Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Arkadaşım açtım şatomuzu bakalım beğenicekmisin biraz korku ve gerilimde var
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 mükemmel olmuş burcu cum tam istediğim gibi çatlayın kankiler :lol: bundan sonra burayı nkullanalım burcu elalemin virane malikaneciklerinde ne işimiz var dimi
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 hayırlı olsuuuuuuuuuuunnnn korku ve gerilim olduğu için şatonusda fasla geleninis gideninis olmas diye düşünüyorum
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Vatana , millete ve de gulu yabanilerinse hayırlı olsun Kıs kankim hediye olarak getirdiğimis kuru kafayı masanın üserine bırakıver anacım Kıs kankim burda gerilim varmış
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 hayırlı olsuuuuuuuuuuunnnn korku ve gerilim olduğu için şatonusda fasla geleninis gideninis olmas diye düşünüyorum teşekkürler ablcım yalnız içeri girerken ayaklarınıza lütfen galoş geçiriniz
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 mükemmel olmuş burcu cum tam istediğim gibi çatlayın kankiler :lol: bundan sonra burayı nkullanalım burcu elalemin virane malikaneciklerinde ne işimiz var dimi teşekkür ederim arkadaşım hadi korku dedik söle bakalım korku filimlerini seviyomusun arkadaşım
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Vatana , millete ve de gulu yabanilerinse hayırlı olsun Kıs kankim hediye olarak getirdiğimis kuru kafayı masanın üserine bırakıver anacım , Kıs kankim burda gerilim varmış bıraktım kankim yalnız içeri girerken ayaklarınıza lütfen galoş geçiriniz niye mikrop kapmayalım diye demiiii kankim çabık dezenfektan ösellikli kıyafetlerimisi giyelim
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 teşekkür ederim arkadaşım hadi korku dedik söle bakalım korku filimlerini seviyomusun arkadaşım sevmemmi kız bayılırım korkudan :lol:
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Vatana , millete ve de gulu yabanilerinse hayırlı olsun Kıs kankim hediye olarak getirdiğimis kuru kafayı masanın üserine bırakıver anacım Kıs kankim burda gerilim varmış bayılırıs kıs kuru kafaya hani nerde hediyemis kurukafamıs
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 bıraktım kankim niye mikrop kapmayalım diye demiiii kankim çabık dezenfektan ösellikli kıyafetlerimisi giyelim hediyeniz için sağolun ayrıca giyin tabi kuş gribi neyim bulaşır bize mazallah nede olsa kümesten geliyonuz :lol:
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 hediyeniz için sağolun ayrıca giyin tabi kuş gribi neyim bulaşır bize mazallah nede olsa kümesten geliyonuz :lol: ha ha ha sen alemsin ya çak arkadaşım
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 kıs kankim giyelim ve bu Overlook oteli kılıklı şatodan gidelim ıyyyyyy her taraf tos içinde
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 ha ha ha sen alemsin ya çak arkadaşım çaaaaaaaktııııımmmmmmmmmm
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 kıs kankim giyelim ve bu Overlook oteli kılıklı şatodan gidelim ıyyyyyy her taraf tos içinde kalsaydınız kıs o toz sizin kümesten geliyo rüzgar esti buraya getirdi :D :P
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 ayrıca giyin tabi kuş gribi neyim bulaşır bize mazallah nede olsa kümesten geliyonuz senin o kümes dediğin yer altın kaplama ve değerli taşlarla yapıldı ama birde şu şatoya bak en değerli parça bisim getirdiğimis kuru kafa oldu sanırım kıs kankim giyelim ve bu Overlook oteli kılıklı şatodan gidelim, ıyyyyyy her taraf tos içinde gidelim kankim
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 senin o kümes dediğin yer altın kaplama ve değerli taşlarla yapıldı ama birde şu şatoya bak en değerli parça bisim getirdiğimis kuru kafa oldu sanırım gidelim kankim tavuk yumurtasından olmasın o altın yerine
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 o da olabiler çünkü bisim tavuklarımıs altın yumurtluyooo malikanede ve öyle bir kümeste yaşadıklarına yakışır yumurtliyileeer
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 tavuk yumurtasından olmasın o altın yerine yemim ederim karşımda diğer ofisten arkadaş var ben gülüyorum ne gülüyosun kız diyor koptum burda yaww
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 yemim ederim karşımda diğer ofisten arkadaş var ben gülüyorum ne gülüyosun kız diyor koptum burda yaww gerçekleri sölesene diğer ofisten arkadaşına kankilerin malikanesine karşı siyah amcayla birlikte şato aldık desene söledeseni nası kınıyo bak gör
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 o da olabiler çünkü bisim tavuklarımıs altın yumurtluyooo malikanede ve öyle bir kümeste yaşadıklarına yakışır yumurtliyileeer sizin o altın sandığınız sahte olmasın malikaneniz gibin :P
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 yemim ederim karşımda diğer ofisten arkadaş var ben gülüyorum ne gülüyosun kız diyor koptum burda yaww kopacağına yardım etsene kıs biras
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 burcu ben çıkıyorum şimdi 1 saate kalmaz gelirim sana emanet şato kimseyi galoşsuz sokma içeri hadi kaçtım
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 sizin o altın sandığınız sahte olmasın malikaneniz gibin bisim malikanemisin her köşesi tarih kokuyo sisin ki gibim gargamelin şatosuna bensemiyo burcu ben çıkıyorum şimdi 1 saate kalmaz gelirim sana emanet şato kimseyi galoşsuz sokma içeri hadi kaçtım yolun açık olsun gelirken eldiven ve bone almayı da unutma
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 *** Siyahx Ve Sessizliğin_Kızının ''ŞATOSU'' *** Arkadaşlar hayırlı ve uğurlu olsun ! sesizliğin_kızı insan Şato açarken hiç haber vermez mi, insan? ayıp ettin şimdi size inat bende bitane büfe mi açsam acaba ekonomik kriz varya o yüzden bu kadar açabiliyorum. ama bir tane zengin ortak bulmak lazım! mesela Paris Hiltonun kızı olabilir o zaman ne istersem açarım veya forumdan ortak bulsam o da olur ! Neyse tekrar hayırlı olsun ...! ! !
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 *** Siyahx Ve Sessizliğin_Kızının ''ŞATOSU'' *** Arkadaşlar hayırlı ve uğurlu olsun ! sesizliğin_kızı insan Şato açarken hiç haber vermez mi, insan? ayıp ettin şimdi size inat bende bitane büfe mi açsam acaba ekonomik kriz varya o yüzden bu kadar açabiliyorum. ama bir tane zengin ortak bulmak lazım! mesela Paris Hiltonun kızı olabilir o zaman ne istersem açarım veya forumdan ortak bulsam o da olur ! Neyse tekrar hayırlı olsun ...! ! ! sağolasın murti_san darısı senin başına inşalllah aradığın zengin ortağı bulursun yakında biraz acele bizim şatonun karşısındaki arsa satılık
Önerilen İletiler