Φ jeune Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 tamam anlastık fener yenılırse hem ıstedıgınız yere yazacam hemde spor bolumune bole bı baslık acacam hemde pencereye cıkıp bagıracam sız en son mesaja sımdıden yazın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 tamamdır... anlaştık, yumote şahit ol biz iddiaya girdik... ben maçtan önce çok fazla sivri konuşmam maç bitimi görüşürüz jön... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 şahidim tamam maç ne zaman yaw Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 ahmettt nerdesin maç cumartesi mi pazar mıydı? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 hangı gun hangı saatte oldugu farketmez her turlu yenecegız bu arada mac pazar gunu Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 sardunyam selamını bende aldım kabul ettim murticim tşk ler sanada selam olsun leyla24, murti ve lilac bende tşk ederim Mineucuğum sağol nerelerdesin kayıpsın ! Aleykümselam kendine iyi bak Canım arkadaşım Aleyküm Selam Benden de selam olsun sana Lilac Aleyküm selam canım Benden de sana selam olsun tatlım Selamını aldım canım arkadaşım ,başım üstüne sağol getiren götüren sağ olsun murticim sana da selam olsun canım benim yumoteciğim sağol Sende kayıplardasın ! kendine iyi bak Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 arkadaşlar SARDUNYAM 'ın hepinize çookkk selamı var.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Aleyküm selam Sardunyam teşekkürler .... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Frozenim selamımı ilettiğin için teşekkür ederim, murticim selamımı aldığın için sanada teşekkür ederim... Alıntı
Φ helin Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 aleykümselam sardunyam Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Frozenim selamımı ilettiğin için teşekkür ederim, murticim selamımı aldığın için sanada teşekkür ederim... Sardunyam selam gönderilirde hiç almazmıyım . Sanada ben selam gönderiyorum . Umarım herşey yolunda gidiyordur. sllllm milllettt!! Aleykümselam arkadaşım . Ayrıca göremediğim tüm arkadaşlarıma selam gönderiyorum . Allah'a Emanet Olun .... ! Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Sende Allah'a emanet ol arkadaşım,aleyküm selam.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Göremediğim tüm arkadaşlarıma selamlar Allah'a emanet olun .............!!! Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Aleykumselam Murti san Sana,herkese ve sardunyam'a selam gonderiyorum.Rastlasamiyoruz ablacim? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Herkesciklere Selam Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 ALEYKUMMM SELAMM NATALIA Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Ayy tatlım topragım nasılsın kıs Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 iyiyim şekerim sen nasılsın, beni ösledin mi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Kankim bana slm yukmu Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 iyiyim şekerim sen nasılsın, beni ösledin mi Bende iyiyim şekerim.. Ösledim tabi kıs Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Aleykumselam Murti san Sana,herkese ve sardunyam'a selam gonderiyorum.Rastlasamiyoruz ablacim? Aleykümselam 'leyla24' çok teşekkür ederim . Selamını aldım 'leyla24' sana ve buraya uğrayan tüm arkadaşlara SELAM olsun kendinize iyi bakın ! Selametle...... Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Arkadaşlar önce herkeze selam gönderiyorum yalnız SİYAHX ARKADAŞI Bu sıralar pek göremiyorum gören var mı saygılar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.