Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 evet islamın dünyaya tanıtılmasında, görsel sanat dalında şüphesizki en başarılı eseri vermiş olan Çağrı'nın yönetmeni, Mustafa Akad El Kaidenin bombasıyla ölüyor. Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 MARA BULGE diyor ki İRAn rejimi istiyormuşuz... İRAN rejimi baskılar üzerine kurulur değil mi sence.. Onun İçin İRAN örneği werdin sanırım İRAN=Şeriat(allahın kanunu) Şİmdi demezler mi Günümüzde uygulanan rejim sence nedir bence .. TAnımlarsam TürKİYE=LAİKŞERİAT(ATA nın KANunu) olsa gerek.. Neden mi sen baskılardan yasaklardan dolayı İRAN örneğini werdin ya... BEnde diyorum ki şimdi bende sana Böle bir örnek weriim TÜRKİYE.. Bu örneğimi sakin bir hataya düşüpte ülkemi sewmediğim anlamına yorumlamayın... ŞAhsi fikrim önce ALLAHIN kUralları sonra KUlların koyduğu kurallar... TARihte KUlların kurallarından çok İŞkenceler zulumler gören insanlar olmuştur... CYRANO da diyor ki bu HİZBULLAH nerden geldi.. HİZBULLAH ÜLkemizdeki terör örğütü PKK ya karşi kurulmuş olup TANSU ÇİLLER zamanında silahlandırılmıştır... DAha sonradan ikiye ayrılmiştir... biri legal olarak yoluna dewam etmiştir.. Diğeri ise kurulma amacından saparak Ülkede çeşitli eylemlere karişmiş we dewletin ona sağladiği imkanları şahsi menfeatleri doğrultusunda kullanmiştir.. We Sonuçta dewlet tarafından düzenlenen operosyanda kawacıkta willada öldürülmüştür elebaşları... YAZARKEN az araştır Öğrendinmi CYRANO HİZBullah nerden gelmiş neden O ağır sawaş silahları o sığınaklardan çıktı ... ANLAdıı sen.... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) MARA BULGE diyor ki İRAn rejimi istiyormuşuz... İRAN rejimi baskılar üzerine kurulur değil mi sence.. Onun İçin İRAN örneği werdin sanırım İRAN=Şeriat(allahın kanunu) Şİmdi demezler mi Günümüzde uygulanan rejim sence nedir bence .. TAnımlarsam TürKİYE=LAİKŞERİAT(ATA nın KANunu) olsa gerek.. Neden mi sen baskılardan yasaklardan dolayı İRAN örneğini werdin ya... BEnde diyorum ki şimdi bende sana Böle bir örnek weriim TÜRKİYE.. Bu örneğimi sakin bir hataya düşüpte ülkemi sewmediğim anlamına yorumlamayın... ŞAhsi fikrim önce ALLAHIN kUralları sonra KUlların koyduğu kurallar... TARihte KUlların kurallarından çok İŞkenceler zulumler gören insanlar olmuştur... CYRANO da diyor ki bu HİZBULLAH nerden geldi.. HİZBULLAH ÜLkemizdeki terör örğütü PKK ya karşi kurulmuş olup TANSU ÇİLLER zamanında silahlandırılmıştır... DAha sonradan ikiye ayrılmiştir... biri legal olarak yoluna dewam etmiştir.. Diğeri ise kurulma amacından saparak Ülkede çeşitli eylemlere karişmiş we dewletin ona sağladiği imkanları şahsi menfeatleri doğrultusunda kullanmiştir.. We Sonuçta dewlet tarafından düzenlenen operosyanda kawacıkta willada öldürülmüştür elebaşları... YAZARKEN az araştır Öğrendinmi CYRANO HİZBullah nerden gelmiş neden O ağır sawaş silahları o sığınaklardan çıktı ... ANLAdıı sen.... pardon ben mi iran rejimi istiyorsunuz dedim?? o bana yapilan kisisel bir suçlamanin arkasina söylenmis bir sözdür. ben her zaman dedim bu ülkede askeriye var o yönetim gelemez diye sen mümkünse yorum yapma arkadasim. Tarih: 16 Kasım , 2005 Düzenleyen: mara bulge Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 SAna soracak değilim yorum yaparken... begenmiyorsan okumazsın...KAale aaalmazsın... ben fikirlerimi yazıyorum ne o sinirlendin saaaaaaanırım yine... sen ne kadar yorum yapmakta özgürsen bende özgürüm hanfendi.. Anladdın sen! Alıntı
Φ zaman Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 yahu arkadaşlar geçinbu safsataları ya... olaylara ne kadar basitce yaklaşıyorsunuz. sivastaki olayları türk hizbullahına maal eden kardeşim. türk hizbullahı afgan hizbullahı hatta hizbullah diye bir şey yok ya... devlet sıkıştımı çıkarıyor bir örgüt temizliği ona yaptırıyo. işi bitip dosya kapama zamanıda bir susurluk yada aleaddin çakıcı olayı bir kaç sene sonra millet uykuya devam. bunları ezberledik artık. baş örtüsüne gelince baş örtüsü takan kardeşimizi bakın bir kardeş nasıl kınamış otobüste birileri değiyormuş genç erkek yer vermemişmiş vermek zorundada değil zaten. napalım kardeşim birileri sürtüyosa bu sıkışıklıktansa amenna ama halkımızın arasındada işgüzar yok değil bunu herkes biliyor. kadın yalandan yere kavga çıkarmışda olabilir sen baş örtüsünü kişisel tavırlarla lekeleyemezsin arkadaş baş örtüsü takıp namaz kılmayan imanı çok zayıf olanlarda var. napalım yani adam takmak istiyor. bir diğeride kopya çekiyormuş: bunlar senin kişisel görüşün olabilir. bunların başında bir görevli var değilmi başı açık olanlar yada erkekler yapmıyo sanki bunları. buradan şu sonuç çıkıyor kardeşim. baş örtüsünü siz siyasi boyuta sokuyorsunuz. neden simgesel olarak dini ifade ediyor. bu söylemlerle erdoğan gibilerin canı çıkıyor. iran rejimi gelecek diye yok öyle bir şey ya... ama baskılar artarsa o zaman ne rejimi gelir bilinmez. kimse insanların maneviyatıyla oynayamaz... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 SAna soracak değilim yorum yaparken... begenmiyorsan okumazsın...KAale aaalmazsın... ben fikirlerimi yazıyorum ne o sinirlendin saaaaaaanırım yine... sen ne kadar yorum yapmakta özgürsen bende özgürüm hanfendi.. Anladdın sen! yorum yapmakta serbestsin, sadece benim adimi karistirma. fikirlerini yazma demedim ama ne zaman surya post atsan mutlaka bana bir laf dokunuyor. fikirlerimi begenmiyorsan asil sen yorum yapmazsin bana ya da karsiligini alinca sinirlenmezsin.. yahu arkadaşlar geçinbu safsataları ya... olaylara ne kadar basitce yaklaşıyorsunuz. sivastaki olayları türk hizbullahına maal eden kardeşim. türk hizbullahı afgan hizbullahı hatta hizbullah diye bir şey yok ya... devlet sıkıştımı çıkarıyor bir örgüt temizliği ona yaptırıyo. işi bitip dosya kapama zamanıda bir susurluk yada aleaddin çakıcı olayı bir kaç sene sonra millet uykuya devam. bunları ezberledik artık. baş örtüsüne gelince baş örtüsü takan kardeşimizi bakın bir kardeş nasıl kınamış otobüste birileri değiyormuş genç erkek yer vermemişmiş vermek zorundada değil zaten. napalım kardeşim birileri sürtüyosa bu sıkışıklıktansa amenna ama halkımızın arasındada işgüzar yok değil bunu herkes biliyor. kadın yalandan yere kavga çıkarmışda olabilir sen baş örtüsünü kişisel tavırlarla lekeleyemezsin arkadaş baş örtüsü takıp namaz kılmayan imanı çok zayıf olanlarda var. napalım yani adam takmak istiyor. bir diğeride kopya çekiyormuş: bunlar senin kişisel görüşün olabilir. bunların başında bir görevli var değilmi başı açık olanlar yada erkekler yapmıyo sanki bunları. buradan şu sonuç çıkıyor kardeşim. baş örtüsünü siz siyasi boyuta sokuyorsunuz. neden simgesel olarak dini ifade ediyor. bu söylemlerle erdoğan gibilerin canı çıkıyor. iran rejimi gelecek diye yok öyle bir şey ya... ama baskılar artarsa o zaman ne rejimi gelir bilinmez. kimse insanların maneviyatıyla oynayamaz... ben kisisel tavirlarla bas örtüsünü falan zedelemiyorum ne kadar da dar bakiyorsunuz ya tutturmusunuz bir örtüye imana saygisizlik. öyle olsa niye benim de bas örtülü arkadasim olsun? isgüzar heryerde var ama sadece basi kapali oldugu için o kavga çikti otobüste.. ayakta bir sürü kiz vardi o bayan neden o kizlar için de tepki vermedi? genelleme yapmadigimi yüz kere söyledim ama ayni kisir döngü. tepkiyi çeken sizsiniz. dün yine trende erkek arkadasim beni yolcu etti diye arkamdaki türbanli kizlar cir cir cir konustular. napim nasil tepkili olmayim? onalara ne kime ne benim tercihlerimden? beni kinayan insani kinarim.. saygi gösteren sadece saygi bekleyebilir. Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 MAAARAA BULGE inan çok sinirleniyorum bana karşi wwerdiğin cewaplara) Saaana LAaaaf dokundurmuyorum ayrıca yazdığın yazıya cvb werriyorum... Ama sen öle algılamak istediğin için bu kanıya warıyorsun.. BAakış aaçini değiştir derim ben sana yüzünü güneşe çewir... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 MAAARAA BULGE inan çok sinirleniyorum bana karşi wwerdiğin cewaplara) Saaana LAaaaf dokundurmuyorum ayrıca yazdığın yazıya cvb werriyorum... Ama sen öle algılamak istediğin için bu kanıya warıyorsun.. BAakış aaçini değiştir derim ben sana yüzünü güneşe çewir... bana sinirlenebilirsin o senin sorunun. yüzüm günese hep çevrili yeterki biri önüme geçip gölge yapmasin bence ne istedigine iyi karar ver, ne savundugumu da iyi anla. ben kimsenin inancini yargilamam, haddime de degildir. fakat türban deniyorsa karsiyim. bas örtüsü ve türban bana göre farkli 2 kavram. ayrica kimse ayricalikli degil bu ülkede. aci çekenler oldu. onlar unutulmayacak, ve ayricalik isteyenlere de istedikleri verilmeyecek. bu yüzden aihm'in kararina saygi duyuyorum. Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 bana sinirlenebilirsin o senin sorunun. yüzüm günese hep çevrili yeterki biri önüme geçip gölge yapmasin bence ne istedigine iyi karar ver, ne savundugumu da iyi anla. ben kimsenin inancini yargilamam, haddime de degildir. fakat türban deniyorsa karsiyim. bas örtüsü ve türban bana göre farkli 2 kavram. ayrica kimse ayricalikli degil bu ülkede. aci çekenler oldu. onlar unutulmayacak, ve ayricalik isteyenlere de istedikleri verilmeyecek. bu yüzden aihm'in kararina saygi duyuyorum. sana sinirlenmiyorum ayrıca tatli tatli atişiyoruz buda çok hoşş ...Birinin önüne geçmesine gerek yok sana gülge yapması için senin Güneşin BAtıdan doğuyor ayrıca medeni insan seni)) BEn kimsenin inancını yargılamam diyorsun ama yine çelişkiler içindesin ..... Ama ben sana anlatmaktan waz geççmeyecem.... türbana karişiyim diyorsun, türban başörtüsü iki farklı kawram diyorsunda her ikisininde amacının örtünmek olduğunu neden alğılamak istemiyorsun...Ben demiyorum Ki iLLa türban taksınlar... BİR yazımda başörtüsü,yazma,eşarp taksalar üniwersitelere alacakmısınız diye yazdım cvbende sanmam dedim... Neden mi nasıl örtünürse örtünsünler bu insanlar genede okuLlara alınmayacaktır.. ÇünKü Kendi fikir we inanaışlarına hakim olmadığını sanıyorlar bu insanların hepsini...Toptan hepsini ŞERİATÇi olarak LAnse edip cumhuriyet düşmanı LAİKLiği yıkmak olduğunu sanıyorlar ya...YArın bu insanlar okurlarda DEWLEt makamlarını eline geçirirlerse diye korktuklarından bu uygulamaların temelinde bu yatar benim fikrimce tabi aksini iddia edenede saygı duyarım... Ben kimsenin ayrıcalıklı olduğunuda iddia etmedim...ACı çekenler oldu diyorsun onlar unutulmayacak diyorsunda şu anda ACI çeken okuLLara alınmayan insanları neden unutuyorsun... Bu İnsanlarda bu ÜLKENİn Filizlenecek Fİdanları değil mi? Ayricalik istedikleri yok ki sadece okumak istiyorlar... AİHM 'e de saygı duyman doğaldır yazımın başinda belirttiğim gibi Senin GÜNEŞİN BAtıdan doğuyor... Güneşi BAtı'dan doğan her medeni insanında AİHM'e saygı duyması gerekli değil mi? Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 sana sinirlenmiyorum ayrıca tatli tatli atişiyoruz buda çok hoşş ...Birinin önüne geçmesine gerek yok sana gülge yapması için senin Güneşin BAtıdan doğuyor ayrıca medeni insan seni)) BEn kimsenin inancını yargılamam diyorsun ama yine çelişkiler içindesin ..... Ama ben sana anlatmaktan waz geççmeyecem.... türbana karişiyim diyorsun, türban başörtüsü iki farklı kawram diyorsunda her ikisininde amacının örtünmek olduğunu neden alğılamak istemiyorsun...Ben demiyorum Ki iLLa türban taksınlar... BİR yazımda başörtüsü,yazma,eşarp taksalar üniwersitelere alacakmısınız diye yazdım cvbende sanmam dedim... Neden mi nasıl örtünürse örtünsünler bu insanlar genede okuLlara alınmayacaktır.. ÇünKü Kendi fikir we inanaışlarına hakim olmadığını sanıyorlar bu insanların hepsini...Toptan hepsini ŞERİATÇi olarak LAnse edip cumhuriyet düşmanı LAİKLiği yıkmak olduğunu sanıyorlar ya...YArın bu insanlar okurlarda DEWLEt makamlarını eline geçirirlerse diye korktuklarından bu uygulamaların temelinde bu yatar benim fikrimce tabi aksini iddia edenede saygı duyarım... Ben kimsenin ayrıcalıklı olduğunuda iddia etmedim...ACı çekenler oldu diyorsun onlar unutulmayacak diyorsunda şu anda ACI çeken okuLLara alınmayan insanları neden unutuyorsun... Bu İnsanlarda bu ÜLKENİn Filizlenecek Fİdanları değil mi? Ayricalik istedikleri yok ki sadece okumak istiyorlar... AİHM 'e de saygı duyman doğaldır yazımın başinda belirttiğim gibi Senin GÜNEŞİN BAtıdan doğuyor... Güneşi BAtı'dan doğan her medeni insanında AİHM'e saygı duyması gerekli değil mi? sözümü tutuyorum.... günesin nerden dogdugunu da sen ögretirsin artik herkese. kastedileni anlamamissin ama masallah her lafa 3-5 tane ezber kelimeyi yaziyorsun. türban ile bas örtüsü arasindaki farki bilsen kastettiklerimi anlardin. seninle artik polemige girmiyorum. böylece son iletilerin hepsinde adin olur da belki güncel insan izlenimi yaratirsin. Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 sözümü tutuyorum.... günesin nerden dogdugunu da sen ögretirsin artik herkese. kastedileni anlamamissin ama masallah her lafa 3-5 tane ezber kelimeyi yaziyorsun. türban ile bas örtüsü arasindaki farki bilsen kastettiklerimi anlardin. seninle artik polemige girmiyorum. böylece son iletilerin hepsinde adin olur da belki güncel insan izlenimi yaratirsin. BEnim son iletilerde adım olmuş olmamiş gibi bir korkum yok öle bir izlenimde yaratmak istemem.. SAdece düşüncelerimi yaziyorum... BEn Hiç bir yazımda seni karalayıcı yazılar yazmadım sadece düşüncelerimi yazdım.. Ama sen maşallah baş edemeyince karalamalar yapıyorsun... SAna hayatta mutluluklar bu son cvb werişim... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 BEnim son iletilerde adım olmuş olmamiş gibi bir korkum yok öle bir izlenimde yaratmak istemem.. SAdece düşüncelerimi yaziyorum... BEn Hiç bir yazımda seni karalayıcı yazılar yazmadım sadece düşüncelerimi yazdım.. Ama sen maşallah baş edemeyince karalamalar yapıyorsun... SAna hayatta mutluluklar bu son cvb werişim... bas edemeyince? ................ seninle bas edebilmek gibi bir derdim yok. fikrimi yazarim. begensen de banane begenmesen de banane. özel bir çabam yoktur kimseye fikrimi benimsetmek gibi. Alıntı
Φ irresistible Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 yine hep aynı ekip bunlar, sanırım forumun çoooooookk bilmiş değerli çağdaş? kesimi... mehmet ali birandın bu ülkede ne olduğunu bilmeyen yok sırf yandaşlarınızı savunacaksınız diye yanlı program yapıldığı gerçeğini inkar etmeyin. ayrıca çok değerli birine vatan haini diyen cümle kurma konusunda bile sıkıntı yaşayan dünyalı gerçek vatan hainlerinin kim olduğunu herkes biliyor. Alıntı
Φ Shatin Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 Konu Kanal D nin taraflı programları diye açılmış ve bir müddet de programı izleyen kanalı takip eden kişiler tarafından güzelce yorumlanmış. kimi taraflı demiş kimi tarafsız ama ikinci sayfaya geçince bi bakıyorum ki millet birbiriyle kavga etmeye başlamış. konunun kişilerle ne alakası var ben anlayamadım. program taraflı mı? tarafsız mı? taraflı ise nedenleri nelerdir? yani bunları güzel güzel yazsanız olmuyor mu? Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 doğan gurubunun kimlere hizmet ettiği anti islam karşıtı kimi zaman taciz içeren yayınları artık klasik rutin bir hal aldı maalesef Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.