Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 aşk bana uyuyor çünkü sevgilime aşığım adım devrim buda bana uyuyor.. ama anarşizm accık garip... veni vidi vici o zaman anarşizm de sana uyarrrr bak kader ağlarını örmüş de sen farkında degilsin bu ağın bi anarşizm kısmı kalmış sedoş kız o kalp benim kalbim anarşizme duydugum aşkın kalbi Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Mazhar Fuat Özkan Uzun İnce Yol Mustafa Kemal Atatürk Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Mazhar Fuat Özkan bunu ben yazmıştımmmm sen başka bullll hıhhhh Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 o zaman anarşizm de sana uyarrrr sedoş kız o kalp benim kalbim anarşizme duydugum aşkın kalbi anarşizm demiyelim AY ZİL MOSS olsun Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Sabah-Günaydın-Akşam (gazeteleri ) do major dizisindeki do-mi-fa-la-sol-si seslerinin aralıkları yani BÜYÜK ÜÇLÜLER doğru mu taurus? Doğru.. Ee madem müzik: Do-Mi-Sol..(Do Majör) Do-Fa-Lab..(Fa minör-Pedal ses do) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 anarşizm demiyelim AY ZİL MOSS olsun o ne yawwww? Senin sevgilinin adı Ayşe mi yoksa hıı? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Do-Fa-Lab..(Fa minör-Pedal ses do) la-si fa(minor fren sesi) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 la-si fa(minor fren sesi) fa-do-la (minor gaz sesi) Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 la-si fa(minor fren sesi) sedelina helal sana yaaaaaa çok komikkkkk koptum Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 o ne yawwww? Senin sevgilinin adı Ayşe mi yoksa hıı? hayıırrr bilemedin al sana iki soruuu bir AY ZİL MOSS bunu çöz... bu da DÜZ EY BE...sevglimin adı.. hadi bulsana Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 hayıırrr bilemedin al sana iki soruuu bir AY ZİL MOSS bunu çöz... bu da DÜZ EY BE...sevglimin adı.. hadi bulsana zübeyde diğerine de bakcam dur hele bi Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 hayıırrr bilemedin al sana iki soruuu bir AY ZİL MOSS bunu çöz... bu da DÜZ EY BE...sevglimin adı.. hadi bulsana zübeyde Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 zubeydeee pardon ayni anda atlamisiz Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 zübeyde diğerine de bakcam dur hele bi zübeyde tebriklerrr diğeri haniii Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 hayıırrr bilemedin al sana iki soruuu bir AY ZİL MOSS bunu çöz... bu da DÜZ EY BE...sevglimin adı.. hadi bulsana Sosyalizm.. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Sosyalizm.. sen farklısın taurusss tebriklerin en alasııııı.. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 zubeydeee pardon ayni anda atlamisiz sana da BRE TERLİK.. LEYLAAA Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 sen farklısın taurusss tebriklerin en alasııııı.. niye farklı taurus yaaaa 2 burnu mu var yoksa Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Sosyalizm.. bravo yav söktüremedim bi türlü maaşallah Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 sen farklısın taurusss tebriklerin en alasııııı.. niye farklı taurus yaaaa 2 burnu mu var yoksa hayır ya gloria farklı derken taurus bu tür felsefi kelimelere daha yakın ben öle düşünüyorummm. ama herhalde iki burnu yoktur.. komiksin yaaaa. tabiki sen de sayısal sorularda farklısın.. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Bayram Trafik Kangölü Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 un-nam-san san-sohret-para baba-dede-ata(biraz Taurusmutis'e gonderi) elif-be te Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 HAVA DENİZ KARA bunu da söylemiştim ama olsun sen yenisin bu defalık affedelim bari Erkek-Koltuk-Televizyon Kumandası yalan diyin hadiiii Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.