Φ baharrr Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 insanların sözlerinde durmamalarına.... Alıntı
Φ kalemcifeyzo Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 yav ben de bizim muhtara çok uyuz oluyom, bizim başkanla(koop. başkanı) elele kolkola köy meydanında geziyolar ya en çok ona bozuluyom.gülme lan(bana dedi,yazana) bir de bunları buraya benim adıma yazan ,hızlıca yazan emmoğluna kızıyom. ne güzel bir yermiş burası,ama bu yazma işi zor iş. ha bir de bozan diye bir adam var türk müdür arap mıdır anlamadım ya, ona uyuz oldum. şiir yazmış ya neyse kendine yazarız artık. selamlar saygılar efendim. Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Karşıdan karşıya geçmeye çalışırken durup bekleyen dolmuş/taksilere Jolly Joker'da (Antalya) ısrarla köpüksüz bira istediğimiz halde inatla gelen köpüklü biraya, getirene Sevgilisiyle birlikteyken, sevgilisiyle aynı cinsiyetten insanlarla (telefonda bile) konuşmaya çekinen insanlara ve "yanında sevgilin mi var?" deyip telefonu kapatan zihniyetlere Çok konuşan pazar esnafına Paran olduğunda kredi veren, paran olmadığında avukatlarını arayan bankalara Bol kaldırımlı ama delik deşik asfaltlı Antalya yollarına, sorumlu belediyelerine Papia reklamlarına Misvak özlü diş macunu isteyen velete Seray Sever, Tuğba Özay, Tuğba Ekinci, Hülya Avşar, Paris Hilton, Yeliz Yeşilmen, Asena, Nez haberlerini medyadan takip edenlere, haberleri hazırlayanlara Grup halinde gidilen bir eğlence mekanında, 10 içki içip 2 tanesinin parasını veren ve üstünü diğerlerine hüpletenlere (açıklama: abi şey oldu, eblek güblek şeysi diyenler bunlar) Hepsine uyuzum. Beni izlemeye devam edin. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 uyuz...şu kelime anlamına uyuz oldum...bide dabaz var dimi..kimlere dabaz denir..yada nasıl dabaz olunur..çok et yemekten..hııı..öyledirmidir...ayyy uyuz oldum...ondanmıdır ki kaşıntım...uyuzcuk..uyuzcuk..uyuzcuuukkk.... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 herkese her şeye uyuz oluyom bugün Alıntı
Φ Cordoba Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 herşeye uyuz olanlara uyuz olurum......... herkese her şeye uyuz oluyom bugün buda iyiymiş bea Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 ikiyüzlülere, yalancılara en başta... iyi gün dostlarına, saplantılılara, şımarıklara, saygısızlara, kendilerini dünyanın merkezinde sananlara uyuzdan öte oluyorum, hayatımda olmamaları için elimden geleni yapıyorum... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 fikirlerini savunurken karşısındakilerin beyinlerini yıkamaya ve kendi düşündüklerini benimsemedikleri için onları insan muamelesi yapmayan tiplere uyuzdan öte oluyorum.. insan ayırımı yapanlara, gösterişi, siyasete, bürokrasiye,derin devlete, kendini bilmezlere, inançsızlığında bir inanç olduğunu inkar edenlere, soyunu inkar edip özentileri peşinde kişiliğinden çıkan tiplere, fenerbahçeye ve aziz yıldırıma, reklamlara, sarmısak ve soğan yemeyenlere, sıra beklemeye, eğitim şekline, hastahanedeki doktorun yanındaki memurlara, akeri ücretin azlığına, duygusallığıma uyuz oluyorum şuan bunları hissettim, düşündüm ve yazdım... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 fikirlerini savunurken karşısındakilerin beyinlerini yıkamaya ve kendi düşündüklerini benimsemedikleri için onları insan muamelesi yapmayan tiplere uyuzdan öte oluyorum..insan ayırımı yapanlara, gösterişi, siyasete, bürokrasiye,derin devlete, kendini bilmezlere, inançsızlığında bir inanç olduğunu inkar edenlere, soyunu inkar edip özentileri peşinde kişiliğinden çıkan tiplere, fenerbahçeye ve aziz yıldırıma, reklamlara, sarmısak ve soğan yemeyenlere, sıra beklemeye, eğitim şekline, hastahanedeki doktorun yanındaki memurlara, akeri ücretin azlığına, duygusallığıma uyuz oluyorum şuan bunları hissettim, düşündüm ve yazdım... çok uyuz olmuşsun dr.ye git günaydın.... hoş.kal Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 olur giderim ama bana ne gibi bir yardımda bulunabilir ? mesela uyuz olduğum şeyleri düzeltebilirmi, sende doktorsun ya ondan soruyorum ? ayrıca sanada günaydın ve sende hoşçakal Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 olduğu gibi görünmeyenlere,sahte hislere,vıcık vıcık sevgi gösterilerine uyuz oluyorum.. kendime ayrıcana uyuz oluyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 sevgiye sahte diyenlere ayrıca uyuz olmaktayım... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 sahte sevgi gösterilerine uyuz olanlara uyuz olanlara ayrıcana ve fevkalade uyuz oluyorum.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 sevmeyi bilmeyenlere ve sevenleri hor görenlere Orhan Gencebay söylüyor... hor görme seveni... sevenin halinden sevenler anlar... ay böyle değilmiydi bu? Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 iyiliği kötülükle ödetenlere, binbir maske takıp ortalıkta dolaşanlara, insanları katagori edenlere, hoşgörüsüzlere, ahmaklık edip akıllılık ettiğini sananlara, dayatmacılara fevkalade uyuz olmaktayım Alıntı
Φ mustafabcelebi Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 ben kedilere uyuz olurum.... köpeğim daha yavruyken bir kedi gelip benim köpeğimin burnunu tımalamıştı o yüzden 8 senedir kedilerden nefret ederim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 sınıfta çok hanım hanımcık geçinip aslında hiçte öyle olmayan saman altından neler yürüten kıza,labaratuarda hücre çizmeye,kedilere gıcık oluyurum gıcık... Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 sözünde durmayana of offffffff offfffffffff sözünü erteleyipte 2. özünde durmayana offff offff hasta oluyorum Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Doganin,Tabiatin,Dünyamizin,Bekciligini,yapan insanlardan nefret ediyorum,.,BIRAKIN DA YOLUMA DEVAM EDEYiM yamyam frankfurt Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 sigarayı yaktıktan sonra küllükte unutuyorumya bide biterken görüyorumya Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Yalan söleyenlerden nefret ediyorum!! Sinir oluyorum! Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Ukala ve bi o kadarda bencil yaradılışlara sinir oluyorum... Alıntı
Φ Taş Yürek Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 aynen sana katılıyorum Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 aynen sana katılıyorum eyvallah Taş Yürekcim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.