Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2022 Danica Patrick 40. Yaş Gününü Kutlamak İçin Destansı Bir Şekilde Partiler Verdi Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2022 Julianne Hough Hayranları IG'deki "Öncesi ve Sonrası" Dönüşümü Üzerine Şok Oldu Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2022 J Lo, Ben Affleck ile Ev Avı İçin Sırtı Açık Kesilmiş Bir Kazak Sallıyor Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2022 Alec Baldwin ve Ailesine bir göz atın Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2022 Al Pacino'nun yeni kız arkadaşı ondan elli yaş daha genç Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2022 Kate Upton'ı Antrenmanda Görün Kate Upton'ın Instagram takipçileri, iş egzersiz yapmaya geldiğinde onun ciddi olduğunu biliyor. Süper model, sosyal medya platformunda her türlü fiziksel başarıyı paylaştı ve genellikle antrenörü Ben Bruno ile spor salonu antrenmanlarının videolarını yayınladı. En son Bruno, köpeği Norman'dan gelen sevimli dikkat dağıtıcı şeylere rağmen, Upton'ın bir dizi eksantrik tek bacak kalça itme hareketlerini ezdiği bir klip paylaştı. Videoda Upton, Bruno'nun "hiç denemediğiniz en iyi kalça kasları egzersizlerinden biri" dediği şeyi, donut ve pizza gibi görünecek şekilde tasarlanmış ağırlık plakalı bir halter kullanarak gösteriyor. Bruno'nun Upton'ın, Norman'ın yanındayken bu kalça kaslarını geliştirme hareketini yaptığı videoyu aşağıda izleyin, ardından egzersizi evde kendiniz nasıl tamamlayacağınızı öğrenin. Tek Bacak Kalça İtişi Nasıl Yapılır? A. Sırtın üst kısmı bir egzersiz tezgahının kenarına dayalı, dizler bükülü ve ayaklar birbirine yakın şekilde yerde düz olacak şekilde oturur pozisyonda başlayın. B. Bir yastık görevi görmesi için arasında bir yastıkla halteri kalçaların üzerine koyun. C. Kalçaları zemine kabaca paralel olana kadar kaldırmak için ayakların arasından bastırın. Üst kısımdaki kalçaları sıkın ve belinizin kavislenmesini önlemek için göbeği sıkın. D. Dizinizi hafifçe bükerek bir ayağınızı yerden kaldırın. Duraklat. E. Ayağınızı yukarıda tutarak, kalçaları yavaşça başlangıç pozisyonuna indirin, kontrollü bir şekilde aşağı indirmek için 2 ila 3 saniye ayırın. Bir tarafta 6 tekrar yapın, ardından diğer tarafta tekrarlayın Bu kalça egzersizinin neden bu kadar güçlü olduğunu daha iyi anlamak için, bir egzersizin eksantrik ve eşmerkezli bölümleri arasındaki farkı bilmek isteyeceksiniz. Bir egzersizin eksantrik kısmı, çalışan kasları uzatmaya odaklanır, ancak bu genellikle yerçekimine direnmeyi gerektirir (Upton'ın, barı geri çarpmak yerine yavaşça yere doğru indirerek gösterdiği gibi). Gold's Gym'de ACSM sertifikalı kişisel antrenör ve GOLD'S AMP antrenörü Ally McKinney daha önce Shape'e verdiği demeçte, "Eksantrik kasılmalar tam anlamıyla kas liflerinizi büyüterek kasın kendisini fiziksel olarak daha uzun hale getirebilir" dedi. Bu, izometrik ve eşmerkezli kısımlardan (tüm kuvvet antrenmanı egzersizlerini oluşturan diğer hareket türleri) farklıdır. Bir egzersizin izometrik kısmı, kasları tamamen meşgul etmek için hareketin ortasında durmayı veya duraklatmayı içerir. Düşünün: yüksek kalaslar, duvar oturmaları, barfiks askıları. Son olarak, bir egzersizin eşmerkezli kısmı, bir pazı kıvrımının yukarı doğru hareketi veya mekik gibi kasların kasılmasına odaklanır. Upton, tek bacaklı tekrarlarla işleri bir adım öteye taşırken, tüm kalça itme çeşitlerinin büyük faydaları vardır. Kalça kaslarınızı güçlendirmenin bariz avantajına ek olarak, hamstringleri de hedefler ve çekirdeği toplarlar. Ayrıca, kalça itme hareketleri geniş bir hareket aralığı gerektirdiğinden kalça hareketliliğini geliştirmeye yardımcı olur. Hareketin kurucusu Grayson Wickham, D.P.T., C.S.C.S., "Kalça itme hareketinin hareket aralığını ağırlık olmadan çalışarak başlayın. Orada rahat olun. Ardından ağırlık ekleyin, bu yeni bulunan hareket aralığında güç oluşturmanıza yardımcı olacaktır." Vault, daha önce Shape'e bir hareketlilik ve fonksiyonel hareket programı anlattı. Bu tek bacaklı kalça vuruşunu kendiniz denemeyi planlıyor veya sadece Upton'ın eğlenceli kalpli fitness titreşimlerinden ilham almak istiyorsanız, Instagram atlıkarıncasının ikinci videosunda Norman'ın aksiyona katılmaya çalışmasını izlerken herkes gülecek. . Zevk almak! Kaynak: Shape Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2022 Jennifer Garner, Donny Osmond'dan Erken Doğum Günü Sürprizi Aldı: 'Çocukluğumun İdolü' Jennifer Garner'ın 50. doğum günü kutlaması şimdiden kitaplardan biri. Pazar günü 50 yaşına giren Yes Day yıldızı, Cuma günü efsanevi şarkıcı Donny Osmond'dan büyük bir sürprizle karşılaştı. Instagram'da paylaşılan bir klipte Garner, 64 yaşındaki Osmond'un bu özel günü için şarkı söylediği bir videoyu izlerken hayran kalmış gibi görünüyor. Melodiyi şahsen tamamlamak için aniden onun arkasından çıkıyor. Garner daha sonra, popüler filmi 13 Going on 30'a bir selam olan "13'te 50" yazan bir pastayı sunarken ayağa kalkar ve ona sarılır. Garner yüzünü kapatana kadar ikisi birlikte düet söylemeye devam eder. peçete, görünüşe göre hala şokta. "İlk (ön)doğum günü sürprizim bir sersemlikti - kendi zamanındaki tek ve tek efsane, çocukluk hayranlığımın ve bağlılığımın nesnesi - @donnyosmond mor çoraplarımı çıkarmak için geldi", unutulmaz çekimlere başlık attı. "Gününün bir buçuk saatini benimle oturmak, en sevdiğim şarkıları söylemek ve bana nasıl klas bir oyuncu olunacağı konusunda ustalık dersi vermek için harcadı. Teşekkürler Donny. 💜 Merhaba, @marieosmond. ☺️ Umarım Bir gün görüşürüz Debbie. ♥️," diye ekledi Garner, kız kardeşi Marie Osmond'a. Garner, Donny'ye olan aşkını ilk olarak Mayıs 2019'da haber spikeri Katie Couric'in Cher'in parlak renkli tulumlar giyerek The Osmonds ile sahne aldığı bir gerileme videosunu paylaşarak, "Eğer bu seni bu sabah harekete geçirmezse hiçbir şey olmaz. Yaşasın @ cher ve Osmond'lar." Garner, öpüşen bir yüz emojisi ile birlikte, "Tüm zamanların en büyük aşkım @donnyosmond," dedi. Donny daha sonra oyuncuya şaka yaparak yanıt verdi, "Bu tulumların sizi korkutup kaçırmaması mucize." Ama işler burada bitmedi. Instagram etkileşimleriyle ilgili bir makalenin ekran görüntüsünü aldı ve Instagram Hikayesine gönderdi. "Her gün yeni bir şey öğreniyorsun!" Garner'ın yeni itiraf ettiği aşkına atıfta bulunarak yazdı. Donny, Garner'ın PEOPLE'ın yıllık Güzel Sayısında yer aldığını kabul ederek devam etti ve "@people's #BeautifulIssue 2019, @jennifer.garner'da yer aldığınız için tebrikler. Hiçbir güzellik iyi bir kalpten daha fazla parlamaz" yazdı. Garner daha sonra Donny'nin Instagram Hikayesini kendi başına yeniden yayınladı ve şöyle yazdı: "1. Sınıf Jennifer şu anda çıldırıyor." Markasına ait moda seçimine atıfta bulunarak, "Hala mor çorapları seviyorum" diye ekledi. Kaynak: People Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2022 January Jones Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2022 Jaclyn Smith, Montecito'da kocası için bir kart aldı Hollywood emektarı Jaclyn Smith, 25 yıllık evliliğinde romantizmi nasıl canlı tutacağını biliyor, çünkü kocası Dr. Brad Allen için Montecito'daki öğle yemeği randevularından önce tatlı bir kart alırken görüldü. Orijinal Charlie'nin Meleklerinden biri olarak tanınan Smith, eşine son dakika hediyesi olarak yerel mekân Pierre LaFond & Company'nin 'romantik' kart bölümünü incelerken görüldü. Mağazadaki bir arkadaşına “Bir şeyler bulacağımdan eminim” dedi. "O zaman oraya acele etmem ve onunla tanışmam gerekiyor." Smith son seçimini yaptıktan sonra siyah Mercedes'iyle Coast Village Road'da kocasıyla buluşmak için yola çıktı. Öğle yemeği için yerel bir lokantaya gitmeden önce tatlı bir mesaj yazmak için arabasında birkaç dakika geçirdi. Muhabbet kuşları, Sahil Köy Yolu üzerindeki Renaud's Patisserie & Bistro'da bir araya geldi ve hem yabancılarla hem de restorana giren arkadaşlarla sohbet ettiler. 1997'de evlenen çift, Montecito'nun sadece birkaç mil güneyinde, yakınlardaki Summerland, California'da yaklaşık 10.7 milyon dolar değerinde 3.000 metrekarelik, dört yatak odalı, beş banyolu, denize sıfır bir evi paylaşıyor. 'Yaklaşık 12 yıldır burada bir evimiz var', kalp cerrahı kocasının birine, 've Los Angeles'ta bir başkası' dediği duyulabilirdi. 76 yaşındaki Jaclyn, ayrılmadan önce gitmek için limonlu kurabiye kurabiye aldı. Çift, onu arabasına geri yürürken güldü ve sohbet etti. Meme kanserinden kurtulan ve iki çocuk annesi olan Smith, yaşın sadece bir sayı olduğunu kanıtlıyor ve halka açık geziler sırasında hala dikkatleri üzerine çekiyor. Şık iş kadını şık skinny fit kot pantolon, mavi çizgili balıkçı yaka bir üst ve üzerlerine '1980' işlemeli ten rengi espadril ayakkabılar giyiyordu. İki tonlu bej ve kahverengi Hermes Birkin el çantasıyla aksesuar yaptı. Dört kez evlendi: Roger Davis (1968-1974), Dennis Cole (1978-1981), Tony Richmond (1981-1989) ve son olarak 1997'den beri evli olan Dr. Brad Allen. Üçüncü evliliğinden Gaston, 40 ve Spencer, 36, Richmond'dan iki çocuğu var ve bir büyükanne. Oyunculuğun yanı sıra yaşlanma karşıtı cilt bakımı ve giyim hatlarına sahiptir. Kaynak: DailyMail Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2022 Diane Kruger Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2022 Nicole Kidman Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2022 Kate Hudson'ın Kendisinin ve Ailesinin Tüm Gün Yürüyüş Şovunu Ortaya Döktü Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2022 Keith Urban, karısı Nicole Kidman'ın alkolizmle savaşında ona nasıl yardımcı olduğunu paylaştı ve şöyle devam etti: 'Alkole alerjim olduğunu yeni fark ettim' Keith Urban, karısı Nicole Kidman'ın alkol ve kokain bağımlılığıyla savaşmasına nasıl yardım ettiğini paylaşıyor. 54 yaşındaki Avustralyalı ülke yıldızı Sunday Times ile yaptığı yeni bir röportajda, rehabilitasyonda birden fazla süreyi ve nihayetinde karısının cesaretlendirmesini içeren iyileşme yolundan açıkça bahsetti. "Herkes iyi vakit geçirmek için istediğini yapar. Alerjim olduğunu yeni fark ettim. Biri 'Alerjiniz var mı? İçtiğinizde ne olur?' dedi ve ben de 'Köpürüp bayılırım' dedim. '" Urban şaka yaptı. Şarkıcı ilk olarak 1998'de tedaviye girdi, ardından 2006'da Kidman'la evlendikten birkaç ay sonra ısrarı üzerine bir süre kaldı. Şimdi, 10 yaşındaki Faith ve 13 yaşındaki Sunday'i Kidman'la paylaşan Urban, yeni baladı "Teşekkürler" ile tekrar yoluna girmesine yardım ettiği için kredi veriyor. Şarkıda “Hayatım için teşekkür ederim” gibi sözler var. Urban, dokunma mesajının özellikle karısını onurlandırdığını söylüyor. "Dünyada olmak için farklı bir yol bulmalıydım," diye açıkladı. “Müziğimle ilgili hiçbir şeyi değiştirmediğine sevindim. Sarhoşken bol bol hit şarkı yazdım. Bolca ayık yazdım. Yaratıcılığımı tanımlamadığı için kendimi şanslı hissediyorum.” Urban'ın alkolizminin tohumları çocukluğunda ekildi. Alkolik bir babayla büyüdüğünde, hastalığın bir aileye neler yapabileceğini gördü. Ama babasıyla aynı sorunu yaşadığını kabul etmek gerçek bir meydan okumaydı. "Babam bir alkolikti, bu yüzden alkolik bir evde büyüdüm ve aynı şekilde kablolu olduğumu düşünmem uzun zaman aldı" dedi. Urban, ayıklığından bahsetmeme eğiliminde olduğunu çünkü hayranlarının lejyonunun ağır konularla uğraşmadan eğlenmesini istediğini söylüyor. "Bu konuda pek konuşmuyorum çünkü izleyicilerimin gelip harika vakit geçirmelerini seviyorum" dedi. "Uyuşturucuya veya alkole karşı hiçbir şeyim yok." Urban, Kidman'ın kendisini ne kadar desteklediğini paylaşmaktan gurur duyarken, oyuncu da desteğin karşılıklı olduğunu belirtmekten hoşlanıyor. Geçen ay 94. Akademi Ödülleri'nde Urban, Ricardos Olmak için En İyi Kadın Oyuncu dalında aday gösterilen karısıyla kırmızı halıda olabilmek için performans sergiledikten sonraki erken saatlerde içeri girdi. E!'nin Live from the Red Carpet programında Kidman, "Dün gece Vegas oynayan ve gece 1'de inen kocamla burada olduğum için çok mutluyum" dedi. "Ne gerekiyorsa." Geçtiğimiz Haziran ayında çift 15. yıldönümlerini kutladı. Urban, birbirine uyumlu tatil pijamalarıyla Noel ağacının önünde sarılan çiftin sevimli bir fotoğrafının yanı sıra, Kidman ile evlendikten sonra hayatının ne kadar büyüdüğünü paylaştı. Urban, fotoğrafa "Hayatım, 5.475 gün önce bugün 'yapıyorum' demenle başladı. Kaynak: Yahoo Entertainment US Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2022 Arabella Chi Kaynak: Celebwell Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2022 Camila Mendes Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2022 Meghan Markle Çiçek Kesikli Beyaz Mini Elbisesiyle Zamansız Stil Serisine Devam Ediyor Sussex Düşesi Meghan, bu Paskalya'da zamansız bir görünüm seçti. Pazar günü düşes, 2022 Invictus Games'te klasik krep couture beyaz bir mini elbise giydiği bir resepsiyona katıldı. Valentino kreasyonu, omuzlar ve boyun çizgisi boyunca uzanan çiçekli kesme işlemeleri içeriyordu. Ayrıca koyu kahverengi Manolo Blahnik topuklu ayakkabılar giydi ve iyi dileklerle çekilen fotoğraflarda çikolata tonlarında bir Khaite omuz çantası taşıyordu. Meghan ve Prens Harry, Paskalya Pazarını Hollanda'nın Lahey kentinde düzenlenen bu yılki Invictus Games'teki rakiplerini desteklemek için geçirdi. Kraliyet ailesi, atletizm etkinlikleri sırasında Ukrayna Takımı ve Irak Takımından sporcularla sohbet ederken görüldü. Meghan ayrıca, kendi çocuklarına, iki yaşındaki Archie'ye ve 10 aylık Lilibet'e okuduğunu söylediği Hairy Maclary adlı çocuk kitabını okurken çocukları ve ebeveynlerini şaşırttı. "Hizmet etmiş, yaralanmış, yaralanmış veya hastalanmış erkekler, kadınlar, anneler, babalar, oğulları ve kızları için, akıllarına koydukları her şeyi yapma yeteneklerini yeniden keşfettiklerini görmekle karşılaştırılabilecek hiçbir şey yoktur. " Harry spor etkinliği sırasında yaptığı konuşmada söyledi. "Ve sizi ailelerin tribünlerden gururla izlediğini görmek gibisi yok. Son olarak ve en önemlisi, hepinize -ailene ve arkadaşlara- teşekkür etmek istiyorum. Bunu sizsiz yapamazdık. Ve çoğu durumda , sensiz burada olmazdık." Düşes, Hollanda'ya geldiğinden beri stil serisinde. İlk çıkışında yine moda evinden bir el çantası ve 2018 düğününde giydiği beyaz Aquazzura topuklu ayakkabılarla stilize edilmiş tamamen beyaz bir Valentino takım elbise giydi. Ertesi gün Meghan, beyaz bir üst üzerine Celine'den siyah bir tüvit ceket ve paçaları kıvrılmış bir çift hafif yıkama kot pantolon giydi. Chanel daireleri ve bir Celine el çantasıyla aksesuar yaptı. Pazar günü erken saatlerde, Brandon Maxwell tarafından fildişi kuşaklı bir ceket ve kot pantolon içinde görüldü. Kaynak: Town and Country Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2022 Teyana Taylor ve Iman Shumpert Coachella Çift Stil Konuşturuyorlar Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2022 Julianne Hough'un Dönüşümü Julianne Hough bir yıldız olmak için doğdu. Çok yetenekli sarışın bomba "Yıldızlarla Dans Etme"de büyük başarı kazanmadan ve müzik, film ve sağlık sektörlerine geçmeden önce genç yaşta dansa başladı. Utah doğumlu üçlü tehdidin kendini her zaman burada hayal etmesi şaşırtıcı olmamalı. Cosmopolitan'a göre, bu yolculuğu 10 yaşında kendisi için planladı. Çıkışa "18 yaşıma geldiğimde profesyonel bir dansçı olmak istiyordum" dedi. "19 yaşımdayken şarkıcı olmak istiyordum: O yaşta ilk rekorumu kırdım. 22 yaşıma geldiğimde film yıldızı olmak istediğimi söyledim." Yüksek profilli aşklar, dans gösterileri ve şov dünyasını ele geçirme arasında, Hough oldukça iyi bir kariyere sahipti, ancak dans tutkusunu asla kaybetmedi. Yine de onunla ve kendisiyle olan ilişkisi yolculuğu boyunca değişti. 2013'te Self'e "Kendimi ikinci kez tahmin etmiyorum" dedi. "Her ne karar verirsem vereyim doğru karardır çünkü doğru kararı veririm. "Ah, muhtemelen bunu yapmamalıydım" diyebilirdim. ,' ama siktir et. Ondan öğrenmeliyim." Bu nedenle, oyununun zirvesinde olmaya devam ediyor. Bu Julianne Hough'un dönüşümüdür. O Beş Çocuktan Biri Utah, Orem'de doğan Julianne Hough, beş çocuğun en küçüğüydü - üvey kardeşleri de sayarsanız 14 - ve aile için her zaman eğlence alanında bir kariyer vardı. Hough, Kadın Sağlığı'na "Performans yapmak için yetiştirildik" dedi ve kardeşlerinin bale ve taptan, vokal ve enstrüman derslerine kadar her şeyi aldıklarını ve hatta yerel etkinliklerde performans gösteren bir aile şarkı grubu olduğunu da sözlerine ekledi. Julianne de ailedeki tek ünlü değil. Kendisinden üç yaş büyük olan erkek kardeşi Derek de dünya çapında bir dansçıdır ve genç yaşta birlikteliklerine başlamışlardır. Julianne sadece 10 yaşındayken, Italia Conti Tiyatro Sanatları Akademisi'nde balo salonu dansı eğitimi almak için Derek ile Londra'ya taşındı. Aile dostları ve uluslararası balo salonu şampiyonları Shirley ve Corky Ballas ile yaşadılar ve sıkı bir programa bağlı kaldılar. Ailelerinden ve arkadaşlarından uzakta yaşayan Julianne, yetişkinlere yönelik dans sahnesine uyum sağlamak için genç yaşta büyümek zorunda kaldı. People'a "Geriye dönüp baktığımda, sevimli, çıplak, 10 yaşında bir yüzümle hiçbir resmimin olmaması çok üzücü" diye itiraf etti. Yine de, sıkı çalışmaları meyvesini verdi ve Derek Hough çıkışa "[ebeveynlerinin] inanılmaz bir fırsat görmelerinin harika olduğunu düşündüğünü söyledi. Bugün burada olmamızın nedeni bu." Julianne Hough Her Zaman Dans Ederdi Julianne Hough, kardeşi Derek ile beş yıl boyunca Italia Conti Tiyatro Sanatları Akademisi'ne katıldıktan sonra uzun bir kariyer için kuruldu. Closer Weekly'ye göre, 15 yaşında Blackpool Dance Festival'de Junior Dünya Latin Şampiyonu ve Uluslararası Latin Gençlik Şampiyonu seçilen en genç dansçı oldu. Prestijli Londra sanat okulunda eğitimini tamamladıktan sonra United'a döndü. Las Vegas Review-Journal'a göre, mezun olmadan önce Utah ve Las Vegas'ta okula gittiği eyaletler – her ne kadar kolay olmasa da. 2011'de Teen Vogue'a konuşan Hough, "Zorbalık konusunda çok zorlandım" diye itirafta bulundu. "Öğle yemeğini banyoda yedim. Partilere davet edilirdim ve bunun yerine terk edilmiş evler olurdu." Neyse ki, süperstarlıktan uzak değildi. 2007'de Los Angeles'a taşındı ve bir dansçıdan sonra "Yıldızlarla Dans Etme" turunda büyük bir çıkış yapmadan önce kısa ömürlü gerçeklik dizisi "Show Me the Money"de yer almak da dahil olmak üzere bir dizi konser aldı. Las Vegas Review-Journal'a göre yaralandı. 2007'de Kendini Yıldızlarla Dans Ederdi Julianne Hough, "Yıldızlarla Dans Etme" ile turne yaptıktan sonra, 2007'de 4. Sezon için oyuncu kadrosuna katılmaya davet eden gösteri yapımcılarının dikkatini çekti. final ve Mirrorball Trophy'yi eve götürmek. O sırada sadece 18 yaşında olan Julianne, aynı zamanda 25 yaşında en genç ünlü kazananı olan Ohno'nun yanında ünvanı evine alan en genç dansçı oldu. Ülkenin dört bir yanındaki televizyon izleyicileri Julianne Hough'u ilk kez görüyorlardı, ancak 2007'de Las Vegas Review-Journal'a söylediği gibi, bu sadece bir başlangıçtı. "Biraz sürpriz oldu ama bu benim 5 yaşımdan beri hayalimdi" dedi. "Hedef odaklıyım, hırslıyım ve başarısız olmayı sevmiyorum. Hayallerimin peşinden gitmek için çok şey feda etmeye hazırım." Şovdaki Zamanı Baştan Bir Hit Oldu Julianne Hough, "Yıldızlarla Dans Etmek"te ilk sezonunu kazandıktan sonra düşünülemez olanı yaptı: Başarılı yarış arabası sürücüsü Hélio Castroneves'in yanında art arda bir galibiyet daha aldı. Hough, Good Morning America'ya (Reality TV World aracılığıyla) "Başından beri bunun benim kazanmamla ilgili olmadığını söyledim" dedi. "Bu, ortaklarımın kazanmasıyla ilgili. [Hélio] bugüne kadar geldi ve onunla çok gurur duyuyorum. İlk günden itibaren yapacağımız tek şeyin eğlenmek ve yapabileceğinin en iyisini yapmak olduğunu söyledik. ona kupayı verdi." Onlara puan kazandıran sadece bu değildi - ikili, 2008 Primetime Emmy Ödülleri'nde Hough'a mambo rutinleri için Üstün Koreografi dalında aday gösterildi. Hough, 6. Sezonda DJ Adam Carolla ile yarışmaya devam etti, ancak Paso Doble'ları gecenin en düşük puanını aldıktan sonra Mirrorball Trophy'yi kapamadılar. Yine de esprili Carolla, partneri hakkında söyleyecek iyi şeylerden başka bir şey bulamadı ve İnsanlara "20 kilo yağ kaybettim, 105 kilo melek kazandım. Bu kızı seviyorum" dedi. Ve yarışmadaki ilk kaybından sonra bile, Hough moralini yüksek tuttu ve çıkışa, "Amerika kimi tanıdığımı görmeli ... 200 kilo harika adam kazandım" dedi. Gözlerini Müziğe Çevirdi Julianne Hough televizyonda yıldızı parlarken başka bir tutkuya odaklanmakla meşguldü: müziğe. "Dancing With the Stars"ın iki sezonunu kazanan Hough, country müzik kariyerini oluşturmaya başlamak için Nashville'e gitti. 2007'de, radyo promosyonu olmadan bile ülke listelerinde zirveye çıkan ilk single'ı "Will You Dance With Me"yi yayınladı. "That Song in My Head" ve "My Hallelujah Song" single'larını içeren kendi adını taşıyan ilk albümü, Mayıs 2008'de geldi ve ülke albüm listelerinde 1 numaraya ulaştı. Kayıt karışık eleştiriler almasına rağmen, Slant Magazine "onun coşkusu ve çekiciliği kayıt boyunca aşikar olduğunu" belirtti. Çapraz başarısı için kesinlikle biraz kredi borçlu olmasına rağmen, Hough CMT'ye müziğin her zaman kalbinde olduğunu söyledi. "Ben country müzik dinleyerek büyüdüm" dedi. "Taraftarlar, müzik, sanatçılar - hepsi çok gerçek. Bana çok çekici geliyor." O yaz Brad Paisley, Chuck Wicks ve Jewel ile turneye çıktı ve hatta 2009 Academy of Country Müzik Ödülleri'nde En İyi Yeni Sanatçı ve En İyi Yeni Kadın Vokalist'i almaya devam etti. Julianne Hough Sonunda Başladığı Yerdeki Şovu Bıraktı Müzik kariyeri yükselirken, Julianne Hough 2008'de Disney Channel yıldızı Cody Linley ile birlikte "Dancing With the Stars"ın 7. Sezonunda yarışarak meşgul olmaya devam etti. Çift dokuzuncu sırada yer aldı ve Hough sezonun onun son sezonu olabileceğini söyledi. Reality Blurred'a göre Ryan Seacrest'in radyo programına "Gerçekten, gerçekten müziğe odaklanmak ve bilirsiniz, biraz ciddiye alınmak istiyorum" dedi. "'Dancing With the Stars'da olmak ve şarkı söylemek zor ve bu kafa karışıklığını anlıyorum." Ancak Hough, Brad Paisley ile turda tanıştığı, o zamanki erkek arkadaşı country şarkıcısı Chuck Wicks ile birlikte 8. Sezon için geri döndü. Gerçek hayattaki çift, 2009'da sekizinci sırada yer aldı ve ilişkileri kısa bir süre sonra fışkırdı, bir kaynak İnsanlara ayrılmanın "karşılıklı olduğunu. Biraz zaman ayırmaya ihtiyaçları olduğunu" söyledi. 9. Sezon, Hough'un Mirrorball Kupası için son kez yarıştığı yıl olabilir, ancak "Yıldızlarla Dans Etmek" yıllar boyunca kalbine –– ve kariyerine – yakın kalacaktı. Müzik Kariyeri Durdu İlk albümünün başarısından sonra, Julianne Hough, 2010'daki takip kaydını yayınlama konusunda tam gaz devam etti –– ta ki tiz bir şekilde durma noktasına gelene kadar. Chuck Wicks'ten ayrılmasından ilham alan, ancak listelerde performans gösteremedi. 2012'de The Boot ile yaptığı bir röportajda Hough, planladığı ikinci sınıf rekorunun "tamamen yapıldığını", ancak hareketli film kariyerinin öncelik aldığını açıkladı. “Ona odaklanacak zamanım olduğunda ve doğru zamanın geldiğini hissettiğimde müziğime [geri döneceğim] gibi hissediyorum” dedi. "Performans yapmayı seviyorum. Performans göstermiyorsam, hayatımda eksik olan bir şey var." Bu yazıyı yazarken yeni bir müzik projesi yayınlamamış olsa da, şarkı söyleme konusundaki özlemlerini tamamen geride bırakmayacaktı –– ama daha sonraları. Büyük Ekran İlk Çıkışını Burlesque'de Yaptı Julianne Hough, 2010 yılında Christina Aguilera ve Cher'in müzikal filmi "Burlesque"de gece kulübünde çalışan bir dansçı olan Georgia rolünde sinemaya adım attı. Film, Box Office Mojo başına 90 milyon dolar hasılat elde eden bir gişe başarısıydı, ancak Hough bir film için dans etmenin gerçeklik yarışma günlerinden çok daha zor olduğunu kabul etti. 2010'da Reuters'e verdiği demeçte, "'Yıldızlarla Dans Etmek'te dansı öğreniyorsunuz, televizyonda dansı yapıyorsunuz ve sonra bitirdiniz" dedi. ve tekrar tekrar, 16 saatten fazla gün." Yine de, deneyimin kıyaslanamaz olduğunu kabul etti. "Diamonds Are A Girls' Best Friend' şarkısını söylediğimde, o boncukları aşağı kaydırmak muhtemelen şimdiye kadar yaptığım en havalı şeydi" dedi. "Ve en acılısı! Haftalarca yanlarımda, bacaklarımda, kollarımda ve boynumda yaralar vardı!" Ah! Adil olmak gerekirse, bu tam olarak onun ilk rolü değildi. 2001'de "Harry Potter ve Felsefe Taşı"nda Gryffindor öğrencisi olarak adı geçmeyen bir rol oynadı. 2017'de People ile yaptığı röportajda franchise'ın ünlü yıldızı Daniel Radcliffe'e aşık olduğunu açıkladı. "Ona Sevgililer Günü için bir aşk notu ve bir Bere Bebek verdim" dedi ve Radcliffe'in bunu almamış olabileceğini de sözlerine ekledi. 2011 yılında Footloose Remake'de rol aldı. Julianne Hough ilk başrolünü 2011 yapımı “Footloose”un yeniden çevriminde, kasabaya yeni gelen isyancı Ren McCormack'a aşık olan Rahip Shawn Moore'un (Dennis Quaid) vahşi çocuk kızı Ariel Moore'u canlandırdı. Hough, ilk kez faturanın tepesinde olmasına rağmen, Collider'a gözünün korkmadığını söyledi. "Dürüst olmak gerekirse, kendime meydan okumak dünyada yapmayı en sevdiğim şey," diye açıkladı. "Bir yerden sıfırdan başlamak her zaman biraz sinir bozucudur, ancak korkutucu olduğunda muhtemelen yapmalıyım gibi hissediyorum." Müzikal olmasa da, kesinlikle iyi müzikleri olan bir filmdi. Box Office Mojo'ya göre film, 24 milyon dolarlık bir bütçeyle dünya çapında 63 milyon dolar hasılat elde etti ve kesinlikle Hough'u başarılı bir film kariyeri için hazırladı. Collider'a "Dürüst olmak gerekirse, bunun [oyunculuk] dünyasına girmek için yapabileceğim mükemmel bir film olduğunu düşünüyorum" dedi. "Hayranlarımın rahatlık alanından çok fazla çıkmıyorum çünkü hala beni dans ederken görüyorsun ama bu bana gerçekten oyunculuk yapma fırsatı veriyor." Yine de kamera için bu profesyonel hareketlerin bazılarını yumuşatmak zorunda kaldı. Hough, "[Yönetmen Craig Brewer], 'Biliyorsunuz, Bomont'tan 17 yaşında olmanız gerekiyor ve profesyonel bir dansçı değil,' gibiydi" dedi. "Biliyorum! Ama müzik başlayınca, sadece dans etmek istiyorum!" dedim. Julianne Hough Büyük Ekranın Dayanağı Oldu Julianne Hough'un bir sonraki başrolü, Adam Shankman'ın 2012'deki müzik kutusu müzikali "Rock of Ages"in film uyarlamasında geldi ve burada Russell Brand, Tom Cruise, Alec Baldwin, Catherine Zeta-Jones ve Mary J. Blige gibi Hollywood'un ünlü isimleriyle birlikte rol aldı. Hough, şarkıcı olma hayallerini sürdürmek için şehre taşınan küçük bir kasaba kızı olan Sherrie'yi canlandırdı. Karakterle pek çok ortak yanı olduğunu söylemek yetersiz kalıyordu. Collider'a “Herkesin bir hayali olduğu gerçeğinde Sherrie'ye oldukça benziyorum, onun peşinden gidiyorlar, hırslılar” dedi. "Rock of Ages" bir gişe rekoru kırmasa da, Nicholas Sparks romanından uyarlanan Josh Duhamel ile 2013'ün "Safe Haven" filminde başrol oynayan Hough uzun süre sessiz kalmadı. Sevgililer Günü için tam zamanında gelen film, dünya çapında 97 milyon dolar hasılat elde etti. Film, aktris olarak daha karanlık bir tarafı keşfetmesine izin verdi. Cosmopolitan'a "Bu film ikinci şanslarla ilgili ve herkes kendilerine neşe ve mutluluk veren birini bulmayı gerçekten hak ediyor" dedi. "Bu yüzden zorluydu, kendimi çok güvende hissettim." Bir sonraki büyük filmi, Zac Efron'un karakterinin agresif nişanlısını oynadığı 2016'daki "Dirty Grandpa" idi. En hafif tabirle şehvetli komedi iyi karşılanmadı ve Hough'a 2017 Razzie Ödülleri'nde En Kötü Yardımcı Kadın Oyuncu dalında aday gösterildi. Evet. Bize Hala İstediğimiz Kişi Olduğunu Gösterdi Birkaç gişe bombasından sonra Julianne Hough, 2016'da Fox'un "Grease Live" müzikalinde Sandy'nin başrolünü kaptığı zaman güçlü bir şekilde geri döndü. Müzikal etkinlikteki rolü, orijinal 1978 filminde karakteri oynayan Olivia Newton-John'dan başkası tarafından onaylanmamasını bile sağladı. Hough, 2016'da Variety'ye "Onunla tanıştım ve 'Oh, sen mükemmel bir Sandy'sin' dedi. Bu, omuzlarımdan biraz yük aldı." Yaşam boyu bir oyuncu olarak, Hough'un hafifçe üstlendiği bir rol değildi. "Ben çocukken, ailem PG-13 filmlerini izlememize izin vermezdi. Onlar gittikten sonra ... bodruma iner ve 'Grease'i' sürerdim" diye hatırlıyor Variety. "Dansları ve şarkıları yapardım ve olabildiğince uzun süre Sandy olmaya çalışırdım -– dans sahnesine kadar ve sonra tam anlamıyla Cha Cha'ya gittim." Özel, eleştirmenler tarafından iyi karşılandı ve Rotten Tomatoes'da yüzde 92 puan aldı. Danny'yi canlandıran Hough ve Aaron Tveit, "You're the One That I Want" performanslarıyla En İyi Müzikal An dalında MTV Film ve TV Ödülü'nü eve bile götürdüler. Yıldızlarla Dans Eden Evine Döndü Julianne Hough, 2014 yılında "Dancing With the Stars"a jüri olarak katılarak köklerine geri döndü. Good Morning America'ya "[Gösteri] her zaman ailemin bir parçası oldu" dedi. "İşte benim için her şey burada başladı, yani... Doğru zaman ve doğru fırsat gibi hissettim." Uzun süredir yargıçlar Carrie Ann Inaba, Bruno Tonioli ve Len Goodman'ın yanında oturan Hough, yardımcı eleştiriler vermeye çalıştı. GMA'ya verdiği demeçte, "Biraz dürüst ve biraz dolaysız biri olarak bilinirim ama bence bu işte bir yargıç olarak benim rolüm bu," dedi ve benzersiz bir bakış açısına sahip olduğunu çünkü diğer yargıçların aksine kendisinin de şovda ünlülerle birlikte yarıştı. Hough, 24. Sezon boyunca yargıç olarak görev yaptı, ancak 2017'de dizinin 25. sezonu için geri dönmedi. Bununla birlikte, kardeşi Derek Hough ile sözleşme yaptıktan sonra 2021'de 30. Sezon finali için jüri masasının arkasında özel bir görünüm yaptı. Heavy'ye göre COVID-19. Artık dizide olmamasına rağmen, ET'ye "izleyen herkes gibi bir hayran" olarak kaldığını söyledi. 2017'de çıkışa şunları söyledi: "Artık evdeyken şovu izliyorum ve bilirsiniz, favorilerim ve harika olan her şey var çünkü asla gerçekten favorilerim olamaz. yargıç]." Amerika'nın Yeteneği Üzerine Kısa Bir Görevi Vardı Julianne Hough, "Yıldızlarla Dans Etmek" konulu jüri panelinden çıktıktan sonra meşgul olmaya devam etti. 2019'da "America's Got Talent"e 14. Sezon için jüri üyesi olarak katıldı, ancak konser uzun sürmedi. Aynı yılın Kasım ayında, Variety'ye göre Hough ve yeni yargıç Gabrielle Union'ın sözleşmelerinin yenilenmeyeceği açıklandı. Haberin ardından Variety, hem Hough'un hem de Union'ın "fiziksel görünümleri hakkında aşırı notlar aldıklarını" ve özellikle "moralini etkilediği ve gerginliğe yol açtığı" noktasına getirildiğini bildirdi. USA Today'e göre, sendika özellikle realite şovunun "zehirli çalışma ortamını" çağırdı ve SAG-AFTRA'nın soruşturmasına yol açtı. Şovdaki zamanı hakkında belirsiz kalsa da, Hough Union'ı desteklemek için çıktı ve İnsanlara şunları söyledi: "İş yeri paradigmasının ve şimdi insanlarla nasıl iş yaptığınız ve insanlarla nasıl çalıştığınızın değiştiğine inanıyorum ve bence bu Bu değişimin gerçekleştiğini gerçekten görmek isteyen insanlar, otantik ve olumlu bir şekilde yapacaklar ... bunu yapacaklar." Kendi Sağlık Markasını Piyasaya Sürdü KINRGY Müzik, film ve profesyonel dansla uğraştıktan sonra Julianne Hough temellere geri dönmeye karar verdi: hareket. 2018'de, ertesi yıl Oprah ile birlikte gezdiği kendi fitness yöntemi KINRGY'yi başlattı. The Riveter'a verdiği demeçte, yöntemin "gerçeğinize ve kendinize bağlanmanıza yardımcı olmak için özel olarak tasarlandığını" söyledi. Web sitesine göre marka, "dans zindeliği ve enerji şifasının birleşimine" odaklanan çevrimiçi derslere ve ara sıra yüz yüze etkinliklere ev sahipliği yapıyor. The Riveter'a verdiği demeçte, Hough'un "miras"ını düşündüğü ve "hayatının nasıl olması gerektiğine dair eski bir fikri bırakmasını" işlediği için şirketi kurma kararı geldi. "Hala oyunculuk yapabilirim, şarkı söyleyebilirim, ancak böyle görünmesi gerektiği fikrinden kurtuluyorum ve aslında hayatımın buna dönüştüğünü kabul ediyorum." Bu yazı itibariyle, yöntemi Web sitelerine göre Kadın Sağlığı, Goop ve Tony Robbins tarafından öne çıkarıldı. Endometriozis ile Deneyimini Açıkladı 2020'de Julianne Hough, Women's Health dergisinin kapağını süslediğinde endometriozis teşhisini açtı. Johns Hopkins Medicine'e göre, endometriozis "25 ila 40 yaş arasındaki Amerikalı kadınların tahmini yüzde 2 ila 10'unu etkiler", rahim astarını etkiler ve sıklıkla buna sahip olan kadınların "kısırlık veya hamile kalma zorluğu" yaşayacağı anlamına gelir. İnsanlara söylediği gibi, sadece adet krampları olduğunu düşünerek büyüdü ve hiçbir şey düşünmedi - 2008'de "Yıldızlarla Dans Etme" filmini çekerken acil servise götürülene kadar. Başka bir People makalesine göre, olayın sonucu apandisitinin çıkarılmasıyla sonuçlandı. Başlangıçta mücadele ederken, Kadın Sağlığı'na bunu "bir 'sorun' yerine kendisinin bir parçası olarak görmenin, olaylara farklı şekilde bakmasına izin verdiğini söyledi. Çıkışa, “Onunla daha barışçıl ve uyumlu bir ilişki kurduğumu hissediyorum” dedi. Bu, çocuk sahibi olmakta zorluk çekeceği anlamına gelse de, iyimser yıldız, yolculuğa güveniyor. “Her zaman iyi olacağını oraya koydum” dedi. Bazı Garip Sebepler İçin Viral Oldu Ocak 2020'de Julianne Hough, Gwenyth Paltrow'un "The Goop Lab" programında yer alan Dr. John Amaral'ın "enerji tedavisi aldığını" gösteren bir video internete düştüğünde viral oldu. Jezebel'e göre, tedavi İsviçre'nin Dünya Ekonomik Forumu'nda gerçekleşti ve Hough "çığlık attı ve kıvranırken" "şeytan kovma ayini geçiren bir ölüm perisi gibi çığlık attı". Amaral'ın elini kızın omurgasında gezdirirken, "Her zaman büyük bir enerji kaybı ve bir rahatlama, rahatlama, özgürlük hissi vardır" dediği duyulabilir. Garip video, bir avuç alaycı manşetten fazlasını toplamak için yeterliydi, ancak videoda, Hough'un tedaviden sonra "içeriden çok daha özgürleşmiş" hissettiğini söylediği duyulabilir. Julianne'in erkek kardeşi Derek, Jezebel'e göre silinmiş bir yorumda savunmasına geldi ve şöyle yazdı: "Bu şeyler tuhaf ve çılgın görünüyor ama anlayışla dalmak oldukça vahşi bir deneyim. Belki zamanının ötesinde ama açık fikirli olmaya değer. " Bu alıştırmayı Julianne'e bırakabiliriz. Julianne Hough'un Manzaraları Broadway'de Julianne Hough'un Ryan Seacrest ve Chuck Wicks gibi yıldızlarla ilişkileri ve NHL oyuncusu Brooks Laich'ten boşanması manşetlere konu olurken, bu üçlü tehdit dünyaya onun ilişkilerinden daha fazlası olduğunu gösterdi. Reality televizyondan country müziğe, büyük ekrana ve kendi fitness imparatorluğuna kadar, Hough kendine meydan okumayı asla bırakmadı, bu yüzden Broadway'deki ilk çıkışını 2022'de yapması çok uygun. ET'ye göre, Vanessa Williams, Lea DeLaria ve Rachel Dratch gibi isimlerle birlikte rol alan Hough, ET'ye göre cumhurbaşkanının karıştığı bir PR fiyaskosunu susturmakla görevli yedi kişiyle birlikte bir kadını canlandırıyor. Oyun, hayranların beklediği gibi bir müzikal olmasa da, yine de Hough için bir yapılacaklar listesi öğesi. ET'ye şunları söyledi: "Broadway yapmak ve Broadway'de olmak benim hayalimdi," diye ekledi, "Son birkaç yılda neyin önemli olduğunu ve neye değer verdiğimizi gerçekten anladık. Ve kendimi buna yakınlaştırmak ve kendimi kaptırmak istiyorum." Bu doğuştan gelen sanatçının sınırının gökyüzü olduğu açık ve bundan sonra ne yapacağını görmek için sabırsızlanıyoruz. Kaynak: Nicki Swift Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2022 Kelsea Ballerini Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2022 Sofia Richie Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2022 51 yaşındaki Amanda Holden, Yarı Yaşında Görünüyor Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2022 Model Romee Strijd Bu İpuçlarını Kullanarak İnanılmaz Görünüyor Romee Strijd, hafta sonunu Coachella'da muhteşem figürünü mayo ve örtü ile göstererek geçirdi. Model, yıllık Coachella Valley extravaganza'da Revolve Festivali'ne katıldı ve mayo görünümüyle sallandı. "Cennette uyandım", kutlamadan alınan Instagram'da bir fotoğraf paylaştı. 26 yaşındaki Hollandalı model, fantastik figürünü nasıl koruyor? Romee Strijd'in formda kalmasının 9 yolunu ve bunların işe yaradığını kanıtlayan fotoğrafları görmek için okumaya devam edin ve kendinizi plaja hazırlamak için bu önemli 30 En İyi Ünlü Mayo Fotoğrafını kaçırmayın! 1. Çok Et Yemez Romee, günlük diyetini Elle Australia'ya anlattı ve çok az et içeriyor. "Yapmaya çalıştığım bir şeydi - sanırım benim için belirli sağlık yararları var" dedi. "Yulaf ezmesini sabahları çok severim, tarifini YouTube kanalımda bulabilirsiniz." Öğle yemeğinde bir kase tahıl, salata ve sebze yer ve akşam yemeği için erkek arkadaşı veya arkadaşlarıyla güzel bir restoranda yemek yemeyi sever. 2. Çok Kardiyo Yapıyor Romee çok fazla kardiyo yapıyor. "Antrenman programıma her zaman sığdırdığım şeyler koşmak, eğimli yürüyüşler ve merdivenler. Bu yüzden koşu bandına çıkmak, 15 dakika koşun, 15 dakika eğimli yürüyüş, 15 dakika koşun, 15 dakika eğimli yürüyüş diyebilirim. Bu sizi terletecek, ama enerjik hissedeceksin," dedi Elle'ye. 3. Bu Ateşli Egzersizden Nefret Ediyor Romee, sıcak yoga hayranı değil. "Nedense, sıcakta yapmanız gereken her tür antrenman benim çayım değil. Enerjim düşük, nefes alamıyorum ve sonrasında tazelenmiş hissi alamıyorum" dedi. Elle. 4. Aldatıyor Romee, genellikle akşam yemeğine çıkmayı içeren iyi bir hile gününü sever. Elle'ye, "Bir hile gününde gidilecek çok fazla restoran var. Ekmeği, dip soslu, suşili, hamburgerli, makarnalı severim..." dedi. "Ama asıl hile yemeğim tatlıdır. Tatlıya düşkünüm, bu yüzden hile yapmayı sevdiğim yer burası. Dondurma, çikolatalı, karamelli vs... İşte beni heyecanlandıran da bu!" 5. Kızılötesi Saunalar Kullanıyor Romee, yeni sağlık trendlerini denemeyi çok seviyor. "Kızılötesi saunayı denedim ve gerçekten hoşuma gitti. Tüm bu farklı renkli ışıklarınız var ve her renk farklı bir şey yapıyor. Yeşim silindiri [ben de kullanıyorum]. Dondurucuma koydum, bu yüzden ekstra soğuk. Ve sabahları çok yorgun olduğumda kullanıyorum.Uçtuktan sonra veya kısa bir geceden sonra gözlerimdeki şişliği aldığını hissediyorum” dedi. 6. O, Workout Buddy Sisteminin Hayranıdır Romee, başkalarıyla egzersiz yaparak kendini sorumlu tutar. "Erkek arkadaşım ve ben birlikte antrenman yapıyoruz. Asla aynı antrenmanı yapmıyoruz ama birlikte spor salonuna gidiyoruz ve sonra 'Tamam, bir saat sonra ayrılıyoruz' diyoruz. Yani, yardımcı oluyor. Rekabetçi oluyoruz. Her zaman bir plank mücadelesi yapıyoruz. Bence [partnerinle çalışmak] gerçekten motive edici, çünkü ne zaman canım istemiyorsa, 'Oh, hadi. Hadi. Yap şunu! Hadi bitirelim!" dedi Harper's Bazaar'a. Ayrıca model arkadaşlarıyla antrenman yapıyor. "[Melekler ve ben] her zaman birlikte çalışmaya çalışır ve ardından güzel bir brunch veya öğle yemeği planlar. Bu gerçekten motive edicidir. Jasmine [Tookes] en sertidir. Güçlüdür. Çok fazla ağırlık yapabilir!" 7. Hareket Ederek Egzersiz Yapmak İçin Kendini Motive Ediyor Romee, egzersiz yapmak istemese bile, hareket etmesini sağlar. "Her zaman motive olamıyorum, ama bunu yapmak zorundasın çünkü daha sonra kendini çok iyi hissediyorsun ve günün tadını daha çok çıkarıyorsun çünkü bunu yaptın. O yüzden, sadece bir yerden başla. Sadece bir şeyler yap. Kendine şunu söyle. sadece 15 dakika falan var ve sonra oradan geliyor." Harper's Bazaar'a söyledi. 8. O Yemek Hazırlar Romee, Glamour'a "Hareket halindeki kadınlar için en önemli şeyin hazırlıklı olmak olduğunu düşünüyorum" dedi. "Ertesi günün yoğun geçeceğini bilsem, günümü bir gece önceden hazırlamayı çok seviyorum. Fırında brüksel lahanası ve balkabağının yanında tavuk ve humus en sevdiğim yemek! aperatifler ya da uçağa biniyorsam bir öğle yemeği/akşam yemeği kutusu hazırlıyorum. (havayolu yemeklerinin büyük bir hayranı değilim.)" 9. Bir Çok Farklı Antrenman Yapıyor "Antrenmanlarımı sürekli değiştiriyorum çünkü aynı rutinlerden çok çabuk sıkılıyorum. Ağırlık antrenmanı/kardiyo ve pilates, yoga veya barre gibi kaslarınızı uzatan bir şey yapmayı seviyorum. En sevdiğim kardiyo egzersizi kesinlikle boks, bu yüzden seyahat etmediğimde NYC'deki Dogpound'a giderim ve seyahat ederken bavuluma bir atlama ipi ve ayak bileği ağırlıkları koymayı severim" dedi. Kaynak: CelebWell Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2022 Megan Fox Kanalları Yeni Pembe Saçlı Lav Kızı Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2022 Kate Hudson, Sıcak Pembe Stuart Weitzman Sandaletleriyle Bahara Girdi Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2022 Jeff Bezos ve Lauren Sánchez hafta sonlarını 'yeni sular keşfederek' geçirdiler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.