Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Tarih 17.02.2021 at 18:32 , Radya dedi:

Mehmet Günsur, Mert Fırat, Kıvanç.. döne döne hep aynı yüzler dizilerde. 

Yiğit Kirazcı diyorum ben. Aşk tesadüfleri sever 2 filminde çok beğenmiştim.

Bu da her yerde yaaaa, sürekli her dizide bir kıza aşık, kız da başkasına aşık, sürekli bir kaybetmişlik falan... Yok biz anlaşamayacağız :D 

• Cevaplar 77
  • Görüntü 13,6b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• Kitapta bahsi geçen Osman Hamdi Bey'in eseri Kaplumbağa Terbiyecisi ve Osman Hamdi Bey      

• Osman Hamdi Bey'in Tekvin (Yaradılış) adlı eseri (diğer adıyla Mihrap)  Eserdeki başı açık, göğüsleri yarı açık bir kadın, bir camide rahlenin üzerine oturmuş ve sırtını Mihraba dönmüştür. Aynı z

• Bu kitaptan öğrendiğim bir bilgi de Osman Hamdi Bey'in İstanbul Arkeoloji Müzesi’nin kurulmasında rol oynadığı ve bugün Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi adıyla eğitim veren Sanayi-i Nefise mekt

Gönderi tarihi:
15 saat önce, gloria dedi:

Bu da her yerde yaaaa, sürekli her dizide bir kıza aşık, kız da başkasına aşık, sürekli bir kaybetmişlik falan... Yok biz anlaşamayacağız :D 

hadi yaaa 🥴 ay ne bilim ben! yerli dizileri takip etmiyorum ki 😁

Bu arada kitabı bitirdim çok üzgünüm. Beni bu güzel kitapla buluşturduğun için çok teşekkür ederim. Buradan takip etmekte harikaydı emeğine sağlık😘

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar
Tarih 20.02.2021 at 01:43 , Radya dedi:

hadi yaaa 🥴 ay ne bilim ben! yerli dizileri takip etmiyorum ki 😁

Bu arada kitabı bitirdim çok üzgünüm. Beni bu güzel kitapla buluşturduğun için çok teşekkür ederim. Buradan takip etmekte harikaydı emeğine sağlık😘

Aaa rica ederim, güzel olan şeyleri paylaşmayı seviyorum :) 

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.