Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl SeVgİlİm OlMaDıĞı iÇiN hiç bir şekilde hitap edemiyorum,ama olursa söz yazarım..
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl yAA buZAmanda düzgün erkekmi kaldı yaww(üstünüze alınmayın)Akıllı,zeki,birazyakışıklı,güzel ruhlu birisini bulursanız haber verin,ya böle erkekte yokki etrafımda
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 18 yıl yok yaww artık ben vazgeçtim sevgili felan istemiyom(nedeni bende kalsın)
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 18 yıl Ne dediğim çok ta önemli değil.Eğer kızgın değilsem kesinlikle ''SEVGİYLE'' Hitap ediyorum..
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 18 yıl Gıcık diye... taurus abinin dediği gibi sevgiyle olduktan sonra ne söylerse söylesin
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 18 yıl güzelim, birtanem, canım diyorum ama aslında kadınlara sormalı nasıl hitap edilmesini istiyorlar herkes aşkım der oldu aşkımın anlamı kalmadı
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl taurus abinin dediği gibi sevgiyle olduktan sonra ne söylerse söylesin Dimi yaaa..
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 18 yıl Valla pek çok şekilde hitap ediyorum Başta Bitanem, Herşeyim, ikisi de zıt birbirine ama öle iştee
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.