Φ denizimu Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 AMİN! inş canem kız wazgeçtn heralde çıkmaktan burdamısın bugün Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 AMİN! inş canem kız wazgeçtn heralde çıkmaktan burdamısın bugün bugünmü.. saat 23:23 kankim.. biri beni düşünüyo.. bitti bile bugün.. canım sıkıldı ya..çıkarım birazdan.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 ay benimde ama çıkınca daha fazla sıkılck eminim Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 ay benimde ama çıkınca daha fazla sıkılck eminim hadi benim belli..senin niye canın sıkkın?? Alıntı
Φ EzeLL Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 bütün klasık müziklerin hepsi Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Bu konuya cevap yazmak istiyorum ama beni bir şarkı anlatamadı bi türlü,bir çok şarkıda ayrı bi yönüm var.Barış manço dan kol düğmeleri ni söyleyebilirim belki(o da belki ) Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Şöyle bir düşün sevgilim Senin için ben neyim? benim için herşeysin... yinede sen bilirsin. İlhan İrem Merhaba, GÜNIŞIĞI seçtiğin şarkılar tamamen benim kafamdan geçenler..aşağıda da Ahmet Kaya'nın en sevdiğim şarkısını yazmışsın..Bir de İlhan İrem'den şu var aklımda; Gittiğin gün zaman bitti sanmıştım Gittiğin gün ölümü yaşamıştım Gittiğin gün zaman durdu sanmıştım Meğerse ben yanılmışım İşte hayat yine akıp gidiyor İşte hayat sensizde yaşanıyor İşte hayat böyledir deniyor Zaman herşeyi siliyor Öyle uzak şimdi bana Yaşadığım hatıralar Birbulanık resim sanki Senle dolu dakikalar Bak yinede zaman zaman Düşünürsem gözlerini Heryanımı anlatılmaz Yemyeşil bir sızı kaplar.... İLHAN İREM usta, tarzından ve şahsiyetinden ödün vermediğin ve bize bu şarkıları armağan ettiğin için teşekkürler... Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 asla wazgeçemem-tarkan Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 1)edip akbayram-hasretinle yandı gönlüm 2)haluk levent-ankara 3)gülben ergen-lay lalay Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Rafet El Roman - Bir Damla Sevgi Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Sen yoksun diye... Yine bulutlar seyrini unutmuş Semaya baksana matem mi tutmuş Gökte ne ay var, ne de bir yıldız Her taraf karanlık ve de ıssız Sen yoksun diye,sen yoksun diye Her gün ağlıyorum Sen yoksun diye Esen rüzgarın kesilmiş nefesi Çoşkun dalgaların çıkmıyor sesi Bu ne sessizlik,bu ne durgunluk Doğan güneşe bak rengi soluk Sen yoksun diye... ERKİN KORAY ALAH BELANI VERSİN Benim için hep sen vardın Bunu hep senden senden duyardım İki gözüm kör olsun Of nasıl sana inandım Bin cefa gördüm Bin defa öldürdün Kahrolsun bıktım ya artık Beni benden aldın attın Beni sattın yazıklar olsun Allah belânı versin Allah seni kahretsin Bana gelen sana gelsin yaaa Hayatımı sen mahfettin Acımadın neler çektim Kader seni de kör etsin Bomboş yere yaşıyorum Hergün acı çekiyorum Her dakika eriyorum Yeter artık senden nefret ediyorum Beni benden aldın attın Beni sattın yazıklar olsun Allah belânı versin Allah seni kahretsin Bana gelen sana gelsin yaaa Hayatımı sen mahfettin Acımadın neler çektim Kader seni de kör etsin İçimdeki nefreti kimse alamaz İsterse ölüm gelsin Hala seviyorum seni Allah belânı versin Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Müslüm GÜRSES ''hasret rüzgarları'' Alıntı
Φ agustos Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 bir senin gözler beni anlar, elimde değil görür görmez deliren ihtiyaçlar elimde değil düşerken son bir kez yalana benimsin benim yalansan, yalanı severim elimde değil gitme n'olur, gitme itirazlar elimde değil yalnızım, yalnızız, yalnızlıklar elimde değil düşerken son bir kez yalana benimsin benim yalansan, yalanı severim elimde değil VEGA-ELİMDE DEĞİL Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 candan erçetin_yazık oldu Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 son gunlerde tek bır sarkıya takıldım kaldım... emre aydın-ihtiyacım var sana.... albumunde yer almıyor ama bence cok hos bır parca.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 sil baştan başlamak gerek bazen hayatı sıfırlamak sil baştan sevmek gerek bazen herşeyi unutmak... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 alnının yazısııı ömrünün yarısıı başının belası olmayaa geldim Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 atacaksan meni sevdin söyle..bezmişim.. doldur eşkin şerbet kimin..ver içim.. söyle..söyle..sene neler oldu yar.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 Karanlık gecelerin yıldızı sensin Hep beni bekletip hep söyletirsin Hep yalan yeminler Hep yalan sözler Bir gün gerçek olup gelemez misin Ooofff Yıldızlar da kayar durmaz yerinde Solar güzelliğin kalmaz yüzünde Sensiz can verirken Son nefesimde Bir yudum su vermeye gelemez misin Aydınlık dünyamı karartmadan gel Simsiyah saçımı ağartmadan gel Şimdilik güzelsin herşey seninle Seni son bir defa görmem belkide Yıldızlar da kayar durmaz yerinde Solar güzelliğin kalmaz yüzünde Sensiz can verirken Son nefesimde Bir yudum su vermeye gelemez misin Gelemez misin Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Sarı saçlarını deli gönlüme Bağlamışım çözülmüyor mihriban Ayrılıktan zor belleme ölümü Görmeyince sezilmıyor mihriban Sevdiğim mihriban Yar değince kalem elden düşüyor Gözlerim görmüyor aklım şaşıyor Lambada titreyen alev üşüyor Aşk kağıda yazılmıyor mihriban Sevdiğim mihriban Tabiblerde ilaç yoktur yarama Aşk değince ötesini arama Her nesnenin bir bitimi var ama Aşka hudut çizilmiyor mihriban Sevdiğim mihriban Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Değmeyin feryadıma, Figanıma değmeyin Eğer sevda bu demekse Ben vazgeçtim Beni sevmeyin Garipliğim kader değil Geçiçi gülmeyin Bu kışta efkarlıyım Bahara Allah kerim Hadi yüreğim ha gayret Hele sıkı dur hele sabret Başını eyme dik tut Bu bi rüyaydı farzet hadi hadi yüreğim ha gayret... Hele sıkı dur hele sabret Başını eyme dik tut Bu bi rüyaydı farzet hadi hadi yüreğim ha gayret Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 yıkayınca geçmiyor kokun kokumu yitirmekten korktum ışığı en güzel aldığım yerdeyim kalbin hep küllerdi benim işim bir ateş istemiştim canım yandı vazgeçtim çatlak bir kadeh kalbim sızıyorum küçücük ufacık kaldım minicik gözlerine sığabilirim ağlarsan eğer ilk damlanla arınabilirim küçücük ufacık kaldım ağlarsam düşerim,ağlarsan düşerim bir gün aklımı bulamayacağım fikrimde kaybolup gidecek bataklıkta bir nergis gibi aklımın içinde sen nerdeysen işteeeeeeeeee bu benim şarkım... ben bu şarkının içinde saklıyım.. gönlü yaslı,gözü yaşlıyım ufacık kalmış insanım Alıntı
Φ jackjohnson Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Am B7 Sokaklar geçiyorum sızım hüznüm gölgem benim E F Caddeler aşıyorum gözyaşlarım en sessizliğim Dm7 G Asılsız çarelerle yürüyorum işte böyle E Zamanı geriye çeviririm diye Am B7 Acılar yaşıyorum kavuşmak bedeliyle E F Bekliyor biliyorum az ötemde sessizce Dm7 G Adımlarım yaklaştı görüyorum orda işte E Kayboluverdi yine sokaklar arasında Am Dm7 Elbet birgün yollar çaresizce tükenip son bulacak G E Zaman işte yeniden başlamış olacak Am Dm7 İnanırım kalbim onunla sonsuza dek yaşayacak G E Kaybolup gidecek mazide birlikte Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 alev alev yandığım doğru küllerimden doğarmıyım sana doğru kendimi arıyorken olmaktan koktuğum yerdeyim.... sendeyim... al beni ne yaparsan yap..... Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 dön diyemedi Başta kolay değildi çekindim çok zor oldu söyleyemedim Sonra unuttum neden yaptığım hataları döndüremedim Kırgın değilim kendim seçtim aslında yalnızlığımı Sevdim ben olmayı seninle sensizliğimle Dargın değilim kaldığım uzak diyarların kıyılarında Sevdim ben olmayı seninle sensizliğimle Sebepsiz tuttum kendimi senden İnkar ettim sarıldım yalnızlığıma Sonra yıkıldım neden ben sana dön diyemedim ferhat göçer Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.