Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 Oyunlarda özelikle sabahları yakaladıgım vatandaş ehh birasda rakı,balık veya zevkli bir rakı masası sahil,deniz,kumsal eh bide Ahmet Kaya olursa dedigimde aaa ne tesadüf bende diyebilecek kişilerden biri (diye düşünüyoyum) umarım yaşamın tümüyle olmasada isteklerin dogrultusunda gelişir..... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 Oyunlarda özelikle sabahları yakaladıgım vatandaş ehh birasda rakı,balık veya zevkli bir rakı masası sahil,deniz,kumsal eh bide Ahmet Kaya olursa dedigimde aaa ne tesadüf bende diyebilecek kişilerden biri (diye düşünüyoyum) umarım yaşamın tümüyle olmasada isteklerin dogrultusunda gelişir..... o dediğin kişi benim işte umarım senin yaşamında da tüm isteklerin olması dileğiyle Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 sevgili adminimiz ben suçsuzum rep rep diyerek yapıverdik rap rap.. egzo beni banlatmak için yapıvermiş bu kadar repi bilmem anlatabiliyommu adminciğim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 sevgili adminimiz ben suçsuzum rep rep diyerek yapıverdik rap rap.. egzo beni banlatmak için yapıvermiş bu kadar repi bilmem anlatabiliyommu adminciğim ben hakimim masum bey Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 tamam sakin ol suçlusun kabul edildi Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 valla sen istediğin kadar deee kanıtlar ortada Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 kim görmüş ama kim elini öptüğümü ? ya muallayı sandala atıp... söletme hikayesini şimdi ben masumum işte banane Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 o hikayeyide demek sen söylemiştin Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 evet romayıda büyük dedem yakmış, aslında bende ki üyelik sayısı forumun yarısından çoğuna denk aslında frozende benim ve piskolojim için gambutrol kullanıyorum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 işte bunu açıklamıyacaktın gambutrol kullandığını yane Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 olsun aramızda gizli saklımı var hem bizbizeyiz saten Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 aslında haklısın ya anlat bakalım dök içini.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 ne olsun kazandığımın hemen hemen tamamı piskoloğa gidiyor işte artık yemeğimi günlük bakımlarımı bile orda yapar oldum ne olsun, Allah' tan yeşil kartım var da kurtarıyor ya sen nasıl oldun senin işlerin nasıl bu aralar hangi cami önü daha fazla iş yapıyor Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Yaşayınca Anladım Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını,kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde anladım.. Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak,dinleyerek değil.. Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım.. Yüreğinde aşk olmadan geçen her gün kayıpmış, Aşk peşinden neden yalınayak koştuğunu anladım.. Acı doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerden, Neden hiç ağlamadığını anladım.. Ağlayanı güldürebilmek,ağlayanla ağlamaktan daha değerliymiş, Gözyaşımı kahkahaya çevirdiğinde anladım.. Bir insanı herhangi biri kırabilir,ama bir tek en çok sevdiği, acıtabilirmiş, Çok acıttığında anladım.. Fakat,hak edermiş sevilen onun için dökülen her damla gözyaşını, Gözyaşlarıyla birlikte sevinçler terk ettiğinde anladım.. Yalan söylememek değil, gerçeği gizlememekmiş marifet, Yüreğini elime koyduğunda anladım.. ''Sana ihtiyacım var, gel ! '' diyebilmekmiş güçlü olmak, Sana ''git'' dediğimde anladım.. Biri sana ''git'' dediğinde, ''kalmak istiyorum'' diyebilmekmiş sevmek, Git dediklerinde gittiğimde anladım.. Sana sevgim şımarık bir çocukmuş,her düştüğünde zırıl zırıl ağlayan, Büyüyüp bana sımsıkı sarıldığında anladım.. Özür dilemek değil, ''affet beni'' diye haykırmak istemekmiş pişman olmak, Gerçekten pişman olduğumda anladım.. Ve gurur, kaybedenlerin,acizlerin maskesiymiş, Sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış, Yüreğimde sevgi bulduğumda anladım.. Ölürcesine isteyen,beklemez,sadece umut edermiş bir gün affedilmeyi, Beni af etmeni ölürcesine istediğimde anladım.. Sevgi emekmiş, Emek ise vazgeçmeyecek kadar, ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Hımmm yeni avatrın gayet hoşş.... tamam işte bahane hazır yeni avatayını kutlamaya ne dersin yani şöyle nefis bir masa ve sahil Alıntı
Φ TAKLAMAKAN Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Sevgili Yayamaz Kayımca , Kanıma giriyorsun yaa.... Rakı , roka , balık , sahil... Dellenecem şimdi. Siz Türkiyede iseniz keyfini çıkarın. Bizim buralarda yok... Ne rakı.. ve roka... Varsa yoksa votka... Saygılar. Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Sevgili Yayamaz Kayımca , Kanıma giriyorsun yaa.... Rakı , roka , balık , sahil... Dellenecem şimdi. Siz Türkiyede iseniz keyfini çıkarın. Bizim buralarda yok... Ne rakı.. ve roka... Varsa yoksa votka... Saygılar. Ama düşün ya şimdi sahildesin akşam üstü masayı kurdur rakı mezeler,ızgara balık ve dost sohbeti ve hatta ayakların denizin,içinde ohhhh...................votka çıks sefmiyorum Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Ama düşün ya şimdi sahildesin akşam üstü masayı kurdur rakı mezeler,ızgara balık ve dost sohbeti ve hatta ayakların denizin,içinde ohhhh...................votka çıks sefmiyorum Heyyyyy ben de geleyim. Siz simdiden hazirlayin sofrayi Yayamaz vodka kirmizi yaban mersini suyuyla guzel ama. Buyur bir dene bak nasil Egzorsist aklima bir suru sey geldi simdi nerdesin ? Sende Besiktas limissin ya ! Bak hemen isindim sana simdi Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Heyyyyy ben de geleyim. Siz simdiden hazirlayin sofrayi Yayamaz vodka kirmizi yaban mersini suyuyla guzel ama. Buyur bir dene bak nasil Egzorsist aklima bir suru sey geldi simdi nerdesin ? Sende Besiktas limissin ya ! Bak hemen isindim sana simdi Çıksss istemem seni beni sefmiyon belli bana alkol yasak....ben kaçamak yapıyorum vodkanın alkol oranı çok yüksek ama normaldede sefmiyorum..ama deniyecegim Ama olay bu bence............................... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2008 Hımmm yeni avatrın gayet hoşş.... tamam işte bahane hazır yeni avatayını kutlamaya ne dersin yani şöyle nefis bir masa ve sahil değil mi bahane' ye ne gerenk var ne zaman nerde Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2008 Gecemde gündüzümde Söylenmemiş sözümde Aşkın yanar kor gibi gönlümde Rüyamda düşlerimde Işıksın gözlerimde Adın dua küskün dillerimde Gözlerimin ardına gizlemişim ben seni Sözler ise yetmiyor anlatmaya aşkımı sana Gel Gel Gel Gecemde gündüzümde Söylenmemiş sözümde Aşkın yanar kor gibi gönlümde Rüyamda düşlerimde Işıksın gözlerimde Adın dua küskün dillerimde Gözlerimin ardına gizlemişim ben seni Sözler ise yetmiyor anlatmaya aşkımı sana Gel Gel Gel Gel Kuşların kanadına rüzgara dumanlara Yüklemişim ben deli sevgimi Hasretimi özlemimi sözlerimi Ellerin unutsa gözlerin arar Gözlerin unutsa yüreğin yanar İçine ayrılık acısı dolar Benim aşkımı unutamazsın Bir daha böyle aşk hiç bulamazsın Ellerin unutsa gözlerin arar Gözlerin unutsa yüreğin yanar İçine ayrılık acısı dolar Benim aşkımı unutamazsın Bir daha böyle aşk hiç bulamazsın Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Deniz ve Sahil Denizler sahillere küsmüş! Kayalıkların umurunda mı? Kumların hiç derdi değil sanki Arada ayırt yoksa dokunulmaya… Dalgalarıyla hiddetlense de İmkânsız ayrılıklar olmalı işte, İmkânsız kavuşmalara böyle denk düşen. Olmadı olamadık sözlerinin kifayetsizliği, Ne olur söylemlerinin zorluğunu, Alıp götürmemeli… Kendi okyanuslarına, Uğruna şiirler romanlar yazdığımız hüzünler. Oysaki biliyoruz Sevmeler bizden ne ister, Biz ne verebiliriz, Talihsizliklerin altında yatan nedenler, Basit yaşam denklemlerinin, Çözülmesindeki vurdumduymazlıklarında saklıdır Duyarsız olamayız Olmamalıyız… Yârim bana küsmüş! Diyebilecek kadar Basit, Bir bardak su içer gibisine değil Sevmeler başlarken… Şarkı gibi, Deniz ve sahil gibi Yirmi dört saat, Yüreğe sığmayacak kadar… Alıntı..... ....................................................................Yaşam an meselesi..........kim bana küsmüş,ne demiş çıkss ugraşamıyacagım bunlarla.........sende öyle yap...hayatı daha hifif yaşadıgının farkına varıcaksın.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.