Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

selam crazy nasılsın bu sırada .....ben söyleyemem açılmak çok zor olur ama güzel se kaçırmamaya çalışırım dermişim... :lol::lol::lol::D

Gönderi tarihi:

Beden dili

Karşılaştığımız en sinir bozucu İnsanlardan bazıları konuşurken gözle dışarıda bırakma hareketini kullananlardır. Bu hareket bilinçsizce yapılır ve o kişinin sizden sıkılması veya artık ilgilenmemesi ya da kendini sizden üstün görmesi nedeniyle sizi görmemeye çalışmasından oluşur. Konuşma sırasında altı ila sekiz göz kırpış olan normal hızdan farklı olarak göz kapakları kapanarak bir saniye ve daha uzun süre kapalı kalırlar ve bu arada da karşınızdaki sizi anlık olarak kafasından atar. Bunun son hali gözleri kapalı bırakarak uykuya dalmaksa da birebir karşılaşmalarda bu pek ender olur. Birisi sizden üstün olduğunu düşünüyorsa gözle dışarıda bırakma hareketini yaygın olarak burnunun üzerinden bakmak olarak bilinen kafayı geriye$atarak size uzun bir bakış atma hareketiyle birlikte yapar. Konuşma sırasında bir gözle dışarıda bırakma hareketiyle karşılaşırsanız bu kullandığınız yaklaşımın olumsuz bir tepkiye yol açıyor. Herkesi dışarıda bırakma olabileceği ve etkin bir iletişimi için yenİ bir taktik gerektiği anlamına gelir.

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Sevgiyi ifade etmek yada anlamak aslinda zor bir sanat,ama kaan'in sorusuna cevap verirsem

ben sevgimi hic ifade edemem biraz ifade etme ozurluyum,genelde kimseden hoslanmadigim icin etmeyede gerek olmuyor ama duyma olayi olunca genelde o kisiye hareketlerim degisir ve cok ilgilenirim!!!

Bu ilgide ona klavuz olur!!!Ve anlar :wub:

bence elini çabuk tut birilerinden hoşlanmaya bak derim..ama işte sorun eğer birisinden hoşlanınca ona açılmakta sorun başlıyor yahuuu :blushing:

Gönderi tarihi:

bir bakış yeter diye düşünüyorum ama ben daha o bakışı kimsede göremedim sevgiyle ve içten bakmasını hiç kimse bilmiyor ya bakışlarını kaçırıyorlar ya boş boş bakıyorlar bakmayı bilmeyen sevmeyi bilmez diye düşünmekteyim. :D

Gönderi tarihi:

yok canım kimse ser veriyor sır vermiyor caniiim ..yaf şu kardeşinize bir yardımcı olun ..alla alla... :D

:sorcerer:

iyi güzel hoş da yahu kardeşim bu kadarda kazık soru sorulmaz ki canım :D

Gönderi tarihi:

Bazen şeytan diyor ki git yanaş şuna

Anlat içinden geçenleri

Tut yüreğinden sıkıca ak hayatına

Ama nerde bende o yüzsüz yürek

Bizde varsa yoksa gururdan yelek

Ama nerde bende o yüzsüz yürek

Bizde varsa yoksa gururdan yelek

Gönderi tarihi:

evet bende katılıyorum...bence gözler dilinizle ifade edemediğiniz duygularda kullanacağınız en büyük işarettir..en büyük silah demedim...silah vurup öldürebilir ama siz yaralayıp kurtarıcı olucaksınız gözlerinizle..

bence yaalan söyleyemeyen tek yeri gözleridir insanın... ;)

Gönderi tarihi:

evet bende katılıyorum...bence gözler dilinizle ifade edemediğiniz duygularda kullanacağınız en büyük işarettir..en büyük silah demedim...silah vurup öldürebilir ama siz yaralayıp kurtarıcı olucaksınız gözlerinizle..

bence yaalan söyleyemeyen tek yeri gözleridir insanın... ;)

evet bencede gözleri insanın yalan söylemez..

Gönderi tarihi:

ya arkadaşlar aslında o kadar kolay ki ifade etmek gerçekten hiç zor değil zaten nasıl anlatabilirim ,nasıl ifade etsem diye düşünmezki insan seviyosa seviyodur karşısındaki anlar bunu anlamıyosa biryerle kopukluk vardır .en kolay yolu bakışlar olsa gerek yine aynı şeyi yazıcam ama ne yapım o kadar basit ki bazen iki kelime de bazen küçük bir bakışta gizli seven insan sevgisini içinde saklayamaz diye düşünüyorum

uffffff çok mu karışık oldu inş ne demek istediğimi anlatabilmişimdir (the boss anlatabilmişmiyim bu sefer :))) )

Gönderi tarihi:

insan sevecegi zamanı ve karşısındakine açılacagı zamanı bilir bence .....

bu saat zaman beklemeklen olmaz aniden olup bitiverir...

aşk da böyle aniden oluşur ve bir bakmışsın evlenmişsin...

bir bakmışsın yaşlanmış gitmişsin.. -_-

Gönderi tarihi:

ya sorma boss bi heycanladım bi heyecanladım ki ne yazacağımı da şaşırmışım oysa sevgiyi aşkı çok güzel yaşayan biriyim ama dedim boss bulur burda beni yine anlatamadın der diye heyecanladım sende hoş gör canım ne olcak sanki ayrıca ben burda ayarlıyom rengini yazı tipini falan ama o kendi öle oluyo anlamadım zatiiii

eğer yaşanılan aşksa sevgiyse karşılıklı olanı güzel anlatabiliyosanız ve anlayabiliyosanız ne mutlu size sevdiğinizi söylemek için sakın geç kalmayın hayatta en güzel duygunun gitmesine izin vermeyin benden sölemesi(yine bişey diyemeden geçemedim )

the boss saygı ve sevgilerimle yorumunu bekliyom :)))))))

Gönderi tarihi:

bu arada ''zuzuu'' nun anlamı yok aslında yani kelime anlamı yok eski iş yerimdeki şefim bana böyle diyordu o da adımdan dolayı böyle bişey buldu bu kadar yani şefimi de çok severim ondan yani ayrıca herkes zuzuu demeye başladı ee benimde hoşuma gitti

bak yine aynısı olmuş boss bi yardım et de düzelttiyim ya görüntü kirliliği yapıyo bak şimdi bunu da yapıcam aynı olucak offfffff off :(((

Gönderi tarihi:

Bildigim kadariyla "Kuzunun" çoçukça ifade edilen yorumu oluyor :D ZuZu = Kuzu...

$efin seni cok seviyormu$ galiba :stuart::P

Gönderi tarihi:

hayır ay ba la o sonradan oldu :) benim adresimi şefim aldı o da arzuzuu diye alınca sondakilerle seslenmeye başladılar ordan geldi ama sonraları senin dediğin gibi kuzu oldu neyse canım ne önemi var ki siz ne derseniz diyin ama adım arzuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gönderi tarihi:

çıkar karşısına seni seviyorum derim ve nedendir bilmiyorum bayanlar açık konuşan erkekleri benimsemiyo ve çareyi kaçmak ta buluyo

:):D-_- aynen öyle olabilir katılıyorum ..ama her bayanda öle değil bence.. ;)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.