Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2022 Camila Cabello Neon'da Paris'i Aydınlattı Paris'te Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2022 Sculpting Jeans Süper Modeller, Ünlüler ve Editörlerin Aşkı Sonunda Satışta Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2022 Ünlü jimnastikçi Simone Biles pembe bikinisiyle poz veriyor Ver portakal rengi elbisesiyle Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2022 Heidi Klum 49 yaşına giriyor: Tehlikeli derecede dekolte yakalı leylak mikro mini elbise ve son zamanlardaki en çılgın moda anlarından daha fazlası Eğer aldıysan, gösteriş yap! Heidi Klum'un sloganı bu gibi görünüyor... Alman süper modelin 1 Haziran 2022'deki 49. doğum gününün şerefine, Wonderwall.com son yıllarda onun en çılgın moda anlarına bir göz atıyor -- tehlikeli derecede düşük üstlerden - yakaları kalça hizasında yırtmaçlı önlüklere ve aradaki her şeye kesin. Şubat 2022'de Los Angeles'taki bir Super Bowl partisinde giydiği bağcıklı mikro mini elbiseyle başlayalım. Heidi, hem dekolte bir yakaya hem de yandan kesiklere sahip, neredeyse hiç orada olmayan Dundas elbisesinin üzerine tuhaf tüylü bir kaban giydi. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2022 Kate Hudson, Oğlunun Mezuniyeti İçin İki Kıyafetle Tipik Olarak Şık Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2022 Elsa Hosk Elmas Gövdeli Tulum ve Gizli Topuklu Fransız Kız Stilinde Ustalaştı Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2022 Gwen Stefani, Hollywood Bowl Konseri Provasında Y2K Tarzını Kurnazca Canlandırdı Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2022 Katie Holmes Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2022 Bella Thorne ve Benjamin Mascolo Yıl Boyu Nişandan Sonra Ayrıldılar Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2022 Serena Williams ve Alexis Ohanian'ın Kızı Çok Sevimli Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2022 Kate Middleton, 400 sterlinlik Self Portrait elbisesiyle zarif bir figür kesiyor Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2022 Gwyneth Paltrow ve Chris Martin'in genç kızı, lise mezuniyet töreninde ünlü arkadaşlarıyla birlikte şaşkına döndü ve daha fazla ünlü haberi Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2022 Giyinmiş bir Jennifer Lawrence'ın nadir görülen bir görüntüsü ve bu hafta daha fazla ünlü ünlü fotoğrafı Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2022 'Dubai'nin Gerçek Ev Hanımları' oyuncu kadrosu hakkında bilmeniz gereken her şey Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2022 Vanessa Hudgens Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2022 Michael B Jordan ve Lori Harvey ayrıldı Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2022 Isla Fisher Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2022 Elvis Presley'in torunu lateks ve dantel görünümüyle hayal kırıklığına uğrattı Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2022 Jennifer Lopez, MTV Movie & TV Awards'a önden oldukça sade görünen bu siyah Monot elbiseyle geldi. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2022 Chris Pratt, Katherine Schwarzenegger ile Üçüncü Evlilik Yıldönümünü Kutlamak İçin Aile Fotoğraflarını Paylaştı Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2022 Jane Seymour, 48. AFI Yaşam Başarı Ödülü Galasına katıldı Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2022 Emily Ratajkowski 31 yaşına girdi Kaynak: Wanderwall Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2022 Tony Ödülleri 2022 en büyük anları: Billy Crystal, Samuel L. Jackson, Jennifer Hudson EGOT'ları ile Yidiş söylüyor NEW YORK - Broadway'in en büyük gecesi, yıldızlı övgüler, göz yaşartıcı konuşmalar ve etrafta dolaşmak için bolca sevgi ile geri döndü. Geçen yıl COVID-19 nedeniyle küçültülmüş bir gösterinin ardından Tony Ödülleri, Pazar günü, tiyatro gazisi olan Oscar ödüllü Ariana DeBose'un (“West Side Story”) ev sahipliği yaptığı neşeli bir törenle Pazar günü Radio City Music Hall'a geldi. Stephen Sondheim'ın cinsiyet değiştirilen “Company”i ve Stefano Massini'nin finansal destanı “The Lehman Trilogy”, her biri beş Tonys ile ödüllere öncülük etti. Bu arada, Michael R. Jackson'ın genç bir Siyah eşcinsel oyun yazarı hakkında Pulitzer ödüllü “A Strange Loop”u, en iyi müzikal ve en iyi kitap ödüllerini aldı. Güne daha akıllı başlayın. Her sabah ihtiyacınız olan tüm haberleri gelen kutunuza alın. Jennifer Hudson, “Loop”un yapımcısıdır ve Emmy, Grammy, Oscar ve Tony ödüllerini alarak şovun en iyi müzikal ödülünü alarak EGOT statüsüne ulaşmıştır. Bernadette Peters, rahmetli besteci Sondheim'ı onurlandıran etkileyici performansıyla izleyicileri gözyaşlarına boğdu ve “Into the Woods”dan “Children Will Listen” şarkısını seslendirdi. Ve aralarında Lea Michele ve Jonathan Groff'un da yer aldığı "Spring Awakening"in orijinal Broadway kadrosu, kışkırtıcı hit müzikalden "Touch Me"nin heyecan verici yorumuyla neredeyse şovu çaldı. Billy Crystal, Samuel L. Jackson ile Yidce şarkı söylerken büyülüyor Bir dizi müzikal, bilet satma garantili çarpıcı performanslar sergiledi: Bir müzikalde en iyi kadın oyuncu dalında Tony kazanan yeni taçlandırılmış Joaquina Kalukango, "Paradise Square"deki vahşice duygusal "Let It Burn" ile Radio City'nin çatısını havaya uçurdu. izleyenler tarafından anında ayakta alkışlandı. "MJ" ve "Girl from the North Country" de sırasıyla popüler Michael Jackson ve Bob Dylan şarkılarının elden geçirilmiş yorumlarıyla hayranlık uyandırdı. Crystal da sahnedeki zamanının çoğunu, Buddy Young Jr adındaki bitmiş bir stand-up komedyeni oynadığı müzikal "Mr. Saturday Night"tan "A Little Joy" performansıyla geçirdi. Seyirciyi onunla birlikte Yidce şaka yollu şarkı söylemeye davet etti: Her ikisi de neşeyle şarkı söyleyip gülen Jackson ve Lin-Manuel Miranda'ya doğru yürüyorlardı. "Benden hoşlandıysan, ben Buddy Young Jr." Crystal, performansın sonunda şunları söyledi. "Eğer emin değilseniz, ben Hugh Jackman'ım!" Laurence Fishburne, rastgele Daffy Duck izlenimi ile sersemletiyor Ödüller arasında, DeBose sunucular ve adaylarla gerçekten eğlenceli bir şaka yapmak için seyircilerin arasına girdi: Andrew Garfield'a sarılırken kucağında şarkı söyledi ve Sam Rockwell ile 1969 müzikal "Sweet Charity"den "Rich Man's Frug" dansını yaptı. Ama hepsinden unutulmazı, Broadway'de "Amerikan Buffalo"sunda oynayan ve genç kızı Delilah ile oturan Fishburne'e doğru yürüdüğü zamandı. DeBose, mikrofonu oyuncunun yüzüne dayayarak, "Laurence Fishburne, inanılmaz bir Daffy Duck yapıyor," dedi. "Pekala, teşekkürler ve Tony Ödüllerine hoş geldiniz," diye yanıtladı Fishburne, dehşete düşmüş kızı bakarken Looney Tunes karakterinin zifiri mükemmelliğini yaparak. "Amerikan tiyatrosuna katkılarınız için teşekkür ederim." 'Sadece görülmek istiyoruz': 'Black-ish' yaratıcısı Kenya Barris, Anthony Anderson şovun mirasını yansıtıyor Kızının komik tepkisi sosyal medyada anında ilgi gördü. Twitter kullanıcısı @PaulArtSmith, "Laurence Fishburne'in mahcup kızına özel ödül" diye şaka yaptı. @jessemermell, "Onunla gösteri sonrası röportaj yapacak birine ihtiyacım var" diye ekledi. Myles Frost, annesini ve rahmetli Michael Jackson'ı gözyaşlarıyla onurlandırdı Frost, bir müzikalde en iyi başrol oyuncusu dalında Tony ile birlikte ayrıldı, en iyi ünlü dost adayları Hugh Jackman (“The Music Man”) ve pop ikonu Michael'ı tam olarak canlandırdığı için Billy Crystal (“Mr. Saturday Night”) Jackson. Sahneye kadar dans eden ve konuşmasının ortasında Jackson 5'in "Blame It On the Boogie" şarkısını söylemeye başlayan 22 yaşındaki yeni oyuncu, "Anne, başardım" dedi. "Şu anda gerçekten işemem gerekiyor, o yüzden çabuk tutacağım: Anne, seni çok ama çok seviyorum. Sen olmasaydın ben olmazdım. Bana güçlü bir Siyah kadının ne olduğunu ve güçlü bir Siyah adam yetiştirmenin ne demek olduğunu öğrettin ve gösterdin. Sadece seni gururlandırdığım için dua ediyorum." Konuşmasını Jackson'ın kendisini anarak, "Hepinizi seviyorum ve Michael'ın dediği gibi: Sevgiyle dünyayı iyileştirin" diyerek kapattı. Daha derine inmek: Michael Jackson hakkındaki çelişkili duygularımızı asla çözemeyebiliriz Sahne arkasında gazetecilerle konuşan Frost, Jackson'ın pop kültürü üzerindeki etkisine değinerek, "Siyah müzik kültürü müzik kültürüdür, nokta. Michael, en büyük öncü olmasa da bunun öncülerinden biri oldu.” Ayrıca şansı olsaydı Jackson'a ne söyleyeceği soruldu. “Ona sorardım, 'Nasıl yaptım? Ve neyi daha iyi yapabilirim?' "dedi Frost. "Kendime çok sert davranıyorum - işte benim zihniyetim böyle." Jesse Tyler Ferguson, yardımcı yıldızın sahne arkasında çıplak sızıntısını ele alıyor "Modern Aile"nin favorisi, "Take Me Out" oyununda en iyi rol alan erkek oyuncu dalında ilk Tony'yi kazandı ve aynı zamanda en iyi oyun dirilişini de kazandı. Şovda yeni çıkmış bir beyzbol oyuncusunun eşcinsel işletme müdürünü oynayan Ferguson, ödülü alırken Times Meydanı'ndaki bir tiyatro hediyelik eşya dükkanında çalıştığı ilk günlerini hatırladı. Ferguson yaptığı konuşmada, "Orada oturur ve 'Operadaki Hayalet' tişörtlerimi katlar, aktörlerin pencereden geçişini izlerdim ve 'Aman Tanrım, umarım bir gün bu benimdir' diye düşünürdüm. , ailesine ve kocası aktör/yapımcı Justin Mikita'ya teşekkür etmeden önce. Sahne arkasında Ferguson'a, başrol oyuncusu Jesse Williams'ın ("Grey's Anatomy") bir çıplak sahne sırasında bir seyirci tarafından yasa dışı olarak filme alınmasının ardından, gelecekte mahremiyetinin tiyatro izleyicileri tarafından istila edilmesinden endişe duyup duymadığı soruldu. Görüntüler daha sonra geçen ay internete sızdırıldı. Ferguson gazetecilere verdiği demeçte, "'Take Me Out' duş sahneleri ve ünlülerle çok benzersiz bir oyun. Bunların sahnede çok sık eşleştiğini düşünmüyorum" dedi. "Belki şimdi bu oyunlarda bir artış görebiliriz, kim bilir? Ama hayır... Sanırım bu münferit bir olaydı ve tiyatroya giden tüm hayranlarımı daha önce olduğu kadar çok seviyorum ve güveniyorum." Patti LuPone, üçüncü Tony'yi kabul ederken viral memeyi canlandırıyor Broadway efsanesi, "Evita"da Eva Peron ve "Gypsy"de Mama Rose'u oynayarak kazandığı galibiyetlerin ardından "Company" müzikalinde en iyi rol alan kadın oyuncu dalında üçüncü Tony Sunday'i aldı. "Company"de, Sondheim müzikalinin imza şarkısı "The Ladies Who Lunch"ı seslendiren votka sapan Joanne'i canlandırıyor. 73 yaşındaki gözle görülür derecede duygusal bir LuPone konuşmasında, "New York'taki tüm sahnelerdeki tüm yedeklere" ve "tüm COVID güvenlik görevlilerine" saygılarını sundu. Ayrıca geçen ay viral bir videoya şakacı bir şekilde başını salladı, burada bir "Şirket" izleyici üyesini maske takmadığı için azarladı ve ardından aktrisin maaşını ödediğini iddia etti. ("Chris Harper maaşımı ödüyor!" diye karşılık verdi LuPone, şovun yapımcılarından birinin adını bırakarak.) LuPone, Tony'nin konuşmasını kapatırken, "Maaşımı ödeyen Chris Harper, benim tek ve son yapımcımsın," dedi. 'Kim olduğunu sanıyorsun?': Patti LuPone, Broadway tiyatro izleyicisine maske takmadığı için alkışlıyor "Sadece şunu söyleyeceğim, bunun geldiğini görmüyorsun, değil mi?" Harper, tiyatro hayranlarının o günden bu yana haftalar içinde adını tişörtlere yazdırdığı viral fenomenden bahsetti. "Patti'nin en güzel yanı, ne olacağını asla bilememeniz. Onu çok seviyorum. O çok komik." Kaynak: USA TODAY Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2022 Reese Witherspoon, Sabah Programı Costar Jennifer Aniston ile Yeniden Bir Araya Geldi: 'Kızımı Görmeyi Seviyorum' Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2022 Ünlüler plajda Nicole Scherzinger Camila Cabello Elizabeth Olsen Madison LeCroy Izabel Goulart Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.