Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Seni Sevmeyen Ölsün Saçlarını dağıtırsın Rüzgarlara bırakırsın Sen sevmeye yakışırsın seni sevmeyen ölsün Her şey yalan gerçek sensin Gelirse dert senden gelsin Bence aşkın kendisisin Seni sevmeyen ölsün Güzel diye sana denir Senin her kahrın çekilir Candan bile vaz geçilir Seni sevmeyen ölsün Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 küçük kurba küçük kurba kuyruğun nerede.. kuyruğum yok kuyruğum yok yüzerim derede.. ku vak vak vak..ku vak vak vak... Alıntı
Φ Gladyo Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 <<<rafet el roman_sürgün>>> Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Sen ne güzel gülüyorsun öyle.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Allah belanı versin Benim için hep sen vardın Bunu hep senden senden duyardım İki gözüm kör olsun Of nasıl sana inandım Bin cefa gördüm Bin defa öldürdün Kahrolsun bıktım ya artık Beni benden aldın attın Beni sattın yazıklar olsun 2x Allah belânı versin Allah seni kahretsin Bana gelen sana gelsin yaaar Hayatımı sen mahfettin Acımadın neler çektim Kader seni de kör etsin Bomboş yere yaşıyorum Hergün acı çekiyorum Her dakika eriyorum Yeter artık senden nefret ediyorum Beni benden aldın attın Beni sattın yazıklar olsun Allah belânı versin Allah seni kahretsin Bana gelen sana gelsin yaaar Hayatımı sen mahfettin Acımadın neler çektim Kader seni de kör etsin Allah belânı versin Allah seni kahretsin Bana gelen sana gelsin Hayatımı sen mahfettin Acımadın neler çektim Kader seni de kör etsin İçimdeki nefreti kimse alamaz İsterse ölüm gelsin Hala seviyorum seni Allah belânı versin Allah belânı versin Allah seni kahretsin Bana gelen sana gelsin yaaar Hayatımı sen mahfettin Acımadın neler ettin Allah seni de kör etsin Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Seninle bir dakika ... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 <<<rafet el roman_sürgün>>> bende çok severim şimdiye kadar kaç defa dinlediğimi saymadım Rafet El Roman " Hastasıyım çok güzel parçaları var " :thumbsup: Rafet El Roman " Hasretinle " Alıntı
Φ önce@vatan Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Ayten Alkman havasına suyuna taşına topragına bütün alem kurbandır benim yurduma. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 yüzünün yarısı göz.. kadife yansımalı.. boy aynasından da çıkmış ahhh.. fransızın malı.. vişne asiti olmalı tadında rujunun.. ne olacak işte.. bir liman ............. ra lalay..ralalala lay.. ralalalay.. ralalala lay.. Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 badem - sen ağlama beyonce - dangerously in love Alıntı
Φ mist_and_compass Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 kar beyazdır ölüm ellerinden gülüm yine yoksun diye düşmanım her güne KAR BEYAZDIR ÖLÜM beni anlatan şarkı Alıntı
Φ commandante Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Grup Yorum ÇAV BELLA İşte bir sabah uyandığımda Çav Bella Çav Bella Çav Bella Çav Çav Çav Elleri bağlanmış buldum yurdumun Her yanı işgal altında Sen ey partizan beni de götür Çav Bella Çav Bella Çav Bella Çav Çav Çav Beni de götür dağlarınıza Dayanamam tutsaklığa Eğer ölürsem ben partizanca Çav Bella Çav Bella Çav Bella Çav Çav Çav Sen gömmelisin ellerinle beni Ellerinle toprağıma Güneş doğacak açacak çiçek Çav Bella Çav Bella Çav Bella Çav Çav Çav Gelip geçenler diyecek merhaba Merhaba ey güzel çiçek.. ÖZGÜR TUTSAK ölümlere yatarım da başeğmem zindanlara duvarları kale olsa esir olur yine bana demir kapılar da yanar (damarımda kan da yanar) adım özgürlük oldukça yüreğimde köz oldukça özgür tutsak oldukça ümraniye buca’da bayraklaştık barikatta onurumuz şehitlerle özgürleştik tutsaklıkta analarla kardeşlerle omuz verdik kurtuluşa zalimleri yeniyoruz yürüyoruz aydınlığa Alıntı
Φ camako Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 şebnem ferah------SİL BAŞTAN... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 ÇELİK - Bana Yalanlar Söyle Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 son dönemlerde mustafa özarslanın sen giderken şarıkısı........................ Alıntı
Φ KÖRPATAL Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 başıma belamısın kader güneşe aya sözüm geçer tutarsa beter ahım tutar gönül yine yollara düşer ölümüne sabredip kaderde varsa elbet gün geçer BORA ÖZTOPRAK Alıntı
Φ backstreetboy Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Candan Ercetin-------> Elbette Candan Ercetin-------> Gamsiz hayat ve severek ayrılanlar-ayna(adeta bana yazılmıs9 Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Seninle bir dakika ... aysummmmmmmmm sen bu işi biliyorsuunn seninle bir dakika mutlandırıyor beniiii..... bir dakika siliyor canımmm yılların özleminiiii Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Birden bire hayatının tümü oldun Gecelerine gün gibi doğdun Gidersen bir gün biri üzülür çok Hayatının tümü oldun Gecelerine gün gibi doğdun Gidersen bir gün biri kırılır çok Adı lazım değil, baş harfi ben Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 bana birşeyler anlat.. çocuk gözlerim dolsun.. bana birşeyler anlat anlat.. gideceğim bu son olsun.. yanımdasın susuyorsun.. susuyor konuşmuyorsun.. bakıyor görmüyorsun.. dokunsan donacağım.. içimde intahar korkusu var.. bir gülsen ağlayacım, bir gülsen.. kendimi bulacağım.. depremler oluyor beynimde.. dışarda siren sesi var.. dört yanımda susmuş insanlar susmuş.. içimde ölen biri var.. içimde soluyorsun.. iki can var içimde.. korkular salıyorsun üstüme korkular.. her an başka biçimde.. (bu şarkı depreştirmiştir hep beni)..duygululuk, altında kalmışlığıda olsa çoğu zaman aptallığın..insanız işte.. Alıntı
Φ VATAN(* Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Oy tombulum tombulum Yoldan geldim yorgunum Harika bir Türkümüzdür..... Alıntı
Φ Anakonda Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gökyüzünde Yanlız Gezen Yıldızlar.... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 james blunt- goodbye my lover You touched my heart you touched my soul. You changed my life and all my goals. And love is blind and that I knew when, My heart was blinded by you. I've kissed your lips and held your hand. Shared your dreams and shared your bed. I know you well, I know your smell. I've been addicted to you Goodbye my lover. Goodbye my friend. You have been the one. You have been the one for me. I am a dreamer and when i wake, You can't break my spirit - it's my dreams you take. And as you move on, remember me, Remember us and all we used to be I've seen you cry, I've seen you smile. I've watched you sleeping for a while. I'd be the father of your child. I'd spend a lifetime with you. I know your fears and you know mine. We've had our doubts but now we're fine, And I love you, I swear that's true. I cannot live without you. Goodbye my lover. Goodbye my friend. You have been the one. You have been the one for me. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.