Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bara gelen adam barmenin ikisi ikiz üç çocuğu olduğunu öğrenir.Yaşlarını sorar.

Barmen çocukların yaşlarının çarpımının 72 olduğunu söyler. Adam bu yetersiz der.

O zaman barın kapı numarasına bak çocukların yaşlarının toplamını göreceksin der barmen.

Bakar gelir adam. Adam "Bu da yetersiz der" ve biraz daha ipucu vermesini ister barmenden .

"En küçük çocuğum dondurmaya bayılır" der barmen.

Adam çocukların yaşlarını anlamıştır bu sefer.

Siz de anladınız mı çocukların kaç yaşında olduklarını... :D:D

Gönderi tarihi:

ikizler 6 6 ve en küçüğü 2 yaşında :)

3 ihtimal var

3, 3, 8

2, 2, 18 ya da

6, 6, 2

ortadakilerde yaş toplamı 22 birinci ve üçüncü seçenekte ise 14. toplamı bilmek yetmiyorsa demekki 2 2 18 seçeneği olamaz.

en küçüğü tek çocuksa ikizler büyük demektir yani cevap 6 6 2 den en küçüğü 2 yaşında olur

Gönderi tarihi:

Bara gelen adam barmenin ikisi ikiz üç çocuğu olduğunu öğrenir.Yaşlarını sorar.

Barmen çocukların yaşlarının çarpımının 72 olduğunu söyler. Adam bu yetersiz der.

O zaman barın kapı numarasına bak çocukların yaşlarının toplamını göreceksin der barmen.

Bakar gelir adam. Adam "Bu da yetersiz der" ve biraz daha ipucu vermesini ister barmenden .

"En küçük çocuğum dondurmaya bayılır" der barmen.

Adam çocukların yaşlarını anlamıştır bu sefer.

Siz de anladınız mı çocukların kaç yaşında olduklarını... :D:D

en küçük oğlum dediğine göre ikiz olan çocukların daha büyük olduğunu anlıyoruz...

bu durumda 3.3.8 ihtimalini yok sayıyor ve cevap olarak 2.6.6 yı söylüyorum ve bu cevabın doğru olduğunu biliyorum :):w00t: çünküüüü daha önce ben bunun "en küçük kızım kızıl saçlı" versiyonunu sormuştum :) yani sorulduuuuu :devil:

Gönderi tarihi:

ikizler 6 6 ve en küçüğü 2 yaşında :)

3 ihtimal var

3, 3, 8

2, 2, 18 ya da

6, 6, 2

ortadakilerde yaş toplamı 22 birinci ve üçüncü seçenekte ise 14. toplamı bilmek yetmiyorsa demekki 2 2 18 seçeneği olamaz.

en küçüğü tek çocuksa ikizler büyük demektir yani cevap 6 6 2 den en küçüğü 2 yaşında olur

tebrik ederim..

daha önce sorulmuş

bilmiyodum :blushing::blushing:

Gönderi tarihi:

en küçük oğlum dediğine göre ikiz olan çocukların daha büyük olduğunu anlıyoruz...

bu durumda 3.3.8 ihtimalini yok sayıyor ve cevap olarak 2.6.6 yı söylüyorum ve bu cevabın doğru olduğunu biliyorum :):w00t: çünküüüü daha önce ben bunun "en küçük kızım kızıl saçlı" versiyonunu sormuştum :) yani sorulduuuuu :devil:

bilmiyodum...

napıyım.....niye kızıyonnn :devil::devil::(:unsure::D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.