Φ wet_sun Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 ben bayılıyorum bu filme :::____ ESARETİN BEDELİ____ Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 ben bayılıyorum bu filme :::____ ESARETİN BEDELİ____ neden......"ve neden" demişsin ondan sordum Alıntı
Φ wet_sun Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 neden......"ve neden" demişsin ondan sordum sadece sebebini merak ettim yani neden o film diyeniye ki? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 en güzeli mi diyeyim,en düzeli mi Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 En düzelini diceksin ve nedenini Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 sadece sebebini merak ettim yani neden o film diyeniye ki? tamam "esaretin bedeli" neden o zaman Alıntı
Φ wet_sun Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 puhaaaaaaaaaa düzel mi? kusura bakmayın ya yeni farkettim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 puhaaaaaaaaaadüzel mi? kusura bakmayın ya yeni farkettim olabilir,takıldım sadece.ayrıca hoşgeldın Alıntı
Φ wet_sun Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 hoşbulduk saolun umarım iyisinizdir.... konuya gelince Esaretin Bedeli bence harika bir film çünkü İnsanın tek başına isteyince neler yapabileceğini çok yalın bir şekilde gösteriyor Alıntı
Φ fantastico Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 "seven" yedi ...öfke ,denge, zeka, trajik Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Benim bir suru en guzel filmim var ne olacak,bi tane mi olmak zorunda? Alıntı
Φ wet_sun Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 niye bitane olsun canım yaz yazabildiğin kadar..... Alıntı
Φ Project Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 İzlediğim En Düzel Film ( Titiz Necmi ) Bu adamın filmi koparttı beni Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 vanıly sky:çok psıkolojık bir fılmdi,gerçek ama acının,yalan ama güzelin çekişmesi vardı... akıl oyunları:insanı sorgulamaya götüren bir filmdi... testere:çok zekice kurgulanmıştı... aşk doktoru:aşk üzerine çok güzel bir yaklaşımı vardı.özellikle de;,ilişkilerde oyunun değil doğallığın kazandığını çok güzel vurguluyordu... Alıntı
Φ wet_sun Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 YA KURTLAR VADİSİ IRAK ;BU FİLME YORUMUNUZ NE BEN BEĞENDİM AÇIKÇASI Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 O kadar film izledim ama Reşat Nuri Güntekin'in romanı var bilirsiniz "ÇALIKUŞU" Romanı filme dökmüşler.. Başrolleri Aydan şener ve Kenan kalav oynuyor.. Ben bu film gibi görmedim..Her durguyu tattırıyor... Özlemi, sevgiyi, acıyı, korkuyu her duyguyu.. Da.. Bu topicte yanlış konulara açılmış yf Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 The Game.. Bu filmi çok beğenmiştim.. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 The Game.. Bu filmi çok beğenmiştim.. Hiç izlemedim babacım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Hemen bugün edin cd sini ve seyret kızım,babanın zevkine güven.. Michael Douglas başrolünde.. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Hemen bugün edin cd sini ve seyret kızım,babanın zevkine güven.. Michael Douglas başrolünde.. tmm babacım.. bugün cdyi edinmeye çalışırıım baba sözü dinlemez olumuyum.. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 aslında seçim yapmak zor ama. 12 Kızgın adam. diyebilirim. sebebide. Bir film düşünün tek bir sahnede geçiyor. yani bir juri odasında. Ve bu kadar akıcı ve başından kalkılamaz oluyorsa. Gerçekten iyi bir film demektir. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Bayagi eski ama oncelikle Kelebek ve Buyuk Kacis..Kelebek cok etkileyici bir kurtulus hikayesi. Buyuk kacis ise hem gercek,hem de o da etkileyici bir kacis hikayesi.. daha cok ama simdilik bunlar.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 aslında fantastik,gerilim, korku ve vahşet flimlerinden hoşlanırım ama pekte ayırmam işin gerçeği... ama örnek vermem gerekirse.. van helsing, blade, mumya, yüzüklerin efendisi, harry potter, matrix, testere.... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 aslında fantastik,gerilim, korku ve vahşet flimlerinden hoşlanırım ama pekte ayırmam işin gerçeği... ama örnek vermem gerekirse.. van helsing, blade, mumya, yüzüklerin efendisi, harry potter, matrix, testere.... Doğru ya Ben mumyayı unutum "Mumya"dan sonraki versiyonu "mumya geri dönüyor" da güzeldi.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Komedi:Hababam sınıfı(hala gülerim ) Aksiyon:Blade serisi(Özellikle ikincisi) Fantastik Macera:Yüzüklerin efendisi serisi(yine özellikle ikinci film olan iki kuleyi) Animasyon:Köpekbalığı hikayesi Korku:Mumya evi Şimdilik bunlar geliyo aklıma nedenlerini sormayın,sevginin nedeni olur mu? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.