Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Hoşgeldiniz,tatlılardan da alın.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 dedecim evi yani buldum yaw annemler yanımda yoktu iyi bayramlar dedecimmm öpeyim oliviaaaa öpeyim canımmm natyyyyy kuseeeeeeeeeen Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 geçmiş bayramın mübarek olsun tauruscum Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 natyyyyy kuseeeeeeeeeen Efeem kuseeen Kusen dien dillerini koparırım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Heh torunlarım tamamlandı..Giderken hatırlatın harçlıklarınızı vereyim.. Mine'cim hoşgeldin,geçmiş bayramın mübarek olsun.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 evettttt ama dilimi koparma natyimmmmmm yerim ben seni önceeeeeee ama dur ya sen beni ye boşver Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 geçmiş bayramın mübarek olsun kardeşim taurusmutis tüm site arkadaşlarımında geçmiş bayramı kutlu olsun .... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 geçmiş bayramın mübarek olsun kardeşim taurusmutis tüm site arkadaşlarımında geçmiş bayramı kutlu olsun .... Teşekkür ederim Murti'ciğim.Senin de geçmiş bayramın mübarek olsun.. Alıntı
Φ KaTiLBeNiM Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Çok teşekkürler taarrusmustis abi. Senin de bayramın mübarek olsun. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 oliviaaaa öpeyim canımmm Sulu olmasın ama tamam mı... Tatlışım benim.... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 tamam canımcım nasıl istersen susuz olsun murti nasıldı bayramınnnn???????? dedeeeeeeeeeee sıkıldım ben derslerdeeeeeeeeeen Alıntı
Φ KaTiLBeNiM Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Olivia ben de öpiim mi? Nolur nolur nolur... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Olivia ben de öpiim mi? Nolur nolur nolur... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Taurusmutis..ve yakınları geçmiş bayramınız mübarek olsun.. Bi zamanlar nostaljik yazılarınla nostalji köşesini şenlendiriyordun Taurus..çok keyifliydi..yine bekleriz.. Alıntı
Φ KaTiLBeNiM Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Ben öpmesem daha ii Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Ben öpmesem daha ii Olurmu canım.. el öpenlerin çok olsun... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Öpüşen öpüşene Puahahah tabire bak Gel kıs öpücem seni... muckss Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Çok teşekkürler taarrusmustis abi. Senin de bayramın mübarek olsun. Sağol arkadaşım.. dedeeeeeeeeeee sıkıldım ben derslerdeeeeeeeeeen Sıkılma sıkılma,Gün gelecek özleyeceksin.. Olivia ben de öpiim mi? Nolur nolur nolur... Şşşşt..Misafirliğe geldiğin yerde evin kızına sarkılır mı,ne ayıp.. Taurusmutis..ve yakınları geçmiş bayramınız mübarek olsun.. Bi zamanlar nostaljik yazılarınla nostalji köşesini şenlendiriyordun Taurus..çok keyifliydi..yine bekleriz.. Teşekkür ederim arkadaşım,tabi ki tekrar yazıcam maksat arkadaşları sıkmamak.. Öpüşen öpüşene Naty;ne diyon kız sen.. Alıntı
Φ KaTiLBeNiM Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Olurmu canım.. el öpenlerin çok olsun... Elini mi öptürücen? Yok ya. Ben de NATALIA'yı öperim... Gel kısss Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Elini mi öptürücen? Yok ya. Ben de NATALIA'yı öperim... Gel kısss Bak ya,şimdi de torunuma asılıyo.. Katil mi edicen sen beni bee.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Cumhuriyet Bayramın Kutlu olsun İyi Bayramlar arkadaşım Alıntı
Φ KaTiLBeNiM Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Bak ya,şimdi de torunuma asılıyo.. Katil mi edicen sen beni bee.. Yok öyle bişi taurus abi. Sana öyle gelmiş. Hem biz ayrı dünyaların insanlarıyız. O bir üstad bense bir acemi parçası... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Şşşşt..Misafirliğe geldiğin yerde evin kızına sarkılır mı,ne ayıp.. "Altın portakal ödülü veriyoruz" topiğine yazıcam seni baba... Elini mi öptürücen? Yok ya. Ben de NATALIA'yı öperim... Gel kısss Beyenemedin mi Allahım şimdi de nataliye sarkıyo.. Nerde bizim balyozumuz baba yaa Merdane yetmedi.. Alıntı
Φ KaTiLBeNiM Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Ne ayıp olivia. Hiç yakıştıramadım. Hem misafire böyle mi davranılır... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.