Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 o zaman sana iyi uykular... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Biraz sonra herhalde klavye veya bilgisayar ın bir yeri arıza yapacak 1 mb bağlantı var 2 saatta açmıyor yaaa gıcık oldum .klavye elimde kalacak şimdi problemi çözecem hemde kökünden Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 az sonra soğuktan buz tutucaaammm:) Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 benimlen uğraşırsan böyle olur işte murti san. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 az sonra soğuktan buz tutucaaammm:) tamam biraz azaltıyorum soğutmayı Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 keşke seninle uğraşmaktan bozulsa önemli değil yeterki gönüller bir olsun sen klavyeden daha değerlisin arkadaşım Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 tamam biraz azaltıyorum soğutmayı allah senden çoook merciiiii ııyyyyyy neee banaaaallll Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 tamam tamam biliyomberbatti Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 iç sıkıntıma başka bir yerde devam edecem Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Sahneye çıkıcam.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 ne yapacağımı bilmiyorum msn açayım diyorum .bir arkadaşla muhabbet edeyim biraz efkarım dağılsın diyorum ama çoğu yatmıştır .herhalde uyuyamıyacağım galiba....öööfffffffffffffffffff Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 hemen yat ve uyu bencede. aaaaaa içimiz karardı bea Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 hemen yat ve uyu bencede. aaaaaa içimiz karardı bea uyuyabilsem sen söylemeden yatardım birazdan forum ana sayfasına bakıp msn açık olan birinle konuşayım bari! ama bakalım kimler var .... gerçi millet birazdan yatar .millet birde benim derdimle mi uğraşsın Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 hani neden canın sıkılıyo bilmiyodun. kandırıkçı seni Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 boşver msn i sen git biraz daha oku da kbb doktoru ol Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 az sonra kafayı yiyecem.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 az sonra kafayı yiyecem.. yeme Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 boşver msn i sen git biraz daha oku da kbb doktoru ol seni sabaha kadar uyutmam bak ona göre zaten uykum yok kendime yoldaş arıyom sonra karışmam az sonra kafayı yiyecem.. taurusmutis gel beraber yiyelim aynı dert bende de var Alıntı
Φ HSNKLC Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Az sonra müzik eşliğinde uyuyacağim Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 öncesinde birşeyler yemeliyim..sonra da çamaşır yıkıcam..malum müzmin bekar muhabbeti.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 yatacağım:) daha yeni geldiydin galaiba..?nereye hemen? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 önce biraz dondurma yiycem sonra da uyyacağım galiba... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.