Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

tv de izleyebileceğim diziler aranıyor

Önerilen İletiler

• Cevaplar 65
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

dizi izlemek pek iyi değil haftada bir kendini yenilemeyen üretken olmayan..

ama yinede cnbce özellikle dünyanın hiçbişey hakkında dünyanın en komik dizisi doğru yazamıyabilirim seinfield ya da feild yada başka bişey

cnbc-e'de 12 den sonra çıkıyordu iki doktor vardı estetik cerrah onların yaşamlarını anlatıyordu çok hoşuma gitti şimdi sezon bitti ne zaman çıkacak bilmiyorum ama sanırım dijitürkde yeni sezon yayınlanıyormuş tavsiye ederim nip tuk

bu yazıyıda okuyan olur mu bilmem neyse en azından acemiliğe çıkarım

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

acı hayat_pazartesi 21:15 show tv

kırık kanatlar_çarşamba 21:45 kanal d

hırsız polis_perşembe 21:45 kanal d

ben 2002'de GÜLBEYAZ dizisinden sonra televizyonla bağları koparmıştım ama bu dizileri ailem izliyor,güzel demekki tavsiye ederim :clover:

Gönderi tarihi:

discovery kanalda kral yengeç avını konu alan bir belgesel vardır adı deathlist catch di adı sanırım,ısrarla tavsiye ederim izlemenizi.

belgesel alaska ile rusya arasında berring boğazı civarlarında yılda bir kere çıkılan ve her seferde bir teknenin battığı,suya düşenlerin sadece 6 dakika hayatta kalabildiği,dünyanın en tehlikeli işi sayılan kral yengeci avını konu alır.Bütün ava katılanlar her an ölebileceklerinin farkında olarak o ava katılıyorlar ve her an bir başka tekneden yıllardan beri birlikte avlandıkları arkadaşlarının ölüm haberine alabileceklerini biliyorlar.

ölümün kıyısında yaşamda bu olsa gerek.planlarımın arasında bir kere olsun bu ava katılmak var.

Gönderi tarihi:

genellikle burada herkes cnbc-e izleyin diyo

bende öle diyorum

My Names Earl ü izleyin çok süper karma üzerine gırgır iylik yap iyilik bul(bizdeki karşılığı iyilik yap üstüne işesinler)

bi de

How I Met Your Mother

komik ama çok duygusa aslında izleyin be...

Seinfeld---o bi efsaneeee

Stacked-izlemeyin gözünüz bozulur :D :D

Gönderi tarihi:

en son babalar duyar ve avrupa yakası her yaş için uygun ve zararsız bence hemde neşelendırıcı yayınlar

Gönderi tarihi:
olur olur :) hala forumumuzda forum oyunlarına çok az takılan üyeler var...neslimiz ha tükendi ha tükenecek ama accık da olsa varız :P

bu forumda sadece oyuna takılan kimseye rastlamadım,hayatta oyunda doğal ve gerkli birşeydir :excl:

dizi izleyen kınanmıyorsa oyunda kınanamaz

Gönderi tarihi:

oturup televizyon izledigim tek gün cuma..

ve yabanci damat tan baslayip beyaz show a kadar izliorum...

yabanci damat i Binnur Kaya ve Sumru Yavrucuk icin izliorum, cok süper ikiside... :)

Ihlamurlar altinda ise ilginc bir dizi bence, heleki Bülent Inal... coook ilginc :sweatingbullets:

veeee Beyaz show... izlenilebilecek tek show bence....

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.