Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 ya valla bılmıyom kı ne ettım sıze benı hep dıslıyosuz selam sana eyyy m... ve p. k. :D anlayan anlar Manti ve Patates Kizartmasi Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2009 Manti ve Patates Kizartmasi supersın nasıl anladın yav su mavı anlamadı bı turlu :lol: mavı ogrendın mı sımdı bu arada arkadaslar bu ıkı guzle ısım gectıgınde saygı duralım hossssssssssss Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2009 Selam, kimse yok mu, hu huuu! Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2009 Selamlar memleketime,anneme,babama,canım kardeşlerime,sevgiye ve umuda...günaydınlar ülkemin her parçasına..........sizi sefiyom Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2009 supersın nasıl anladın yav su mavı anlamadı bı turlu :lol: mavı ogrendın mı sımdı bu arada arkadaslar bu ıkı guzle ısım gectıgınde saygı duralım hossssssssssss anlamazmiyim ben yemek olunca cok iyi anlarim selamim bugun yolcu arkadasa olsun Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2009 Selam sana Ulu Manitu, ugh! Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Zedan' nın herkeze selamı var Arkadaşlar... askere gitmeden önce uğrayabilir ise uğramaya calışacakmış Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2009 vakana'ya selam olsun... Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2009 Ebeme, Dedeme bye bye diyorum... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2009 Sercanin slm i var ozellikle Mavi'ye Mavim goremiyormus seni obur taraftan . Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 31 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2010 selam gitmişmidir acaba... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.