Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 18 yıl Biraz sonra herhalde klavye veya bilgisayar ın bir yeri arıza yapacak 1 mb bağlantı var 2 saatta açmıyor yaaa gıcık oldum .klavye elimde kalacak şimdi problemi çözecem hemde kökünden
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 18 yıl az sonra soğuktan buz tutucaaammm:) tamam biraz azaltıyorum soğutmayı
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 18 yıl keşke seninle uğraşmaktan bozulsa önemli değil yeterki gönüller bir olsun sen klavyeden daha değerlisin arkadaşım
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 18 yıl tamam biraz azaltıyorum soğutmayı allah senden çoook merciiiii ııyyyyyy neee banaaaallll
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 18 yıl ne yapacağımı bilmiyorum msn açayım diyorum .bir arkadaşla muhabbet edeyim biraz efkarım dağılsın diyorum ama çoğu yatmıştır .herhalde uyuyamıyacağım galiba....öööfffffffffffffffffff
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 18 yıl hemen yat ve uyu bencede. aaaaaa içimiz karardı bea uyuyabilsem sen söylemeden yatardım birazdan forum ana sayfasına bakıp msn açık olan birinle konuşayım bari! ama bakalım kimler var .... gerçi millet birazdan yatar .millet birde benim derdimle mi uğraşsın
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 18 yıl boşver msn i sen git biraz daha oku da kbb doktoru ol seni sabaha kadar uyutmam bak ona göre zaten uykum yok kendime yoldaş arıyom sonra karışmam az sonra kafayı yiyecem.. taurusmutis gel beraber yiyelim aynı dert bende de var
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl öncesinde birşeyler yemeliyim..sonra da çamaşır yıkıcam..malum müzmin bekar muhabbeti..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.