Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 ayrılığın hedıyesi.ahmet kaya Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 dünyada ölümden başkası yalan ----Candan ERÇETİN Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 şu sıralar... Yine sabaha vardım Aynı yüzleri gördüm Ne yaptıysam aklımı,kaçıramadım... Yalan gerçek başımı aştı Usanmadan aradım aşkı Buldum ama senden çok uzaktı,vazgeçemedim... Bir oyuncak gemi yaparım Kara kara sayfalardan Uçak yaparım Alır seni uçarım Giderim bu diyardan Günler aylar beni dinlemez Durmuş zaman beni anlamaz Sevdanın katı kuralını çiğneyemedim, çiğneyemedim Kaldırımda yağmurun sesi Ne gündüzü var ne gecesi Hani nerde aşkın adresi ulaşamadım, ulaşamadım... KAÇIŞ..HALUK LEVENT Alıntı
Φ Kurabiye Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Sertab Erener Zor kadin Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 sertap erener haaaa güzellll Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Şöyle bir düşün sevgilim Senin için ben neyim? benim için herşeysin... yinede sen bilirsin. İlhan İrem Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 yanlızım yanlızlığım beni beklemekte. yalanda olsa ne varki ah bu şarkıyı söylemekte.. yalanda olsa içimden ah bir bulut akıp gidiyor.. yalanda olsa mutluyum ya bu bana yetiyor.. ahmet kaya.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 aramakmış oysa sevmek özlemekmiş oysa sevmek bulup bulup yitirmekmiş düşsel bir oyuncağı ahmet kaya Alıntı
Φ Insomnia Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Tarkan - Beni Anlama Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Yedi Karanfil_Sabahın Seherinde Ötüyor Kuşlar... Alıntı
Φ isdemone Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 valla belki muzip bir şarkı ama "yalan mı dondurmayı yalanmı" Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Saçlarıma Vurdu ayrılık ayları Bir seni çok sevdim bir de baharları Bir seni özledim Bir seni bekledim Unuttum gidenleri Gidenler dönmüyor geri Yollarıma çıkma Çıkarsan hiç acımam Gözlerime bakma Bakarsan dayanamam Bilirsin sen beni Ne çok sevdim seni Ah seni bekleyeli Kim bilir kaç Bahar geçti Yollarıma çıkma Çıkarsan hiç acımam Gözlerime bakma Bakarsan dayanamam Bilirsin sen beni Ne çok sevdim seni Ah seni bekleyeli Belki 14 bahar geçti… Melih Görgün _ 14 Bahar Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 ahhhh yanmışımmmmmmmm bennnnn.. ahhhhh sönmüşümmm bennnnnnnnnnnn Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 ahhhh yanmışımmmmmmmm bennnnn.. ahhhhh sönmüşümmm bennnnnnnnnnnn bu ne toprağım, bu ne..? bitmişin sen Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 vakti geldi.. ayrılığın ne yapsak boş. kurtulamam bu sevdadan amansız rüzgardan.. oysa senle.. biz ne günler yaşamıştık.. acıları, umutları hiç usanmadan.. gözlerindeki yaşı sil canım benim.. burda kalmasın.. gereksiz artık anlamı yok sözlerin.. bu aşk gömülmeli.... (Nurettin RENÇBER) Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 bana birşeyler anlat.. canım çok sıkılıyor.. bana birşeyler anlat anlat içim içimden geçiyor.. yanımdasın susuyorsun.. susuyor konuşmuyorsun.. bakıyor görmüyorsun.. içimde soluyorsun.. iki can var içimde .. korkular salıyorsun üstüme korkular.. her an başka biçimde.. depremler oluyor beynimde dışarda siren sesi var.. dört yanımda susmuş insanlar susmuş.. içimde ölen biri var.. (Ahmet KAYA) Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 bu ne toprağım, bu ne..? bitmişin sen med-cezir ler yaşıyomm toprak... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 bir taş attım pencereye tık dedi.. annesi çıktı kızım evde yok dedi vay..vay.. yaşar ipek Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 NICKELBACK-FAR AWAY sözleri çok anlamlı bence Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Bu Gece Son Levent Yüksel Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 hakan yeşilyurt Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 SEZEN AKSU: Lütfeeeeen görmeyeyim seni!!! Biyerlerde karşıma çıkma!! Görüşmeyelim konuşmayalım ne olur............................ Alıntı
Φ thor Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 toplanın birleşin bir olun acıların şâhı gibi gelin üstüme gelin ve bitsin şu iş seninle gelecek - çâre yok seninle bu tatlılık ey büyük acı gök incir nasıl ballanırsa acılardan acı koruk nasıl bulursa balların en sarhoşunu o işte o! gel benim darmadağın direncim gücüm emeğim çilem gel gel benim büyük acım gel ve bitir şu işi! kalaylardan mı gelirsin bolivya'lardan rio'nun favelalarmdan mı ispanya'dan mı viyetnam'dan mı zonguldak kömürlerinden mi gelirsin çukurova'lardan mı yellerle mi gelirsin ateşlerle mi uçarak mı koşarak mı yırtınarak mı gel işte gel gayrı gel gel gel de bitir şu işi elbet bir bildiği var bu çocukların kolay değil öyle genç ölmek yeşil bir yaprak gibi yüreği koparıp ateşe atmak pek öyle kolay değil hem öyle bir ağaç ki şu yaşamak denilen şey her bahar yeniden yeniden tomurcuklanır da yalnız bir bahar çiçeklenir a benim gülüm! Söz: Hasan Hüseyin KORKMAZGİL Müzik: Grup KIZILIRMAK Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 ben bayadır dinlemiyodum bugün arda arda 15 oldu olsunn.. beni anlatmıyo ama .... beni anlatmsınada gerek yok...dinlemek yeterr. Sevda Türküsü adın deler dağ başında karları kokun aşar dereleri yarları çiçek çiçek kuşatırsın dağları telli duvak dağları mor salkımlı dağları dağları güneş güneş dağları... sevmek demek kavga demek bilirim türkü türkü şiir şiir soylerim senden uzak yaşamayı neyleyim özlem özlem yasak yasak neyleyim yaprak olur savrulursun yellerde destan olur soylenbirsin dillerde damla damla suzulursun gullerde ozlem ozlem gullerde sevda sevda gullerde.... GRUP YORUM Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 deli kızın türküsü..........sezen aksu........ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.