Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2008 karni acikan bahardan yemek istesin hic hayir demeden yolluyor valla ( okadar taniyorum ) Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2008 karni acikan bahardan yemek istesin hic hayir demeden yolluyor valla ( okadar taniyorum ) angel olmazsa vermem banane banane Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2008 angel olmazsa vermem banane banane soz pazar burdayim ve uzun kala bilirim artik ani yerinde hep beraber bulusur yeriz sobet ederiz Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 hımmm erik sevdiğini biliyorum,bide çocuk baktığını ve ülkesinden çok uzak olduğunu Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 Hımmm uslu puslu,sakin,içi fesat kara saçlı kara kaşlı kara göslü(başka bişey kaldımı ) işte öylecek bir vatandaş afeyim bana nasılda bildim Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 Hımmm uslu puslu,sakin,içi fesat kara saçlı kara kaşlı kara göslü(başka bişey kaldımı ) işte öylecek bir vatandaş afeyim bana nasılda bildim Birazda otcul Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 Otculllllll muuuuuu nasıl yaniiiiii Üstteki uyumakla uyumamak arasında sıkışıp kalmış,bi yandan da parmağını çekerek çıkarmaya uğraşan biri Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 Otculllllll muuuuuu nasıl yaniiiiii Üstteki uyumakla uyumamak arasında sıkışıp kalmış,bi yandan da parmağını çekerek çıkarmaya uğraşan biri yeşillige katilmak istiyorsan otdan iyi anlaman lazim pastadan baldan parmagini cek bakayim kolaymi birde kahve varsa yaninda Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 Bu saatte pasta bal denir mi efendi,zaten karnım acıktı Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 Bu saatte pasta bal denir mi efendi,zaten karnım acıktı kahvemle pastam bitsin yatmaya gidecegim Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 eeeee hani bize sonunda karar verdin demek Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 Bu saatte pasta bal denir mi efendi,zaten karnım acıktı kahvemle pastam bitsin yatmaya gidecegim Dimi ama maneneee yaaaaa bende isitiyommm gel Radya efendiye inat bisde bunları yiyelim dur çayda var bu senin... bu benim efendi sana iyi uykular Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 Var yaaaa bunu yapacağını biliyodum yayamazım.Allah senden razı olsun canım Efendiye kalsa aç kalmıştık Alllllllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh pastaaaaaaaaaa vee çayyyyyyyyyyyyy evett sana iyi uykular efendi Bende pastamı ve çayımı alıppp bu sefer sahiden kaçıyorum Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 Var yaaaa bunu yapacağını biliyodum yayamazım.Allah senden razı olsun canım Efendiye kalsa aç kalmıştık Alllllllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh pastaaaaaaaaaa vee çayyyyyyyyyyyyy evett sana iyi uykular efendi Bende pastamı ve çayımı alıppp bu sefer sahiden kaçıyorum Ama cidden sende bende kaçalım bak efendi bisle baş edemedi kıskandı ve gitti bende kaçıyım artık..........iyi tanıyoyum diyemiyecegim zamanla ne olsun işte komşum v.s v.s v.s Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 ne zaman tanissak yok oluyor hanimefendi Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2008 Geldimmm....tanıştık bilem bis senlen yemek yapmadıgını biliyorum,bebişlerle ugraştıgını biliyom,yurt dışında oldugunu biliyom,kahfaltıyı çok ösledigini biliyorum ben seni tanıyormuşum yahu Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Geldimmm....tanıştık bilem bis senlen yemek yapmadıgını biliyorum,bebişlerle ugraştıgını biliyom,yurt dışında oldugunu biliyom,kahfaltıyı çok ösledigini biliyorum ben seni tanıyormuşum yahu taniyormusunsun baya gececi , gec uyuyan erken kalkan, kitap okumayi seven , kedileride seven, arada hastalanan yemek yemei seven burda cok sevilen biridi yayamaz. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 uzun zamandır yazmıyorum buraya. ben yayamazın ekledıklerınını uzerıne eklıyım. sır kupM=can yoldasıM yeterlı sanırım;) Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 uzun zamandır yazmıyorum buraya. ben yayamazın ekledıklerınını uzerıne eklıyım. sır kupM=can yoldasıM yeterlı sanırım;) yeterde artar Sercani ne kadar mi taniyorum ? Dun filme bakmadini biliyorum Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 kıs nıye herkese ızleyemedıgımı solyuyorsun hııı ama ondan oncekı gun baktım usttekı benım tostum olur Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 o da kim ya Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2008 gonullu olmadan once gonullu birisiydi zaten .......... azda olsa taniyorum yani Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2008 o da kim ya tanımadın mı benıııııııııııı ben senın karabasanınınım bak sımdı hatırlarsın benı demı mavıcım Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 haftaya brom brom tanidim mi ? Sercan brom brom ingliz sesi turkce nasil ses cikariyor 2 tekerlikten 4 olcak Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 o ne kıs yoksam ehlıyetı mı dıyon :S bak 2 den 4 e terfı edecem demı usttekının su kadarını tanıyorum tek kelımeyle GARAJ :D Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.