Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Ezberlemeniz Gereken 50 Temel Yemek İpucu


Admin
 Paylaş

Önerilen İletiler

  • Admin

Ezberlemeniz Gereken 50 Temel Yemek İpucu

BB12YAW1.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Birçok insan kaçınılmaz olarak kilitlenmeler sırasında kendilerini meşgul edecek yeni hobiler buldu. Bazıları akış hizmetlerindeki her orijinal şovu izlemeyi muhtemelen hedeflemiş olsa da, diğerleri yemek pişirmeyi seçmiş olabilir.

24/7 Tempo, önemli zaman kazandıran önlemler, güvenlik ipuçları ve bir dahaki sefere hazırlanırken bilmeniz gereken bazı püf noktaları da dahil olmak üzere ezberlemeniz gereken 50 temel pişirme ipucunu derledi.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Cevaplar 50
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Popüler Olduğu Günler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Popüler Olduğu Günler

  • Admin

BB12YQoj.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Makarna suyunu çokça tuzlayın

Dört litre su başına bir çorba kaşığı tuz iyi bir orandır. Bu, makarnanın tuzun bir kısmını emmesini ve daha lezzetli olmasını sağlar.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

BB12Z0lG.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Mükemmel yumuşak veya haşlanmış yumurta için önce suyu kaynatın

Yumurtaların üzerine bir inç ulaşmak için yeterli su kullanın. Kaynadıktan sonra, yumurtaları bir kaşıkla koyun ve yumuşak haşlanmış için 6 dakika ve sert haşlanmış için 12 dakika pişirin. Derhal boşaltın ve soğuk suya koyun.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

BB12Z4YZ.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Bıçaklarınızı keskin tutun

Genel olarak, bıçaklarınızı her kullanımdan veya diğer her kullanımdan sonra bileyin ve yılda bir kez keskinleştirin. Bu, bileklerinizde daha hızlı ve daha kolay kesim yapar. (Her bıçak kullandığınızda, bazı dişleri bükülür veya hizası bozulur. Bıçağı sabitlemek için bileyin - dişleri en uygun pozisyonuna getirin.)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

BB12Z766.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Başlamadan Önce tüm tarifi okuyun

Bu şekilde sürpriz olmaz. Önceden eritmeniz veya bir şey pişirmeniz gerekip gerekmediğini veya gece boyunca dinlenmesi gereken bir şey olup olmadığını önceden bileceksiniz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

BB12YAW8.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Önce tüm malzemeleri hazırlayın ve ölçün

Sebzeleri önceden doğrayın ve pişirmeye başlamadan önce diğer malzemeleri küçük kaplarda ölçün. Bu, soba açıkken malzemeleri unutmaktan veya çılgınca koşmaktan kurtarabilir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

BB12YOgM.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Tavaya gerektiğinden çok şey koyma / kalabalık yapma

İster et ister sebze sote edin, parçalar arasında boşluk bırakarak kahverengi ve gevrek olmasını sağlar. Kalabalık, hantal, buğulanmış yiyeceklere yol açar.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

BB12Z3eg.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Yemek yaparken temizlik yapmayı unutmayın - yani sonunda temizlemek yerine yaparken temizleyin...

Daha sonra kendinize teşekkür edeceksiniz. Bulaşıkları kullanırken yıkarken veya en azından pişirirken ıslattığınızda yerden, zamandan ve kastan tasarruf sağlar.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

BB12Z4Zt.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Yemek için doğru aracı doğru tavayı kullanın

Sık sık kızartırsanız, bir wok alın. Çok fazla sebze soyar mısın? Y şeklinde bir soyucuya yatırım yapın. Don kek? Bir ofset spatula alın. Araçlar nispeten ucuz olabilir ve size çok fazla zaman ve hayal kırıklığı kazandırabilir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

BB12Z3eB.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Sebze artıkları ve et kemiklerini tutun & saklayın

Tüm soğan kabukları, havuç kabukları, tavuk kemikleri ve kereviz üstleri için dondurucuya bir torba koyun. Dolu olduğunda çorba stoğu yapın.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

BB12Z76Q.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Pişirirken, hamuru çok fazla sulandırmamaya dikkat edin

Kek, kek veya bisküvi olsun, mayalanmamış buğday unu bazlı fırınlanmış ürünlerin çoğu, tüm un dahil edilene kadar karıştırılmalıdır. Artık ve nihai sonuç istenenden daha yoğun ve chewy olacaktır.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

BB12Z0mc.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Tarifler için tuzsuz tereyağı kullanın

Tuzsuz tereyağı, yiyeceklerinizin sodyum içeriği üzerinde tam kontrol sağlar. Pişirmede, çeşitli tereyağı markalarının farklı miktarlarda tuz ve neme sahip olduğunu hatırlamak önemlidir, bu nedenle tuzsuz ürünler tutarlı ürünler için en iyi seçenektir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

BB12Z3eQ.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Yumurta akını çırparken kaseyi iyice temizleyin

Herhangi bir artık yağ, yumurta beyazlarının ne kadar sürdüğüne bakılmaksızın sert zirvelere çırpılmasını önleyebilir. Ek sigorta için, kaseyi sıcak suda yıkayın, kurutun, sonra limon suyu ile silin.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

BB12Z0mh.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Katılaşmış veya Kırık emülsiyonlar genellikle kurtarılabilir

Aioli, hollandaise veya diğer emülsiyon haline getirilmiş soslar yapılırken, ayırma yaygındır. Kıvrılmış sosu fırlatmak yerine, fazladan bir yumurta sarısı veya birkaç yemek kaşığı sıcak su ile tekrar çırpmayı deneyin.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

BB12Z50j.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Mayayı aktive etmek için ılık su kullanın

Çok sıcak su mayayı öldürebilir, bu nedenle hafif ılık su kullanın ve mayalı hamuru yükselirken 70 derecenin üzerinde tutun.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

BB12YQph.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Sığır Etini Kas Liflerinin aksi yönüne dilimleyerek daha yenilebilir hale getirin

Kesim ne olursa olsun, kas liflerinin yönüne dik dilimleyerek her sığır eti ısırmasını daha hassas hale getirebilirsiniz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

BB12YAWB.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Kesinlikle gerekli olmadıkça fırını açmayın

Fırın her açıldığında çok fazla ısı kaçar ve bu pişirme süresini uzatır. Pişmiş ürünleri kontrol etmek için ışığı kullanın ve sadece etleri ezmek, tavaları döndürmek veya bitmişliği kontrol etmek için açın.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

BB12Z3ff.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Mısır nişastası için çok amaçlı un kullanın

Mısır nişastası, et suyu ve pudinglerde kullanılan yaygın bir kıvam arttırıcı maddedir. Eğer beyaz ununuz yoksa, beyaz un iyi bir alternatiftir. Tarifin gerektirdiği her 1 mısır nişastası için 2 birim un kullanın.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

BB12YQpn.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Unu ölçerken, ölçüm kabı ile doldurmayın

Un torbasının dışına atmak, unu bardağa sıkıştırarak, istediğinizden daha fazla kullanmanıza neden olabilir. Unu kabartmak için daima karıştırın, yavaşça ölçüm kabına koyun ve bir bıçakla düzeltin.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

BB12Z50A.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Sık sık yemek pişiriyorsanız, bir tartıya / basküle yatırım yapın

Ağırlıklar pişirme sırasında hacim ölçümlerinden çok daha doğrudur. En iyi tarifler malzeme ağırlıkları ile birlikte gelir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

BB12YAW1.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Bir tarif bir malzemeyi soğutmak veya bir gece bekletmek istiyorsa, bunu göz ardı etmeyin

Çerezlerinizin birbirine yayılmadığından emin olmak veya tatlar veya doku geliştirmek için iyi bir neden vardır.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Paylaş




×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.