Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Sayenizde kocaman bir ailem oldu.Hepinizi ayrı ayrı seviyorum ve ayrı ayrı öpüyorum.İYİ BAYRAMLAR.. Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Sağol taurus abi uzundur oldu görüşmeyeli seni çok seviyorum ellerinden öperim yaşından değil ama saygımdan Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Dedecim elini öpeyim Hepimisin mutlu bir bayram geçirmesi dileğiyle Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Sayenizde kocaman bir ailem oldu.Hepinizi ayrı ayrı seviyorum ve ayrı ayrı öpüyorum.İYİ BAYRAMLAR.. RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN SAYGILAR Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Teşekkürler Taurusmutis,ellerinden öperim,iyi bayramlar,sonsuz saygılarımla Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 ıyı bayramlar taarus abı uzatın elınızı opım 50 mılyondan asagısını kabul etmem ona gore ha bıde bayram kahvesı tabı Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 ben de aile dostunuz olarak Sevgili arkadaşım, bayramını en içten dileklerimle kutlarım senin ve ailenin her bir ferdinin Sevdiklerinle beraber İyi, mutlu, sağlıklı, huzurlu güzel bir bayram geçirmen dileğimle Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Canlarım benim.. Ben de gözlerinizden öperim (El öpenlere ..)El öpenleriniz çok olsun.. Dowjones; özlettin kendini ya neredesin..? Naty'im;Çok mutlu olmanı diliyorum.. İpek;bak gördün mü,kaynaşıverdin işte.. Levi;saygı ve sevgi benden arkadaşım,iyi bayramlar.. Jön'cüm açık çek yazayım sana.. Gloria'cım ben de senin,eşinin anne babanın ve kardeşlerinin bayramını kutluyorum canım arkadaşım.. Buyrun size tatlı ikram edeyim.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Ay çok tatlıymış Tsk ederim dedecim Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Ahhaa baklava Tutmayın beni Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Tutmayın, bırakın, size zarar verebilir.. Canım dedem ya ben sisleri cok ösledim Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Hadi ordan be Taurus abi sisleri özlemiş ama sizleri değil miydi Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Kavga etmeyin canlarım,ben de tatlı çok,hepinize yeter.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Yahu ağzının suyu aktı sizleri dicene sisleri dedi,sonra da bana laf atıyo,kızıcam ama artık aa Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Sayenizde kocaman bir ailem oldu.Hepinizi ayrı ayrı seviyorum ve ayrı ayrı öpüyorum.İYİ BAYRAMLAR.. Sağolasın Taurusmutis senin ve tüm forum ailesinin bayramaını kutluyorum Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Baklava için teşekkür ederim Taurus arkadaş Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Sayenizde kocaman bir ailem oldu.Hepinizi ayrı ayrı seviyorum ve ayrı ayrı öpüyorum.İYİ BAYRAMLAR.. tşk ederim Taurusmutis abi....allah herkese sevikleriyle sağlıklı huzurlu ve mutlu bayramlar geçirmeyi nasip etsin herkese ii bayramlar Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Siyah ve katre; teşekkür ederim,tatlı alın lütfen.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Ben de baktim burdan kutlamamisim,yakinligindan dolayi size ve ailenize tesekkur ederim,hayirli bayramlar ..tatli alabilir miyim,pek severim Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Sayenizde kocaman bir ailem oldu.Hepinizi ayrı ayrı seviyorum ve ayrı ayrı öpüyorum.İYİ BAYRAMLAR.. Babacımmmmm... Sana da iyi bayramlar.... Tüm ailemin bayramını kutlarım.. Natinin, yumoşun, güzelyaz ablamın, aça'nın, kuzenimin (kankim deniz yane ) başka kim vardı bizim ailede yaw.. babacım bana teker teker anlatabilirmisin çok karışığız yaaa.. Ve tüm forumdaşların bayramını tekrar kutluyorum.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Leyla;hoşgeldin.. Sana da iyi bayramlar buyur dilediğin yere geç.. Bu da tatlın.. Güzel kızım benim iyi bayramlar..Aile kalabalık ama karıştımana gerek yok,sayayım: Torunlarım:Güllü,Naty,Yumoş.. Kızlarım:Selin ve sen..(Güzelyaz alışamadığı için ona bırakıyorum bu kararı.. ) Yeğenler:Deniz,Prenses,Kahin,Lilaç,Elektro var bide ama o muallakta kaldı niyeyse.. Aile dostlarımız:Gloria,Sedoş,Erbay,Paula,Sardunyam,Kankiler ve kabul edenler.. Kedimiz:Aça.. Atımız:Düldül.. Köpeğimiz:Puik.. Sanırım bu kadar,yaşlandıkça hafızam azalıyor unuttuğum varsa affetsin.. Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 ne demek muallakta kaldı buradayım ben bea.. sana da iyi bayramlar ayrıca tüm ailemise iyi bayramlar Alıntı
Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Hepimize iyi bayramlar arkadaşlar, hepimiz bi aile sayılırız Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 abimle bayramlaşmıştım ama diğer akrabalarımla bayramlaşamamıştım..hepinizin bayramı kutlu olsun sizleri çok seviyorum canlarım benim.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 sanada iyi bayramlar abicim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.