Φ zaman Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 sevgili arkadaşlar. 32. gün programı ve kanal d nin türkiyede islam üzerine yaptığı tartışma programı adı altındaki taraflı programlara nediyorsunuz. ben geçen gün yapılan programa tel. ile katılmak istedim. bağlamadılar 1 saat bekletildim. program bitti beni bağlamadılar. çıkarmışlar oraya iki öğrenci kafalarına göre konuşuyorlar. oradan atladılar imam hatip meselesini gündeme getirdiler. ben bu işlerde bir tuhaflık seziyorum... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 Takma kafani Mehmet Ali Birand gibi eski kominist bir dinazorun parograminda konusan siradan kimselerin dediklerini bu millet ciddiye almaz ... Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 BRAND CİDDİ BİR KÖKSÜZDÜR. BU TOPRAĞIN İNSANINA ÜSTTEN BAKAN, BU TOPRAĞIN İNSANINI AŞAĞILAYICI PROGRAMLAR YAPAN BİR TARAFGİRDİR. KENDİ OLMAMADIĞI İÇİN TOPLUMA KARŞI YABANCILAŞMIŞTIR. SÖZÜNÜ BİLE ETMEĞE DEĞMEZ. BOZAN SEVGİYLE KAL. Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 Takma kafani Mehmet Ali Birand gibi eski kominist bir dinazorun parograminda konusan siradan kimselerin dediklerini bu millet ciddiye almaz ... yürü be aslanım kim tutar seni Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 yürü be aslanım kim tutar seni Sakin ol! aslan maslan hayirdir? Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 HİÇ Bİ ŞEY ESKİSİ GİBİ DEİL ARTIK BU MİLLET APTALDA DEİL NİMİN KİME ÇALIŞTIGINI BİLİYOR Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 HİÇ Bİ ŞEY ESKİSİ GİBİ DEİL ARTIK BU MİLLET APTALDA DEİL NİMİN KİME ÇALIŞTIGINI BİLİYOR bindik bir alamete gedeyok kıyamete Alıntı
Φ zaman Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 İRTİCA maestrosu işbaşında.... tabi canım adam doğru şeyler yapıyor. dinle ilgili bilip bilmeden işlem yapıyor birilerini çıkarmış oraya tek taraflı program yapılıyor. aslında doğru ben bunu konudiye buruya çıkarmayacaktım ama bana yapılanı bilin istedim. fethullah diye hoca efendiyi kasteden arkadaş lütfen insanlara saygılı ol ben sevmedim insanlardan bile bahsederken insanlığına saygı duyarım. kaldıki bu adam allahın emirlerini bildirip dinini yaşıyor. o zatın dünyanın her ülkesinde okulları var eğitime destek veren bir insan. tv ye çıkıp 32. gün programı yapmıyor. eğitim kurumu açıyor... irticayı bana bir tarif edin lütfen bizim istediğimiz irticaymış... sıkıştımı taarruz için irtica diye yaygarayı koparın. irtica olduda ne değişti olmadıda ne değişti. bana bunuda açıklayın... adam dini duygularımızı istismar ediyor yahu... birde çıkmış türkiye için çırpınıyormuş gibi süs veriyor. geçin kardeşim bunları milletin gözü açıldı anladı herkes kimin ne olduğunu. unutmayın sizin gibi erdoğan teziçte 100.yıl rektorunun tutuklanmasını engellemek için ortam germe amacıyla hükümete saldırılarını görmüyo değiliz) amaç rektorünü kaybetmeyecek yargı bağımsız değilmiydi kardeşim. burası t.c. değil anlaşılan. rektörlük krallığımı yoksa... bir öğretim görevlisi prof. nasıl oluyorda hükümeti tehdit ediyor yasalar bizi koruyor artislik yapmayın diyor. siz daha bilim adamlığından bahsedin... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 walla bende programı seyrettim rahatsız olunacak bir durum oldugunuda düşünmüyorum ayrıca rahatsız olanlar varsa secme sansları var seyretmesinler farklı renkler görmeye farklı sesler duymaya alısın saygılar Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 BRAND CİDDİ BİR KÖKSÜZDÜR. BU TOPRAĞIN İNSANINA ÜSTTEN BAKAN, BU TOPRAĞIN İNSANINI AŞAĞILAYICI PROGRAMLAR YAPAN BİR TARAFGİRDİR. KENDİ OLMAMADIĞI İÇİN TOPLUMA KARŞI YABANCILAŞMIŞTIR. SÖZÜNÜ BİLE ETMEĞE DEĞMEZ. BOZAN SEVGİYLE KAL. Farklı bir yorum duysam şaşardım...Kesin KÖKSÜZ'dür...Bir de KOMÜNİST...Ki bu adam ERMENİ asıllıdır...İSRAİL ve MOSSAD bağlantısı araştırılsın...Bu işide MAHŞERİN DÖRT ATLI'sı yapsın... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 ARKADAŞLAR BU NE BAĞNAZLIK BÖYLE YA.VİCDAN HÜRRİYETİ DENEN BİR OLGU VAR.(GERÇİ BİZE ÇOK UZAK BİR KAVRAM AMA BENDE VAR EN AZINDAN)KANAL D TARAFLI YAYIN YAPIYORDA NE DEMEK BENDE İZLEDİM O PROGRAMI HİÇ ABARTILACAK HATTA KONU OLABİLECEK BİR TARAFLI YAYINI GÖRMEDİM.SONUÇTA SİZİN KANALLARINIZDA HER SANİYE TARAFLI YAYIN YAPILIRKEN BİR YORUM YAPILIP BURAYA BAŞLIK ATILMIYORSA SİZDE BUNU YAPMAMALISINIZ.......BÖYLE BAŞLIKLAR POLEMİK YARATMAKTAN BAŞKA İŞE YARAMAZ.HA ZATEN BAŞLIĞI ATANIN AMACI POLEMİK YARATMAKSA DİYECEK LAZIM YOK. ÜKLEMİZİ NASIL İLERİ SEVİYEYE YÜKSELTEBİLİRİZ DİYE DÜŞÜNMEK VARKEN BU FARKLILIK NEDEN.ZEKAYLA BİLEK GÜCÜYLE YÜKSELMEK VARKEN BOŞ LAFLA KARIN DOYURMAK NEDEN..... ATAM NE GÜZEL DEMİŞ OYSA "Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet payidar kalabilmesi , halkımızın köle haline gelmemesi,tarım ve sanayinin hızla kalkınması ve insanca yaşam hakkı için YA İSTİKLAL YA ÖLÜM!!" BİZ İSTİKLALİ SEÇTİK ONLARCA ŞEHİT VERDİK....KANLA SULADIK TOPRAĞIMIZI....CUMHURİYETİ KURDUK.ŞİMDİ İRAN REJİMİNİ GETİRİP GERİLEME ÇABALARI NEDEN..... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 ATAM NE GÜZEL DEMİŞ OYSA "Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet payidar kalabilmesi , halkımızın köle haline gelmemesi,tarım ve sanayinin hızla kalkınması ve insanca yaşam hakkı için YA İSTİKLAL YA ÖLÜM!!" BİZ İSTİKLALİ SEÇTİK ONLARCA ŞEHİT VERDİK....KANLA SULADIK TOPRAĞIMIZI....CUMHURİYETİ KURDUK.ŞİMDİ İRAN REJİMİNİ GETİRİP GERİLEME ÇABALARI NEDEN..... doğru söze ne deir anca altına imza atılır...........saygılar..................... Alıntı
Φ zaman Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 ARKADAŞLAR BU NE BAĞNAZLIK BÖYLE YA.VİCDAN HÜRRİYETİ DENEN BİR OLGU VAR.(GERÇİ BİZE ÇOK UZAK BİR KAVRAM AMA BENDE VAR EN AZINDAN)KANAL D TARAFLI YAYIN YAPIYORDA NE DEMEK BENDE İZLEDİM O PROGRAMI HİÇ ABARTILACAK HATTA KONU OLABİLECEK BİR TARAFLI YAYINI GÖRMEDİM.SONUÇTA SİZİN KANALLARINIZDA HER SANİYE TARAFLI YAYIN YAPILIRKEN BİR YORUM YAPILIP BURAYA BAŞLIK ATILMIYORSA SİZDE BUNU YAPMAMALISINIZ.......BÖYLE BAŞLIKLAR POLEMİK YARATMAKTAN BAŞKA İŞE YARAMAZ.HA ZATEN BAŞLIĞI ATANIN AMACI POLEMİK YARATMAKSA DİYECEK LAZIM YOK. ÜKLEMİZİ NASIL İLERİ SEVİYEYE YÜKSELTEBİLİRİZ DİYE DÜŞÜNMEK VARKEN BU FARKLILIK NEDEN.ZEKAYLA BİLEK GÜCÜYLE YÜKSELMEK VARKEN BOŞ LAFLA KARIN DOYURMAK NEDEN..... ATAM NE GÜZEL DEMİŞ OYSA "Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet payidar kalabilmesi , halkımızın köle haline gelmemesi,tarım ve sanayinin hızla kalkınması ve insanca yaşam hakkı için YA İSTİKLAL YA ÖLÜM!!" BİZ İSTİKLALİ SEÇTİK ONLARCA ŞEHİT VERDİK....KANLA SULADIK TOPRAĞIMIZI....CUMHURİYETİ KURDUK.ŞİMDİ İRAN REJİMİNİ GETİRİP GERİLEME ÇABALARI NEDEN..... arkadaşım ben sana soruyorum o zaman neden rektörler ve öğrenciler orda açıklama yaparken karşı taraftan kimse alınmadı neden tek sorunu olan onlar mı? dini istedikleri gibi değiştirip işlerine geleni yapacaklar öylemi bağnazlık sen ve senin gibi düşünenlerde dostum. insanlara saygı duymayı öğrennin bir kere bu benim düşüncem ben bugün sizin çağdaşlaşma hareketi aldı altında yaptığınız fiiliyatla baş örtülüysem suçlu sayılıp okuluma alınmıyorum... madem o kadar tarafsız bir yayın yapıyorlardıda beni neden telefon görüşmesine bağlamadılar. hatta kimse bağlanmadı aceba neden... Alıntı
Φ deli gül Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 bir dinazor binlerce örümceği ezer geçer....... saygılar................. Alıntı
Φ zaman Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 bir dinazor binlerce örümceği ezer geçer....... saygılar................. bu benim sorunum değil hayvan olduğunu va hayvandan geldiğini iddia edenlerin sorunu. kardeş. bana ne örümceği dinazor ezerse. ben insanım. Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 BRAND CİDDİ BİR KÖKSÜZDÜR. BU TOPRAĞIN İNSANINA ÜSTTEN BAKAN, BU TOPRAĞIN İNSANINI AŞAĞILAYICI PROGRAMLAR YAPAN BİR TARAFGİRDİR. KENDİ OLMAMADIĞI İÇİN TOPLUMA KARŞI YABANCILAŞMIŞTIR. SÖZÜNÜ BİLE ETMEĞE DEĞMEZ. BOZAN SEVGİYLE KAL. bence bu arkadaş çok çok doğru bi tespitte bulunmuş.m.a.birand yalakası akp.nin başa gelebilmesi için onca propaganda yaptı.akp bugun iktidarsa bu kanal d sayesindedir. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 mehmet ali brand . ırak savaşı öncesinde ABD nin türkiye temsilcisi edasıyla çalıştı. Teskere güdnemidne var gücüyle teskerenin çıkması ve türk ordusunun ırağa girmesi için çalıştı sadece o değilki onun gibi güdümlü bir çok kalemşör. Ertuğrul Özkök , Serdar Turgut vs.. ama sonra Genel Kurmay Başkanı çıkıp " iyiki oraya gitmemiş şu an ki durum itibariyle bir çıkmaza girmiş olurduk " dedikten ver her gün abd askeri cenazeleri tabutla amerikaya giderken. mehmet ali brand sadece " yahu yalım biz aslında küçük bir mantık hatası yapmışız dimi teskere çıksın derken" diyecek kadar tribonozomi gambiyetsizidir. ve AKP şakşakçılığı konusuda doğru. Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 bunun altina imza atmaktan başka bir seçeneğim yok... Atatürk Türkiyesine nasıl saldıracağını bilemeyen bu zihniyetleri iyi tanıyın... Vanda rektörleri tekbir sesleri ile karşılayanlarda bu zaman gibiler... İşlerine geldiği zaman özgürlük ama özgürlüğü savunanlar kendilerine dokundularmı özgürlükler tu ka ka.. İrtica hiç bir yere gidemez bu ülkede isterseniz hepimizi yok edin. Bir rektör gider diğeri gelir... M. Ali Birand gibilerde maskenizi düşürür.... Laiklik bu ülkenin ayakta kalmasının temel taşıdır... Yoksa Sivas gibi insan aklının almayacağı olayları gözünüzü kırpmadan yaparsınız... Cumhuriyet, Demokrasi ve Laiklik den ödün verilemez... Allah aşkına bırakın su kemikleşmiş zihniyeti!!! Sadece gülüyorum Bu arada işlerine geldiği zaman özgürlük deyip işlerine geldiği zaman aksini yapan bir topluluk varsa onlar da elbette sizin zihniyetinizde ki insanlardır... Bu arada Zaman senin söylediklerine şunu da eklemek isterim.. Bundan bir kaç yıl önce Atv'de Ali Kırca'nın programıında üniversitelerde ki başörtü meselesi tartışılıyordu ama işin traji komik yanı ise hiç başörtülü kızın programda bulunmaması idi!!!! Anlamak isteyen için bence bu yeterlidir!!!!! Alıntı
Φ zaman Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 x men irticanın ayak seslerimi ben bir haksızlıktan bahsediyorum sen irtica diyorsun. içinizdeki korkuları biliyorum. korkmayın ama t.c. yi, ülkemi sizden daha çok sevdiğim ve koruyacağım kesin... bir rektör gider diğeri gelir birazdaha soyar çalar çırpar. laiklik demokrasi bilim diye insanları uyutur. m.ali. gibiler masonluk yapar sizin haberiniz olmaz,,, bu ülke böyle soyulmaya devam eder. çok savunduğun bu rektörler. neden tarihi eser kaçakçılığı yaptı bakalım,,, bu adam hakkında neden suç duyurusunda bulunuldu, bir tane yolsuzluk değil ki 19 mayıs ünv. rektörüde soruşturmada daha bir çoğu. adamlar sömürüyo ülkeyi bunlar bilim adamı değil anarşist devlete baş kaldırıyorlar. laiklik ve demokrasiyi ben sizden fazla savunuyorum. başı örtülü insan giremiyor ama üniversitiye nerde demokrasii çağdaşlık bumu? sizin ilim çalışmalarınız buraya kadar dostum.... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 x men irticanın ayak seslerimi ben bir haksızlıktan bahsediyorum sen irtica diyorsun. içinizdeki korkuları biliyorum. korkmayın ama t.c. yi, ülkemi sizden daha çok sevdiğim ve koruyacağım kesin... bir rektör gider diğeri gelir birazdaha soyar çalar çırpar. laiklik demokrasi bilim diye insanları uyutur. m.ali. gibiler masonluk yapar sizin haberiniz olmaz,,, bu ülke böyle soyulmaya devam eder. çok savunduğun bu rektörler. neden tarihi eser kaçakçılığı yaptı bakalım,,, bu adam hakkında neden suç duyurusunda bulunuldu, bir tane yolsuzluk değil ki 19 mayıs ünv. rektörüde soruşturmada daha bir çoğu. adamlar sömürüyo ülkeyi bunlar bilim adamı değil anarşist devlete baş kaldırıyorlar. laiklik ve demokrasiyi ben sizden fazla savunuyorum. başı örtülü insan giremiyor ama üniversitiye nerde demokrasii çağdaşlık bumu? sizin ilim çalışmalarınız buraya kadar dostum.... laiklik ve demokrasiyi savunuyorsan ilkelerine de sadik kalmalisin. getirilmis kanunlari dini görüslerin için degistiremezsin. ayrica merak ettim.. kutlu olsun adli topicte seni göremedim.. çok mu laiksin gerçekten? Alıntı
Φ zaman Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 korkunun ecele faydası yoktur... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 toplum yaşamını dini temeller üzerine oturtma deneyimleri her zaman çok acı sonuçlar doğurmuştur. dini inanç bireysel bir şeydir. çünkü kimse toplumun inancı veya inançsızlığından dolayı günah ve sevap yüklenmez. dünyaya baktığımızda da dini toplum yaşamının temel belirleyeni halien getirmeye çalışan ülkelerin halide ortadadır. laiklik türkiye cumhuriyetinin en kritik değerlerinden birisidir. bunu savunmakta paranoya değildir. zira bu memleket ülkenin başbakanının "kanlı mı yoksa kansız mı" geçiş yapılacağını anlattığı dönenmleride gördü. insanların domuz bağıyla çukurlara gömüldüğünüde gördü. 38 insnaın diridiri yakıldığınıda gördü. oy kaygısıyla irticanın okşandığı zaman ne gibi sonuçalr doğurduğu özellikel türkiye tarihinde aşikar ve insanın kafasına gerçekleri çivi gibi çakacak kadar alenidir Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 toplum yaşamını dini temeller üzerine oturtma deneyimleri her zaman çok acı sonuçlar doğurmuştur. dini inanç bireysel bir şeydir. çünkü kimse toplumun inancı veya inançsızlığından dolayı günah ve sevap yüklenmez. dünyaya baktığımızda da dini toplum yaşamının temel belirleyeni halien getirmeye çalışan ülkelerin halide ortadadır. laiklik türkiye cumhuriyetinin en kritik değerlerinden birisidir. bunu savunmakta paranoya değildir. zira bu memleket ülkenin başbakanının "kanlı mı yoksa kansız mı" geçiş yapılacağını anlattığı dönenmleride gördü. insanların domuz bağıyla çukurlara gömüldüğünüde gördü. 38 insnaın diridiri yakıldığınıda gördü. oy kaygısıyla irticanın okşandığı zaman ne gibi sonuçalr doğurduğu özellikel türkiye tarihinde aşikar ve insanın kafasına gerçekleri çivi gibi çakacak kadar alenidir o kadar doğru yazmışsın ki altına imzamı atmak istedim. Alıntı
Φ seyduna Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 sevgili arkadaşlar. 32. gün programı ve kanal d nin türkiyede islam üzerine yaptığı tartışma programı adı altındaki taraflı programlara nediyorsunuz. ben geçen gün yapılan programa tel. ile katılmak istedim. bağlamadılar 1 saat bekletildim. program bitti beni bağlamadılar. çıkarmışlar oraya iki öğrenci kafalarına göre konuşuyorlar. oradan atladılar imam hatip meselesini gündeme getirdiler. ben bu işlerde bir tuhaflık seziyorum... tuhaflık sende bence.tek söz hakkı verilmeyen senmisin, senin gibi düşünmeyenlermi? o ayırımı yapmak lazım. o kadar yanlı kanal varki görebilene. hangi birindeki tuhaflığı konuşalım istersin. Alıntı
Φ zaman Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 arkadaşlar siz beni anlamıyorsunuz. medyayı biz böyle yaptık şimdide durduramıyoruz. bizi kötü taraflara çekiyor. hergün kim kimle gezmiş kim kimle yatmış kim kime kaçmış bunlar gündemde. bir belgesel kanalı olması lazım bu program tek taraflıydı orada benim isteklerim söz konusu değil ama adam neden taraflı davranıyor siz neden bana katılmıyorsunuz çünkü sizin istediğiniz gibi değilim öyle düşünmüyorum da ondan. peki diğer kanalların taraflı programları yok mu var mesela kanal 7 atv isim vermek istemiyorum. bana göre eşitlik olacak kardeşim. bir taraf ağır basar sa o kendini kardırmak olur kanal d ve tv 5 gibi olmamalı herkes bir telden çalar o zaman aralarından bir örnek vereyim... hulki ceviz oğlunun ceviz kabuğu adlı programı çok güzel adam tarafsız önce siz bu aklınızda ki irtica korkusunu atın ondan sonra gelin tartışalım... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.