Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 18 yıl tamam anlastık fener yenılırse hem ıstedıgınız yere yazacam hemde spor bolumune bole bı baslık acacam hemde pencereye cıkıp bagıracam sız en son mesaja sımdıden yazın
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 18 yıl tamamdır... anlaştık, yumote şahit ol biz iddiaya girdik... ben maçtan önce çok fazla sivri konuşmam maç bitimi görüşürüz jön...
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 18 yıl hangı gun hangı saatte oldugu farketmez her turlu yenecegız bu arada mac pazar gunu
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 18 yıl Yazar sardunyam selamını bende aldım kabul ettim murticim tşk ler sanada selam olsun leyla24, murti ve lilac bende tşk ederim Mineucuğum sağol nerelerdesin kayıpsın ! Aleykümselam kendine iyi bak Canım arkadaşım Aleyküm Selam Benden de selam olsun sana Lilac Aleyküm selam canım Benden de sana selam olsun tatlım Selamını aldım canım arkadaşım ,başım üstüne sağol getiren götüren sağ olsun murticim sana da selam olsun canım benim yumoteciğim sağol Sende kayıplardasın ! kendine iyi bak
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 18 yıl Frozenim selamımı ilettiğin için teşekkür ederim, murticim selamımı aldığın için sanada teşekkür ederim...
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 18 yıl Yazar Frozenim selamımı ilettiğin için teşekkür ederim, murticim selamımı aldığın için sanada teşekkür ederim... Sardunyam selam gönderilirde hiç almazmıyım . Sanada ben selam gönderiyorum . Umarım herşey yolunda gidiyordur. sllllm milllettt!! Aleykümselam arkadaşım . Ayrıca göremediğim tüm arkadaşlarıma selam gönderiyorum . Allah'a Emanet Olun .... !
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 18 yıl Yazar Göremediğim tüm arkadaşlarıma selamlar Allah'a emanet olun .............!!!
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 18 yıl Aleykumselam Murti san Sana,herkese ve sardunyam'a selam gonderiyorum.Rastlasamiyoruz ablacim?
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 18 yıl iyiyim şekerim sen nasılsın, beni ösledin mi Bende iyiyim şekerim.. Ösledim tabi kıs
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 18 yıl Yazar Aleykumselam Murti san Sana,herkese ve sardunyam'a selam gonderiyorum.Rastlasamiyoruz ablacim? Aleykümselam 'leyla24' çok teşekkür ederim . Selamını aldım 'leyla24' sana ve buraya uğrayan tüm arkadaşlara SELAM olsun kendinize iyi bakın ! Selametle......
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 18 yıl Arkadaşlar önce herkeze selam gönderiyorum yalnız SİYAHX ARKADAŞI Bu sıralar pek göremiyorum gören var mı saygılar
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.