Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bu çümlenin içi nde dört aded hata var. Hataları bulabilir misiniz?

Gönderi tarihi:

hata yazısınıda sayarsan 4 oluyoo :D yaw kısım bilmece delusu olmuşsun,kalk evını sil bişe yap :lol::P

kız ben bi yandan çözüyorum bi yandan siliyorum... :):lol: sorunun cevabını anlamadım bi daha anlatsanaaaa :stuart:

Gönderi tarihi:

unuttum ne anlatacaktım :lol::online2long:

kız iki numaralı gizli üye kendini ne zaman uyutcan :):lol:

Gönderi tarihi:

Sadelina'nın cevabını doğru kabul ediyoruz değil mi...

ama sedoş hataları madde madde saymadı.. cevap madde madde olacak... o zaten ne anlatacağını unutmuş ki hemmm :):lol:

Gönderi tarihi:

Bu çümlenin içi nde dört aded hata var. Hataları bulabilir misiniz?

1- Çümle değil Cümle -_-

2-İçi nde değil İçinde -_-

3-Aded değil Adet -_-

4-Hata... -_-

Gloriacım nasıl ama :unsure::w00t:

hata yazısınıda sayarsan 4 oluyoo :D yaw kısım bilmece delusu olmuşsun,kalk evını sil bişe yap

Kıs Allah seni napmasın emi :lol::lol:

Gönderi tarihi:

1- Çümle değil Cümle -_-

2-İçi nde değil İçinde -_-

3-Aded değil Adet -_-

4-Hata... -_-

Gloriacım nasıl ama :unsure::w00t:

Kıs Allah seni napmasın emi :lol::lol:

yağmurcum hata niye yanlış yaaaa ben onu yanlış yazmadım ki doğruuuu yazdımmm amaaaaaa :(:unsure:

Gönderi tarihi:

ağlamaaaa yaaaaa tamam ilk üç madde tuttu valllaaaaaaaaaa baaaakkk olmadı ama ne yapalım olmazsa doğru kabul ederim sen ağlama yeterrrrrrrr :(:unsure::wacko::unsure::wub::hug::w00t: istersen az daha düşün belkimmmm bulursun kızzzzzzz

Gönderi tarihi:

Yaw 4. hata bu cümlede aslında 3 hata varken 4 hata olduğunu söylemesi arkadaşlar..

Gönderi tarihi:

ağlamaaaa yaaaaa tamam ilk üç madde tuttu valllaaaaaaaaaa baaaakkk olmadı ama ne yapalım olmazsa doğru kabul ederim sen ağlama yeterrrrrrrr , istersen az daha düşün belkimmmm bulursun kızzzzzzz

Kıs ben tam bulacaktım Taurus abim cvp vermiş :unsure: ama olmaski böyle :crying::lol: Nati bis buraya fasla uğramayalım canım :stuart::lol::clover:

Gönderi tarihi:

Tamam ama her girdiğimis topicden böle kaçarsak nerde durcas bis :unsure:

Allam kimse bisi istemio :crying:

Gönderi tarihi:

TAURUSCUĞUMMMMMMMMMM olmuşşşş vallaaaaaa... tebrik ederim canım arkadaşım... :clover:

Gönderi tarihi:

cümlenin yanlış olması hata sayılabilir ama bulabilir misiniz kelimeside yanlıştır

bulabilir misiniz ?

bulabilirmisiniz ? olması gerekmezmi.

Gönderi tarihi:

cümlenin yanlış olması hata sayılabilir ama bulabilir misiniz kelimeside yanlıştır

bulabilir misiniz ?

bulabilirmisiniz ? olması gerekmezmi.

yuk :)

misiniz ayrı yasılıyor

Gönderi tarihi:

taurus bişeyi gözden kaçırmış sorunun cevabı bir paradoksa gidiyo eğer 4. yanlış cümlenin tamamıysa o cümlede 4 ten fazla hata var demektir. o yüzden soru 5 hata var veya 4 haricide bi sayı kadar hata var şeklinde olmalıydı.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.