Φ akbar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 yeni veya 2. el dijital fotograf makinası almayı düşünüyorum.bildiginiz bir marka varsa memnun olurrum. Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 amaç ne... eğer fotoğrafçılığa merak sardıysan..vede slr istiyorsan canon eos 350 d yada nikon d 70 başlangıç için ideal... ikinci ellerini 1 ila 1,5 arası bulabilirsin.almayı düşündüğüm için araştırmıştım biraz... ama amaç bu değilse pek bi bilgim yok... Alıntı
Φ cilgin_haberci Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 kardeş bana kalırsa dijital konusunda nikon d70 derim eğer paran warsa ona bide 50-500 zoom alırsan kral sensin Alıntı
Φ kamil8135 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Eğer iyi birşey almak istiyorsan ve uzun süre kullanmak istiyorsan nikondan şaşma. Alırken yanlızca çözünürlüğüne veya diğer sıradan özelliklerine aldanmayın, nikonların optik kalitesi en iyisidir. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 bende canon'un ıxus serisini tavsiye ederim.bu serideki her hangi bir fotoğraf makinesini alabilirsin Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 adrenalininde dediği gibi amaç önemli.. fotoğrafçılığı profesyonel anlamda yapmayı düşünüyorsan bende Nikon derim..ama hobi olacaksa bu senin için Canon rahatlıkla işini görür.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Hangi amaçla olsun sen mercek özelliklerini düşünerek al! Nikon kullanıyorum ben Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.