Φ exec Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 bir öküz türkiyede otluyor sütnü suriye sağıyor. sizce süt kimin hakkıdır? Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 öküz altında buzağı aramaya benzemiş inek bulsak Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Öküzden süt çıkarabiliyorsa Mandrake'nin.. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 bir öküz türkiyede otluyor sütnü suriye sağıyor. sizce süt kimin hakkıdır? bildiğim öküzse o süt veren değildir Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 bencede baya yenisin.aramıza hoş geldin . Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 bir öküz türkiyede otluyor sütnü suriye sağıyor. sizce süt kimin hakkıdır? süt buzağının hakkıdır tabi kii Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 süt buzağının hakkıdır tabi kii Bence şaka yapıyor.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Bence şaka yapıyor.. hayır şaka yapmıyorum ciddiyim hem de gayet ciddiyim ve bence cevap da bu... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Valla ısrar edince inandım.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Valla ısrar edince inandım.. zaten yukarda yazmışsınız ki bildiğim öküzse o süt veren değildir, öküzden süt çıkabiliyorsa, mandrake'nin, öküz altında buzağı aramaya benzer, inek olmasın gibi şeyler... O kadar acık ki cevaplar, ciddi olamam degil mi? espri olsun diye yazmıştım ama sen şaka yapıyor diyince devam edim dedimmm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Utanmıyorsun de mi arkadaşını keklemeye.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Utanmıyorsun de mi arkadaşını keklemeye.. ya ne bilim belki canın kek falan cekmiştir diye düşünmüştüm... Halbuki ne de iyi niyetliydim bu keki hazırlarken... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.