Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Sütyenler İçin 'Kardeş Boyutu': Nelerdir ve Uygun mudur?


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Sütyenler İçin 'Kardeş Boyutu': Nelerdir ve Uygun mudur?

BB17ZZBX.img?h=566&w=1019&m=6&q=60&o=f&l

Kapı tokmağı dolabı. Göğüs gerdanlık. Omuz üstü taş tutucusu. Ah evet, eski moda sütyen.

Bu destekleyici iç çamaşırı bir şekilde gerekli bir kötülük. (Her ne kadar egzersiz yapmıyorsanız veya sırt ağrısını hafifletmiyorsa, aslında bir sütyen takmanız için bilimsel veya tıbbi bir neden yoktur.) Ne olursa olsun, bu özel iç çamaşırı için alışveriş yapmak, birçok takma adın önerdiği kadar eğlencelidir. . Ancak bu, süreci biraz daha kolaylaştırmak için bardak kollarımızda birkaç numaramız olmadığı anlamına gelmiyor. Örneğin, aslında giyebileceğiniz üç potansiyel beden olduğunu biliyor muydunuz? Gerçek bedeniniz ve iki kardeş bedeniniz. İşte, onu parçalayalım.

Kız kardeş boyutu nedir?

Kardeş bedenleri aynı fincan hacmine sahip sütyenlerdir. Yani teorik olarak, kız kardeşinizin bedeniniz gerçek bedeninize göre değiştirilebilir ve mükemmel bir şekilde oturabilirken, bant normalden biraz daha sıkı veya biraz daha gevşek olabilir.

Kız kardeşimin bedenini nasıl bulabilirim?
Daha düşük kardeş bedeninize ulaşmak için, bir bant ölçüsü aşağı ve bir fincan ölçüsü yukarı gidin. Tipik olarak bir 34C giyerseniz, alt beden bedeniniz 32D olacaktır. Daha yüksek bedeninizi bulmak için tam tersini yapın; bir bant boyutu yukarı (bu durumda 36'ya) ve bir fincan boyutu küçültme (sizi 36B ile bırakır). Görmek? Olabildiğince kolay!

Ama bu nasıl ve neden çalışıyor?

Kız kardeş bedenini gerçekten anlamak için gerçek bedeninizi nasıl belirleyeceğimize bir kez ve kesin olarak bakmalıyız. Bu biraz ölçüm ve matematik yapmayı gerektirir.

Bandı bulmak için bir mezura alın ve göğüs kafenizin çevresini belirleyin, yani göğüsünüzün hemen altında, sütyeninizin bandının oturduğu yer. En yakın çift sayıya yuvarlayın (bir sonraki en yüksek çift sayının çeyrek inç yakınındaysanız, yukarı gidebilirsiniz) ve bam, bedeninizin ilk yarısına sahip olursunuz.

Kupanızı belirlemek için, göğsünüzün en dolu kısmının çevresini ölçün (tipik olarak göğsünüzün ortası). En yakın tam sayıya yuvarlayın, ardından bant boyutunuzu çıkarın. Kupa boyutunuz bu iki sayı arasındaki farka karşılık gelir, bu nedenle bir inç A fincan, iki B fincan, üç C fincan vb. Olur.

Kupa boyutu doğrudan bant boyutuyla ilişkili olduğundan ve kendi başına katı bir sayısal ölçüm olmadığından, belirli bir harfin tüm fincanları eşit değildir. Başka bir deyişle, tüm D'ler aynı değildir (örneğin, 32D göğüsler 40D memelerden daha küçüktür). Bu aynı zamanda, farklı bant-fincan boyut kombinasyonlarının aslında aynı fincan hacmini sağlayabileceği anlamına gelir.

Anladım. Öyleyse, kardeş bedenleri benim bedenime tam olarak uyuyor mu?
Düz cevap: Hayır, muhtemelen etmeyecekler. Bununla birlikte, daha sıkı veya daha gevşek bir bant tercih ederseniz, sadece fincan ölçünüzü değiştirmeniz gerektiğini bilmeniz yararlı olabilir. Ve gerçekten ölçülerinizde stokta olmayan seksi bir iç çamaşırına gerçekten kalbinizi koyduysanız, muhtemelen onu kardeş bedeninizde satın almaktan kurtulabilirsiniz. Bu sistem, özellikle yeni bir markayla alışveriş yapıyorsanız, size en uygun sütyeninizi bulma sürecini kolaylaştırmanıza da yardımcı olabilir.

Kız kardeş bedenleri de, aslında başından beri yanlış beden sütyen giydiğinizi keşfetmenize neden olabilir. Pek çok kadın sutyenlerini çok gevşek takıyor, bu yüzden bir dahaki sefere yeni sutyen almaya çıktığınızda, neden küçük kız kardeşinizin bedenini denemiyorsunuz? Eksik olduğunu hiç farketmediğiniz ekstra bir destek dokunuşuyla da aynı şekilde uyduğunu görebilirsiniz.

Kaynak: PW

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...

Bir Hesap Oluşturun

Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!

Yeni Bir Hesap Oluşturun

Giriş Yap

Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.

Giriş Yapın
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.