Φ mosyna Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Bara gelen adam barmenin ikisi ikiz üç çocuğu olduğunu öğrenir.Yaşlarını sorar. Barmen çocukların yaşlarının çarpımının 72 olduğunu söyler. Adam bu yetersiz der. O zaman barın kapı numarasına bak çocukların yaşlarının toplamını göreceksin der barmen. Bakar gelir adam. Adam "Bu da yetersiz der" ve biraz daha ipucu vermesini ister barmenden . "En küçük çocuğum dondurmaya bayılır" der barmen. Adam çocukların yaşlarını anlamıştır bu sefer. Siz de anladınız mı çocukların kaç yaşında olduklarını... Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 . "En küçük çocuğum dondurmaya bayılır" der barmen. Adam çocukların yaşlarını anlamıştır bu sefer. Siz de anladınız mı çocukların kaç yaşında olduklarını... anladım... vanilyalı dondurmayla aynı yaşta... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 ikizler 6 6 ve en küçüğü 2 yaşında 3 ihtimal var 3, 3, 8 2, 2, 18 ya da 6, 6, 2 ortadakilerde yaş toplamı 22 birinci ve üçüncü seçenekte ise 14. toplamı bilmek yetmiyorsa demekki 2 2 18 seçeneği olamaz. en küçüğü tek çocuksa ikizler büyük demektir yani cevap 6 6 2 den en küçüğü 2 yaşında olur Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Bara gelen adam barmenin ikisi ikiz üç çocuğu olduğunu öğrenir.Yaşlarını sorar. Barmen çocukların yaşlarının çarpımının 72 olduğunu söyler. Adam bu yetersiz der. O zaman barın kapı numarasına bak çocukların yaşlarının toplamını göreceksin der barmen. Bakar gelir adam. Adam "Bu da yetersiz der" ve biraz daha ipucu vermesini ister barmenden . "En küçük çocuğum dondurmaya bayılır" der barmen. Adam çocukların yaşlarını anlamıştır bu sefer. Siz de anladınız mı çocukların kaç yaşında olduklarını... en küçük oğlum dediğine göre ikiz olan çocukların daha büyük olduğunu anlıyoruz... bu durumda 3.3.8 ihtimalini yok sayıyor ve cevap olarak 2.6.6 yı söylüyorum ve bu cevabın doğru olduğunu biliyorum çünküüüü daha önce ben bunun "en küçük kızım kızıl saçlı" versiyonunu sormuştum yani sorulduuuuu Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 ikizler 6 6 ve en küçüğü 2 yaşında 3 ihtimal var 3, 3, 8 2, 2, 18 ya da 6, 6, 2 ortadakilerde yaş toplamı 22 birinci ve üçüncü seçenekte ise 14. toplamı bilmek yetmiyorsa demekki 2 2 18 seçeneği olamaz. en küçüğü tek çocuksa ikizler büyük demektir yani cevap 6 6 2 den en küçüğü 2 yaşında olur tebrik ederim.. daha önce sorulmuş bilmiyodum Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 en küçük oğlum dediğine göre ikiz olan çocukların daha büyük olduğunu anlıyoruz... bu durumda 3.3.8 ihtimalini yok sayıyor ve cevap olarak 2.6.6 yı söylüyorum ve bu cevabın doğru olduğunu biliyorum çünküüüü daha önce ben bunun "en küçük kızım kızıl saçlı" versiyonunu sormuştum yani sorulduuuuu bilmiyodum... napıyım.....niye kızıyonnn Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.