Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

  • Admin
Gönderi tarihi:

Hidayet Türkoğlu Milli Kadın Basketbol Takımımızla Orta Sahadan Üçlük Yarışına Girerse Ne Olur?

 

  • Cevaplar 1,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

  • Admin

    1366

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderilen Görseller

  • Admin
Gönderi tarihi:

Kadınlarımız Yunanistan'a karşı hücumda olduğu kadar savunmada da mükemmeldiler

 

  • Admin
Gönderi tarihi:

Fenerbahçe Beko Beşiktaş Fibabanka'yı 4. maçta 91 - 87 yenerek seride durumu 3-1 yaptı

  • Admin
Gönderi tarihi:

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2024-25 Asım Pars sezonu play-off final serisi dördüncü maçında Beşiktaş Fibabanka’yı 91-87 mağlup ederek seride 3-1 öne geçti.

attachment.aspx

Wade Baldwin 24, Nigel Hayes-Davis ise kaydettiği 15 sayıyla galibiyete önemli katkı verdi.

Basketbol Gelişim Merkezi’nde oynanan karşılaşmayı Başkanımız Ali Y. Koç ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz de takip etti.

attachment.aspx

Dört maç kazanan takımın şampiyonluğunu ilan edeceği serideki beşinci maç, 25 Haziran Çarşamba günü 20.30'da Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak.

attachment.aspx

Devon Hall, Marko Guduric, Melih Mahmutoğlu, Nigel Hayes-Davis ve Khem Birch ilk beşiyle maça başlayan Fenerbahçe Beko, karşılıklı sayılarla geçilen ilk çeyreği 26-22 önde tamamladı. İkinci çeyreğe Marko, Devon ve Birch’in sayılarıyla başlayan Fenerbahçemiz farkı daha da açarak 36-27’ye getirdi. Çeyreğin son beş dakikasında da farkı koruyan ekibimiz, soyunma odasına 49-45 üstün girdi.

attachment.aspx

İkinci yarıya 5-0’lık bir seriyle başlayan Fenerbahçe Beko, farkı 9 sayıya çıkardı: 54-45. İlerleyen bölümlerde Jonah Mathews ile oyuna denge getiren ev sahibi ekip, skoru da eşitleyerek 57-57’yi yakaladı. Çeyreğin son bölümlerinde Nigel ile vites yükselten takımımız, karar çeyreğine 68-65 önde gitti. Dördüncü çeyreğe Kaptan Melih’in etkili oyunuyla başlayan Fenerbahçemiz, skoru 74-67’ye getirerek rakibine mola almaya zorladı. Mola dönüşü Beşiktaş Fibabanka oyuna denge getirmeye çalışsa da Fenerbahçemiz izin vermedi ve son 5 dakikaya 78-73 önde girdi. Kalan bölümleri büyük bir heyecana sahne olan mücadelede rakibine şans tanımayan Fenerbahçemiz, parkeden 91-87 galip ayrılarak seride 3-1 öne geçti.

attachment.aspx

Çeyrek skorları:

1. Çeyrek: 22-26
2. Çeyrek: 23-23
3. Çeyrek: 20-19
4. Çeyrek: 22-23

attachment.aspx

Skor dağılımımız: Baldwin 24, Hayes-Davis 15, Birch 12, Guduric 12, Melih 8, Hall 7, McCollum 5, Emre 4, Metecan 4.

  • Admin
Gönderi tarihi:

Final serisinde 3-1 öne geçiyor, evimize büyük avantajla dönüyoruz!

Tebrikler Fenerbahçe Beko!

Beşiktaş Fibabanka Fenerbahçe Beko: 87-91 Skor dağılımımız:

Baldwin 24, Hayes-Davis 15, Birch 12, Guduric 12, Melih 8, Hall 7, McCollum 5, Emre 4, Metecan 4. 

 

  • Admin
Gönderi tarihi:

Deplasmandan galibiyetle çıkıyoruz!

Çarşamba günü evimizi sarıya boyamak için hazır mısınız?

 

  • Admin
Gönderi tarihi:

Alex Baldwin IV IV. maçta iz bıraktı!

 

  • Admin
Gönderi tarihi:

Sarunas Jasikevicius, Beşiktaş Fibabanka galibiyetini değerlendirdi

Başantrenör Sarunas Jasikevicius, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final serisi dördüncü maçında Beşiktaş Fibabanka’yı 91-87 mağlup ederek seride 3-1 öne geçtiğimiz karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Başantrenör Sarunas Jasikevicius, “Öncelikle iyi basketbol oynayan tarafın biz olduğunu düşünüyorum ve iyi mücadele ettik. Aslında çok fazla basit hata yaptık ve bu da Beşiktaş’ın her seferinde geri dönmesine sebep oldu. Burası zor bir atmosfer, burada oynamak kolay değil ama oyun planımızı uygulayarak kazanan taraf biz olduk.” şeklinde konuştu.

  • Admin
Gönderi tarihi:

MVP Nigel Hayes-Davis

15 Sayı 7 Ribaunt 5 Asist 1 Top Çalma

 

  • Admin
Gönderi tarihi:

Bu adam bu sezon oynamadı.

Şu aidiyete bakın.

Fenerbahçe Beko nasıl Avrupa'nın en büyüğü oldu diye soranlara;

AİLE OLARAK.

 

  • Admin
Gönderi tarihi:

Birde 4. maçta gözüme bir şey takıldı.

Melih Mahmutoğlu çok top kaybediyor.

Ama kaybettiği toplar gerçekten çok dikkatsizce yapılan top kayıpları. 

Özellikle baskı altında hiç iyi görüntü vermiyor çok kolay top kayıplarına yol açıyor. 

  • Admin
Gönderi tarihi:

Celtics, ilk offseason takasıyla şampiyonluk çekirdeğini resmen dağıttı

Celtics, Jrue Holiday'i Portland Trail Blazers'a takas etti, ESPN'den Shams Charania ilk olarak bildirdi.

Karşılığında, Anfernee Simons ve iki ikinci tur seçimi aldılar. Simons'ı tutacaklar mı yoksa önümüzdeki haftalarda takas mı edecekler, henüz belli değil. Simons'ın 27,7 milyon dolarlık bir sözleşmesi var ve önümüzdeki yaz sınırsız serbest oyuncu olacak.

Bu hamle, Celtics'in ünlü ikinci önlüğün altına girmeye bir adım daha yaklaşmasını sağlıyor. Celtics'in ilk offseason işlemini ve 2024 şampiyonluk çekirdeğinin resmi olarak dağılmasını işaret ediyor.

Holiday, Celtics'teki iki yıllık görev süresinde maç başına ortalama 11,8 sayı, 4,9 ribaund ve 4,4 asist üretti. Sahada %46,4 ve üçlükte %39,2 şut yüzdesi yakaladı.

Celtics'in şampiyonluk serisinde, %50.3 şut yüzdesiyle ortalama 13.2 sayı üretti ve üçlük atışlarında %40.2 isabet sağladı. Bu sayılar Finallerde arttı - 2024 NBA Finalleri'nde ortalama 14.4 sayı, 7.4 ribaund ve 3.8 asist üretti.

Jrue Holiday'in sözleşmesinde üç yıl kaldı; gelecek sezon 32.4 milyon dolar, 2026-27 sezonunda 34.8 milyon dolar ve ondan sonraki yıl 37.2 milyon dolar kazanması planlanıyor.

Celtics, bu hamleyle ikinci önlüğün altına girmeye bir adım daha yaklaştı

İki ay önce, Celtics valisi Wyc Grousbeck, WEEI ile yaptığı bir röportajda Celtics'in mevcut vergi faturasının sürdürülemez olduğunu söyledi. Al Horford ve Luke Kornet ile yeniden sözleşme imzalamadan, Celtics zaten ikinci önlüğün yaklaşık 20 milyon dolar üzerinde - sözleşmeli 12 oyuncu arasında 227,8 milyon dolarlık tahmini maaşla.

İkinci önlüğün üzerinde olmanın getirdiği birkaç basketbol cezası var, bunlar arasında şunlar yer alıyor:

  • Orta seviye istisnayı kullanamama
  • Takaslarda nakit kullanamama
  • Yedi yıl sonra birinci tur seçimlerini takas edememe.
  • Takımı tavanın üzerinde tutan imza ve takas anlaşmalarına girememe
  • Son beş yıldan üçünde ikinci önlükte yer aldılarsa, birinci tur seçimlerinin otomatik olarak turun sonuna geçmesi

Grousbeck o zaman, "Bu lüks vergisi faturası değil, basketbol cezaları," demişti. "Yeni toplu sözleşme anlaşması, lig tarafından takımların çılgına dönmesini engellemek için tasarlandı ve sadece cüzdanların peşinden gitmenin yeterli olmadığına karar verdiler, çünkü o zaman taraftarlar 'Hey, yılda 500 milyon dolar veya neyse ne kadar harcayabilecek birini bulun' gibi şeyler düşünüyorlar."

Kaynak: SB Nation

  • Admin
Gönderi tarihi:

Fenerbahçe Beko Beşiktaş Fibabanka'ya karşı şampiyonluk maçına çıkıyor

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2024-25 Asım Pars sezonu Play-off final serisi beşinci maçında Beşiktaş Fibabanka’ya konuk oluyor. 25 Haziran Çarşamba günü (yarın) 20.30’da Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak mücadele beIN Sports Haber tarafından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Zafer Yılmaz, Fatih Arslanoğlu, Ali Şakacı hakem üçlüsü yönetecek.

attachment.aspx

Fenerbahçe'nin, 3-1 üstünlüğünün bulunduğu seride bu maçı kazanması halinde şampiyonluğa ulaşacak.

Play-off final serisi ilk maçında Fenerbahçe Beko, rakibini 17 Haziran Salı günü 94-76 ile mağlup ederek 1-0 öne geçti. Takımımızda Khem Birch 15, Wade Baldwin IV 14, Metecan Birsen 13 sayı üretti. Beşiktaş Fibabanka’da ise Derek Needham 14, Jonah Mathews ve Yiğit Arslan 11’er sayı buldu.

19 Haziran Perşembe günü oynanan serinin ikinci mücadelesinde de gülen taraf 84-76 ile Fenerbahçe Beko oldu. Takımımızda Khem Birch 18, Melih Mahmutoğlu 15 sayı üretti. Beşiktaş Fibabanka’da ise Jonah Mathews 20, Berk Uğurlu 14 sayı buldu.

Seride üçüncü mücadele ise Beşiktaş Fibabanka ev sahipliğinde 21 Haziran Cumartesi günü Basketbol Gelişim Merkezi’nde oynandı. Siyah-beyazlılar, müsabakayı 98-77 kazanarak seride durumu 2-1’e getirdi. Fenerbahçe Beko’da Devon Hall ve Wade Baldwin IV 14’er, Marko Guduric ise 13 sayı üretti. Beşiktaş Fibabanka’da ise Jonah Mathews 25, Yiğit Arslan 22, Uros Plavsic 16 sayı buldu.

Takımımız, 23 Haziran Pazartesi günü Basketbol gelişim Merkezi’nde oynanan müsabakayı 87-91 kazanarak durumu 3-1’e getirdi. Fenerbahçe Beko’da Wade Baldwin IV 24, Nigel Hayes-Davis 15 sayı üretti. Beşiktaş Fibabanka’da ise Jonah Mathews 26, Conor Morgan 15 sayı buldu.

Fenerbahçe Beko’da son durum:

Fenerbahçe Beko, Play-off çeyrek final serisinde Türk Telekom’u 2-1 ile geçti.

29 Mayıs Perşembe – Fenerbahçe Beko 89-68 Türk Telekom
31 Mayıs Cumartesi – Türk Telekom 85-77 Fenerbahçe Beko
2 Haziran Pazartesi – Fenerbahçe Beko 101-94 Türk Telekom

Ekibimiz, yarı finalde ise Bahçeşehir Koleji’ni 3-0 ile geçerek final biletini aldı.

5 Haziran Perşembe – Fenerbahçe Beko 93-76 Bahçeşehir Koleji
7 Haziran Cumartesi – Fenerbahçe Beko 91-89 Bahçeşehir Koleji
9 Haziran Pazartesi – Bahçeşehir Koleji 84-93 Fenerbahçe Beko

Beşiktaş Fibabanka’da son durum:

Dusan Alimpijevic tarafından çalıştırılan Beşiktaş Fibabanka’nın kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Guardlar: Kyle Allman, Jonah Mathews, Derek Needham, Berk Uğurlu, Emir Adıgüzel, Yağız Aksu, Ata Özbek, Yiğit Arslan
Forvetler: Kelan Martin, Dustin Sleva, Kerem Konan, Yiğit Çoban
Pivotlar: Uros Plavsic, Conor Morgan, Emanuel Terry, Eren Karakaya, Samet Yiğitoğlu
Koç: Dusan Alimpijevic

Beşiktaş Fibabanka, ligimizde normal sezonu 23 galibiyet ve 7 yenilgiyle ikinci sırada bitirdi.

Rakibimiz, Play-off çeyrek final serisinde Galatasaray’ı 2-0 ile geçti.

30 Mayıs Cuma – Beşiktaş Fibabanka 91-75 Galatasaray
1 Haziran Pazar – Galatasaray 85-107 Beşiktaş Fibabanka

Siyah-beyazlılar, yarı finalde ise Anadolu Efes’i 3-2 ile geçerek finale yükseldi.

6 Haziran Cuma – Beşiktaş Fibabanka 87-90 Anadolu Efes
8 Haziran Pazar – Beşiktaş Fibabanka 97-70 Anadolu Efes
10 Haziran Salı – Anadolu Efes 94-87 Beşiktaş Fibabanka
12 Haziran Perşembe – Anadolu Efes 64-75 Beşiktaş Fibabanka
14 Haziran Cumartesi – Beşiktaş Fibabanka 82-75 Anadolu Efes

Geçmiş karşılaşmalar:

İki takım arasında Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2024-25 sezonu ilk yarısında 12 Ocak Pazar günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan müsabakayı Fenerbahçe Beko 90-79 kazandı. Takımımızda Nigel Hayes-Davis 29, Devon Hall 11, Sertaç Şanlı 10 sayı üretti. Beşiktaş Fibabanka cephesinde ise Jonah Mathews 15, Dustin Sleva ve Kelan Martin 12’şer sayı buldu.

Fenerbahçe Beko, rakibiyle 16 Şubat Pazar günü Türkiye Kupası finalinde karşılaştı ve bu mücadeleyi de takımımız 104-81 galip tamamladı. Fenerbahçe Beko’da Nigel Hayes-Davis 22, Sertaç Şanlı ve Devon Hall 14’er sayı üretti. Beşiktaş Fibabanka’da ise Derek Needham 20 sayı buldu.

Takımımız, rakibine Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2024-25 sezonu ikinci yarısında 10 Mayıs Cumartesi günü konuk oldu ve bu karşılaşmadan 72-62 mağlup ayrıldı. Fenerbahçe Beko’da Nigel Hayes-Davis 20 sayı üretti. Beşiktaş Fibabanka’da ise Kyle Allman 21, Jonah Mathews 20 sayı buldu.

Kaynak: Fenerbahçe

  • Admin
Gönderi tarihi:

Çeyrek finalde Uzatmaya giden maçta Potanın Perileri (Kadın Basketbol Milli Takımımız) İtalya'ya 76 - 74 yenildi

 

 

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.