Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 canım arkadaşım herşey gönlunce olsun,güzel bır yaz diliyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 İstediğin zaman, rasladığın yerde Kıyasıya olmalı beni vuruşun Kanım günlerce akmalı caddelerde Tam kalbime değmeli attığın kurşun Ya kalbime ya alnımın ortasına En can alacak yerime nişan al Çare bulunmaz her kurşun yarasına Beni öldür ve açık gözlerime dal Bir eser olmasın içinde korkudan Tetiği kininle, garezinle çek Kurşun değil ölüm çıkmalı namludan Bırak benim kanım olsun dökülecek En son kurşunun da olsa namluya sür Nasıl olsa ölüm var, bari sen öldür... Ümit Yaşar OĞUZCAN Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 canım arkadaşım herşey gönlunce olsun,güzel bır yaz diliyorum teşekkürler canım arkadaşım,seninde tatilin güzel geçer umarım. şimdi sen iki ay tatil yapacaksın.herşey gönlünce olsun.kendine iyi bak İstediğin zaman, rasladığın yerdeKıyasıya olmalı beni vuruşun Kanım günlerce akmalı caddelerde Tam kalbime değmeli attığın kurşun Ya kalbime ya alnımın ortasına En can alacak yerime nişan al Çare bulunmaz her kurşun yarasına Beni öldür ve açık gözlerime dal Bir eser olmasın içinde korkudan Tetiği kininle, garezinle çek Kurşun değil ölüm çıkmalı namludan Bırak benim kanım olsun dökülecek En son kurşunun da olsa namluya sür Nasıl olsa ölüm var, bari sen öldür... Ümit Yaşar OĞUZCAN ellerine sağlık çok güzel bir şiir aşk acısı işte böyle birşey sanırım. severken kızarsın,kızarkende seversin.seni öldürecek olanda o olsun istersin . şiir duygulara iyi bir tercumandır. umarım hiç kimse böyle aşk acısı çekmez. hayat her zaman mutluluklar getirmiyor insana hayat acısı ve tatlısıyla güzel Tüm güzellikler seninle olsun canım arkadaşım ...! Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 kelebek için teşekkürler. bir kelebek kadar özgür olman dileğimle . sayfamı ziyaret ettiğin içinde çok sevindim .kendine iyi bakk...! herşeye gülümseyebilmek ne güzel. teşekkürler çiçeğin ve güzel dileklerin için. sen herşeye gülümseyebiliyorsun,bunu biliyorum. kendine iyi bak sevgiler...........! Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Canım arkadaşım... Nasılsın görüşmeyeli... Senide bu sıcak havalar mahvetti mi? Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 sessiz dokunuştur dostun bakışı , kar yağarkengüneş gibidir gülüşü, azgın dalgalarda sukunettir sohbeti hele hele uzaklarda ise hiç mi hiç çekilmez.. sevgilerle arkadaşım sessizliğin kızı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Hayırlı Ramazanlar cnm arkadaşım Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Canım arkadaşım... Nasılsın görüşmeyeli... Senide bu sıcak havalar mahvetti mi? sağol bayadır görüşemedik . Allaha şükür iyiyim idare ediyoruz ne yapalım herşeye rağmen hayat devam ediyor.bir ara net kapalıydı ondan sonrada tatil falan derken 1,5 ay kadar giremedim nete şimdi buralardayım.görüşmek dileğimle kendine iyi bak..! sessiz dokunuştur dostun bakışı , kar yağarkengüneş gibidir gülüşü, azgın dalgalarda sukunettir sohbeti hele hele uzaklarda ise hiç mi hiç çekilmez.. sevgilerle arkadaşım sessizliğin kızı sağol sevgili arkadaşım . uzun zamandır kayıpladaydın,nerelerdeydin bunca zamandır. seni görmek güzel burada kendine iyi bak....!!! Hayırlı Ramazanlar cnm arkadaşım sanada hayırlı Ramazanlar cnm arkadaşım. herşey gönlünce olsun ...! k.i.b............ Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 yazılara dikkat umarım beğenirsin Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Abicim..bi görünüyosun bi kayboluyosun görüşemedik bu yaz..okulum nedeniyle pek sık uğrayamıycam gitmeden bi uğrayayım dedim.. Sevgiyle..sağlıkla..huzurla kal.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Murti'cim; Geçenlerde bi gördüm sonra yine kayboldun.Umarım herşey yolundadır,umarım iyisindir.. Mutlu kal.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı, neşe ve huzur içinde geçirmeniz dileğiyle.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Ben yokken mesaj yazan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim . Umarım herşey gönlünüzce olur.Kusura bakmayın biraz geç bir cevap oldu. taurus'cum sağolasın herşey yolunda sayılır.sende görünmüyorsun sanırım.kendine iyi bak arkadaşım aysum,LilaC,taurusmutis,NATALIA,iLyAdA sizlere teşekkür ederim .uğrayıp hatrımı sorduğunuz için. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Hayırlı Bayramlar... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 bayramın mübarek olsun Murtisan Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Sevgili Murtisan iyi bayramlar.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Murti'cim; Sen gördüğünde baya bi geçmiş olacak ama olsun gönüller bir.. Bayramın mübarek olsun arkadaşım.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Selam Murti San epeydir yoksun... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Abicim hayırlı bayramlar Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Mutlu Yıllar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.