Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2009 benim yazim baya bir uzun olcak ilk california'ya gitcem, dondunkten sonra esyalari toplamis olunca veda partim olcak amerikayi terk etcem, almanyada kalcam 4 gun sonra devam tatile turkiyeye gitcem ve 5 ay tatil yapip gezcem .... uzun bir yaz olcak Kisin hic sicak bir yerde tatil yaptin mi ? Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2009 Hayir, zaten tercihimde degildir, fazla sicagi sevmiyorum ... Tercihim serinlikten ve sogukluktan yana... Haserelerden korkarmisin... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2009 ben hic birseyden kormuyorum artik Alttaki yapmak isteyipte neyi yapamadin ? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Üniversite okuyamadım... seni duyguların mı yönetir yoksa aklın mı...? Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 İki şık arasında kaldım diğer şıkları eledim ama... Dünyaya gelmeden önce sorsalardı yine gelir miydiniz? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Bak işte bu değişir,yani geldiğim yeri hatırlayabilseydim değişir... Ama hatırlıyamadığım için; gelirdim diyorum... Organlarını bağışlarmısın..? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 bağışlamam bağışlasam da almazlar zaten kim ne yapsın alkolden sigaradan mahvolmuş organlarımı şaka bi yana çok önemli bi konu aslında torak altında cürüyeceğine organlarımızı bağışlamak başka bir insana can hayat vermek vermek bundan daha güzel bişey olamaz diye düşünüyorum çok sinirlenince ne yaparsın Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 bağışlamam bağışlasam da almazlar zaten kim ne yapsın alkolden sigaradan mahvolmuş organlarımı şaka bi yana çok önemli bi konu aslında torak altında cürüyeceğine organlarımızı bağışlamak başka bir insana can hayat vermek vermek bundan daha güzel bişey olamaz diye düşünüyorum çok sinirlenince ne yaparsın tabak kırarım... birini çok sevdin ama ailesi vermiyor...naparsın...? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 ailesini kaçırırım çok önemli bi davete katıldın herkezin ortasında ayağın kaydı düştün ne yaparsın Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Bir bildikleri var herhalde der, kıza anne ve babana karşı gelme derdim. Piyangodan yüklü miktarda para çıksa ne yapardın? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 ailesini kaçırırım çok önemli bi davete katıldın herkezin ortasında ayağın kaydı düştün ne yaparsın herkesten daha çok gülerim hatta öle çok gülerim ki yerden kalkmam daha da güçleşir... Kırmızı ışıkta durdun,arabana aniden biri bindi oturdu yanına..naparsın...? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Bir bildikleri var herhalde der, kıza anne ve babana karşı gelme derdim. Piyangodan yüklü miktarda para çıksa ne yapardın? Önce hayalimde ki işi kurarım sonrada dağıtırım... Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 herkesten daha çok gülerim hatta öle çok gülerim ki yerden kalkmam daha da güçleşir... Kırmızı ışıkta durdun,arabana aniden biri bindi oturdu yanına..naparsın...? Vay kardeşim, uzun zamandır seni görmüyordum deyip kucaklardım. Bir uzaylı görsen ne yapardın? Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Nereye gidiyoruz derim Arabanın kapısı açılsa aniden bir fil yanına otursa ne yaparsın? Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Arabadan iner fotoğrafını çekerdim... Gece ormanda kayboldun ne yaparsın? Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 sabah olmasını beklerdim telefonun çalıyor.. görüşmek istemediğin bir kişi.. ne yaparsın? Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 Sessize alır, ya telefondan uzaklaşır ya da telefonu uzaklaştırırdım... Daha önce gitmediğin bir markette alışveriş yaptın ve baktın ki cüzdanını evde unutmuşun(Paranı cüzdanın da taşımak kaydıyla) ne yaparsın? Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 market müdürü ya da sorumlusuna rica ederim hemen dönerim poşetler kalsın..aldıklarımı orda bırakıp evin yolunu tutarım:)parayı alır markete ödememi yaparım:) ama günümüz koşullarında beni beklemeleri olanaksız.. isteyenin bi yüzü vermeyenin iki kapı sürekli çalıyor.. çıldırmak üzeresin.. ne yaparsın? Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 Tamirci çağırırım En çok hangi elini beğenirsin? Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 çağırsan da işe yaramaz yapamadı sol elimi.. neyin/kimin resmini çizmek istersin? Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 Mutluluğun resmini çizmek isterim ama elim resime yatkın değil... Bulunduğun toplulukta bir etkinlik yapılacaksa grubu yönlendirmede bir etkin oluyor mu oldu mu? Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 olur.. zorda kaldığında hemen ilk aklına kim gelir? Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 hakan gerci belki en son yardim ede bilecek kisi odur kücükken neden cok korkardin ? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2009 Hiçbirşeyden korktuğumu hatırlamıyorum... Bugün günün nasıl geçti...? Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2009 berbat.. çilli misin? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.