Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2021 4 yıl Yazar Admin Sofia Vergara ve Heidi Klum’un gece geç saatlere kadar yaptığı tuhaflıklar ve daha fazla yıldız fotoğrafları Ünlüler bu baharda büyük etkinlikler için parıldamaktan samimi randevu gecelerine adım atmaya kadar parlıyor. Açıktır ki Nisan yağmurları Mayıs yıldızının gücünü getirdi! Eva Longoria ve sevdiğimiz daha fazla estrellas baharın tadını çıkarırken, haftanın en yeni ve en büyük ünlü ve kraliyet fotoğraflarına göz atmak için kaydırın. Kaynak: HOLA
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2021 4 yıl Yazar Admin Megan Fox, Machine Gun Kelly ile Yemeğe çıktığında güzelliğini sergiliyor Rock yıldızı erkek arkadaşına delicesine aşık. Ve Megan Fox, Los Angeles'ta Makineli Tüfek Kelly ile doğum gününü kutlamak için romantik bir gece için dışarı çıkarken büyüleyici bir kırmızıya büründü. Kaynakların Entertainment Tonight'a verdiği demeçte, 35 yaşındaki aktris, ateşli kırmızı saten sütyen ve blazer kombini ile randevu gecesi için inanılmaz karınlarını parlattı. Megan, kalçalarının hemen altına uygun bir ceketle parlak kırmızı bir sütyen giyerek kasabayı kırmızıya boyamaya hazırdı. Eşleşmek için bir çift yüksek belli pantolon giyerken karın dövmesinin bakışları dışarı baktı. Tek renkli topluluğuna sadık kalarak Megan, bir çift platform pompasıyla minyon çerçevesine inçler kattı. Teenage Mutant Ninja Turtles yıldızı, uyumlu bir gölgeyi dudaklarına geçirdi ve uzman kedi gözü siyah göz kalemi gösterdi. MGK, başrol oyuncusuyla koordine etmek için parlak kırmızı çizgili mavi bir yaka kazak giydi. Megan ve Kelly, Randall Emmett'in ilk yönetmenlik denemesi Midnight In The Switchgrass setinde tanıştıktan sonra Mayıs 2020'de yeni ilişkileriyle halka açıldı. Kaynak, Transformers yıldızı sevgilisine 'kesinlikle aşık', ancak 'şu anda işlerin olduğu yerde harika zaman geçiriyor' dedi. Şükran Günü'nden bir gün önce 10 yıllık kocası Brian Austin Green'den boşanma davası açtı ve çift şu anda üç çocuğu için bir velayet düzenlemesi yapmaya çalışıyor. İçeriden biri, "Çocuklarını gerçekten dikkate alıyor ve bir sonraki adımı atmanın büyük bir uyum olacağını biliyor, ancak bu masanın dışında değil. Brian ve Megan arasında zor bir ayrılık yaşadıkları için kesinlikle hala biraz gerginlik var, ancak bunun çocuklar için çalışmasını sağlamayı başardılar. ' Gerçek adı Richard Colson Baker olan Kelly'nin Casie adlı önceki bir ilişkisinden 12 yaşında bir kızı var. Amerikan Müzik Ödülleri'nde kırmızı halıda ilk kez sahneye çıktılar ve kabaca 'silahlı adam' anlamına gelen köprücük kemiğine karalanmış İspanyolca 'el pistolero' kelimeleri ile muhtemelen müzisyen beau'suna adanmış yeni bir dövme ortaya çıkardı. Lala Kent'in podcast'indeki bir röportajda Megan, 'onun ikiz alev dediğim şey olduğunu hemen anladığını' söyledi. Şöyle ekledi: 'Bir ruh eşi yerine, ikiz alev aslında bir ruhun aynı anda iki farklı bedene ayrılabilecek kadar yüksek bir seviyeye yükseldiği yerdir. Yani aslında aynı ruhun iki yarısıyız sanırım. ' Kaynak: DailyMail
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2021 4 yıl Yazar Admin Yeni Nadir Fotoğrafta Russell Crowe'un Benzer Genç Oğullarını Görün Zamanın ne kadar hızlı geçtiğine dair bir hatırlatmaya ihtiyacınız olursa, Hollywood'a bakın. Görünüşe göre ergenlik çağında ve 20'li yaşlarında ünlü olan en büyük A-listerleri şimdi birdenbire anne babadan gençlere ve genç yetişkinlere dönüştüler. Örneğin Russell Crowe'u ele alalım. Oscar ödüllü oyuncu, 14 yaşında ve 17 yaşında bir çocuğun babası. Russell Crowe ve oğulları hayatlarını gizli tutarken, oyuncunun eski karısı Avustralyalı aktör Danielle Spencer, geçtiğimiz günlerde nadir bir fotoğrafını paylaştı ve erkeklerin gerçekten babalarının peşinden gitmeye başladığını gösteriyor. Spencer, çocuklarının küçükken Instagram'da sık sık eski fotoğraflarını paylaşırken, nadiren oğullarıyla güncel fotoğraflarını paylaşır. Spencer ve Crowe'un genç oğullarını görmek ve aileleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin. Tennyson ve Charles artık ergenlik çağındalar ve daha çok babalarına benzemeye başlıyorlar. 9 Mayıs'ta E olarak! İlk olarak, Spencer, Anneler Günü münasebetiyle oğulları 14 yaşındaki Tennyson ve 17 yaşındaki Charles ile birlikte bir fotoğrafını bildirdi. Spencer fotoğrafa "Burada çocuklara gülümsemelerini söylüyordum - ama sonra yapmadım," diye ekledi. "Ah peki. Güzel bir Anneler Günü geçirdiniz. Umarım bugün tüm anneler şımartılmıştır." Hashtag'leri ekledi, "#mothersday #love Geçmişte, çocuklarıyla gerileme fotoğrafları paylaştı. Spencer'ın oğullarının güncel fotoğraflarını paylaşması nadirdir. Sonuncusu, Tennyson'ın ilkokuldan mezun olduğu ve liseye gideceğini belirttiği 2018 yılına ait görünüyor. Ancak, Crowe'u içeren bazıları da dahil olmak üzere çocukların eski fotoğraflarını yayınlıyor. Nisan ayında, küçükken oğullarıyla birlikte iki fotoğrafını paylaşarak eski kocasına mutlu bir doğum günü diledi. Biri aileyi birlikte gösterirken, diğeri Robin Hood'un setinde Tennyson ve Charles'a ait. "Bugün doğum gününde sana mutluluklar dilerim Russell," diye yazdı. Crowe, geçen yıl bir röportajda oğulları hakkında konuştu. Crowe, oğulları hakkında sosyal medyada paylaşım yapmıyor - bunun yerine sık sık doğa resimlerini paylaşıyor - ancak röportajlarda onlardan bahsetti. The Tonight Show'daki Haziran 2020'de Crowe, oğullarının COVID-19 salgını sırasında Avustralya ormanında karantina altına almak istemediklerini ve Spencer'la Sydney'de kalmayı istemek için komik bir nedenleri olduğunu paylaştı. Crowe, "Biraz aşağılandım çünkü orası çalılık. Geniş açık alanlara sahibiz. Tüm bu harika şeyler burada var," dedi Crowe. "Ama onlar, 'Hayır, hayır, baba, bir pandemide, ülkenin en çok enfeksiyona sahip bölgelerle çevrili en kalabalık bölümünü izole etmeye karar verdik' dediler. Ve ben, 'Çocuklar, neden diye sorabilir miyim?' Ve çok dürüst olan en küçüğüm, 'Uber Eats' dedi." Spencer ve Crowe'un boşanması altı yıl sürdü, ancak şimdi iyi bir yerdeler gibi görünüyorlar. Crowe ve Spencer, ilk olarak 1990'da The Crossing filminde başrol oynadıklarında tanıştılar ve ardından açık-kapalı bir ilişki yaşadılar. 2003'te evlendiler ve 2012'de ayrılmalarına kadar dokuz yıl birlikteydiler. Ardından boşanmalarının 2018'de sonuçlanması altı yıl daha sürdü. 2015 röportajında Crowe, Spencer ile tekrar bir araya gelmekle ilgilendiğini ifade etti. Crowe Bu Sabah CBS'de (Us Weekly aracılığıyla) "Henüz anlaşmayı yapmadık, bu yüzden henüz asla bilemezsiniz," dedi. "Ben çok ısrarcı bir insanım, asla bilemezsin." Kaynak: BESTLIFE
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2021 4 yıl Yazar Admin Kim Kardashian evlilik yıldönümünden önce West'e kısa poz verdi Kim Kardashian, tropikal bir yerde son tatilinde mutlu görünüyor. 40 yaşındaki SKIMS kurucusu, okyanusta ilerlerken kırmızı bir fermuarlı üst ve beyaz kısa külotlarla poz verdi. Dört çocuk annesinin tümü, başlığında "Örgülü" olduğunu söyledi. Bu, 43 yaşındaki kocası Kanye West'e yedinci evlilik yıldönümünden sadece bir hafta önce geldi. Yeni görüntülerde, California'daki Hidden Hills sakini saçlarını yumuşak dalgalar halinde yıpratıyor. Güzelliğin fazla makyajı yok gibi görünüyor, ki arkadaşı Steph Shep'in söylediği gibi, diğer takipçilerin de kabul ettiği gibi ona yakışıyor. Kim, çevresinde çocuk yokken sakin göründüğü için kristal mavisi suların derinliklerinde. Rapçi West ile dört çocuğu var: Kuzey, yedi, Aziz, beş, Chicago, üç ve Mezmur, iki. Kylie Jenner, aynı yerden görünen resimler de yayınladı, bu yüzden kız kardeşler birlikte tatilde olabilirler. Bu gönderi, Kim'in yedinci evlilik yıldönümünden Stronger şarkıcısına bir hafta kala geliyor. İkili, 24 Mayıs 2014'te Floransa, İtalya'daki Forte di Belvedere'de en büyük çocukları Kuzey Batı'nın katılımıyla evlendi. Ailesiyle birlikte çiçekli bir duvarın önünde yaptığımı söyledikleri gibi, damadı koyu bir takım elbise giyerken Kim çarpıcı bir Givenchy dantel elbisesi giymişti. Bu ayın başlarında Kim, Keeping Up With The Kardashians'ta mutlu olmaya ve geçmişi geride bırakmaya 'hazır' olduğunu söyledi. Annesi Kris Jenner şovda 'Sadece mutlu ve neşeli olmanı istiyorum' dedi. Ve Kim cevap veriyor: "Evet ve ben de hazırım." Bölümler, Kim'in resmi olarak boşanma davası açtığı bildirildiğinde, 19 Şubat'ta Kim ve Kanye'nin bölünmesinin haberi kırılmadan önce çekildi. 43 yaşındaki Kim ve Kalpsiz rapçi, ayrılmalarıyla ilgili resmi bir açıklama yapmadı, ancak iki hafta önce, Kim'in yakın arkadaşı Chrissy Teigen, SKIMS kurucusunun evliliğini yürütmek için 'elinden gelenin en iyisini yaptığını' önerdi. Chrissy, 'Kim iyi yapıyor. Kim'in ona her şey için her şeyi verdiğini biliyorum. Dürüst olmak gerekirse, onların sonsuza dek sürecek bir ilişki olduğunu gördüğüm için işe yaramaması utanç verici. Gerçekten yaptım ama elinden gelenin en iyisini yaptığını biliyorum. Kanye, Nisan ayında Kim'in boşanma dilekçesine yanıt verdi ve çocuklarının ortak yasal ve fiziksel velayetini istiyor ve son zamanlarda yargılamanın şu ana kadar sorunsuz gittiği iddia edildi. Bir kaynak: 'Kim ve Kanye anlaşıyor. Her ikisi de çocuklar için en iyi durumu yapma taahhütlerine sadık kaldılar. Kim, işleri sakinleştirmeyi başardıkları için çok mutlu. Kanye'nin iyi bir baba olduğunu düşünüyor. Çocuklarla istediği kadar zaman geçirebilmesini istiyor. ' Ve Kim, evliliğini bitirmek için doğru kararı verdiğinden emin. İçeriden ekledi: 'Boşanma davası açtığından beri geçen her hafta Kim daha mutlu görünüyor. Boşanma davası açmanın doğru karar olduğunu biliyor. Çocuklar umduğu kadar iyi yapıyorlar. ' Kaynak: DailyMail
Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2021 4 yıl Yazar Admin En sevdiğin yıldızlardan askı ilhamı Jennnifer Lawrance Lady Gaga Kristen Stawert Dax Shepard Kaynak: Stars Insider
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2021 4 yıl Yazar Admin FRIENDS Reunion Fragmanı: İKONİK Sette Oyuncuların Gülmesini ve Ağlamasını İzle
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2021 4 yıl Yazar Admin Irina Shayk pembe pantolonla tonlanmış karın kaslarını sergiliyor Irina Shayk, kızı Lea ile New York'ta dışarı çıkarken tonlanmış karnını sergiledi. 35 yaşındaki model ve sevimli dört yaşındaki küçük kızı Perşembe günü West Village mahallelerinde bir gezide görüldü. Rus güzelliği, gezi için 325 dolarlık pembe bir Pamuk Vatandaşı 'London Snap Pants' çifti giydiği için kesinlikle bir gösteri durdurucusuydu. Göz alıcı pembe pantolonlar, her pantolon bacağının yanlarında beyaz çıt çıt düğmelere sahipti. Elastik büzgü ipli bel bandıyla bol kesimli pantolon, Irina'nın gergin karın bölgesini sarıyordu. Podyum yıldızı, pantolonu, ince kollarını ve göbeğini sergileyen, kapak kollu beyaz bir üst kısımla eşleştirdi. New York merkezli Bonbonwhims markasının inci kayışıyla tüylü soluk pembe leopar desenli bir el çantasını sıktı. Podyum kraliçesi, en sevdiği mücevher tasarımcılarından Ian Charms tarafından renkli boncuklu bir kolyeyle eğlenceli topluluğunu süsledi. Shayk ayrıca Bonbonwhims'den birkaç pembe ve mavi yüzük ve gümüş haç küpeler ekledi. Sports Illustrated Mayo kapak yıldızı, gezinirken bir çift beyaz spor ayakkabısıyla spor yapıyordu. Tamamen aşılanmış kişiler için maske zorunlulukları Çarşamba günü New York'ta resmen sona ermesine rağmen, süper model, sürmekte olan koronavirüs salgını sırasında kendisini ve diğerlerini korumak için yüzünü macenta ve siyah leopar desenli bir maskeyle kapattı. Ve Irina, pembe camlı bir çift metal çerçeveli güneş gözlüğü takarken Perşembe günü dünyayı pembe gözlüklerle görüyordu. Her zamanki gibi Lea, stil ikonu annesi kadar modaya uygun görünüyordu. Deve renginde, askılı yakalı, katmanlı dantel Joyfolie sundress giyiyordu. Ayrıca beyaz çoraplı sarı, yeşil ve beyaz desenli Mary Janes ve uzun altın zincir kayışı olan parlak neon turuncu bir çantaya sahipti. Irina esmer buklelerini iki balık kuyruğu örgüsünde takarken Lea'nın sarı saçları pembe, kırmızı ve sarı tokalarla geri çekildi. Trend belirleyen anne-kız ikilisi, caddeyi geçerken el ele tutuştu. Irina, Lea'yı 46 yaşındaki eski erkek arkadaşı Bradley Cooper ile paylaşıyor. Hangover yıldızı ve model ilk olarak Nisan 2015'te ilişkilendirildi. Shayk, Mart 2017'de Lea'yı doğurdu. Haziran 2019'da yollarını ayırdılar, ancak Lea ile birlikte arkadaşça bir ilişki sürdürmeye devam ediyorlar. Kaynak: DailyMail
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2021 4 yıl Yazar Admin Gururlu ebeveynler Michael Douglas ve Catherine Zeta-Jones kızının mezuniyetini kutluyor Michael Douglas, kızı Carys’in son dönüm noktasının ihtişamını ve koşullarını etkiliyor. Oscar ödüllü eşi Catherine Zeta-Jones, Carys'ın lise mezuniyeti onuruna Cuma günü Instagram'da bir aile fotoğrafı paylaştı. "Carys'e ve 2021'in tüm sınıfına tebrikler!" o yazdı. Annen ve ben seninle gurur duyuyoruz! Sizi çok seviyoruz ve en iyisi henüz gelmediği için geleceğiniz için çok heyecanlıyız! Baba." Gönderisinde onun, 18 yaşındaki Zeta-Jones, Carys ve 20 yaşındaki oğlu Dylan'ın bir resmi ve Dylan'ın kız kardeşini kollarında tuttuğu başka bir fotoğraf vardı. Zeta-Jones da kendi göreviyle günün ruhuna girdi. “Carys !!! Kızımız Carys, Uluslararası Bakalorya ödülü ile mezun olduğu için ne gurur verici bir gün! Sen harikasın ve seni seviyoruz ”diye yazdı. Geçen ay, bu Pazar Willie Geist ile Pazar Gününe çıkacak olan Douglas, Carys'in Instagram'da mutlu bir doğum günü diledi. "Tatlım, bu senin baban, sana herhangi bir genç bayanın sahip olabileceği en iyi 18. doğum gününü diliyorum," diye bir fotoğrafını yazdı. “Seni ne kadar sevdiğimi, seninle ne kadar gurur duyduğumu ve senin dönüştüğün genç bayana dönüşmeni izlediğim sevincin farkındasın! Mutlu yıllar Carys! Seni seviyorum! Baba." Zeta-Jones ayrıca ona mutlu yıllar diledi. “Mutlu 18. Doğum Günü Carys Zeta! Sen her şeysin ve her şey sensin. Bana getirdiğin neşe için teşekkür ederim ”diye yazdı. “Bu sabah saat 5'te, seni doğurduğum için bana teşekkür etmek için mesaj attın. Sen böyle bir kadınsın. Tür. Bilgeliğiniz yıllarınızı numaralandırır. "Güzelliğin derin ve yüreğin dünyayı sevecek ve saracak kadar büyük, mizah anlayışınız ...... çok önemli .... aşılmaz. Devam edebilirim. Japoncanızın biraz çalışmaya ihtiyacı var ama bu yapılabilir. Seni seviyorum meleğim. Anne. " Carys onun geleceğini mi düşünüyor? Annesi hem kendisinin hem de Dylan'ın oyunculuğa gireceğini düşünüyor. Geçen ay BUGÜN'ün 3. saatinde yaptığı açıklamada, "Michael ve ben," Biliyorsun, belki başka bir kariyer düşünmelisin "diyecek ilk ebeveyn olurduk, ancak meslek konusunda ne kadar tutkulu olduklarını gördük," dedi. Şöhretin ne olduğunu biliyorlar. İyiyi, kötüyü, siğilleri ve hepsini biliyorlar. " Kaynak: TODAY
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2021 4 yıl Yazar Admin Alex Rodriguez, Jennifer Lopez'le tekrar bir araya gelme umudunu taşıyor Alex Rodriguez'in kendisinin ve Jennifer Lopez'in tekrar bir araya geleceğini umduğu bildiriliyor. Emekli beyzbol oyuncusu ve 'In The Morning' şarkıcısı - evlenmek üzere nişanlandı - kısa süre önce ayrıldıklarını doğruladı ve şimdi bir kaynak Alex'in ayrılıktan mahvolduğunu ve "gerçek gerçeği" kabul etmekte zorlandığını iddia etti. eski ortağı Ben Affleck ile yakınlaştıktan sonra eski sevgilisinin "devam ettiğini" söyledi. İçeriden biri US Weekly'ye şunları söyledi: “Alex hâlâ çok ağrıyor ve acı dolu bir dünyada. "Bu, en azından halka açık bir şekilde, onun böyle terk edildiğini ilk kez hatırlayabiliyor. Onun doğrudan Ben’in kollarına koştuğunu görmek, dişlere gerçek bir tekme attı. Onun bir parçası hâlâ tekrar bir araya gelme ümidine tutunuyor ama derinlerde onun üzerinde olduğu ve Ben'le devam ettiği yönündeki acımasız gerçeği kabul etmek zorunda kaldı. "Yutması zor bir hap ama bu onun yeni gerçekliği." Bir kaynak ayrıca 'On The Floor' hit yapımcısı hakkında şunları söyledi: "Jennifer iyi gidiyor. Geleceği için çok mutlu ve heyecanlı görünüyor." Jennifer ve Ben'e gelince, ikili ilişkilerine herhangi bir etiket koyma baskısını hissetmiyor, ancak işler "romantik bir şekilde gelişmeye" devam ederse, gelecekte resmi hale gelebilirler. İçeriden biri şunu iddia etti: "Şu anda akışa devam ediyorlar ve mümkün olduğunca sık buluşma planları yapıyorlar, ancak resmi olarak halka açılmadan önce hala yapılması gerekenler var. "Çok yoğun bir şekilde birbirlerine yeniden aşık oldukları çok açık, ancak etiketler yapıştırarak veya kendilerini çok fazla baskı altına alarak hiçbir şeyi uğurlamak istemiyorlar. "Zamanı geldiğinde ve aralarında romantik bir şekilde evrilmeye devam edeceğini varsayarsak, muhtemelen bir veya iki aydır, muhtemelen Instagram resmiyetine geçecekler veya bir yerde bir restoranda el ele çıkacaklar." Jennifer kısa süre önce Montana'da, daha önce 17 yıl önce çıktığı "Argo" yıldızı Ben ile vakit geçirdi ve şimdi kendi evlerine dönmüş olsalar da, hala sürekli iletişim halindeler. Geçenlerde bir kaynak şöyle dedi: "[Jennifer] Ben ile her gün iletişim halinde. Birbirlerini görmek için planlar yapıyorlar. Jennifer, Ben ile işlerin nasıl gittiği konusunda hala çok heyecanlı." Kaynak: BANG Showbiz
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2021 4 yıl Yazar Admin Ben Affleck, 15 yaşındaki kızı Violet'e LA'de direksiyon dersi veriyor Şu anda Miami, Florida'da Jennifer Lopez'in yanında bire bir zaman geçiriyor. Ancak Güney Florida'ya uçmadan bir gün önce, Ben Affleck en büyük kızı Violet'e 15 yaşındaki Mercedes S63 ile 151.600 dolara kadar perakende satış yapabilen bir sürüş dersi verdi. Oscar kazanan 48, Cumartesi günü Los Angeles'ta boş bir otoparkta araba kullanma pratiği yapmadan önce arabanın ön panelini ona açıklarken görüldü. Ben, Cumartesi sürüş talimatları için kirli sakalını siyah deri ceketle salladı. Oyuncu, ön paneldeki unsurları dikkatle dinliyor gibi görünen Violet'e işaret etti. Violet, sürüş dersi için etrafına esmer saçları gevşek olan güneş gözlüklerini taktı. Los Angeles'ta boş bir otoparkta ileri ve geri gittiler; bir noktada, genç lastikleri kaldırıma çarptı. Eski karısı Jennifer Garner ile üç çocuğu paylaşıyor: Violet, Seraphina, 12 ve oğlu Samuel, dokuz. Kaliforniya'da, hem sürücü eğitimini hem de sürücü eğitimini tamamladıysanız, ehliyet sınavını geçtiyseniz ve en az altı aylık bir izne sahipseniz, 16 yaşında bir ehliyet alabilirsiniz. Saatler sonra Ben, en küçük çocuğu Samuel ile bire bir vakit geçirdi; Oyuncu oğlunun bisikletini Range Rover'ın bagajına koyarken görüldü. Ben bisiklet ve kaskı hiç çaba harcamadan bagaja aktarırken Samuel'i yakından izlerken kulağına gülümsüyordu. Aile zamanı, eski nişanlısı Jennifer Lopez ile kiraladığı evinde kaliteli zaman geçirmek için Miami'ye gitmeden sadece bir gün önce geliyor. 51 yaşındaki Jennifer, Pazar günü selfie çekerken kiralık evinin balkonunda kendine biraz zaman ayırırken görüldü. Her zaman mükemmel olduğunu kanıtlayan şarkıcı, mükemmel iğnelerini göstermek için bebek mavisi bir önlük elbisesiyle sansasyonel görünüyordu. Jenny From The Block şarkıcısı omuzlarına kurdeleler bağlanmış dökümlü elbisesiyle tamamen rahat görünüyordu. Aynı zamanda Ben ile birlikte merdivenlerden aşağıya yürürken resmedildiği zaman gülümsemesini zar zor kontrol edebiliyordu. Çiftin ilişkisi hayranlar için bir şok oldu ve başarısız nişanlanmalarından yaklaşık 17 yıl sonra tekrar ısındı. Romantik yolculuk için Ben, bir kez daha hanımefendi aşkıyla birlikte olmak için ülkenin diğer tarafına uçtuktan sonra klasik gri kot pantolonunu lacivert bombacı ceket kombini ile spor yaptı. Havada ve yerde güvende kaldı ve bir yüz maskesi takarak kendini COVID-19'dan korudu. Jennifer, eski New York Yankee Alex Rodriguez ile ilişkisinin sona erdiğini, çiftin dört yıl çıktıktan ve iki yıl nişanlanmasından sadece bir ay önce doğruladı. Bir kaynak PEOPLE'a geçen hafta Jennifer'ın Ben'le daha fazla zaman geçirmek için Los Angeles'a döndüğünü ve bu hafta başlarında yeniden bir araya geldiğini söyledi. Bir kaynak yayına 'Jennifer birkaç günlüğüne Los Angeles'taydı' dedi. Ben ile zaman geçirdi. Montana gezilerinden beri her gün iletişim halinde oldular. Kaynak, çiftin uzun mesafeli bir ilişkide yürüdüğünü iddia ederek, 'Birbirlerinden çok uzakta yaşadıkları için bu zor bir durum, ancak her ikisi de işlerin yürümesini sağlamaya kararlı görünüyor' dedi. Ancak, Waiting For Tonight şarkıcısının yeniden birleşme için mutlu olduğu söyleniyor ve kaynak ekliyor: 'Jennifer iyi gidiyor. Geleceği için çok mutlu ve heyecanlı görünüyor. ' Bir içeriden biri Us Weekly'e, "Şu anda akışa devam ediyorlar ve mümkün olduğunca sık buluşma planları yapıyorlar, ancak resmi olarak halka açılmadan önce hala yapılması gerekenler var," dedi. "Kesinlikle sevdiği bir yer olan Montana'ya gitmek Ben'in fikriydi ve orada sadece kucaklaşıp herhangi bir baskı olmadan birlikte olmak için harika zaman geçirdiler." Ben ve Jen, ilk olarak 2002'de Gigli setinde tanıştıktan sonra çıkmaya başladı. Yakında nişanlandılar ve Eylül 2003'te evlenmeye karar verdiler, ancak düğünlerini ertelediler ve sonunda Ocak 2004'te ayrıldılar. Kaynak, 'Birbirlerine çok yoğun bir şekilde yeniden düştükleri çok açık, ancak etiketler yapıştırarak veya kendilerini çok fazla baskı altına alarak hiçbir şeyi uğurlamak istemiyorlar' diye ekledi. "Doğru zaman geldiğinde ve aralarında romantik bir şekilde evrilmeye devam edeceğini varsayarsak, muhtemelen bir veya iki aydır, muhtemelen Instagram yetkilisine gidecekler veya bir yerde bir restoranda el ele çıkacaklar." Kaynak: DailyMail
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2021 4 yıl Yazar Admin Cindy Crawford, kız kardeşleriyle bir fotoğraf paylaşmak gibi nadir yaptığını bir şey yaptı
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2021 4 yıl Yazar Admin Ben Affleck sigara içerken JLo, papatya gibi taze görünmek için meditasyon yapıyor Kaynak: DailyMail
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2021 4 yıl Yazar Admin Chris Hemsworth, devasa kollarının bir fotoğrafını yayınladı - ancak insanlar sadece ince bacakları hakkında yorum yapıyor View this post on Instagram A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2021 4 yıl Yazar Admin Avril Lavigne karın kaslarını gösteren bir kıyafetle sokağa çıktı Yazın resmen burada olmasına sadece haftalar kaldı, ancak Avril Lavigne Çarşamba günü sıcaklıkları çoktan artırmaya başlamıştı. 36 yaşındaki şarkıcı, Malibu'daki bir arkadaşıyla bir kahve randevusu sırasında beyaz bir mahsul üstte çıplak göbeğini parlatırken görüldü. Hayal gücüne çok az bırakan Avril, bu olay için ahlaksız davrandı. Kadın şarkıcı, sarı saçları gevşek dalgalar halinde aşağıya inerken ve yüzünde bir gülümsemeyle güneş ışığına doğru yürürken olabildiğince mutlu görünüyordu. Yüzüne büyük bir gölge ve mücevher kolye ile göz kamaştırıcı bir zincir kolye takmıştı. Avril ayrıca büyük boy bir çift siyah pantolon ve kalın bir çift çizme çalıştı. Daha önce Bella Thorne ile romantizm yapmış olan yeni erkek arkadaşı şarkıcı Mod Sun ona katılmamıştı. The It's Complicated şarkıcısı, Sevgililer Günü'nde Mod Sun ile ilişkisinin romantikleştiğini doğruladı. Kayıt sanatçısı ile Ocak ayında çıkan ve Internet Killed the Rockstar adlı albümünde yer alan Flames adlı şarkısında çalışmıştı. Çift, Nisan ayı sonlarında duygusal baladın akustik versiyonu için sadeleştirilmiş bir görsel yayınladı. İnsanlarla konuşan Lavigne, şarkı ve kayıt stüdyosundaki ortağı hakkında fışkırdı. Mod Sun için 'O inanılmaz bir sanatçı ve yapımcı' dedi. Bu, birçoklarının ilki. Flames ile yaptığımız şeyden gurur duyuyorum. ' Devam etti: 'Flames çok özel bir şarkı, akustik versiyonun nasıl ortaya çıktığını seviyorum. Şarkıya gerçekten başka bir duygu katmanı getiriyor. ' Akustik görsel, çiftin arkalarında konumlanmış yedek şarkıcılarla şarkı söylediğini gösteriyor. Bu arada, Lavigne'nin yeni albümü için henüz çıkış tarihi yok, ancak bu yaz bir ara düşmesi bekleniyor. Kaynak: DailyMail
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2021 4 yıl Yazar Admin Jennifer Aniston, Friends (Arkadaş) buluşmasının kamera arkası fotoğraflarını paylaştı Jennifer, Hikayelerindeki takip eden yakın çekim fotoğrafıyla stil ekibine daha yakından baktı. Makyaj sanatçısı Angela Levin ve ön koltukta yanına oturan saç stilisti Chris McMillan da dahil olmak üzere kusursuz bir şekilde oluşturulmuş yüzünü ve stilistlerden oluşan 'Rüya takımını' vurguladı. Günün erken saatlerinde, Office Space oyuncusu Monica'nın dairesinin setinin bir fotoğrafını yayınladı; bu, genellikle kahve dükkanı Central Perk'te olmadıklarında karakterler için ana üs görevi gördü. Alan, ana kanepenin etrafına sandalye koymuştu ve oyuncuların kayıt sırasında sosyal olarak uzaklaşmaları için bolca yer vardı. Sarı bir kalp ekledi ve "#friendsreunion" yazdı. Öğleden sonra Jennifer, dizi daha ilk gösterime girmeden önce Friends setinde röportaj yaptığı kısa bir videoyu paylaştı. "# TBT GİBİ GERİ YOL YOLU ..." diye yazdı. Görüşmeciye ciddi bir ses tonuyla 'İşe geldiğimiz için her gün şoktayız ve ne kadar iyi anlaştığımızın farkındayız' dedi. "Kimse kimsenin sinirini bozmaz ve kimse diğerinden daha fazla seçilmez." Ama kostarı David Schwimmer, büyük bir spot ışığını hareket ettirmek için önünde yürürken, görünüşe göre sebepsiz yere kahkahalara boğuldu. Matthew Perry ve Matthew LeBlanc da röportajını yarıda kesmek için ekipmanı taşımaya başladığından, bir trend başlattı. Lisa Kudrow daha sonra tüm bunların bir şaka olduğunu açıklamak için geldi. Onu buraya getirmesine gerek yoktu. Sadece komik bir şeyler yapıyor. Endişelenme, korkma, 'dedi mükemmel bir süratle. Daha sonra kırmızı bir yangın söndürücü tutarak çerçeveye girdi. 'Çocuklar, bunu birazcık yaparsam komik olacağını düşündüler,' dedi. Kaynak: DailyMail
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2021 4 yıl Yazar Admin Kendall Jenner yeşil suni deri pantolon ve askılı bir üst ile hayran bıraktı Çok sayıda üst düzey markanın podyumunu süsledi. Ve Kendall Jenner Perşembe günü, bir basketbol maçının ardından Los Angeles şehir merkezinde kasılarak yürürken, en iyi moda ayağını yeşil suni deri pantolon ve askılı bir üst ile öne çıkardı. 25 yaşındaki model, beau Devin Booker'ın Phoenix Suns için Los Angeles Lakers'a karşı oynamasını izlemek için Staples Center'a şık topluluğu ile katıldı. Ve düz paçalı pantolon ve gri desenli üstündeki kıvrak siluetini vurguladı. Kendall, şık beyaz spor ayakkabılarını seçti ve yeşil yılan derisi bir çantayla zevkli bir şekilde aksesuar yaptı. Çikolatalı bukleleri titrek bir dalgayla yere düştü ve spor müsabakaları gezisi için doğal makyaj yaptı. Merakla beklenen maçta 24 yaşındaki erkek arkadaşına sarsılmaz desteğini göstermesine rağmen The Suns, son 109-95 skorla The Lakers'a yenildi. Geçtiğimiz Perşembe, Kendall, psikoterapist Lori Gottlieb ile birlikte Vogue'un zihinsel sağlık dizisi Açık Fikirli'de öngörülen anksiyeteyi ele alan bir uzun metrajlı filmde görüldü. "Topluluk önünde konuşmayı gerçekten, gerçekten sevmiyorum; Beni gerçekten gergin ve rahatsız ediyor, 'dedi Kardashians kişiliğine uymak. "Ama bir de halk figürü olarak hayatımda o pozisyonda olmam gereken anlar var." Los Angeles yerlisi, rahatsız edici görev söz konusu olduğunda süreçleri hakkında ayrıntılara girdi. `` Planladığım ve olacağını bildiğim an, gerçekten gerçekleştiği ana kadar sürekli düşüneceğim ve beni canlı canlı yer ve unutamayacağım '' dedi. . "Gitmeye hazırlandığım gün, o kadar çok endişeliyim ki kanım kaynıyormuş gibi hissediyorum ve titriyorum ... sanki ağzım kuru." Caitlyn ve Kris Jenner'ın en büyük kızı ekledi: 'Beni rahatlık alanımdan çıkaran bir şey ortaya çıkarsa ... o gün ya da o gün bana ne olduğuna odaklanmadığım noktaya kadar beni tüketebilir. an. "Gelecekte ne olacağı konusunda endişeliyim." Gottlieb, 'henüz olmamış ve asla olmayabilecek bir şey hakkında endişeli hissettiğinizde beklentisel kaygının nasıl olduğunu açıkladı ... bu yüzden felaket veya felaket bir şeyin olacağını tahmin ediyorsunuz.' Kendall, kendisinin 'büyük bir mükemmeliyetçi' olduğunu ve ortalığı karıştırmaktan korktuğunu söyledi. En kötü şeyin ne olabileceği sorusu, 'Sanırım insanların farkına varacak kadar hata yaparsanız, sadece sizinle dalga geçerler' dedi. Gottlieb, Kendall'a ellerinize buz sürmek de dahil olmak üzere nasıl orada kalacağına dair tavsiyelerde bulundu, çünkü 'sizi gerçekten şimdiki zamana getiriyor çünkü gerçekten farketmeniz gerekiyor.' Kendall, günah çıkarma bölümünde kaygısına sahip olmak ve ilerleyebileceği kadar hazır olmak istediğini söyledi. Kaynak: DailyMail
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2021 4 yıl Yazar Admin Eva Mendes'in Ryan Gosling'le Tanıştığı Zamanı Gösteren Nadir Fotoğraflar Paylaştı Eva Mendes ve Ryan Gosling ilişkileri hakkında pek bir şey paylaşmıyor. Elbette, burada ve orada röportajlarda birbirlerinden bahsediyorlar ve Mendes bazen çocuklarına sosyal medyada atıfta bulunuyor, ancak genel olarak hayranlar iki oyuncuyu birlikte görmüyor veya duymuyor. (Gosling'in Instagram hesabı yok ve 2018'den beri Twitter'da paylaşım yapmadı.) Ancak 27 Mayıs Perşembe günü Mendes nadir bir istisna yaptı ve onları tanıtan filmden kendisi ve Gosling'in bir fotoğrafını paylaştı. Mendes, kendisinin ve Gosling'in fotoğrafını yayınladı ve onu "çok geri" attığını belirtti. 2012'de Mendes ve Gosling The Place Beyond the Pines setinde bir araya geldi. Filmde, Mendes'in karakteriyle bir bebek sahibi olduğunu öğrenen bir motosiklet dublör sürücüsü ve suçlu olarak Gosling başrolde. Film karanlık bir film ama oyuncular tanıştı ve bu yüzden aşık oldu. Şimdi, 10 yıldır birlikteler ve iki çocukları var. Mendes başka türlü Gosling'in fotoğraflarını paylaşmaz. Ayrıca Mart 2020'de Mendes, Instagram hesabında Gosling'in yeni resimlerini yayınlamayacağını açıkladı. Us Weekly tarafından bildirildiği üzere, bir Instagram kullanıcısı gönderilerinden birine "Ryan'ın bu sayfada görünmesine aldırış etmez" diye yazdı. Oyuncu, "Ryan'a gelince, sadece 'dışarıda' olan şeylerin (yaptığımız filmlerin fotoğrafları veya bunun gibi şeyler gibi) flaş arkalıklarını göndereceğim." Dedi. "Adamım ve çocuklarım özeldir. Bu benim için önemli, bunu aldığınız için teşekkürler. İyi günler. Mendes, daha önce Instagram'daki eleştirilere yanıt olarak ilişkileri hakkında yorum yaptı. Mayıs 2020'de Mendes, salgın sırasında yorgun bir anne olduğunu paylaştı ve buna yanıt olarak bazı tutkulu yorumlar aldı. Mendes Instagram'da "Yorgun Anne" yazdı. "Bebeğimin 4. doğum gününü aileyi görmeyeceği için ekstra özel kılmak için ayağa kalktım. Karantina doğum gününüz olan herkese… ekstra sevgi gönderiyorum. İşte tüm yorgun annelerinize… ekstra sevgi gönderiyorum." Cevap olarak, bazı insanlar Mendes ile "yorgun ebeveynler" yerine "yorgun anneler" den bahsetti. Diğerleri Gosling'in ona neden yardım etmediğini sorguladı. Yorumlar bölümünde Mendes, sayfasındaki diğer annelerle sık sık bağlantı kurduğu için sadece "mamas" dediğini ve Gosling'in ebeveynlik yapmasından, mahremiyetine saygı duyduğumuzdan bahsetmediğini söyledi. "Ben sadece diğer kadınlarla bağlantı kuruyorum ama hiçbir şekilde babaların yaptıklarının değerini düşürmüyor. Ve neden Ryan hakkında konuşmuyorum ve bir baba olarak yaptığı tüm harika şeyler, çünkü o kısmı gizli tutuyorum. yazdı. "Onu veya ebeveynlerini dahil etmek istemiyorum çünkü kendim için koyduğum sınırı geçmekte rahat hissetmiyorum. Rahat olduğumu ancak onu dahil etmemenin en iyisi olduğunu düşünüyorum. çocuklarım çok fazla." Instagram'da ve röportajlarda çocukları hakkında konuşuyor. Mendes, Instagram'da ve röportajlarda kendisi ve Gosling'in çocuklarına, altı yaşındaki Esmeralda'ya ve beş yaşındaki Amada'ya gönderme yapıyor. Örneğin, COVID-19 salgınının başlangıcında, her zaman çocuklarıyla evde olmaktan bahsetti. Sydney Morning Herald ile yaptığı röportajda "Bazen çok sarhoş ve agresif konuklarla bir tür yatak-kahvaltı yapıyormuşuz gibi geliyor" diye şaka yaptı. "Gerçekten bir otelde çalışıyormuşuz gibi hissediyoruz ve misafirler kızgın ve otoriter oluyorlar ve kendilerine yiyecek getirilmesini talep ediyorlar. Ve uyuduklarında, sadece temizlik yapıp nasıl olduklarını konuşmaya başladık Bizi o gün tedavi etti! " Ama çocuklarının fotoğraflarını da paylaşmıyor. Onlar hakkında konuşacak olsa da, Mendes çocuklarının fotoğraflarını yayınlamayacağını açıkça belirtti. Nisan ayında Instagram'da "Adamım ve çocuklarım söz konusu olduğunda her zaman net bir sınırım vardı. Onlardan elbette sınırlarla bahsedeceğim, ancak günlük hayatımızın resimlerini yayınlamayacağım" diye yazdı. 2020, Us Weekly tarafından bildirildiği üzere. "Ve çocuklarım hala çok küçük olduklarından ve resimlerini yayınlamanın gerçekte ne anlama geldiğini anlamadıkları için, onların rızası yok. Ve bana izin verecek yaşa gelene kadar resimlerini yayınlamayacağım. Şimdiye kadar Ryan ve benim gibi, bizim için bu şekilde, özel kalmak için çalışıyor. Kaynak: BESTLIFE
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2021 4 yıl Yazar Admin 49 yaşındaki Dwayne 'The Rock' Johnson, inanılmaz kaslı bacaklarını ve kollarını gösteriyor Boşuna The Rock olarak adlandırılmadı. 49 yaşındaki Dwayne Johnson, Pazartesi günü Instagram'da paylaştığı bir fotoğrafta, gece geç saatlerde bir spor salonu seansı sırasında muazzam kaslarını sergiledi. Oyuncunun devasa damarları, fotoğraf için poz verirken devasa bacaklarında ve yırtık üst kollarında görülebiliyordu. Eski WWE güreşçisi, yıldırım çarpmaları arasında uçan bir kartal olan bir Demir Cennet yeleği giydi. 'Yapıldı, doğmadı' sloganı, görünüşünü oluşturmak için saatlerce ağırlık kaldırmaya çalışan The Rock'ın itibarını yansıtıyor. Dwayne, aynı adı taşıyan DC Comics karakterine dayanan bir süper kahraman filmi olan ve Temmuz 2022'de vizyona girecek olan yaklaşan film Black Adam'da yer alacak. 5.000 yıl hapis cezasına çarptırılan ve Shazam'ın baş düşmanı olan ve güçlerini aynı adı taşıyan eski büyücüden paylaşan baş kahramanı oynuyor. The Rock gönderisine şu notu düştü: 'Gece antrenmanı. Siyah Adam için büyük bir hafta, benim "şampiyon" sahnelerimi gömleğimi çıkarmış ve vücudumu göstererek çekiyor. 'Kariyerimin diğer hiçbir rolünden farklı olarak son derece sıkı diyet, eğitim ve kondisyon çalışıyorum. 'Suyu, sodyumu, kardiyoyu manipüle etmek ama aynı zamanda yoğun, kuru ve detaylı kaslara sahip olmak için gerçek demiri itmek ve çekmek zorunda. 'Güçlü ve kondisyon koçum @daverienzi ile her şeyi çevirmek aylar ve aylar alan gerçek bir bilim. Çoğunuzun bildiği gibi, Teth Adam'ın yoğun (ve heyecan verici) komik mitolojisi - o, Tanrılar tarafından ölümsüz “şampiyon” olur. 'Süpermen'in güçleri ve büyücülerin tehlikeli büyüsüyle kutsanmış. Sonra öfkesi ruhunu karartır ve sonsuza dek Kara Adam olur. 'Büyük hafta, eziyet ve destek için minnettarım - işte başlıyoruz.' Oyuncu ve güreşçi olan Dwayne, 2003'ten 2011'e kadar Kaliforniya'nın 38. The Rock, yeterli desteğe sahip olduğunu hissederse Amerika Birleşik Devletleri Başkanlığına aday olmayı düşüneceğini söyledi. Willie Geist ile Sunday Today için Nisan ayında verdiği röportajda siyasete geçiş konusundaki ilgisini doğruladı. Johnson, "Ülkemizi birleştirmek gibi bir amacım var ve eğer insanların istediği buysa, bunu yapacağımı da hissediyorum" dedi. Oyuncu, cumhurbaşkanlığı teklifini ne zaman başlatabileceğini hangi siyasi partiyi temsil edeceğini belirtmedi. Tüketici eğilimleri şirketi Piplsay tarafından Nisan ayında yayınlanan bir çevrimiçi kamuoyu anketi, Amerikalıların %46'sının Johnson'a oy vermeyi düşüneceğini buldu. Haberi duyduktan sonra, makalenin ekran görüntüsünün yanı sıra The Rock, Instagram'a anket bulgusu tarafından 'alçakgönüllü' olduğunu yazdı. Kaynak: DailyMail
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2021 4 yıl Yazar Admin Sofia Vergara Amerika Gazileri Anma Gününde turkuaz elbisesiyle gözlere hitap etti Sofia Vergara, ailesi ve arkadaşlarıyla güneşli bir Anma Günü'nün tadını çıkarırken, birbirine yapışan turkuaz elbisesiyle mükemmel görünüyordu. 48 yaşındaki Modern Family yıldızı, kıskanılacak figürünü Pazartesi günü Instagram'da paylaştığı bir dizi fotoğrafta sergiledi. Köpeği Bubbles ile fotoğraf çektirirken parlak renkli elbisesiyle dikkatleri üzerine çekti ve 21.7 milyon takipçisine 'Mutlu Anma Günü Hafta Sonu' diledi. Sofia'ya için için yanan kocası Joe Manganiello, 44, oğlu Manolo, 29 ve bazı arkadaşları, Anma Günü'nü geniş arka bahçelerinde anmak için katıldı. Anma Günü, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki askeri harekat sırasında düşenleri onurlandırıyor. Aktris, elbiseye uyması için tıknaz bir turkuaz kolye taktı ve uzun buklelerini düz ve ortada şekillendirdi. Güneş ışığından en iyi şekilde yararlanan Sofia, havuzun yanında biraz şarap yudumlarken boğucu bir fotoğraf çekme fırsatını yakaladı. Resmin altına şöyle yazdı: 'Yılın en sevdiğim zamanı için çok hazırım! Güneş elbiseleri, güneş kremi ve [kokteyl emojisi] için hazır.' Her zaman olduğu gibi, doğal güzelliğini sergiledi ve onu tamamlamak için açık pembe bir rujla sade bir makyaj yaptı. Sofia daha sonra, elinde bir içkiyle çıplak ayakla dans ettiği bir klibi paylaşmak için Hikayelerine gitti. Gündelik bir şort ve tişört görünümü tercih eden Joe, çift ve misafirleri giydikleri formaya sokulmadan önce bir grup fotoğrafı çekmek için duraklamadan önce barbeküde bir fırtına pişirirken resmedildi. Joe ve Sofia, 2015'ten beri evliler ve yüksek sosyete partileri için tarihi bir sıcak nokta olan Palm Beach beldesi The Breakers'ta düğüm atıyorlar. Sitcom divanın, memleketi Kolombiya'da lise aşkı olan ilk kocası Joe Gonzalez'den 29 yaşındaki Manolo adında bir oğlu var. Modern Family, özellikle Forbes'un birkaç yıl boyunca dünyanın en yüksek ücretli TV oyuncusu olarak derecelendirdiği Sofia'nın kadrosundan yıldızlar çıkardı. Geçen yıl Sofia, çeşitli projelerinden o kadar çok para kazandı ki, Forbes, herhangi bir ortamda dünyanın en yüksek ücretli oyuncusu olduğunu bildirdi. Modern Family'nin 11 sezonunun tamamı, finalini yayınladıktan bir yıldan kısa bir süre sonra 3 Şubat'tan itibaren hem Hulu hem de Peacock'da aynı anda kullanılabilir hale geldi. Modern Family, Hulu - Disney ile aynı ana şirkete sahip olan ABC'de yayınlanan 250 bölümlük uzun yayınının keyfini çıkardı. Bu arada Peacock, elbette ABC'nin ana yayın rakiplerinden biri olan ABC'ye sahip olan NBCUniversal'ın yayın koludur. The Hollywood Reporter'a göre Disney ve NBCUniversal, her iki şirketin yayıncılarının programı paylaşmasına izin veren çok yıllık bir anlaşma imzaladı. Kaynak: DailyMail
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2021 4 yıl Yazar Admin Robin Williams'ın Üç Çocuğunun En Son Fotoğrafları Robin Williams'ın 63 yaşında intihar ederek ölmesinin üzerinden yedi yıl geçti ve yeni bir röportajda çocuklarından biri bu kaybı yaşadığını anlattı. Oprah Winfrey ve Prens Harry tarafından Apple TV+ için hazırlanan bir akıl sağlığı belgeseli olan The Me You Can't See'nin bir bölümünde, en büyük oğlu Zak Williams babasının yasını tuttuğundan bahsetti. Zak, annesi Prenses Diana 1997'de bir araba kazasında öldüğünde halkın gözü önünde olan bir ebeveynini de kaybeden Harry ile bağlantı kurdu. Sevgili kraliyet, 1995'teki tartışmalı BBC Panorama röportajında tartıştığı depresyonla da savaştı. Zak'in The Me You Can't See'deki görünümü, Robin Williams'ın çocuklarının onun ölümünü ilk kez kamuoyuna açıklaması değil. Üç çocuğu da kaybı tartıştı ve kariyerleri, aile yaşamları ve daha fazlası dahil olmak üzere hayatlarının diğer parçalarını dünyayla paylaştılar. Williams'ın üç yetişkin çocuğunun her biri hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin. Zak Williams Web sitesine göre Zak, "stres ve kaygıyı yönetmek için vücudun hormon seviyelerini hedefleyen amino asitler ve adaptojenlerle yapılan" "ruh hali çiğnemeleri" yapan bir şirket olan Pym'in CEO'su. Pym, Zak'ın ikinci adıdır, ancak markanın amaçları açısından, aynı zamanda Aklını Hazırla anlamına da gelir. Sitede Zak, Robin öldükten sonra bu fikri bulduğunu açıklıyor. Alkol ve esrar kullanarak kendi kendine ilaç kullandığını belirterek, "Kendimi depresyonda, endişeli, travmatize buldum" diye yazdı. Ayıldıktan sonra, başa çıkmak için daha sağlıklı bir yol arıyordu, ya da kendi ifadesiyle, "Beynimin kendini merkeze geri getirecek bir şeye ihtiyacı vardı." Zak, Olivia June ile evli ve birlikte McLaurin Clement Williams-kısaca Mickey adında bir oğulları var. Oğullarının adı, göbek adı McLaurin olan Robin'dir. Zak, eşi ve oğlunun Sevgililer Günü'nü kutladığı burada görülen gönderi de dahil olmak üzere hepsinin fotoğraflarını Instagram'da paylaştı. Zak, Robin'in ilk eşi Valerie Velardi'den olan tek çocuğu. İLGİLİ: Bakın Charles Barkley'nin Tek Kızı Büyümüş. Zelda Williams Robin'in kızı Zelda Williams, oyuncu ve yönetmendir. Jane the Virgin ve Criminal Minds'da yer aldı ve seslendirme çalışmaları yapıyor. Ayrıca yakın zamanda Kappa Kappa Die'yi perili bir kız öğrenci yurdu hakkında yönetti. 2019'da Zelda'nın ilk uzun metrajlı filmini AMA (Bana Her Şeyi Sor) filminde oynayacağı açıklandı, ancak filmle ilgili daha fazla güncelleme yapılmadı. Zelda bazen Twitter'da babasını anıyor ve onu komik şekillerde onurlandırıyor, ancak hayranlarıyla etkileşime geçtiğinde sınırları belirlediğinden emin. Robin'in 2020'deki ölümünün yıldönümü öncesinde Zelda, her zamanki gibi kendi iyiliği için o gün Twitter'dan ayrılacağını bildirdi. "Geçmişte de söylediğim gibi, ona olan sonsuz sevginizden sürekli olarak etkileniyorum, ancak bazı günler, insanların araba sürdüğü bir yer, bir yer değil, yol kenarında bir anıt olarak görülmek gibi gelebilir. geçmiş ve duygularını bırakıp gittikleri günlere teselli verdiklerine, O'na olan aşklarına tanık oldu" diye yazdı. Zelda, Williams'ın ikinci eşi Marsha Garces Williams ile olan iki çocuğundan biri. Cody Williams Cody Williams, Robin Williams'ın halka açık sosyal medyası olmayan üç çocuğunun en özelidir. Kariyeri herkes tarafından bilinmiyor, ancak 2011'de Robin Daily Mail'e Cody'nin müzik prodüksiyonu okuduğunu söyledi. Cody hakkında bildiğimiz şey, Robin'in 68. doğum günü olan 21 Temmuz 2019'da Maria Flores ile evlendiğinde babasını büyük ölçüde onurlandırdığı. Düğünün fotoğrafları People'da yayınlandı ve Zelda, Instagram'da özel gün hakkında yazdı. E! Haberler. "Hala bu dünyadaki en sevdiğim ruhlardan birinin doğum günü, @junotemple. Neil Armstrong'un aya ayak bastığı gün (bir uzay ineği olarak, bu oldukça önemli.) Ve babamın doğduğu gündü ve onu son gün görebildim.Son yıllarda ilk ikisinin sevincini gasp etmeye başlamıştı... Yani iki gün öncesine kadar yeni bir şey oluncaya kadar.21 Temmuz 2019'da oldu resmen yeni bir kız kardeş kazandığım gün!" Robin, ölümünden yıllar önce çocukları hakkında tatlı bir hikaye paylaştı. 2013'te bir Reddit AMA'sı sırasında (HuffPost aracılığıyla), Robin, kendisine hala merak duygusu veren şeyin ve en sevdiği çocukluk kitabının ne olduğu sorulduğunda çocukları hakkında tatlı bir hikaye paylaştı. "Çocuklarım bana büyük bir merak duygusu veriyor" diye yazdı. "Sadece onların bu olağanüstü insanlara dönüştüklerini görmek için." Çeşitli sesler ve izlenimler yaratmasıyla tanınan Williams, çocukken en sevdiği kitaba gelince, "Büyürken, The Lion, The Witch ve The Wardrobe'du - CS Lewis serisinin tamamını yüksek sesle okurdum. Bir zamanlar Zelda'ya kitap okuyordum ve o, 'Ses yapma. Sadece kendin gibi oku' dedi. Öyle yaptım, doğrudan okudum ve 'Bu daha iyi' dedi. "İLGİLİ: Bakın Kate Winslet'in Hollywood'u Ele Geçiren 20 Yaşındaki Kızı. Kaynak: BESTLIFE
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2021 4 yıl Yazar Admin Kate Hudson, 2½ yaşındaki Kızı Rani'nin Tatlı Fotoğraflarını Paylaştı Kate Hudson, Anma Günü hafta sonunu 2½ yaşındaki kızı Rani Rose ile birlikte geçirdi. 42 yaşındaki Oscar adayı, Pazartesi günü Instagram'da kızı Rani, erkek arkadaşı Danny Fujikawa ve bazı arkadaşlarıyla tatil hafta sonu kutlamalarından bir dizi fotoğraf paylaştı. Bir fotoğrafta Rani, annesinin çektiği fotoğrafa uygun bir pijama giyerken gülümsedi. Rani ayrıca Hudson tarafından yayınlanan ek resimlerde 34 yaşındaki baba Fujikawa ve çiftin bazı arkadaşlarıyla havuzda biraz zaman geçirdi. Neredeyse Ünlü aktris, gönderisine "Uzun bir hafta sonundan rastgele anlar ☀️" yazdı. PEOPLE ile yakın tarihli bir röportajda Hudson, Rani'nin nasıl hızla mini-me haline geldiğini paylaştı. Hudson, "Benimle çalışmak istiyor" dedi. "Oraya çıkıyor, popo egzersizlerini yapıyor. Kendi versiyonunu yapıyor. Biraz daha dans hareketine dönüşüyor. O kadar çabuk öğreniyorum ki tüm bu 'annenin olan her şey senin' kız olduğun zaman gerçektir." Hudson ayrıca geçen ay Rani ile birlikte eski nişanlısı Matt Bellamy ile paylaştığı oğulları Bingham "Bing" 9 ve eski kocası Chris Robinson ile paylaştığı 17 yaşındaki Ryder ile özel bir Anneler Günü kutlamasının keyfini çıkardı. Yıldız, annesi Goldie Hawn'a ilham verdiği için teşekkür etmeden önce, kutlamadan üç çocuğuyla birlikte enstantane fotoğraflarının yanı sıra Instagram'da "Her şeyi çocuklarım ve onların geleceği için yapıyorum 🌼" yazdı. Hudson, Sunday Today'in Ocak ayı bölümünde Willie Geist ile üç çocuğu üç farklı erkekle büyütmek ve alışılmadık ailesi için nasıl "yüksek" beklentileri olduğunu anlattı. "Birden çok babam var, her yerde çocuklarım var" dedi gülerek. "Hayatımda gerçekten yüksek olan tek beklentim çocuklarım ve ailemle ilgili şeyler" diye ekledi. "Bunun dışında, sadece akışına bıraktım... Çalışıyorum ve sonra çekip gidiyorum ve en iyisini umuyorum." Kaynak: PEOPLE
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2021 4 yıl Yazar Admin Sally Field bir yıldan uzun süredir ilk kez görüntülendi Sally Field, bir yıldan fazla bir süredir ilk kez bazı ayak işlerini halletmek için dışarı çıkarken halk arasında görüldü. 74 yaşındaki oyuncu Salı öğleden sonra Santa Monica'da tek başına görüntülendi ve rahat bir görünüm sergiledi. İki kez Oscar kazanan oyuncunun morali yerindeydi ve aynı zamanda maskeleyerek COVID-19'u uzak tutmak için üzerine düşeni yaptı. İşleri için dışarı çıkarken lacivert Moncler şişme yeleğin altına gri bir California tişörtü giyerek dışarı çıktı. Ayrıca dizlerine kadar kıvrılmış, ince çerçeveli gözlüklü ve saçları geriye çekilmiş siyah Puma eşofman giymişti. Field, görünümünü beyaz tenis ayakkabıları ve omzundan salladığı küçük beyaz bir alışveriş çantasıyla küçük altın halka küpelerle tamamladı. Aktris, şanlı kariyeri boyunca iki Oscar, üç Emmy Ödülü ve iki Altın Küre kazandı. Halen 2020 TV dizisi Dispatches From Elsewhere'de Janice'i oynayarak düzenli olarak çalışmaya devam ediyor. Ayrıca yakın zamanda Los Angeles Lakers'ın sahibi Jerry Buss'ın annesi Jessie Buss'ı isimsiz bir Showtime TV dizisinde oynamak için imza attı. Gösteri, John C. Reilly'nin Jerry'yi, Adrien Brody'nin ikonik koç Pat Riley'i ve Jason Clarke'ın Lakers efsanesi Jerry West'i oynamasıyla Lakers'ın 'Showtime' dönemini anlatacak. Jim Hecht ve Max Borenstein tarafından yaratılan dizinin pilot bölümünü Adam McKay yönetiyor. 2022'de Showtime'da piyasaya sürülmesi beklenen projenin, prodüksiyonun ne kadar sürmesi gerektiğine dair bir gösterge yok. Field, en son Aralık 2019'un başlarında, Washington D.C.'deki 2019 Kennedy Center Honors'da onurlandırıldığında halka açık olarak görüldü. Ayrıca geçen ay Oprah Winfrey'in Field'a Burt Reynolds hakkında sorduğu 'uygunsuz bir soru' ortaya çıkardığında manşetlere çıktı ve bu gün onu hala 'sindiriyor'. "Benim büyük hatam: Ona, "Burt peruğu takılıyken uyuyor mu?" diye sordum," diye hatırlıyor, Oscar ödüllü aktrisin Burt Reynolds ile olan ilişkisine atıfta bulunuyor. Kaynak: DailyMail
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.