Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2010 15 yıl büyük ihtimalle kankitoma msj atıp, beni çağırdın kendin yok oldun diyeceğim
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2010 15 yıl Sevgili mi bu yaşta kumandan kıskandım seni çapkın senii Az sonra papağanımın suyunu yenilerim
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2010 15 yıl Ben sabah yeniledim Kıskanma etrafına bak senin de olur dostum üzülme Az sonra bir şeyler içeceğim
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2010 15 yıl Benim gibi salaşı kim ne yapsın ilahi Kumandan Az sonra inceleme yapmalıyım
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2010 15 yıl Senin çapkın bakışın yeter Kolombo, nice canlar yakarsın Az sonra emir listemi hazırlayacağım
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 14 yıl Bilgisayarım sessiz ölmüş galiba, mevlüt okutayım Kıskançlıktan çatlayacağım niye çok ses çıkarıyor bu yaa
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 14 yıl Kıskançlıktan çatlayacağım niye çok ses çıkarıyor bu yaa Ölmeden önce kelime-i şehadet getiriyordur
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.