Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 hiiiiişşşşşşşştttttttttt........... hadi bakim derslerinin başına.......... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 hiiiiişşşşşşşştttttttttt...........hadi bakim derslerinin başına.......... :D tamam en azından bir kere okumakta fayda var... herkese hayırlı akşamlar...su Yum sana da başkası olsa şimdi beni istemiyor musun havalarına girerdii :) ama ben marş marşş... ee ne de olsa sayısal öğrencisiyim çalış çalış çalış...ancaa :) Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 seni istemez olabilermiyim hec ............... . ama lise öğrencisi olunca o günlerim geldi aklıma....... ayrıca yazılın olan dersin...........a dan z ye her şeyini okudum ...yardıma ihtiyacın olursa burdayım....... hadi marşş....marşş..... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 yeni yıl sana ve sevdiklerine, keşke dediğiniz herşeyi versin.. bu arada da bayramın şimdiden mübarek olsun şeyda'cım. :P Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 artık öyle canım ablam(biricik annem..) bugün attığım gülücüklerim her zamankinden de mutluydular... artık sıkıntıyı tekmelemeyi öğrendimm en güzel çağımda olduğumun bilincindeyim... deliliklerimi arttırdım....gelecekte yapamayacağım deliliklerii bu arada şiiri beğendiğine sevindim aynı zamanda vega nında söylemiş olduğu bir şarkı anlamlı gerçektenn... beni burda yalnız bırakmıyosun ya ablam...(canım annem..) inan çok mutlu oluyorum seni mutlu görmek burada seni seven herkesi mutlu eder, dediğin gibi en güzel çağlarındasın kıymetini bil asla geri gelmiyorlar bak biz bu yaşta hala çocukluk yapıyoruz çocukluğumuzu çok özlediğimizden belkide... seni yalnız bırakmam birtanem, Allah izin verdiği sürece seninleyim kalbimle... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 kardeşimmm.... bayramın vee yeni yılın kutlu olsunn canım benim... inşaallah yeni yıll mutlu ve başarılı bir yıl olur... kendine iyi bakk canımm.... Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Kurban bayramın ve yeni yılın kutlu ve mutlu olsun kardeşim Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 CANIM KARDEŞİM İLK ÖNCE BAYRAMINI KUTLUYORUM .. VE YENİ YILDA TÜM GÜZELLİKLERİN SENİN LEN OLMASI DİLEĞİYLEN .... SENİ ÇOK SEVEN KAAN ABİN.... Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 canım. ......bayramını kutlarım..... yeni yıl sana mutluluk getirsin...... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 yeni yıl sana ve sevdiklerine, keşke dediğiniz herşeyi versin.. bu arada da bayramın şimdiden mübarek olsun şeyda'cım. :P teşekkür ederim pabuçumun dillisi.... o dillerinden uzak olmıyımda... sağol taner abicimm :P sedatt abiii.... çokk teşekkür ederim... senin içinde tüm dualarım geçerli olsun kardeşimmm.... bayramın vee yeni yılın kutlu olsunn canım benim... inşaallah yeni yıll mutlu ve başarılı bir yıl olur... kendine iyi bakk canımm.... canım benimmm çok teşekkür ederim...inşallah sende mutlu olursun canımm... Kurban bayramın ve yeni yılın kutlu ve mutlu olsun kardeşim sağolll kardeşiimm benimm....temiz kalplim...teşekkür ederim...senin de CANIM KARDEŞİM İLK ÖNCE BAYRAMINI KUTLUYORUM .. VE YENİ YILDA TÜM GÜZELLİKLERİN SENİN LEN OLMASI DİLEĞİYLEN .... SENİ ÇOK SEVEN KAAN ABİN.... abiciiiiiiiiiiiiiimmm yaff özledim senii...yine kaçıp gittin... çokkk teşekkür ederim canım. ......bayramını kutlarım.....yeni yıl sana mutluluk getirsin...... amin SU yum benim... çok teşekkür ederim canım senin içinde inşallah... yaaaaaaaa hepinizi çok seviyorum....çok teşekkür ederimm...çokk.... :hug: ve dualarınız için AMİN.... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Tüm güzellikler senin olsun . iyiliği içinde taşıyan her insan gibi sende iyi ve düşünceli birisin Sevgiler Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Tüm güzellikler senin olsun . iyiliği içinde taşıyan her insan gibi sende iyi ve düşünceli birisin Sevgiler çok teşekkür ederim murtiii iyilik kalptedir...kalpte olan masum duygu sevgidir...sizi seviyorum.. SEVGİLİ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm........ KURBAN BAYRAMINI SEVDİKLERİNLE BERABER SAĞLIK VE HUZUR İÇİNDE GEÇİRMENİ DİLERİM. BAYRAM TÜM iNSANLIĞA HAYIRLI OLSUN..! BU ARADA HEYECAN VE ÖZLEMLE BEKLENEN YENİ GELEN BİR YILINDA ULUSUMUZA SAĞLIK, HUZUR, MUTLULUK, BOLLUK VE BEREKET GETİRMESİNİ DİLİYORUM..!! SEVGİLERİMLE..... .....AĞ@_M_______ ağam....abim... saygımın ve sevgimin sonsuz olduğu kişiii... seni seviyorum abim teşkkür ederim... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 seni mutlu görmek burada seni seven herkesi mutlu eder, dediğin gibi en güzel çağlarındasın kıymetini bil asla geri gelmiyorlar bak biz bu yaşta hala çocukluk yapıyoruz çocukluğumuzu çok özlediğimizden belkide... seni yalnız bırakmam birtanem, Allah izin verdiği sürece seninleyim kalbimle... :) bayram msjlarında fırsat bulamadım cevabı yazmaya ama ihmal etmem... teşekkür ederim...gerçekten öyle...farkındayım artık bunun gülüyorum çılgınca...seviyorum delice...bağırıyorum sonuna kadar...seviniyorumm manyaklar gibi...deliriyorum geleceğimde yapamayacağım kadar...çocuklaşıyorum sıksık... özlem duyucağım herşeyi yapıyorummm :) bide sizlerleyim yaa... yetiyor bana... ailem sevdiklerim yanımda yaa... şükür Allah'ıma... :hug: :) Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 DELİ RÜZGÂR Başladım bu yaşımdır çözülmemiştir düğüm Kim aldı kim götürdü değildir kaygı artık Yoktur aslı çimenin toprağın nede gülün Bakarım çarşı uzun nafile ah ederim. Elbet döner ortalık elbet durur çiçeğe ağaç Tutuşur yüreğimde lalezardır bir ağıt Es ey deli ruzigâr es ey deli ruzigâr Uzakta çok uzakta savaşan birileri var. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 DELİ RÜZGÂR Başladım bu yaşımdır çözülmemiştir düğüm Kim aldı kim götürdü değildir kaygı artık Yoktur aslı çimenin toprağın nede gülün Bakarım çarşı uzun nafile ah ederim. Elbet döner ortalık elbet durur çiçeğe ağaç Tutuşur yüreğimde lalezardır bir ağıt Es ey deli ruzigâr es ey deli ruzigâr Uzakta çok uzakta savaşan birileri var. eserim savaşanlar için...sevda savaşı...vaatan savaşı için... sağol abicim...şiir kolik oldun başıma da neysüüü ama çok güzeller o da ayrı... hem şiirler insanları anlatır...kendini bulabilmek önemli olandır... tekrar teşekkürler... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 ben seni sevdim mi? ölesiye.... derken ne oldu bize sevgilim...ttutunduğumuz dallarımızı hangi sellere bıraktık...sen neden artık eskisi gibi değilsin içimde...ne oldu bize..dallarımızı yitirirken sele karşı sevgilerimizi bile tutamadık mı yani... ben seni sevdim mi? sevdim delicesine...derken ne oldu bize sevgilim..çığlık attığımız sokaklar neden bizim özlemimizi haykırır oldu... neden kalbin kalbimde değil sevgilim..neden yanımda değilsin... ben seni sevdim mi? sevdim hemde BUNLARIN OLACAĞINI DÜŞÜNMEDEN SEVDİM.. bi yerde daha yazmıştım bunları ve burda da olsun istedim... içimin bir anım olduğunu düşünerekkk anımda var olması gerektiği tutkusuyla yazdım buraya da... :) Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 bakma bana öyle deli işim olmaz senle benim hiç bukadar sevilmedim gözlerinden okuyorum haberin yok ölüyorum sorma bana nerelisin ne içersin ne giyersin derdim sana derman olsun ben gönülden okuyorum haberin yok ölüyorum azdı yine deli gönül üzerine geliyorum geçti yine boş bir ömür gözlerinden öpüyorum haberin yok ölüyorum haberin yok ben ölüyorum sen gelirken ben gidiyorum dermanım yok ben ölüyorum ayrılırken ben içiyorum haberin yok ölüyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 :) bayram msjlarında fırsat bulamadım cevabı yazmaya ama ihmal etmem... teşekkür ederim...gerçekten öyle...farkındayım artık bunun gülüyorum çılgınca...seviyorum delice...bağırıyorum sonuna kadar...seviniyorumm manyaklar gibi...deliriyorum geleceğimde yapamayacağım kadar...çocuklaşıyorum sıksık... özlem duyucağım herşeyi yapıyorummm :) bide sizlerleyim yaa... yetiyor bana... ailem sevdiklerim yanımda yaa... şükür Allah'ıma... :hug: :) ne güzel ya ne güzeeel en güzel çağını en güzel anılarla süsle inşallah bebeğim benim seni seviyorum birtanem Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 ne güzel ya ne güzeeelen güzel çağını en güzel anılarla süsle inşallah bebeğim benim seni seviyorum birtanem heyyyyyyyyyy özlemini içimde hissettiğim kişi de gelmiş ya hooşşgeldin ablamm..(biricik annem...) ne kadar özledimm çokk sefindim dile getiremem :) Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Sessiz bir roman denizinde, yırtık yelkenlerimi okşayan umut yelimsin, Eski bir kaç yapraktan , asırlık yaşamıma doğan tazeliksin. Virane şehrimin semalarına kanat çırpan gizemli kırlangıcım. Dağların yamaçlarına serpilmiş kızıl bedenim, kaybolacağım son nefesimsin. Ağlamaz sansınlar bu gözler , Göz bebeklerimde ışıldayan yağmur ormanlarımsın. Mutluğa uzanan yeni dunyalarda , uzak ufuklardan yüreğime akan güneşsin Sen bedenimsin titrek sancılarla seni sensiz yaşadığım düşümsün.... Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz. Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!.. Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen, bil ki o yalnız senin için yanan kalbimdir. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Tükeneceğiz Ne böyle senle ne de sensiz Yazık yaşanmıyor çaresiz Ne bir arada ne de ayrı Olmak imkânsız hiç sebepsiz Ne hayallerle ne ümitlerle Mutlu olmaktı dileğimiz Suçlu ne sensin ne de benim Şimdi sensizim sen de bensiz Bir an gelip te küllenince Yüreklerimiz dinlenince Başka sevgilerde teselli bulunca İşte biz o gün düşüneceğiz Etrafımızı sarıverecek Bir boşluk ki asla bitmeyecek Her şey bir anda anlamsız gelecek İşte biz o gün tükeneceğiz Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 KADERİMSİM sen kader nedir bilirmisin sen benim kaderimsin kaderi allah yaratmış sen silemezsin bana öyle bakma ne olursun bu kadar kalpsiz olamazsın şu canımı sen mi verdin bir bakışta alacaksın bu can senin oyuncağın biraz daha oynarsan ellerinde kalacağım canın sağolsun kaderim ellerinde ölümü seve seve kabul ederim... RÜYA Kapım çalınsa, Bir bahar sabahı. Pembeleşen bulutların arasından, Gökmavisi libasınla çıkıversen karşıma. Altın sarısı saçların, Düşmüş olsa omuzlarına.. Sabah vakti gibi, Tabtaze teninde bir çiğ tanesi görsem. O çağla yeşili gözlerin, Yeni doğan bir gün gibi, Açılsa yavaş yavaş. Güneşin ilk ışıklarıyla açılan gonce dudakların, Birşeyler söylese hep yavaş yavaş. Yok! Ama sus! Bir şey söleme. Seni bu halinle seyretmek istiyorum, Senelerce... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz. Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!.. Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen, bil ki o yalnız senin için yanan kalbimdir. heyyy ßL@D€ çok teşekkür ederim...acaba burasının anı defterim olduğunun bilincinde olarak mı yazdın bilmiyorum ama inan çok mutlu oldumm... resimdeki güllde ayrıca çok hoş...rengi ve duruşuyla bir gülün saygınlığını ve sıcaklığını temsil etmiş... ve bir piyano sesinde duygusallığı...! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.