Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Taurus Ailesini Bayramlaşmaya Bekliyor..:)

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Sayenizde kocaman bir ailem oldu.Hepinizi ayrı ayrı seviyorum ve ayrı ayrı öpüyorum.İYİ BAYRAMLAR..

ar046ij1.jpg

• Cevaplar 111
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Dedecim elini öpeyim :rolleyes::wub:

Hepimisin mutlu bir bayram geçirmesi dileğiyle :clover:

41rk1.png

Gönderi tarihi:

Sayenizde kocaman bir ailem oldu.Hepinizi ayrı ayrı seviyorum ve ayrı ayrı öpüyorum.İYİ BAYRAMLAR..

ar046ij1.jpg

:) RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN SAYGILAR :)

Gönderi tarihi:

Teşekkürler Taurusmutis,ellerinden öperim,iyi bayramlar,sonsuz saygılarımla -_-:)

Gönderi tarihi:

ben de aile dostunuz olarak Sevgili arkadaşım, bayramını en içten dileklerimle kutlarım senin ve ailenin her bir ferdinin :)

Sevdiklerinle beraber İyi, mutlu, sağlıklı, huzurlu güzel bir bayram geçirmen dileğimle :clover:

Gönderi tarihi:

Canlarım benim..:hug: Ben de gözlerinizden öperim (El öpenlere ..)El öpenleriniz çok olsun.. :santa::w00t:

Dowjones; özlettin kendini ya neredesin..?

Naty'im;Çok mutlu olmanı diliyorum..:clover:

İpek;bak gördün mü,kaynaşıverdin işte..;):)

Levi;saygı ve sevgi benden arkadaşım,iyi bayramlar..

Jön'cüm açık çek yazayım sana..;)

Gloria'cım ben de senin,eşinin anne babanın ve kardeşlerinin bayramını kutluyorum canım arkadaşım..:clover:

Buyrun size tatlı ikram edeyim..

cevizlibaklavaqw6.jpg

Gönderi tarihi:

Tutmayın, bırakın, size zarar verebilir.. :w00t::lol:

Canım dedem ya ben sisleri cok ösledim :hug:

Gönderi tarihi:

Hadi ordan be :glare: Taurus abi sisleri özlemiş ama sizleri değil miydi :wassat::whistling:

Gönderi tarihi:

Yahu ağzının suyu aktı sizleri dicene sisleri dedi,sonra da bana laf atıyo,kızıcam ama artık aa :stuart::grin:

Gönderi tarihi:

ar046ij1.jpg

Sağolasın Taurusmutis senin ve tüm forum ailesinin bayramaını kutluyorum :):clover:

Gönderi tarihi:

Baklava için teşekkür ederim Taurus arkadaş

Gönderi tarihi:

ar046ij1.jpg

tşk ederim Taurusmutis abi....allah herkese sevikleriyle sağlıklı huzurlu ve mutlu bayramlar geçirmeyi nasip etsin :clover: herkese ii bayramlar :clover:

Gönderi tarihi:

ar046ij1.jpg

Babacımmmmm...:hug:

Sana da iyi bayramlar....:wub::flowers:

Tüm ailemin bayramını kutlarım..

Natinin, yumoşun, güzelyaz ablamın, aça'nın, kuzenimin (kankim deniz yane :D) başka kim vardı bizim ailede yaw..:unsure::lol::P babacım bana teker teker anlatabilirmisin çok karışığız yaaa..:w00t:

:rolleyes:

Ve tüm forumdaşların bayramını tekrar kutluyorum..:clover:

ghjghmnhni3.jpg

Gönderi tarihi:

Leyla;hoşgeldin..:) Sana da iyi bayramlar buyur dilediğin yere geç..;) Bu da tatlın..

bak1um9.jpg

Güzel kızım benim iyi bayramlar..Aile kalabalık ama karıştımana gerek yok,sayayım:

Torunlarım:Güllü,Naty,Yumoş..

Kızlarım:Selin ve sen..(Güzelyaz alışamadığı için ona bırakıyorum bu kararı..;) )

Yeğenler:Deniz,Prenses,Kahin,Lilaç,Elektro var bide ama o muallakta kaldı niyeyse..:)

Aile dostlarımız:Gloria,Sedoş,Erbay,Paula,Sardunyam,Kankiler ve kabul edenler..

Kedimiz:Aça..

Atımız:Düldül..

Köpeğimiz:Puik..

Sanırım bu kadar,yaşlandıkça hafızam azalıyor unuttuğum varsa affetsin..:clover:

Gönderi tarihi:

ne demek muallakta kaldı buradayım ben bea..

sana da iyi bayramlar :D

:D

ayrıca tüm ailemise iyi bayramlar

:D

Gönderi tarihi:

abimle bayramlaşmıştım ama diğer akrabalarımla bayramlaşamamıştım..hepinizin bayramı kutlu olsun :):clover: sizleri çok seviyorum canlarım benim.. :clover::wub::clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.