide çemkirin ha dur sen ben daha başlamadım felsifiye hazırlanıyom az sonra yağcam üstüne kıss anca mı geldin, migrosun önünde trafikmi vardıda gelemedin bakem... demek kasada önüme geçen sendin anlamalıydım zati, kel zarifeliğinden ama dedimya bazen salaklaşıyorum diye, işte kesin o salaklaştığım anlardan birinde rastladım sana bir markette... kısss ağzım açık kalmıştı ya hala kapatamadım ne etcez... evet o dediklerim sensin, daha fazlasıda var ama söylemem sonra şımarırsın... otur oturduğun yerde havaya girme sorma sardunyam bir trafik bak şimdi kel zarife ha dengesiz delü .. napcez senle dur ben sanada bir tarif verem az sonra kapın acı acı çalacak...kapıyı aç ve paspasa bak..gelen benim yapıştırıcımdır yapıştırıcıyı ruj sürer kibim dudaklarına sür..ve ağzını sıkıca kapat... bak bidaha açılıyormu canım arkadaşım benim dene ama haaaaaaa olduda denemedin yapıştırıcım kendi kendini sürebilecek güçtedir onuda bilesin... sen yeterki kapıyı aç... ..çok mahcup ettin beni senin kadar olamasamda yinede güzel sözlerin için teşekkürler...benim için değerlisin.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 canım frozenim ben gidiyorum çok bile durdum 07 de ayaktayım benden bu kadar şimdilik... seni seviyorum defterin hayırlı olsun, ben açtığıma göre karalama yetkisine sahibim sanırsam... the boss hoşgeldin... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 o zaman içinizde en fiyakalı ruh benimkisi : sen ne zaman bu kadar fiyakalandın sardunyam söyleseydinya tedavi edeydim benımkıde bıde markalı marka takılıyom demek markalı o nasıl oluyor acep..yokk yok ben sizlen başa çıkamıycem Yeni gördüm bir bakıyım dedim.Kafam karıştı Ablası..Anı defterimi yoksa.. Havadan buluttan defteri olmuş... Sedelina el attımı heryer karışır... Ondan sonra evde kadım diyor tabiiii...kalırsın..nasiiii ama.. Geç vakit olduğundan daha sonra çiziktiririm... Sevgiyle... ana gelir gelmez arkadaşıma laf attı ... olmasın bidaha arkadaşıma laf söyletmem bekleriz efendim... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 canım frozenim ben gidiyorum çok bile durdum 07 de ayaktayım benden bu kadar şimdilik... seni seviyorum defterin hayırlı olsun, ben açtığıma göre karalama yetkisine sahibim sanırsam... the boss hoşgeldin... iyi geceler sardunyam bende seni arkadaşım doğru sanırsan başımın üstünde yerin var.. ha bu arada gözümden kaçtı sanma 07 nomerosu demek 07 sardunyam bond sensin ha... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 ne biçiiim konuşuosun gankaaaaa sevgili gloria demek sayfamı katleden baş katledici senmişsin ha...insan arada ikiçift güzel söz ederdi yahu bu arada rock bara giderken benide alın ki yusyuvarlak olaraktan şu sedoşu bir aramıza alıp ezelim... Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Sayın Frozen değerli yazılarınızı okuyor ve fikirlerimizin benzerliğinden mutluluk duyuyorum. Bu forumun değerli üyelerinden birisi de sizsiniz. size saygılarımı iletmek istiyorum. bu çiçekte sizin için. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.