Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 yeni yılın kutlu olsun canımmm kelebeğimm Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Mutlu Yıllar... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 MUTLU YILLAR TATLIŞIMMM Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 sağolasın Lilac evet görünmüyorum malüm işler ve bazı özel durumlardan dolayı pek fırsatım olmuyor. düşündüğün için teşekkürler.sanada derslerinde başarılar dilerim. sağlıklı, huzurlu bir hayat geçirmen dileğimle k.i.b Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Jelibon, hediye var sana aç bakalım içinde ne var Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Jelibon, hediye var sana aç bakalım içinde ne var Gördüm gördüm sonunda gördüm ay bu ne kadar şirin tıpki sen we ben gibi Natycim cicim Çok tşkler Co'cum Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Canım içimden geldi parlak şeyler seviyosun ya sen! Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Çok kocaman sewindim tşk ederim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 sevgililer günün kutlu olsun lilac Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 seni özledim.... Öyle uzak ki yerim uzakları aşıyor Bütün özlediklerim benden ayrı yaşıyor Ya her şeyim ya hiçim sorma dünya ne biçim Bir kördüğüm ki içim çözdükçe dolanıyor Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2008 wahh waaaahhh unutulmuşummm ee hakettim tabi Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 wahh waaaahhh unutulmuşummm ee hakettim tabi O kadar çok mu hakettim yaa Ama olmazkii...böyle unutulunmazkii.. Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Ben burada unutuldugunu sanan birinin ifadeleyini okudum tanımıyorum ama genede kimsenin üzülmesine dayanamam..bak ben aklıma geldikçe yazıcam tamamı sende üzülmüceksin hoşgeldin........... seninnn....... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2008 Ben burada unutuldugunu sanan birinin ifadeleyini okudum tanımıyorum ama genede kimsenin üzülmesine dayanamam..bak ben aklıma geldikçe yazıcam tamamı sende üzülmüceksin hoşgeldin........... seninnn....... Çok tşk ederim Yayamaz Kayımca beni çok mutlu ettin Çiçekler çok güzelmiş çok beğendim,defterime hoşgeldin şeref werdin Alıntı
Φ Turist Ömer Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Lilac ne dimek be? Seninde bayramın kutlu olsun ama adın ne demek? Bide her yeri kelebeklerle doldurmuşun, güzel değil ki o hayvan. Bi kere ağzıma kaçıyodu nerdeyse, böyle bi toz var üzerinde, değince uçamıyo bu böcükler sonra. Bir yeşil tırtıl nasıl böyle güzelleşiyo ki bilmiyom. İpekli bişeye giriyo, sonra kanat çıkıyo neresinden çıkarıyosa. Ne biçim mendebur bi hayvansa artık. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Lilac ne dimek be? Seninde bayramın kutlu olsun ama adın ne demek? Bide her yeri kelebeklerle doldurmuşun, güzel değil ki o hayvan. Bi kere ağzıma kaçıyodu nerdeyse, böyle bi toz var üzerinde, değince uçamıyo bu böcükler sonra. Bir yeşil tırtıl nasıl böyle güzelleşiyo ki bilmiyom. İpekli bişeye giriyo, sonra kanat çıkıyo neresinden çıkarıyosa. Ne biçim mendebur bi hayvansa artık. Leylak demek..rengi de kokusu da çok güzel bi çiçek.. Kelebeklere gelince..bn onlara hayranım senin de dediğin gibi o denli güzelleşmelerine..renklerine..(burda biraz kendinle çelişmişsin hem güzel diilki o haywan demişsin sora da nası böyle güzelleşioki demişsin ) sewiyorum onları herşeyleriyle.. sewiyorum onları; bizim bazen bilmeden hissetmeden belki de görmeden tükettiğimz günlerimizin herbirinin bi kelebeğin ömrü olduğunu bildiğimden..narin hassas olduklarından..onları görmek beni mutlu ettiğinden... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 LilaC geçmiş bayramın kutlu olsun. hayat sana her zaman güzellikler versin. neyse şimdilik bu kadar yazayım.gece geç saatlerde insanın aklına fazla bişey gelmiyor. herşey gönlünce olsun. k.i.b..........! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.