Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bu Skort'taki (Etekli Şort) Gizli Cepler Telefonum da dahil olmak üzere ihtiyacım olan her şeyi barındırıyor


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Bu Skort'taki (Etekli Şort) Gizli Cepler Telefonum da dahil olmak üzere ihtiyacım olan her şeyi barındırıyor

Son birkaç aydır evde, online alışverişe kabul etmek istediğimden çok daha fazla zaman harcıyorum. Banka hesabım yeni hobimden pek memnun olmasa da, yukarıdakiler, şimdi olmadan yaşayamayacağım yeni markalar ve öğeler keşfettim. Bu markalardan biri Açıkhava Sesleri - eski haberler, biliyorum. Markanın tişörtlerine ve tanklarına takıntılı oldum ve en önemlisi, yakın zamanda satın aldığım Hudson Skort'a aşığım. Tüm gün binmeden kalıyor ve telefonum, anahtarlarım ve cüzdanım için gizli cepleri var.

BB17BOzi.img?h=630&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Açıkhava Sesleri web sitesindeki birçok taramamdan birinde skortu ilk kez tökezlediğimde, bunun benim için olduğunu düşünmedim. Tenis ya da golf oynamıyorum ve maalesef artık 5 yaşında değilim. Ancak, ürünün özellikleri hakkında daha fazla bilgi okuduğumda ve parlayan incelemelerden bir tavşan deliğinden düştüğümde, endişelerimi yeniden düşünmeye başladım. Yaz gardırobuma skort eklemem gerekiyor mu?

Görünen o ki, kesinlikle yaptım. Skortu siyah sipariş ettim ve birkaç hafta önce geldiğinden beri başka bir şey giymek istemedim. Mükemmel uyluk ortası, etrafta hareket ettiğimde altındaki dar şortlar ve yüksek yoğunluklu bir antrenmandan arkadaşlarla bir araya gelmeye kadar her şey için giyebilirim. Artı, şortumu telefonumu güvenli bir şekilde tutan bir cep, eteğin kenarına cüzdanıma uyan fermuarlı bir cep ve anahtarlarım için bel bandında başka bir cep var. Beş farklı renk arasından seçim yapabilirsiniz ve boyutu XS ile XL arasında değişir.

Skort takıntım sizi bu kıyafetin artık sadece çocuklar için olmadığına ikna etmek için yeterli değilse, mükemmel yorumlar bırakan yaklaşık 200 mutlu müşteriden alın. “Bu eteği seviyorum! Sadece övünmekle kalmıyor, aynı zamanda kullanışlı. ” “Altındaki spandex şortlar mükemmel ve etek hafif. Tenis, yürüyüş, yürüyüş veya sadece evin etrafında giymek için harika bir seçenek. ”

Diğer yorumcular, hem şortun hem de eteğin inanılmaz derecede yumuşak kumaşı hakkında raved. "[Skort] çok hoş görünüyor, ama hepsi stil ve madde değil," dedi bir müşteri. “Tam tersine — Gizli cepleri ve yüksek kaliteli malzemeleri takdir ediyorum.”

Bana ve diğer 200 memnun müşteriye güven, hayatında bu skorta ihtiyacın var. Bu yaz her türlü etkinlik için geri dönmeye devam ettiğiniz bir parça olacak. Sadece basit bir tanka ya da tişe atın ve yola çıkmaya hazırsınız. Popüler parçanın bazı boyutları zaten tükendi, bu yüzden hızlı alışveriş yapmak istersiniz.

BB17C4Td.img?h=1119&w=1119&m=6&q=60&o=f&

BB17BR6i.img?h=1119&w=1119&m=6&q=60&o=f&

BB17BVCj.img?h=1119&w=1119&m=6&q=60&o=f&

eyJidWNrZXQiOiJvdi1lbXMiLCJrZXkiOiJtZWRp

Kaynak: RS

  • Beğen 1
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...

Bir Hesap Oluşturun

Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!

Yeni Bir Hesap Oluşturun

Giriş Yap

Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.

Giriş Yapın
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.