Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Formun En gözde Erkeği  

87 üye oy verdi

1. 1. size göre en favori olanı hangisi

• xlark tades
      23
    • taurusmutis
      20
    • siyahx
      8
    • ERAY
      11
    • THE_BOSS
      25
    • 0
    • 0
    • 0

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bayanlar toipcini gereksiz bulanlar bu topicin nesi var tepkiniz bana anlaşılmış oldu bu kişiler bundan böyle arkadaşım değildir değmessiniz ya hemde hiç ne arkadaşlığa ne dostluğa

her şey ortada değilmi diğer topicte yazılanları oku birde buraya yazılanları

tepki neye görünür

kırılmam çocukla çocuk oluyorum yeri gelince sende dahilsin kırılmada :)

emeği bırak kişiye saygıyı öğrensinler

kişiye saygı olmadıktan sonra emeğine olsa ne olur olmasa ne olur

sonuç bazıları bu kadar duyarlı olmayı başaramadı

teşekkürler sedelina

yazılarını tekrar oku istersen sessizliğin kızı yorumlar ortaya yapılır kişilere hakaret etme hakkın kasıtlı konuşma ve laf sokma hakkın yoktur. lütfen daha dikkatli yaz. senin yazdığın topiclere yazmak hata mı bilemiyorum artık. herkes forumda bi tat dedim olumlu eleştiriyi algılayamıyorsun demekki.

ayrıca "bayanlar toipcini gereksiz bulanlar bu topicin nesi var tepkiniz bana anlaşılmış oldu bu kişiler bundan böyle arkadaşım değildir

değmessiniz ya hemde hiç ne arkadaşlığa ne dostluğa" bu sözleri hiç yakıştıramadım.

Ben dostluğu ve arkadaşları ilkokul ortaokul öğrencilerine öğretiyorum ve birlikteliğin önemini. Onlar bile bu tarz konuşmuyorlar. Üzüldüm ve yakıştıramadım açıkçası. Tepki dolu sözlerin üzerine yazdım, seninle polemiğe girecek değilim.

Arkadaşlık karşılıklı olur zaten tek taraflı değil ve hakedenle olunur haklısın, zaten çoğumuz da öle yapıyoruz canım

sevgiler :clover:

Gönderi tarihi:

Tatlışım benim ne güzel yazmışsın..:wub::hug::flowers:

Sana katılmamak elde değil..:)

Burcu, arkadaşlık hakkında yazdığı iletilerde beni kastediyor canım..;)

Ve gülüyorum.. :D

Komik ya..! komik..

Gönderi tarihi:

Sedoşum izninle bazı başlıklarını kullanacağım, sınıflandırma biçimin hoşuma gitti :),

Siyasi düşünceleriyle : Dipnot, Bilimselci, Grejuva, Cyrano (Güncel konular dışında pek karşılıklı sohbetim olmadı fakat biliyorum ki düşüncelerimiz birbirine yakın)

şiirlerıyle ve hikayeleriyle: Martı_name (Hiç tanımıyorum, hiç şahsen sohbetim olmadı ama o kadar duygu yüklü ki hissetmemek mümkün değil)

seviyesi, insaniyetiyle: Taurus ve Erbay ve Dipnot (Siz de farkettiniz mi bu arkadaşların üçü de hiçbir zaman seviyelerinden ve insanlıklarından ödün vermediler, her zaman yapıcı ve olumlular, kimseyi kırmıyorlar, düşüncelerini paylaşırken düşündüklerinin tam tersini düşünenlere saygı göstermesini biliyorlar kelşke herkes sizin gibi olabilse)

Dostluğuyla: Taurus (O benim forumdaki en sevdiğim dostum, canım arkadaşım hiçbirşeye değişmem yerini)

Bilgisi ile: Bilimselci ve Taurus (Belki başka kulvarda koşuyorlar ama her ikisinin de yazdıklarına baktığımda bilgi ve belge donanımlarını o kadar yüksek görüyorum ki hayran oluyorum her defasında)

Zekasıyla : Taurus (Bilmecelerdeki yüce performansından dolayı :) )

Gönderi tarihi:

Sevgili Burcu belki gözünde değerim vardır, belki gözünde favoriyimdir fakat keşke beni bu ankete yazmasaydın..

Böyle şeylerden uzağım..

Sevgili Adminimizde Blogumu ana sayfada linklemişti ve Admin bey'e bir ÖM atarak bunu istemediğimi, bloglarda bir iddamın olmadığını söyledim..

O da saolsun Blogumu anasayfadan çekti..

Şunun altını çizmek isterim ki, yaptığım grafik ve gif gibi çalışmalar benim ilgi alanım ve içten gelerek hoşlanarak yaptığım çalışmalardır..

Üye analizlerinde gerçekte sevdiğim değer verdiğim arkadaşlarımı yazdım..

Fakat hiç bir zaman benim sevdiğim benide sevsin düşüncesinde olmadım..

Ve favori genel bir konu değildir..

Bir arkadaşımız şiiri sever şiir yazanı favori gösterir, diğer arkadaşımız bilimsel konularda fikirlerini sevdiği arkadaşını favori görür, bir diğeri dini, bir diğeri bilmece vs..

Herneyse benide eklemişsin artık yapcak bişi yok..

Fakat o listede bana görer Bozan abi eksik..

O olsaydı oyum Bozan abiye idi..

Ama bu adayları inceleyecek olursam.

Taurus kardeşim sevdiğim saygı duyduğum ve fikirlerine genede katıldığım bir arkadaşımdır, Eray'ı tanımıyorum, siyahx ilede çok fazla muhabbetim yok ve yazılarınıda çok fazla takip etmedim, The Boss çok sevdiğim bir dostumdur..

Bu durumda oyum Taurus ve The boss arkadşıma..

İkisinide işaretleyemeyeceğime göre oy kullanmıyorum.:)

Sevgilerimle..

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar;

Tamam eğlendik artık bitirmenin vakti geldi sanırım.Zira bu yazışmaların varış yeri pek hoş görünmüyor.Benim önem verdiğim arkadaşlık ve bunu koruma adına artık bu topic'e yazmamayı öneriyorum.Benim için o listede bulunan ve bulunmayan tüm arkadaşlarım değerli.Eğer illede biri seçilecekse ve bu mümkünse o seçenekler arasına ''DOSTLUK'' seçeneği de konsun ve bütün oylarım onun olsun.Hepinizi seviyorum,üzmeyelim birbirimizi lütfen..:clover:

Sevgili Hüzün;

Benim yazdıklarımı da kötü alma lütfen.Yazdıklarım seni eleştirme adına değil,yükselen gerginliği bitirebilme umudu sadece..:clover:

Sevgilerimle..

Gönderi tarihi:

listede yok ama bence en favorinin kriteri ne bilmiyorum ama en duygulu, en düşünceli, en seviyeli, kültürel seviyesi yüksek isimlerinden biri de figgaro... favorim figgaro...

artos, xlark tades, murti san da bu isimler arasında onlarda çok özel isimler...

Gönderi tarihi:

listede yok ama bence en favorinin kriteri ne bilmiyorum ama en duygulu, en düşünceli, en seviyeli, kültürel seviyesi yüksek isimlerinden biri de figgaro... favorim figgaro...

artos, xlark tades, murti san da bu isimler arasında onlarda çok özel isimler...

ne desem.. :blushing: ..teşekkür ederim..sende forumda sohpetinden zevk duyduğum bayanlardan birisin..özelsin..ve güzelsin.. :clover:

Gönderi tarihi:

Teşekkürler Sardunyam..

Bayanlar listeinde seninde olmanı arzu ederdim..

Ama arkadaşımız koymamış..

Gönderi tarihi:

oyum erbay ustama :):clover:

listede isimleri yok ama Focal,Eren jön onlarada oy vermek isterdim :unsure:

taurusmutis abi sanada gönlümüzün birincisisin :clover:

Gönderi tarihi:

her zaman tek favorim hocam erbaydır...

sağolasın erenim.. :clover:

Hocam kusura bakma dedeme verdim oyu :grin::clover:

senin canın sağolsun çekirgem...

oyum erbay ustama :):clover:

listede isimleri yok ama Focal,Eren jön onlarada oy vermek isterdim :unsure:

taurusmutis abi sanada gönlümüzün birincisisin :clover:

baldan tatlı çekirgem sağolasın... :clover:

bide bu listedeki ERAY ben mi oluyom... :unsure::D

Gönderi tarihi:

yazılarını tekrar oku istersen sessizliğin kızı yorumlar ortaya yapılır kişilere hakaret etme hakkın kasıtlı konuşma ve laf sokma hakkın yoktur. lütfen daha dikkatli yaz. senin yazdığın topiclere yazmak hata mı bilemiyorum artık. herkes forumda bi tat dedim olumlu eleştiriyi algılayamıyorsun demekki.

ayrıca "bayanlar toipcini gereksiz bulanlar bu topicin nesi var tepkiniz bana anlaşılmış oldu bu kişiler bundan böyle arkadaşım değildir

değmessiniz ya hemde hiç ne arkadaşlığa ne dostluğa" bu sözleri hiç yakıştıramadım.

Ben dostluğu ve arkadaşları ilkokul ortaokul öğrencilerine öğretiyorum ve birlikteliğin önemini. Onlar bile bu tarz konuşmuyorlar. Üzüldüm ve yakıştıramadım açıkçası. Tepki dolu sözlerin üzerine yazdım, seninle polemiğe girecek değilim.

Arkadaşlık karşılıklı olur zaten tek taraflı değil ve hakedenle olunur haklısın, zaten çoğumuz da öle yapıyoruz canım

sevgiler :clover:

yazılanlar ortada yorum yok

Gönderi tarihi:

ismini yazmadıklarımdan özür dilerim

böle bi topici ....... açardı

...... olduğum içinde ben açtım

hep herşeye gülmeye devam edin

hayatta hep gülün

güldürebildiysem sizleri ne güzel

bundan bölede yorum yapılmassa sevinirim ben bir kez daha boyumun ölçüsünü aldım

Gönderi tarihi:

Sevgili Burcu lütfen artık böyle konuşma, kendine çok haksızlık ediyorsun..

Bak sana birşey söyleyeyim kulağına küpe et..

Sanalda ve reelde hiç bir işinde karşılık umma..

En yakın dostuna dahi bir iyilik bir güzellik yaparken karşılığında sıfır bir ilgi alacağını düşünerek yap..

Bak bir sürü dostumun analizini yaptım..:)

Güzel şeyler yazdım ve bunları gerçekten içten gelerek yazdım..

Bu arkadaşlarımın bana çiçek topicinde çiçek vermeleri yada vermemeleri, favori seçiminde favari göstermeleri yada göstermemeleri umrumda bile değil..:)

Ben onları bana çiçek versinler yada beni favori seçsinler diye yapmadım..

Ve onları hala çok seviyorum..

Sanırım anladın beni..

Bu yüzden herşeye açık ol..

Kırılma, üzülme gönlünü hoş tut..

Sevgilerimle..:)

Gönderi tarihi:

Sevgili Burcu lütfen artık böyle konuşma, kendine çok haksızlık ediyorsun..

Bak sana birşey söyleyeyim kulağına küpe et..

Sanalda ve reelde hiç bir işinde karşılık umma..

En yakın dostuna dahi bir iyilik bir güzellik yaparken karşılığında sıfır bir ilgi alacağını düşünerek yap..

Bak bir sürü dostumun analizini yaptım..:)

Güzel şeyler yazdım ve bunları gerçekten içten gelerek yazdım..

Bu arkadaşlarımın bana çiçek topicinde çiçek vermeleri yada vermemeleri, favori seçiminde favari göstermeleri yada göstermemeleri umrumda bile değil..:)

Ben onları bana çiçek versinler yada beni favori seçsinler diye yapmadım..

Ve onları hala çok seviyorum..

Sanırım anladın beni..

Bu yüzden herşeye açık ol..

Kırılma, üzülme gönlünü hoş tut..

Sevgilerimle..:)

seni anladım sedat

tamam dediklerini yapmaya çalışıcam :)

Gönderi tarihi:

yukarıda yazan tüm arkadaşlar, seviyeleri, bilgileri ile forumda kendini kanıtlamış insanlar bence.. hepside saygı değer..

ama benim yine tek oyum olduğu için, hemen hemen aynı versiyon olduğum ve sohbetinden keyif aldığım kardeşim siyahx :) için...

güzel şeyler senin ve hepimizin olsun...

Gönderi tarihi:

yukarıda yazan tüm arkadaşlar, seviyeleri, bilgileri ile forumda kendini kanıtlamış insanlar bence.. hepside saygı değer..

ama benim yine tek oyum olduğu için, hemen hemen aynı versiyon olduğum ve sohbetinden keyif aldığım kardeşim siyahx :) için...

güzel şeyler senin ve hepimizin olsun...

daha tanıştığım ilk anda sohbetinden ve dostluğundan keyif aldığım bir arkadaşım,kardeşimsin umarım dostluğumuz baki kalır egzorsistcim :):clover: önemli olan benim veya diğer arkadaşlarımın favori olması değil önemli olan buradaki seviyeli dostlukşar,arkadaşlıklar fikirleri farklı olan arkadaşlarım olsada art niyet beslemeyen forumdaki tüm arkadaşları seviyorum :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.