Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 hadi bakalım ..............şimdiden kolay gele .......... Alıntı
Φ crazy19 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Ben erkek değilim ama erkek olsaydım.hoşlandığım kişiye 'sadece kalbini' istediğimi söylerdim gerçi okadar yürekli değilim çaktırmayın ama ee kaan sen nasıl açılırdın söyle bakim Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 selam crazy nasılsın bu sırada .....ben söyleyemem açılmak çok zor olur ama güzel se kaçırmamaya çalışırım dermişim... Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Beden dili Karşılaştığımız en sinir bozucu İnsanlardan bazıları konuşurken gözle dışarıda bırakma hareketini kullananlardır. Bu hareket bilinçsizce yapılır ve o kişinin sizden sıkılması veya artık ilgilenmemesi ya da kendini sizden üstün görmesi nedeniyle sizi görmemeye çalışmasından oluşur. Konuşma sırasında altı ila sekiz göz kırpış olan normal hızdan farklı olarak göz kapakları kapanarak bir saniye ve daha uzun süre kapalı kalırlar ve bu arada da karşınızdaki sizi anlık olarak kafasından atar. Bunun son hali gözleri kapalı bırakarak uykuya dalmaksa da birebir karşılaşmalarda bu pek ender olur. Birisi sizden üstün olduğunu düşünüyorsa gözle dışarıda bırakma hareketini yaygın olarak burnunun üzerinden bakmak olarak bilinen kafayı geriye$atarak size uzun bir bakış atma hareketiyle birlikte yapar. Konuşma sırasında bir gözle dışarıda bırakma hareketiyle karşılaşırsanız bu kullandığınız yaklaşımın olumsuz bir tepkiye yol açıyor. Herkesi dışarıda bırakma olabileceği ve etkin bir iletişimi için yenİ bir taktik gerektiği anlamına gelir. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 yok canım kimse ser veriyor sır vermiyor caniiim ..yaf şu kardeşinize bir yardımcı olun ..alla alla... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 Sevgiyi ifade etmek yada anlamak aslinda zor bir sanat,ama kaan'in sorusuna cevap verirsem ben sevgimi hic ifade edemem biraz ifade etme ozurluyum,genelde kimseden hoslanmadigim icin etmeyede gerek olmuyor ama duyma olayi olunca genelde o kisiye hareketlerim degisir ve cok ilgilenirim!!! Bu ilgide ona klavuz olur!!!Ve anlar bence elini çabuk tut birilerinden hoşlanmaya bak derim..ama işte sorun eğer birisinden hoşlanınca ona açılmakta sorun başlıyor yahuuu Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 yaaa iki kelimecigi şu kardeşine çok mu gördün yaşım 23 25 değil Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 söz..sözcük..seviyorum seni..dedim..dedim işte..nolucak..bumu yani.. Alıntı
Φ helin Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 bir bakış yeter diye düşünüyorum ama ben daha o bakışı kimsede göremedim sevgiyle ve içten bakmasını hiç kimse bilmiyor ya bakışlarını kaçırıyorlar ya boş boş bakıyorlar bakmayı bilmeyen sevmeyi bilmez diye düşünmekteyim. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 söz..sözcük..seviyorum seni..dedim..dedim işte..nolucak..bumu yani.. ya maksat muhabbet olsun Alıntı
Φ zazagrin Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 yok canım kimse ser veriyor sır vermiyor caniiim ..yaf şu kardeşinize bir yardımcı olun ..alla alla... iyi güzel hoş da yahu kardeşim bu kadarda kazık soru sorulmaz ki canım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 Bazen şeytan diyor ki git yanaş şuna Anlat içinden geçenleri Tut yüreğinden sıkıca ak hayatına Ama nerde bende o yüzsüz yürek Bizde varsa yoksa gururdan yelek Ama nerde bende o yüzsüz yürek Bizde varsa yoksa gururdan yelek Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 gözler kalbin aynasıdır, bakışlarım herşeyimi ifade eder... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 evet bende katılıyorum...bence gözler dilinizle ifade edemediğiniz duygularda kullanacağınız en büyük işarettir..en büyük silah demedim...silah vurup öldürebilir ama siz yaralayıp kurtarıcı olucaksınız gözlerinizle.. bence yaalan söyleyemeyen tek yeri gözleridir insanın... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 evet bende katılıyorum...bence gözler dilinizle ifade edemediğiniz duygularda kullanacağınız en büyük işarettir..en büyük silah demedim...silah vurup öldürebilir ama siz yaralayıp kurtarıcı olucaksınız gözlerinizle.. bence yaalan söyleyemeyen tek yeri gözleridir insanın... evet bencede gözleri insanın yalan söylemez.. Alıntı
Φ zuzuu Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 ya arkadaşlar aslında o kadar kolay ki ifade etmek gerçekten hiç zor değil zaten nasıl anlatabilirim ,nasıl ifade etsem diye düşünmezki insan seviyosa seviyodur karşısındaki anlar bunu anlamıyosa biryerle kopukluk vardır .en kolay yolu bakışlar olsa gerek yine aynı şeyi yazıcam ama ne yapım o kadar basit ki bazen iki kelime de bazen küçük bir bakışta gizli seven insan sevgisini içinde saklayamaz diye düşünüyorum uffffff çok mu karışık oldu inş ne demek istediğimi anlatabilmişimdir (the boss anlatabilmişmiyim bu sefer )) ) Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 insan sevecegi zamanı ve karşısındakine açılacagı zamanı bilir bence ..... bu saat zaman beklemeklen olmaz aniden olup bitiverir... aşk da böyle aniden oluşur ve bir bakmışsın evlenmişsin... bir bakmışsın yaşlanmış gitmişsin.. Alıntı
Φ zuzuu Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 ya sorma boss bi heycanladım bi heyecanladım ki ne yazacağımı da şaşırmışım oysa sevgiyi aşkı çok güzel yaşayan biriyim ama dedim boss bulur burda beni yine anlatamadın der diye heyecanladım sende hoş gör canım ne olcak sanki ayrıca ben burda ayarlıyom rengini yazı tipini falan ama o kendi öle oluyo anlamadım zatiiii eğer yaşanılan aşksa sevgiyse karşılıklı olanı güzel anlatabiliyosanız ve anlayabiliyosanız ne mutlu size sevdiğinizi söylemek için sakın geç kalmayın hayatta en güzel duygunun gitmesine izin vermeyin benden sölemesi(yine bişey diyemeden geçemedim ) the boss saygı ve sevgilerimle yorumunu bekliyom )))))) Alıntı
Φ zuzuu Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 bu arada ''zuzuu'' nun anlamı yok aslında yani kelime anlamı yok eski iş yerimdeki şefim bana böyle diyordu o da adımdan dolayı böyle bişey buldu bu kadar yani şefimi de çok severim ondan yani ayrıca herkes zuzuu demeye başladı ee benimde hoşuma gitti bak yine aynısı olmuş boss bi yardım et de düzelttiyim ya görüntü kirliliği yapıyo bak şimdi bunu da yapıcam aynı olucak offfffff off (( Alıntı
Φ AyBaLa Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Bildigim kadariyla "Kuzunun" çoçukça ifade edilen yorumu oluyor ZuZu = Kuzu... $efin seni cok seviyormu$ galiba Alıntı
Φ zuzuu Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 hayır ay ba la o sonradan oldu benim adresimi şefim aldı o da arzuzuu diye alınca sondakilerle seslenmeye başladılar ordan geldi ama sonraları senin dediğin gibi kuzu oldu neyse canım ne önemi var ki siz ne derseniz diyin ama adım arzuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Alıntı
Φ umutcan0652 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 çıkar karşısına seni seviyorum derim ve nedendir bilmiyorum bayanlar açık konuşan erkekleri benimsemiyo ve çareyi kaçmak ta buluyo Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 çıkar karşısına seni seviyorum derim ve nedendir bilmiyorum bayanlar açık konuşan erkekleri benimsemiyo ve çareyi kaçmak ta buluyo aynen öyle olabilir katılıyorum ..ama her bayanda öle değil bence.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.